Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske MŽ čveka 2

Ženske MŽ čveka 2

A ta fletna mucka te moti?

Mucka je čisto vredu,le tvoj komentar kamele me je zmotil.Ni panike če tko misliš.

Ma ne, Misonkka, nisi razumela. Se spomniš tistega gibanja neuvrščenih v katerem je bila tudi SFRJ? No, tam so bile tudi države s kamelami. :))) Sem dobila asociacijo na tisto, ko niso vedeli v katero skupino žensk bi te dali.

kje so one kamele, ki jih je Pahor dobil od Gadafija??

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ja res je čeprav ni bil moj namen užaliti glavnih protagonistk prispevka ampak le napisati moja opažanja na malo bolj provokativen način.

No očitno je bila užaljenost tako velika, da je ženski lobi na MONu z bikini na čelu zahteval umik prispevka in celo želel preprečiti izid tretjega dela sage ženske MŽ čveka.[/quote]Seba brez zamere ampak meni se tvoj način ne zdi kaj prida humoren, sigurno je provokativen… a zdi se mi, da na preveč grob način sploh glede na reakcijo akterjev v temi sem prepričan v to.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

kje so one kamele, ki jih je Pahor dobil od Gadafija??[/quote]

Baje so bile obljubljene, ampak nikoli dostavljene. Ostale so v Libiji. Če boš šel tja na potovanje, zahtevaj zastonj vožnjo z njimi, ker so naše. :)))

kje so one kamele, ki jih je Pahor dobil od Gadafija??[/quote]

Baje so bile obljubljene, ampak nikoli dostavljene. Ostale so v Libiji. Če boš šel tja na potovanje, zahtevaj zastonj vožnjo z njimi, ker so naše. :)))[/quote]

tam imam pa urejen prevoz … sem en avto prodal tja ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

eno vprašanje za bejbe:

a je res neugledno, sramotno … če vas tip po.f.u.ka na ograji sosedovega vrta

A ta fletna mucka te moti?[/quote]

Zdaj bi rada bila mačka naenkrat? Iz vegetarijanke bi se čez noč prelevila v mesojedko. Ne bo šlo… 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

On_ morda res.

Kot kaze primer komuniciranja med antilopo in misonko lahko prihaja med clanicami razlicnih skupin do konfliktov in trenj. Delno razlog tici v tem da imajo clanice skupine zenski lobi dolocene privilegije in si le teh ne pustijo zlahka vzeti.

Poudarjam pa da, je prehod med posameznimi skupinami mogoc. Clanica posamezne skupine lahko npr. iz visje rangirane skupine pade v nizjo rangirano skupino in obratno.

V kolikor se clanica posamezne skupine ne obnasa v skladu s kodexom te skupine lahko izpade iz le te. Kodex obnasanja je se posebej strog v priviligirani skupini zenski lobi.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

A ta fletna mucka te moti?[/quote]

Zdaj bi rada bila mačka naenkrat? Iz vegetarijanke bi se čez noč prelevila v mesojedko. Ne bo šlo… :)[/quote]

A se spomniš tistega filma Babe, ko si je pujsek domišljal, da je pes? :))))

Zdaj bi rada bila mačka naenkrat? Iz vegetarijanke bi se čez noč prelevila v mesojedko. Ne bo šlo… :)[/quote]

A se spomniš tistega filma Babe, ko si je pujsek domišljal, da je pes? :))))[/quote]

Majhen mucek samo, ti si levinja, tigrica, panterka! 😀 Zarjovi malo… :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

lol

Čist slučajno sem odprla temo, da vidim, katera tokrat nosi štafetno palico 😀

seba111: brez občutka za cinizem, neprodoren, ženska s pmsom, ki ni ženska 😀

lol

Čist slučajno sem odprla temo, da vidim, katera tokrat nosi štafetno palico 😀

seba111: brez občutka za cinizem, neprodoren, ženska s pmsom, ki ni ženska :D[/quote]

Seba111 ima Irritable male syndrome (IMS), to je moška različica PMS. :)))

Najprej sem mislila, da je mene napisal prvo po abecednem vrstnem redu, ampak zdaj vidim, da je hitro antilopo dal kot prvo, da pridobi prednost, saj se riba ne znajde na kopnem. :))))

ah ti si bl med novejsimi clani, ker morm priznat da danes tvoj nick prvic vidm tlele gor 🙂

Ahahaha krivokljun kok sme pa zdj nasmejala haha 😀 😀

Ja kjes pa bla tok časa a ves kaj vse si zamudila haha : ****

“Please accept my resignation.
I don’t care to belong to any club that will have me as a member”.

(Groucho Marx)

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Služba me je ugrabila pa druge obveznosti, a z mislimi sem vedno pri vas 😉 Vedno :))

Me pa veseli da ni vedno samo jamr jamr tule.

Aja za to se men skoz kolca zadnje dni haha. Aja sluzba pridna si ful.

Mislim da si ti prva ki je razumela to temo kot zajebancijo kar tud dejansko je.

Ja se vid da si ljubljancanka ljubljancanke ste najboljse mjaaaaaw 😀 😀

haha Ja hvala no, čaki, mi že greben raste, jah kaj češ, fine smo Ljubljančanke 😛

Niti ne.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

haha Ja hvala no, čaki, mi že greben raste, jah kaj češ, fine smo Ljubljančanke :P[/quote]

O fine fine ja ti presneta reč ti ljubljanska haha 😀 😀

Sem vas lih včeraj občudoval super ste ti si mi pa itak tko všeč, da se me zlepa ne boš znebila se te bom držal k klop hahaha 😀 😀

za prijatelje(šifrer)

a Vam je hrane zmanjkal ljudožerci ,pa se morate med sabo grizti?

haha Ja hvala no, čaki, mi že greben raste, jah kaj češ, fine smo Ljubljančanke :P[/quote]

clo prefine … niti ne za na ror nasadit si jih kar po ograjah drgnete

Me res zanima v čem je smisel ZS-jev, če potem fantje tekmujete, keri bo več od tam tu objavil?[/quote]

Si morda pomislila da tistih ne zanima kaj bluzijo ženske po ZSjih in zato objavijo? da jim tako nehajo težit?

Jaz sicer nisem nikdar pisal katera/i mi je pisal/a ampak čisto razumem tiste ki objavijo… to je samo povedano drugače

”NEHAJ MI PISAT”

če ženska, mojstrica subtilniega obnašanja in odslavljanja moških NE ZMORE UVIDET tega, potem je itak sama kriva…[/quote]

Jaz nimam potrebe , da bi komu tukaj težila! Očitno pa imajo nekateri smaski osebki potrebo, da “težijo” poročenim ženskam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close