Ženska logika
Itak, da bi v tem primeru izpadel šalabajzer. Se strinjam. Ampak glej, tvoje sanje se pač nikoli ne bodo uresničile. Mr. Sadni, ne bo osvajal Monovk, it will never ever happen, preveč sem samovšečen, narcističen, meteroseksualen, da bi prišlo do tega, haha…
Te tako hitro ženske obrnejo? :))) Te starejše so bolj zvite, mlade dečke res kot palačinko v zraku…. 🙂
Malo ji je nerodno, mi je ušla nehote ta informacija.
Dobro, naj bo, jaz sem jo poklical, saj ima teoretično prav, ker mi je dala številko in provocirala, da je ne upam, češ da sem “brezjajčnik”. 😀
Te tako hitro ženske obrnejo? :))) Te starejše so bolj zvite, mlade dečke res kot palačinko v zraku…. 🙂
Dobro, naj bo, jaz sem jo poklical, saj ima teoretično prav, ker mi je dala številko in provocirala, da je ne upam, češ da sem “brezjajčnik”. :D[/quote]
Matjazko, kontekstov je bilo veliko, vsega skupaj za par let, a ne?:) Ne delaj se tako nebogljenega:)). In sploh nisi mlad dečko, od kje tebi to? Druženje z mladoletnicami preko portalov ti ne bo povrnilo najstniške mladosti:).
Torej, si me le TI poklical, a ne:))). Zdaj lahko začneš pri sebi analizirati, kaj vse potegne ljubosumje za sabo in zakaj se ti dogajajo vsi ti mešani občutki, ki jih želiš deliti z vesoljnim svetom.
Dobro, naj bo, jaz sem jo poklical, saj ima teoretično prav, ker mi je dala številko in provocirala, da je ne upam, češ da sem “brezjajčnik”. :D[/quote]
Matjazko, kontekstov je bilo veliko, vsega skupaj za par let, a ne?:) Ne delaj se tako nebogljenega:)). In sploh nisi mlad dečko, od kje tebi to? Druženje z mladoletnicami preko portalov ti ne bo povrnilo najstniške mladosti:).
Torej, si me le TI poklical, a ne:))). Zdaj lahko začneš pri sebi analizirati, kaj vse potegne ljubosumje za sabo in zakaj se ti dogajajo vsi ti mešani občutki, ki jih želiš deliti z vesoljnim svetom.[/quote]
Oh, sranje, sem se zaj**, nisi mladoletnica? Ves čas sem ciljal na to, da si…. Potem pa adijo! 😀
PS: Oprosti, ker ti zadnjič nisem dvignil telefona. Ne mi sedaj zameriti do smrti. 😉
Torej, si me le TI poklical, a ne:))). Zdaj lahko začneš pri sebi analizirati, kaj vse potegne ljubosumje za sabo in zakaj se ti dogajajo vsi ti mešani občutki, ki jih želiš deliti z vesoljnim svetom.[/quote]
Oh, sranje, sem se zaj**, nisi mladoletnica? Ves čas sem ciljal na to, da si…. Potem pa adijo! 😀
PS: Oprosti, ker ti zadnjič nisem dvignil telefona. Ne mi sedaj zameriti do smrti. ;)[/quote]
Ne moreš si odpustiti, ker nisi vedel, da bom klicala in temu primerno nisi bil pri telefonu. Tako je bilo matjazko. Kasneje si me ves obupan spraševal o tem klicu. Pa kaj zdaj želiš doseči?:)
če jo financiraš zato ker ona nima dovolj denarja da bi ”dostojno” živela potem se mi zdi to res ”plemenito” če pa jo financiraš zato da pa še ona lahko gre na morje za 10 dni pa v toplice, pa kaj jaz vem kaj še vse pol pa si en neumen lulček 🙂
Zakaj je končal dolgoletno vezo šele takrat, ko mu je omenila skupno življenje in ne prej? Tip je brezbrižen. Seksa takrat, ko mu paše, mati pa mu doma pere, lika ipd. Dobro se zaveda tega, da je brezveznjak, kar bi še posebej prišlo do izraza v primeru skupnega gospodinjstva. Seba, ti se kar smej, ampak to je resnica. Predvidevam, da ga mati doma razvaja, in da samo poležava in gleda TV ter sedi za računalnikom in sodeluje na MON-u. :))) Dobro ve, da bi skupno življenje od njega zahtevalo več angažiranja, njemu pa se enostavno ne da. Možno pa je tudi, da je tip dober blefer in lažnivec. Če pa z nekom skupaj živiš, je pa te lastnosti težko skriti. :))[/quote]
Ta model je sam prijokal nazaj in izjavil, da se želi poročit, preselit in imet otroke z njo. Bila sta tik pred tem, da gresta na banko po kredit. In tako je, kot je vrla antilopca napisala. tip je pravi douchebag, nonstop doma, na računalniku, frendov nima, službo sicer ima, večno nezadovoljen, financira matko, ker je pač boga in “sama”, ona mu masira noge (resno) in škrt do amena: za vse mu je škoda denarja. Kake večerje, kaki izleti!? Če pa že, pa vse stroške na pol. Kak dec je to, da ne časti kdaj pa kdaj svoje ženske?
