Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske MŽ čveka 2

Ženske MŽ čveka 2

Najbolj zanimivo je to, da nekdo o drugih toliko ve. Koliko časa mora človek prebiti na MONu, da lahko točno sestavi vse to kar piše Seba?
Sem kar pogosto tu gor, večino nikov sem zasledila, ne vseh naštetih. Ampak, da bi lahko o vsakem niku napisala vse tole?
Koliko ur na dan mora človek biti gor, da naredi take analize o drugih?

auč ☺
[img]http://www.animated-gifs.eu/xxx-avatars/0034.gif[/img]

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

2 dni max.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

quote=Bikini_]

Haha, napisala sem marsikaj. Je pa dobro napisat tudi to, da vidiš kdo si zapomni samo to in kdo še kaj drugega. Večkrat poudarjam tudi, da sem velik ego. In rajši kot svojo rit imam svoje možgane.[/quote]

[img]http://i344.photobucket.com/albums/p354/JoleneSjodin/ivallisuus/silly/bth_ostrichiq4.gif[/img][

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Nej še kira ženska odpre temo “Moški MŽ čveka 2”. Ziher bo o meni največ povedanega, ker sm pač tok kul, pa oh in sploh.

Phe, jst ne bom nbenmu namenila pozornosti:).

Avtor je pa očitno pri vseh naštetih monovkah probaval pa pri vseh dobil košarico. Potem pa ves užaljen odprl to temo.

[img]http://www.animated-gifs.eu/countries-africa-1/0001.gif[/img]

Ja itak, če si pa tudi sama iz istega testa. 3 obupanke / starunkle brez humorja, ki na vse pretege iščejo pozornost. Res same sanjske ženske, kar ne veš za katero bi se odločil, na koncu pa ostanejo vse tri praznih rok, ker se raje odločiš za četrto.[/quote]
Da si ne boš kaj pretegnil, … ko se umikaš tem, ki se mečejo za tabo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

[img]http://www.animated-gifs.eu/countries-africa-1/0001.gif[/img][/quote]
[img]http://stream1.gifsoup.com/view/760779/carlton-dance-o.gif[/img]

Ja itak, če si pa tudi sama iz istega testa. 3 obupanke / starunkle brez humorja, ki na vse pretege iščejo pozornost. Res same sanjske ženske, kar ne veš za katero bi se odločil, na koncu pa ostanejo vse tri praznih rok, ker se raje odločiš za četrto.[/quote]

NM-3w ima kar prav …

SADNI

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

NM-3w ima kar prav …

SADNI[/quote]
http://www.youtube.com/watch?v=qwAp2IwFQZo

NM-3w ima kar prav …

SADNI[/quote]
http://www.youtube.com/watch?v=qwAp2IwFQZo%5B/quote%5D

kolk bedn je tip, ki sklanfa tak komad … in kolk šele tip, ki z njim kao “odpika” bejbe na MON_u

Haha, napisala sem marsikaj. Je pa dobro napisat tudi to, da vidiš kdo si zapomni samo to in kdo še kaj drugega. Večkrat poudarjam tudi, da sem velik ego. In rajši kot svojo rit imam svoje možgane.[/quote]

Jaz bi raje imel tvojo rit 🙂

Aha, tolk je bedn, da ga pozna več folka, kot tebe. Ti si en navaden internetni hrošč, nevem kokrat ti moram še to napisat. Ko ti umreš se ne bo noben spomnu nate, tud na pogreb ne bo nobenga. Pa upam, da se ne boš zjoku zdej šupak.

