Ženske MŽ čveka 2
Kere pussy luzerke so osebe ki hočejo da se tema ali post umakne…..
fak no babe a vam je strah izgube IMIĐA na MONU?
HAHAAHAHAH
Ja res je čeprav ni bil moj namen užaliti glavnih protagonistk prispevka ampak le napisati moja opažanja na malo bolj provokativen način.
No očitno je bila užaljenost tako velika, da je ženski lobi na MONu z bikini na čelu zahteval umik prispevka in celo želel preprečiti izid tretjega dela sage ženske MŽ čveka.[/quote]
Kar se mene tiče, lahko komot objaviš še 3. del, pa 4. in 5. tudi. Da vidim, koliko domišljije premoreš.
Pa lep pozdrav od starejše ženske, hahaha…
Exotic žal premalo pišeš, da bi te lahko dal v eno od dveh skupin punc tukaj gor.
Namreč tukaj so se izoblikovale dve skupini prva skupina v kateri so: Goldfish, Antilopa, Bikini, Calypso in krivokljun to je tako imenovan ženski lobi na MŽ čveka to so vplivne ženske MŽ čveka, ki se znajo obnašat, prijetne, simpatične ženske skratka, dame MŽ ćveka.
Druga skupina žensk tukaj gor so tako imenovane “nehumorne ženske” to so ženske kot so: senza, pandora, ronka ipd. To so ženske, ki ne poznajo humorja, skrajno resne, razočarane nad življenjem ipd.
Ti exotic ne spadaš v nobeno od teh skupin in kot taka zaenkrat ne moreš biti protagonistka v sagi MŽ čvek.
Seba, katera te je uštela, se mi zdi, da te je ene par malo prizadelo in si malo zameril… :)) Verjetno imajo vse pozitivne kot tudi negativne lastnosti , tako kto ti ,a ne? Tako da se mi zdi to nepošteno, če bi na podlagi osebnih vrednotenj potegnili strogo črto in “sortiralli” ljudi po dveh skupinah: dobri-slabi, pošteni-nepošteni, lepi-grdi, kristjani-muslimani… Strogost in omejevanje opcij, to je dobra podlaga za nestrpnost, kar s pridom izkoriščajo razni verski in politični ideologi.
Kaj pa kej takega:
http://www.giovannibianco.com/data/images/IDENTITY/MISSONI_LOGO/MISSONI_LOGO_001.jpg
Res hud lobi, ni kaj. Me niti ZSjamo ne med sabo. To gre vse prek telepatije. 🙂
Mi je pa zanimivo pri tej temi bolj kot domnevna užaljenost žensk, to, kako so nekateri moški kot npr. Matkic, vzeli vse, kar je Seba111 napisal, tako zelo zares. Ja, poseben sestanek smo imele in napisale peticijo proti ukinitvi teme in jo poslale na uredništvo Mona. Hkrati je bila to tudi ustanovna seja ženskega lobija MŽ čveka.
In potem sem jaz brez smisla za humor? Dobro, izpadov nekaterih drugih oseb smo itak že vajeni in jih ni vredno niti komentirat .
Mimogrede, se opravičujem za čudne znakce v mojih predhodnih sporočilih. “Forumašenje” prek telefona ponavadi ne prakticiram. Po drugi strani pa boljše, da sem bila daleč od računalnika, sem vsaj šparala z besedami.
No, zdaj pa lahko dalje fantazirate. Kam pa pridemo brez domišljije.
Forum je zaprt za komentiranje.