Ženske mi v bistvu ne morejo ponuditi več ničesar
mmmm
– tekme gledam le občasno
– cička ne pijem, najraje suho belo vino
– pikada ne igram, igram pa odbojko
– drži na ne gledam telenovel, imam pa rada angleške nadaljevanke
– pa o kulinarik ise zelo rada pogovarjam – še rajši pa jem
mmmmm kako bi sedaj en suflejček[/quote]
Le kaj dela tako zadovoljna in uspesna zenska, srecna v vezi in zivljenju nasploh na tem portalu?????? Nekaj tu ne stima.[/quote]
Sebe vpraš!
Potem si pa očitno copatar, ki so po tvojem tako zelo zaželeni. :))[/quote]
Da bi bil copatar bolj zanimiv ženskam mu lahko pomaga samo številka na bančnem računu. Tak, ko ostane brez službe, ponavadi tud brez babe ostane.[/quote]
Odvisno kolk visoko je segel. Če sega po 6-tkah, te imajo nižje zahteve. 😉
Neverending story, moški in ženske 🙂
Moški, kdaj vam bo potegnilo? Izbirajte si ženske, ki so luštne, preproste, zabavne, samostojne in imajo svojo hrbtenico. Take ženske ne fejkajo, ker jim je jasno, da to nima absolutno nobenega smisla in da na tak način same sebi kopljejo jamo. Nekatere igramo po preprostem “what you see is what you get”. Moje “fejkanje” na prvem zmenku: speglani lasje in maskara. Groza! 🙂
Če privlačite ženske, ki fejkajo je enostavno nekaj narobe z vami (verjetno ravno tako fejkate), da take ženske opazite/privlačite. Jebiga, se bo treba naučit kos krivde tudi na svoja ramena vzet.
A si ti že za katero napisal, da ni debela pa stara čez 40? Zgleda, da se ti godi krivica, ker nobene ne poznaš. :))
Rado se dogaja naslednje…
Zenska ima par avantur s tipi, ki so izven njene lige. Ona bi seveda vec. Samo za tipe izven njene lige je preslaba, da bi imeli interesa za kaj vec. Ona pa si misli, da nima srece v ljubezni. In se naprej caka tipa, ki je izven njene lige, le resen naj bo.
Resitev je slabsi tip. Slabsi karierno, vizualno, socialno, itd. Ta si bo z njo zelel tudi kaj vec. Do zveze bo prislo sele ko bo “spustila kriterije”. 🙂
In obratno, tip sanja zenske, ki so ravno tako izven njegove lige. Koncno naleti na voljni priblizek. Vizualni priblizek. Potem pa se izkaze, da je sicer problematicna oseba, ni se pripravljena potruditi, itd. Ja, tiste, ki so in vizualno in karakterno in… na nivoju so izven njegove lige. Sanse ima kvecjemu pri “lepih”, ki so problematicne. On pa si pravi, samo da najdem “normalno” lepo. 🙂
Resitev je vizualno manj privlacna zenska. Sekira mu bo v med padla sele, ko bo spusti kriterije.
No, to je kalup. Variacij na to temo pa je kolikor je ljudi. Bistvo problema pa je nerealna ocena sebe.
verjetno ena najbolj resničnih na tem forumu 🙂
preden me je moj zapel, sem bla ene 4 leta samska in sem ugotovila, kako se prevaja “moške” izjave:
– “poslovno uspešen” = imam šiht, najverjetneje za 50€ več od minimalca
– “atletska postava” = zmorem prit v drugo nadstropje brez dvigala z dvema vmesnima počitkoma
– “vzdržljiv pri seksu” = ene 15 minut, če je dober dan 😀
– “preprost” = nikoli prebral knjige brez slik
– “zvest” = domišljam si, da znam dobro skrivat svoje varanje
in po istem ključu naprej. Vsaj na enem od prvih 4ih zmenkov mu že začne ven sekat, kako so ženske vse lažnivke, eno govorijo, drugo mislijo, nobena (baje) ni uravnovešena in vse so ga razočarale v ljubezni, ker on je pa tak super. 😀 malo morgen
Mariborčan, če ti je sedaj fajn, super zate. Ni razloga za dodatne skrbi, če si popolnoma zadovoljen s trenutno situacijo.
