Ženske mi v bistvu ne morejo ponuditi več ničesar
Lepotica si lahko zmišljuje praviš, a ne? Torej si lahko izmisli, da bo z lepotcem :).
Zrela s popucanim podstrešjem, si lahko izbere takega moškega.
Mlada si izbere mladega.
Ženske, ki veliko nudijo, tudi veliko zahtevajo.
Si tudi ti lep, mlad, zrel? Če si, verjemi, nobenih težav ne boš imel z ženskami.
Meni je prav smešno to vaše jokanje po forumih o tem kako ste samski in kako težko je dobiti partnerja. Buhu cmere.
Ljubezen je kot biznis. Supply and demand dragi moji. Če bi rad 25 letno lepotico z malo kilometrov in nekaj soli v glavi pol moreš tudi nekaj nudit. Ker na takšne je naval tipov vseh sort od propalic do mačotov. Pač za take rabiš ali das geld ali orenk klobaso v hlačah, pamet v glavi,….. Skratka po moje vse našteto. Vsaj tvoja konkurenca bo to imela in še več. Sicer lahko goljufaš z dobro samopromocijo, recimo krompir v gate (ampak od spredaj), avto na lizing, simuliraš čutnega, pametnega tipa,…
Pač pametna ženska ve kdaj jo “nategujejo” na suho 🙂 Če pa še dobre samopromocije ne zmoreš pol ti pač ostane “roba” po kateri ni povpraševanja, res pa je da ni nujno, da je slaba.
To pa so v tvojem primeru iztrošene 30 letnice.
Ne razumem kako to, da vam to ni jasno. Vsak človek je svoje sreče kovač in išče zase najboljše, kar lahko dobi. Tudi ti deluješ po istem principu. Če ne bi bil že zdavnaj v zvezi z kako “iztrošeno” 30 letnico.
Seveda pol pa imaš kopico ljudi ki mislijo, da so oh in ah, pol pa se zaletavajo z glavo skozi zid, in seveda stokajo po forumih kako ni primernih ljudi za njih. Skratka bulšitarji na celi črti.
Saj je vsak na nek način dober in nam ustreza, če se z njim zapletemo.
Pomembno je potem, kaj z njim spoznamo in kakšne občutke v nas prebuja.
Ronka
Praviš, da se nisi zapletala s slabimi, ampak le z dobrimi, vendar vseeno niso bili dovolj dobri….Kaj pa je bilo “narobe” z njimi….? S tvoje perspektive, čeprav ni bilo nič narobe z njimi……
Nečesa pa ne bom nikol razumel. Ko je človeku najmanj do druženja z nasprotnim spolom, ko ne išče ničesar..takrat se pojavi največ nekih žensk, ki bi se nekaj družile in spoznavale…In seveda klasična idiotska vprašanja ala “zakaj si samski”. kaj tebe briga, zakaj sem jaz samski, kaj jaz mogoče tebi težim, zakaj si samska, pusti me pr miru…
Jaz sem hotela povedat, da v nasprotju z mariborčanom, ki ima porazno mnenje o ženskah, o moških nimam takih izkušenj.
Z nobenim bivšim si nisem v laseh. Hotela sem povedat, da noben ni bil tako zelo slab. Se pač nisva ujela, to še ne pomeni, da je bil slab človek :). Pravzaprav priznam, da sem tudi dopuščala stvari, ki jih pametna ženska ne bi dopuščala. Torej moja napaka :). Jaz sem dojela, če vedno privlačimo en in isti tip ljudi (ne mislim le moške, ampak ljudi, kolege nasploh), je problem v meni. Ne v njih. Jaz sem dojela, da je potrebno začeti pri sebi spreminjat (edino to še ne vem kaj in kako :(). Dejstvo je, da je veliko ok ljudi, samo jaz jih ne znam pritegnit. Torej to ne pomeni, da so vsi slabi. Je pa seveda problem, ker ta boljša roba hitro gre oz. po 30 letu med samskimi res ni neke hude izbire.
Saj je vsak na nek način dober in nam ustreza, če se z njim zapletemo.
Pomembno je potem, kaj z njim spoznamo in kakšne občutke v nas prebuja.
