Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženske, ali se kdaj vprašate, zakaj je danes toliko moških samskih?

Ženske, ali se kdaj vprašate, zakaj je danes toliko moških samskih?

Malo se zamislite in morda vam uspe ugotoviti, kje tiči problem.

Odgovor na objavo uporabnika
Malo v razmislek, 10.09.2025 ob 11:55

Malo se zamislite in morda vam uspe ugotoviti, kje tiči problem.

Naj razmislim… ker so geji?

Ha ha, kolk mi je vseeno, zakaj vas nobena noce ???? Mene moski hocejo ?

Se mi ni treba spraševat.

Par tistih malo pod 40  in samskih pa poznam- nič ni z njimi.Sedijo doma, imajo” prijateljčke”, s katerimi skadijo eno travco , popijejo par pirčkov, sedijo na terasi do noči in navijajo glasbo, kot eni najstniki….

Npr. 2

Princeska se trudi osedlati konja.

Skoraj ji je ze uspelo pa vendar,  iskri vranec pobegne v svezo deteljo.

————————–

Zakaj misliš, da bi se morale o tem spraševati ŽENSKE?

Naj se za vzroke sprašujejo MOŠKI, ki so samski?

Jaz pojma nimam koliko vas je samskih moških. Veliko? Ok. Ne razumem zakaj bi razmišljala o tem. Kaj ima to z mano? Zakaj bi razmišljala o nekih meni neznanih moških? Ti razmišljaš o tebi neznanih ženskah in zakaj so samske?

saj z babami ni nič boljše. Velika večina jih je samskih. Vsaj te okoli 40. Vse z froci in same. Jebiga ga. Kdo bo pa imel ološ.

Verjetno pričakujejo, da se bodo ženske v polni bojni opremi borile zanje, fajteric pa nikjer na vidiku. ?

Ker imajo nerealna pričakovanja. In ne prihajajo v partnerstvo pripravljene na kompromise ampak se mora vse okoli njih vrtet, čene pa izpadi na nivoju otroka.

Deci (vsaj bolj resni) pa pač pričakujemo da neko partnerstvo da več, kot imamo sami. Ne pa da dobimo še enega “otroka” okoli katerega se potem zapravlja čas, energija, denar, živci samo zato da je za trenutek navidezni mir.

Srce125

Po moje si tudi ti sama, po možnosti z  frocom…

P…., 10.09.2025 ob 13:49

Srce125

Po moje si tudi ti sama, po možnosti z  frocom…

Otroka nimam. Rabiš ropotuljico zase, da sprašuješ??

Ne, nikoli se ne vprašam.

Njihova stvar in njihova izbira.

O tem se morajo spraševati moški, ki so samski.  Ne, za njihovo večno samskost niso krive ženske, tako kot pri večno samskih ženskah niso za stanje krivi moški.

Tudi zato, ker je čedalje več moških sitih pregovarjanja, nerganja s strani ženske, priprošenj za spolni odnos. In še in še.

Tale Ančka stane 420 evrov (Temu) in je le enkratni strošek.

420 evrov stane dnevni počitek, večerja, ter honorar za spolni odnos…. Pa tudi dvakrat, trikrat več.

https://imgbox.com/Zw37OVbR

Star dec, 10.09.2025 ob 15:12

Tudi zato, ker je čedalje več moških sitih pregovarjanja, nerganja s strani ženske, priprošenj za spolni odnos. In še in še.

Tale Ančka stane 420 evrov (Temu) in je le enkratni strošek.

420 evrov stane dnevni počitek, večerja, ter honorar za spolni odnos…. Pa tudi dvakrat, trikrat več.

https://imgbox.com/Zw37OVbR

Kje ima pa Ancka glavo? A honorarke, ki jim placujes za spolni odnos, imajo glave ?

Torej ti izbiraš med kurbami in lutkami.  Avtor se sprašuje zakaj je samski, ne pa katero opcijo incelovstva naj izbere.

ha, ha, 10.09.2025 ob 15:18

Torej ti izbiraš med kurbami in lutkami.  Avtor se sprašuje zakaj je samski, ne pa katero opcijo incelovstva naj izbere.

