Ženske mi v bistvu ne morejo ponuditi več ničesar
Zdaj, obstajata dve vsti žensk. Ena vrsta ima denar in želi, da ji moški lahko finančno sledi in z njo podoživlja trenutke življenja. Druga vrsta žensk denarja nima in ćeli, da jo moški finančno podpre. Zdaj to pomeni, da moram kot moški v obeh primerih imeti denar. In ker ga nimam dovolj, mislim ga imam za čisto normalno življenje, za kaj več pa je potrebno kar dobro premisliti, nimam kaj razmišljati o ženskah. Žal ampak tako je. Navsezadnje je ženska zaradi napačne vzgoje sama ustvarila take moške zdaj pa pričakujejo od njih ne vem kakšne čudeže.
Hmmm. V prvem primeru potrebujes le toliko kot ima ona, ce te prav razumem. Najbrz celo malenkost manj. Medtem, ko v drugem primeru bi moral imeti vec kot potrebujes le zase. To lahko zapises ze v matematicni obliki. In resitev obstaja. 🙂 Ceprav ne vem kako izraziti tisti del, kaj ti zenska lahko ponudi. Denar? 🙂
Hmmm. V prvem primeru potrebujes le toliko kot ima ona, ce te prav razumem. Najbrz celo malenkost manj. Medtem, ko v drugem primeru bi moral imeti vec kot potrebujes le zase.
To lahko zapises ze v matematicni obliki. In resitev obstaja. 🙂 Ceprav ne vem kako izraziti tisti del, kaj ti zenska lahko ponudi. Razen, ce gre za denar. Potem je spet matematicno resljivo. 🙂
Kako začne perje besno frčat na vse strani, ko babam zastaviš vprašanje, kaj lahko one ponudijo in prinesejo v razmerje. Kaaaj??!!! Me bomo not prinašale?! To je nezaslišan napad na njihovo mentaliteto. Tega sploh ni v njihovem miselnem okviru, da bi se one spraševale o svojem prispevku. To je naloga desca, da ponuja … Dec mora to, dec mora ono… Od pravega moškega se pričakuje … Dec ni pravi, če se ne potrudi … Normalno, da se vsak pameten dec, soočen s to babjo ošabnostjo, vpraša, zakaj bi kateri hlapca špilal. Zakaj že? Imajo pa babe v nečem prav: da ni ravno veliko pametnih descev na svetu. S tem se pa strinjam. Kar je pa spet srečna okoliščina za babe. Pameten dec ne ustreza klasični heteroseksualni zvezi, ker se ne da z njim manipulirat. Če ne razmišlja izključno s ta spodnjo glavo, ni v skladu z babjim načrtom.
Morala bi biti neumna, saj kolikor toliko pametne se vprašajo, zakaj bi ošabnemu decu gospodinjo špilale. Pol pa ni čudno, da je ded vedno razočaran. Privlačiš, kar si sam.
Hm ne vem,ce tole zadnje drzi za vse.Mene so do zdaj vedno pritegnili tipi,ki so bili moje nasprotje,pa kake barabice ki sem jim zelela “pomagat” na pravo pot ( to je po moje poklicna deformacija ).Najveckrat se mi je zgodilo,da je tisto,kar me je na zacetku pritegnilo,me je potem najbolj motilo:))) skratka znamo bit tezke 😀
Tko sem lepo sama in nimam jaz tezav niti moski z mano :))
Hm ne vem,ce tole zadnje drzi za vse.Mene so do zdaj vedno pritegnili tipi,ki so bili moje nasprotje,pa kake barabice ki sem jim zelela “pomagat” na pravo pot ( to je po moje poklicna deformacija ).Najveckrat se mi je zgodilo,da je tisto,kar me je na zacetku pritegnilo,me je potem najbolj motilo:))) skratka znamo bit tezke 😀
Tko sem lepo sama in nimam jaz tezav niti moski z mano :))[/quote]
Drži, drži. Tvoje naprotje so bili v čem? V tem, da ne veste, kakšnega partnerja si želite oziroma vam ustreza, gotovo ne. 🙂
V tem ste si bili zelo podobni. In še kaj bi se našlo.
