Ženske mi v bistvu ne morejo ponuditi več ničesar
Pa jaz mislim, da je tudi wannabe Trumpov ravno tolk, kot teh namišljenih princesk, zato ni problem le v tem, da ni dovolj Trumpov, ampak, da mariskdo zase misli, da je Trump, čeprav mu dejanske izkušnje z nasprotnim spolom tega ne kažejo. Se pravi, marsikdo sse obnaša kot Trump, čeprav nima takega “vampa”. Ne moreš mijavkat, če si pes in potem pričakovat, da boš pritegnil mačke. :)[/quote]
Uf, ti “petelinčki” se mi šele smilijo. :-))
Nima za burek, pa gre loviti “lovačo”.
Še tiste uboge drobtine mu bo pozobala, potem pa mu le pomahala v pozdrav. :-))
Jebala ga matematika… red light district bi ga prišel ceneje. :-))
Haha deci,ropotate glih tko k me. Ma sploh ni tolk vec finta spol kot to kje zivis,kako si vzgojen,kaksne prioritete mas in nenazadnje so tukaj se izkusnje oz napake,ki nas kaj naucijo.No naj bi nas.Danes je tko da prevladujejo materialne vrednote ( zal ) in se to,sploh pri mlajsih generacijah,izjemno pozna.
Sem si vzela,to svobodo,da mal pametujem ker mam obcutek,da sem dlje casa na tem svetu pa mogoce vem kaj..
Saj te pravzaprav kar razumem. Včasih so ženske res en kup kokoši. Eno samo blebetanje o otrocih, kuhariji in brezveznih stvareh. Se pa najdejo tudi takšne , ki znajo kakšno kjigo prebrat, kam it, povedat nekaj stavkom, ki imajo pomen. Tako da jaz na tvojem mestu ne bi iskala niti moške nititženske družbe, ampak takšno, ki ti ustreza. Npr, če rad bereš nekoga, ki ti zna povedati kakšno knjigo bere, z vsebino ki te pritegne. Jaz še vedno mislim, da so najboljši pogovori malo zajebancijo, nato pa o knjigah, glasi, športu, hrani, potovanjih. Ni ga lepšega kot z nekom (pa naj bo to moški ali ženska) deliš občutke ob pogledu z vrha gore.
Mozno,ne poznam nobenega od vaju,da bi sklepala kaj,pa se to je samo moje mnenje in ne vecina.Glede na trenitno komunikacijo bi pa rekla,da bi bil tip,ki bi bil kombinacija ti pa Marko,moj idealni hahah.[/quote]
Kar je na nek način tud razumljivo. Karizmatičnega jebivetrskega deca bi spremenila v copatarskega providerja, ki bi se cel dan samo s tabo ukvarjal, ostale babe pa preziral. Samo to ne gre skp, a ne.
No ker sem se pač danes že toliko razpisala, kaj mislim da prinašam v vezo:
– sem še kar zabavna in spontana
– predlagam in organiziram izlet
– rada grem na koncert
– zanimajo me ljudje ki mi povejo kaj novega, tako da sem odprta za novosti
– dobro izgledam in imam dovolj plače da preživim sebe in še koga
– tudi pogledam nogometno tekmo in jo pokomentiram, mogoče malo manj sočno od nasportnikov moškega spola
– rada se ukvarjam s športom, lahko sama, lahko v paru, kakorkoli
no pa ne bi več naštevala 🙂
Še ena ful mega zanimiva. Ostale babe so neumne, ker se znajo menit samo o kulinariki, ličilih, gledajo telenovele, jaz pa s svojim dragim (ki ne obstaja) spremljam nogometne tekme, igram pikado, pijem cviček. Znam vse kar počnete moški, a me kljub temu noben ne povoha. Kako je svet narobe obrnjen. Deci dejansko gledate za ženskami z ženskimi lastnostmi.
Mozno,ne poznam nobenega od vaju,da bi sklepala kaj,pa se to je samo moje mnenje in ne vecina.Glede na trenitno komunikacijo bi pa rekla,da bi bil tip,ki bi bil kombinacija ti pa Marko,moj idealni hahah.[/quote]
Kar je na nek način tud razumljivo. Karizmatičnega jebivetrskega deca bi spremenila v copatarskega providerja, ki bi se cel dan samo s tabo ukvarjal, ostale babe pa preziral. Samo to ne gre skp, a ne.[/quote]
Skupi ne gre,gre pa tko, enega za sex enega za frenda jst pa brez obveznosti..jbg to kar mam se za prezivet bom izkoristila kokr se da..
Pa kaj si se sedaj omejil samo na babe. Tudi ostali smo grdi, mali plešasti… sam ti štrliš ven kot falus iz gat. .-)
Hvala bogu, da lahko vsaj za pusta gremo na sonce in da se nas otroci ne vstrašijo. :-))
mmmm
– tekme gledam le občasno
– cička ne pijem, najraje suho belo vino
– pikada ne igram, igram pa odbojko
– drži na ne gledam telenovel, imam pa rada angleške nadaljevanke
– pa o kulinarik ise zelo rada pogovarjam – še rajši pa jem
mmmmm kako bi sedaj en suflejček[/quote]
Le kaj dela tako zadovoljna in uspesna zenska, srecna v vezi in zivljenju nasploh na tem portalu?????? Nekaj tu ne stima.
Forum je zaprt za komentiranje.