Aha, tolk je bedn, da ga pozna več folka, kot tebe. Ti si en navaden internetni hrošč, nevem kokrat ti moram še to napisat. Ko ti umreš se ne bo noben spomnu nate, tud na pogreb ne bo nobenga. Pa upam, da se ne boš zjoku zdej šupak.[/quote]

ojej … res ti ni pomoči ☺

Lej Sadni, ne ljubi se mi. Res ne.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Sadni, komu si ti smešen na forumu? 😀 Samemu sebi, ker vrednotiš prostaštvo kot smešne dovtipe? 😉
Res si pravi natur talend s posebnim dovtipom za humor iz repertoarja kislih limon, ki ne prenese nobene šale na svoj račun? :)))

zdaj pa se smejmo HA-HA -HA :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Smejim se jaz tebi, ker si lahko samo za računalnikom pogumen. HA-HA-HA

[img]http://i344.photobucket.com/albums/p354/JoleneSjodin/ivallisuus/silly/bth_ostrichiq4.gif[/img][[/quote]

Zelo duhovito.

Od vseh moških, ki se oglašate v tej temi, je meni samo 1 “normalen”. Pa rajši ne bom napisala kdo. 🙂

seba111

Pozabil si še napisat, da si jo Margot boža na Nm-3wja. Prav na vse pretege se trudi, da bi jo nekega dne vzljubil. Matjazko se pa okoli Goldfishove matra, že od kar se je prvič pojavila na forumu. Veselo flirtanje vam želim še naprej.

Brez svoje riti boš težje preživela …. brez možganov pa jih polno po Svetu živi…

tak da pomisli še 1x kaj imaš rajši 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Brez svoje riti boš težje preživela …. brez možganov pa jih polno po Svetu živi…

tak da pomisli še 1x kaj imaš rajši :P[/quote]

Mislim, mislim, pa pridem do vedno istih zaključkov. Glede na to, da se preživljam z delom, ki terja predvsem umske napore ne pa kot fotomodel za bikinke, prisegam na možgane. 🙂 Je pa res, da včasih za svoje riti bolje poskrbijo tisti, ki ne prisegajo na možgane.

Če bi pa gledala na zadevo z zdravstvenega vidika, od tistega življenja, ko človek samo vegetira in se ničesar ne zaveda, ni kaj dosti koristi. Medtem ko človeški um, ki funkcionira, lahko ustvari marsikaj tudi če je človek tako ali drugače telesno hendikepiran.
Če se ne strinjaš s tem, ti priporočam ogled tega filma, pa boš potem morda spremenil mnenje. 🙂

[youtube]G69Zh7YIg8c[/youtube]

tak da pomisli še 1x kaj imaš rajši :P[/quote]

Mislim, mislim, pa pridem do vedno istih zaključkov. Glede na to, da se preživljam z delom, ki terja predvsem umske napore ne pa kot fotomodel za bikinke, prisegam na možgane. 🙂 Je pa res, da včasih za svoje riti bolje poskrbijo tisti, ki ne prisegajo na možgane.

Če bi pa gledala na zadevo z zdravstvenega vidika, od tistega življenja, ko človek samo vegetira in se ničesar ne zaveda, ni kaj dosti koristi. Medtem ko človeški um, ki funkcionira, lahko ustvari marsikaj tudi če je človek tako ali drugače telesno hendikepiran.
Če se ne strinjaš s tem, ti priporočam ogled tega filma, pa boš potem morda spremenil mnenje. 🙂

[youtube]G69Zh7YIg8c[/youtube][/quote]

No potem pa zaštopfaj svojo rit in ne idi več srat na WC…. Pa da vidimo kako ti um pomaga pri sranju….

rit>možgani…. rit potrebujemo drugače tehnično ne moremo preživet (kot rit mislim odprtino ANALO/ANUS + ritnice)

Tako da si ga pihnila mimo 🙂

To je tako kot so tvoje prve potrebe po prehranjevanju ŠELE potem po ustvarjanju itd… če ne dobiš hrane in če ne MORŠ it srat (ker nimaš riti) potem tudi kreativnega umskega ustvarjanja ni?

Je tako ali ne?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Vidim, da je provokacija uspela debata se razvija :))

Naj pa že napovem nadaljevanje sage ženske MŽ čveka to bo torej tretji del v katerem bom na delno humoren vsekakor pa na realen način razkril še eno plat MON punc :))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close