Ronka
Praviš, da se nisi zapletala s slabimi, ampak le z dobrimi, vendar vseeno niso bili dovolj dobri….Kaj pa je bilo “narobe” z njimi….? S tvoje perspektive, čeprav ni bilo nič narobe z njimi……[/quote]
Najprej je potrebno začeti čistiti pri sebi. Iz lastnih izkušenj pa vem, da to ni lahko. Ni enostavno sprejeti dejstvo, da je nekaj v nas samih, da recimo privlačimo zgube ali pa da vedno naletimo ljudi, ki pometajo z nami, ki nas izkoriščajo in podobno.
Napake najti še nekak gre. Zastaviti neko novo obnašanje, razmišljanje je pa težje. Lažje je odkriti kaj je narobe kot pa ugotoviti kako delati prav.
Se strinjam.
Če pa preko zunanjega sveta in odnosov to doživljamo, pa še le bolj verjamemo v svoj prav.
Našemu jaz-u niso pomembni občutki in kako se počutimo, ampak le potrjevanje lastne resnice.[/quote]
Vidim, da si na pravi poti. In imaš prav, da ni lahko.
Si pa sam to malo drugače predstavljam…Praviš, da privlačiš same zgube, a hkrati trdiš, da je problem v tebi….Če malo pomisliš, vidiš, da to ne gre skupaj.
Hočem povedati to, da jih ti označiš za zgube, ker se sama ob njih tako počutiš. Počutiš se izkoriščana in podobno….In zato niso drugi zgube, ampak sebi dovoljuješ, da si izkoriščana.
In tu je treba postaviti mejo. Sama sebi moraš postaviti mejo, da si ne dovoliš, da se ob nekom tako počutiš.
Predvidevam, da ti manjka samozavesti..Si občutljiva in nežna oseba, zato iščeš takšnega, ki bi bil nežen in razumevajoč in imel toliko zdrave pameti, da te ne bi spravljal v položaj izkoriščane.
Takšnih je pa res malo….:)
Zato pa sem vprašal…Mogoče bo imel kdo kakšno idejo. 🙂
Priznanje zneskam. Danes je mednarodni dan proti nasilju nad zenskam. In moram priznati da imate zenske poseben vpliv na moske. Vcasih kdo zapise neumnost na kvadrat in se ze pripravim tipkat, potem pa je pojavi Japkica ki pomiri strasti ali pa Melita pogleda s svojega zornega kota in stvar ispade povsem drugace. In tudi vceraj na soocenju nasih izkusenih fantov, ko je bilo polno buckanja in nizkih udarcev, se je vzdusje v trenutku spremenilo ko so se pojavile lepse polovice.
Tako da apeliram,vsaj danes vsi v rokavicah.
Spusti scit in za sekundo priznaj:
Z zgubami seveda nisem imela razmerja :), toliko pameti sem imela. Je pa dejstvo, da sem en čas privlačila res predvsem (se je našla tudi kaka svetla izjema), grdo rečeno, zgube. Prijetni pa se še zmenili niso zame. Ja, veliko moram še delat na sebi, da se bodo zmenili zame tisti, ki so meni všeč :).
Vidim, da si na pravi poti. In imaš prav, da ni lahko.
Si pa sam to malo drugače predstavljam…Praviš, da privlačiš same zgube, a hkrati trdiš, da je problem v tebi….Če malo pomisliš, vidiš, da to ne gre skupaj.
Hočem povedati to, da jih ti označiš za zgube, ker se sama ob njih tako počutiš. Počutiš se izkoriščana in podobno….In zato niso drugi zgube, ampak sebi dovoljuješ, da si izkoriščana.
In tu je treba postaviti mejo. Sama sebi moraš postaviti mejo, da si ne dovoliš, da se ob nekom tako počutiš.
Predvidevam, da ti manjka samozavesti..Si občutljiva in nežna oseba, zato iščeš takšnega, ki bi bil nežen in razumevajoč in imel toliko zdrave pameti, da te ne bi spravljal v položaj izkoriščane.
Takšnih je pa res malo….:)
Zato pa sem vprašal…Mogoče bo imel kdo kakšno idejo. :)[/quote]
Spusti scit in za sekundo priznaj:
Ja, hec je res priročen in dežurni krivec… le smeško mora biti zraven. 🙂 Tako, da bo verjetno nesporazum v komunikaciji. Kot ponavadi… :)))
Forum je zaprt za komentiranje.