Avtor se ne sprasuje, zakaj je samski. On ze ima odgovor.

Mene pa zanima, zakaj teli incelcki ne postavljajo taistih vprasanj svojim mamam.

In vedno več jih bo samskih na eni in drugi strani . Tonemo kot družba . Razloga za to pa pomoje veste pa ni treba razlagat .

Ne, se ne vprašam. Mislim, se ne sprašujem, zakaj bi se sploh morala o tem spraševat in tuhtat.

Jaz sem tudi samska.

Zakaj je večina moškega spola samska, hja ne vem, ker ženske pikirajo na 20 % tistih v zgornji meji.

Pa ker ženska dandanes ne rabi moškega. Lahko bi razpravljali v nedogled.

OMG, 10.09.2025 ob 12:48

Se mi ni treba spraševat.

Par tistih malo pod 40  in samskih pa poznam- nič ni z njimi.Sedijo doma, imajo” prijateljčke”, s katerimi skadijo eno travco , popijejo par pirčkov, sedijo na terasi do noči in navijajo glasbo, kot eni najstniki….

jaz pa par super pobov proti 40-im poznam ne pijejo ne kadijo športajo pa so samski . Pravijo da je danes težko kaj pametnega dobit med ženskami . Se kar strinjam .

Tko ko si ti kupiš Ančko, si jz kupim vibrator, pa je. Pospravim, počistim samo za sabo, spat grem, kadar me je volja in to tudi popoldan, če me prime. Imam hobije, ki moškim niso zanimivi in ko bi se jaz ukvarjala s svojimi hobiji, bi moški želel, da se ukvarjam z njim.

Jaz rabim čas zase.

fotr1, 10.09.2025 ob 13:47

Ker imajo nerealna pričakovanja. In ne prihajajo v partnerstvo pripravljene na kompromise ampak se mora vse okoli njih vrtet, čene pa izpadi na nivoju otroka.

Deci (vsaj bolj resni) pa pač pričakujemo da neko partnerstvo da več, kot imamo sami. Ne pa da dobimo še enega “otroka” okoli katerega se potem zapravlja čas, energija, denar, živci samo zato da je za trenutek navidezni mir.

Tko govorijo samo tisti, ki ne vejo kaj pomeni bit z nekom v odnosu. In moski, ki zelijo met zensko, samo tko za zraven zato da je, da ne izpadajo cudni v druzbi, sami so pa dalec od tega kar naj bi predstavljala moska energija in cel komplet moskega.

Zenska ma lahko vsazga, moski pa ne more met vsake. Itak da se more vse okol zenske vrtet in to ne samo na zacetku ampak celo zivljenje. Evo jih spet princeske, k bi hotl da so oni neznejsi spol. Lolololollll.

Enako, tudi mi pricakujemo da nam je z moskim 10000x lepse, kot samim, ce ne ga ne potrebujemo. Ker se zavedamo, da nam je super brez moskega.

Kere lastnostni pa ti izpoljnujes, da lahko taksne govoris? To se najprej vprasaj.

Ce je teb problem zapravljat energijo, cas in denar za zensko pa bodi sam. Siroko ti polje

Zenska je kraljica in ce se moski do nje tako ne obnasa, ne bo nikol kralj. Period

anonimn56, 10.09.2025 ob 15:37

jaz pa par super pobov proti 40-im poznam ne pijejo ne kadijo športajo pa so samski . Pravijo da je danes težko kaj pametnega dobit med ženskami . Se kar strinjam .

Če ne pije in športa, še ni super. Drugo je, če bi rekel, da je obnovil stanovanje in ima posluh za ženske.

Aha.  Kot je s takim, ki športa in ne pije/kadi, vse v redu?  Sigurno jim nekaj fali.  Ali v obnašanju ali pa videzu, mogoče imajo previsoka pričakovanja ali pa se ne znajo obnašati.  Žal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close