Tko da seba, ne, moški, ki se premisli in ne gre skup živet z bejbo, ni mamin sinek. Sinek je tisti, ki pri 38.ih še živi doma in nima neke zdrave socialne mreže vrstnikov, ampak čas preživlja z mamico.[/quote]
Me pa vseeno zanima, kako je možno, da se neka normalna ženska že v štartu sploh odloči za takega tipa in prenaša vse skupaj vse dokler jo on ne skensla? Je morda to res upanje in “investicija” v želji, da ji ga bo uspelo iztrgati iz maminih krempljev, in to predvsem zato, ker vedno znova in stalno dokazuje, da je primeren material za manipulacijo?
V bistvu sta se oba ubila, drug druzga sta finishirala :D[/quote]
Frutolino, zdaj imaš novo zgodbo za zobat:))). Vidiš kolk se enim dogaja, tebi pa čisto nič:)).
Seba, še nekaj zate, da ne boš rekel, kako smetim temo:).
Zakaj nekdo financira starše? Ker živi z njimi v skupnem gospodinjstvu in prispeva svoj del? Ker odplačuje dolg do njih (v primeru, če so mu kdaj posodili)? Težko je kar na pamet odgovarjat:).
Frutolino, zdaj imaš novo zgodbo za zobat:))). Vidiš kolk se enim dogaja, tebi pa čisto nič:)).
Zakaj nekdo financira starše? Ker živi z njimi v skupnem gospodinjstvu in prispeva svoj del? Ker odplačuje dolg do njih (v primeru, če so mu kdaj posodili)? Težko je kar na pamet odgovarjat:).[/quote]
Rib’ca mene zanima tvoj pogled na to. Si lahko malo bolj specifična?
Zakaj nekdo financira starše? Ker živi z njimi v skupnem gospodinjstvu in prispeva svoj del? Ker odplačuje dolg do njih (v primeru, če so mu kdaj posodili)? Težko je kar na pamet odgovarjat:).[/quote]
Oh ne kje pa, da bi ti smetila temo. Me pa vseeno zanima tvoje mnenje, kar se tega tiče. Če sem prav razumel je mama bolj uboga možno, da je tudi brezposelna. On jo torej financira.
Očitno je zaradi tega mamin sinček.
Jaz razumem pojem mamin sinček v smislu moškega, ki ga starši financirajo, perejo, likajo, kuhajo. On pa recimo nič ne dela.
Samo potem obstajajo tudi mamine sinke. Moja bivša žena je bila recimo tak primer, ker sem več ali manj vse jaz naredil pa še financiral sem jo. A sem jo tako ljubil, da me to sploh ni motilo. Ona je bila zame pač idealna ženska.
Če pa moški financira mamo, nima stikov z družbo ipd. ga to po mojem mnenju nikakor ne okarakterizira kot maminega sinčka 🙂
Rib’ca mene zanima tvoj pogled na to. Si lahko malo bolj specifična?[/quote]
Saj pravim, odvisno ali si nekdo zatiska oči pod pretvezo, da starše le financira, v bistvu je pa mamin sinček, ki prispeva za skupne življenjske stroške. Torej še vedno živi pri njih, ker je tako udobneje:). Nekaj drugega je, če starši nimajo za burek in jim otroci pomagajo po svojih najboljših močeh. Vendar ti otroci so samostojni, neodvisni, s svojimi družinami (recimo) in živijo drugje:).
Pogled je odvisen od podatkov:).
Upam, da trollaš lol[/quote]
Trolaš ti:). Men se rola:)).[/quote]
Vidim, da te je matjažko čist obnorel lol. Sej bi bla lep parček vidva, tko, oba zaostala, ampak istočasno srečna, ker sta se končno našla dva enaka. Jaz vedno pravim, za vsazga se neki najde, hahaha
Trolaš ti:). Men se rola:)).[/quote]
Vidim, da te je matjažko čist obnorel lol. Sej bi bla lep parček vidva, tko, oba zaostala, ampak istočasno srečna, ker sta se končno našla dva enaka. Jaz vedno pravim, za vsazga se neki najde, hahaha[/quote]
Ljubosumen?:)) Z matjazkom se “poznava” dve leti. Zaljubljenost je minila, med se je polizal:)). Ampak tebi to ne gre iz glave, priznaj:)). Razmišljaš, kje ti delaš narobe, da si vedno na enem in istem mestu. Tudi zate raste rožica:)))).
Forum je zaprt za komentiranje.