Tko sem lepo sama in nimam jaz tezav niti moski z mano :))[/quote]
Drži, drži. Tvoje naprotje so bili v čem? V tem, da ne veste, kakšnega partnerja si želite oziroma vam ustreza, gotovo ne. 🙂
V tem ste si bili zelo podobni. In še kaj bi se našlo.[/quote]
Se se vedno ne strinjam,ni cist tko enostavno kar ves tudi sam.Ni pa tuki prostor za nadaljno debato o tem.:)
V tem ste si bili zelo podobni. In še kaj bi se našlo.[/quote]
Se se vedno ne strinjam,ni cist tko enostavno kar ves tudi sam.Ni pa tuki prostor za nadaljno debato o tem.:)[/quote]
Itak, da ni tako enostavno. Ampak v tej smeri gre … Saj se jaz tud na tvojem mestu ne bi strinjal z menoj. 🙂
Jebat ga… vedno lahko ponudiš tko kot Churchill:
I have nothing to offer but blood, toil, tears and sweat
Jebi ga… kdor sprejme ima mentaliteto zmagovalca, ker življenje ni pravljica… ampak je treba za dosego pravljice špricat kri, trdo delati, prelivati solze in švicati kot vlečni konj. :-))
PS
Luzerji bi itak vse radi v lajfu na pladnju z rdečo mašnico, šlag kremo in češnjico na vrhu. 🙂
Tko je vedno blo in bo še naprej. Dec je provider, ženska je reciever. Tu se ne gre samo za denar, kot dec rabiš 3krat več pogojev, da prideš do top babe, kot jih rabi ženska, da pride do top deca. Baba mau pudrčka fukne nase, na fitnesu ritko natrenira in je že dovolj, da zahakla kšnga Donalda Trumpa.
Tko je vedno blo in bo še naprej. Dec je provider, ženska je reciever. Tu se ne gre samo za denar, kot dec rabiš 3krat več pogojev, da prideš do top babe, kot jih rabi ženska, da pride do top deca. Baba mau pudrčka fukne nase, na fitnesu ritko natrenira in je že dovolj, da zahakla kšnga Donalda Trumpa.[/quote]
Pa res je lahko ženskam, ker tipi smo pa vsi sami Donaldi Trampi. :))
Ampak za to smo si sami krivi. Preveč rinemo v njih, jim pihamo na dušo, obmetavamo s komplimenti. Naj se še tok primitivno obnaša, jo nagradimo s kakšnim darilcem in hvalimo kok je fejst. Bognedaj, da bi jo kdo označil za lažnivo, preračunljivo prasico. Potem je pač nisi vreden, ona pa si zasluži boljšega. Ker vedno je vsa pozornost na ženski, kaj si ona zasluži, kaj si ona želi, kaj ona potrebuje…
Kot sem že napisal, copatarje bi bilo potrebno iztrebit iz sveta. Ampak to bi potem pomenilo vsaj 80 % moške populacije.
Ja zdaj so pa spet vsi drugi krivi, ker tebe nobena noče. Ti pa si hecen. Kolk vem, tud velik % žensk ne mara copatarjev za partnerja, a ti zdaj tu pišeš, kot, da so samo copatarji zaželeni. Karkorkli obrneš, krivca za svoje težave iščeš zunaj sebe in tako rešitev nikoli ne bo prišla.
Vedno je bilo tako. Včasih so babe želele upecat najboljšega lovca, ker je to pomenilo večje možnosti preživetja njenih otrok. Danes se pač lov izvaja po trgovskih centrih, eksotičnih destinacijah… pa bi “rojene princeske fucked by Hollywood” zopet imele samo tiste, ki jim lahko ponujajo najboljše možnosti…
Problem je le v tem, da je tistih dedcev, kjer baba prej mora držati roko v ajmru leda preden prime njegovo žarečo bančno kartico zelo malo… namišljenih princesk pa ohoooohooo.
Prednost za bogate dedce je v tem, da lahko z temi namišljenimi princeskami delaš po principu… jebeš pa baciš! :-))
Za tiste bejbe, ki pa nimajo glavo zgolj za frizerja in barvanje las je pa tudi dobro, da (čim prej) spoznajo, da živijo v svetu velike (lojalne) konkurence in da jim zaradi tega ali onega razloga ni namenjeno življenje Melanije Trumph. :-))
Pa jaz mislim, da je tudi wannabe Trumpov ravno tolk, kot teh namišljenih princesk, zato ni problem le v tem, da ni dovolj Trumpov, ampak, da mariskdo zase misli, da je Trump, čeprav mu dejanske izkušnje z nasprotnim spolom tega ne kažejo. Se pravi, marsikdo sse obnaša kot Trump, čeprav nima takega “vampa”. Ne moreš mijavkat, če si pes in potem pričakovat, da boš pritegnil mačke. 🙂
No ja, mene jih ziher več hoče kot tebe, ampak pustimo to….offtopic.[/quote]
Potem si pa očitno copatar, ki so po tvojem tako zelo zaželeni. :))
Forum je zaprt za komentiranje.