Osebno me bega pogosta uporaba v določenih temah glagola ˝ponuditi˝, kaj mi lahko ponudi, itd.
Ponudi v kakšnem smislu? Kaj bi želel, da ti ta ženska ponuja? To je zelo subjektivno. Omejil si se sicer na ženske med 18-28 letom starosti. So tudi tvoja leta tu vmes? Če so, potem je morda le prezgodaj za takšen črn pogled na vse skupaj, če pa si starejši, jah…potem pa bi bile starejše vrstnice bolj primerne. To seveda pod pogojem da si sploh še želiš imet kakšnih stikov z ženskami.
¨Ponudi¨se pa lahko marsikaj, le da je glagol pogosto zlorabljen, ker se med vrsticami bere kot finančna korist in prisrčno upam, da se medčloveški odnosi ( ne glede na splošno situacijo v družbi) le niso sprevrgli v nenehno iskanje materialnih koristi – tako odnosi ženske do moškega in obratno.
Ponudi se lahko: prijateljstvo, ki podrazumeva spoštovanje, zaupanje, sklepanje kompromisov, sprejemanje drugega, njegovih/njenih dobrih in slabih lastnosti (sprejemanje v mejah razumnega in za obe strani sprejemljivega), skrb za drugega, ljubezen in seveda seks. Lahko bi se ˝ponudilo˝ še marsikaj in kljub temu ne bi bilo v povezavi z materialno koristjo. Če pa je v ozadju res samo iskanje materialne koristi, takšen odnos itak nima neke prihodnosti, ni dolgoročen.
Vprašanje je samo eno: kaj si si takrat želel? Kaj si iskal pri ženskah? Dolgoročne opcije ali kratkoročne? Kaj so one iskale pri tebi?
Jasno je, da je ˝kratkoročna˝ opcija slajša, brez obveznosti, a zdi se mi, da gre težko z roko v roki s tistim seznamom ˝ponudbe˝ zgoraj. Vedno so izjeme, itak, le težko se jih najde.
Treba je tudi dodat, kar se pogosto pozablja, da se določene veščine v medčloveških odnosih pridobijo z leti, z izkušnjami, tudi z bolečimi trenutki, vendar za tiste lepe trenutke se pa splača tvegati.
Svojih let omenjala ne bom, ker po pisanju nekaterih tukaj in po nekem neuradnem ˝forumskem¨ stališču , ženske nad 30 so že skoraj za ˝odpad˝ . Ta trditev mi vsakič nariše nasmešek na obraz…zato te mariborčan sedaj lepo pozdravljam in se vračam v muzej 🙂
Lepo se imej še naprej
to nisem nikoli rekla, to si si čisto sam izmislil :))))))
dobro mojemu želim. pa sebi, valjda :))))
lahko haluciniraš, kolk sem fajn, kolikor hočeš, preprosta pač nisem, čeprav je to zate ideal 🙂 se strinjam s tabo, da morata bit partnerja na podobno tupi valovni dolžini :)))))[/quote]
Uau, čist si me ownala. Postavljaj smeškote kolikor češ, v reali bi namahal in tebe in tistga tvojga dripca starega 😉
če bi ti naju (z mojim) na treningu videl, bi tebe tvoja tastara namahala, ker bi (spet) prišel z usranimi gatami domov :)))) pa še polno materiala bi imel spet za svoj jada-jada, kako se babe palimo samo na denar, ko bi videl s čim bi me domov odpeljal :)))))))
bistvena razlika med tabo in uspešnim moškim je v tem, da ti sam stokaš, uspešen moški ima pa za to žensko :))))
Forum je zaprt za komentiranje.