Ženska logika
Tole zdaj ste zabluzili. A za vas je mamin sin in fotrova hči, če živita pri 25ih doma, ker je, roko na srce, ceneje, udobneje, kot da bi nekje dajala še min.200€ za najemnino? Jaz bi prej rekla, da so to bolj razvajeni sinovi in hčere, sicer pa če imajo plac, zakaj ne, samo dovolit ne smejo da se starši vtikajo v njihovo življenje in življenje partnerja, če ga imajo. ne, kaj starši delajo namesto mularije, to je pač razvajenost, ampak da starši odločajo oziroma vsilijo svojo voljo, te so potem mamini in fotrovi sinovi in hčere. Pa ni važno, kje živijo in če slučajno pomagajo svojim doma z nekaj €, če le ti nimajo za dostojno življenje, sami pa imajo viška.
Težko je res na podlagi tega sklepati ali se gre za maminega sinčka ali ne.
Je pa nekje Matkic zapisal, da je takšno prepričanje večine žensk, ki trdijo, da se gre za maminega sinčka, če pri 25+ še vedno živi pri starših.
Razvajen otrok prav tako dopušča in mu paše, če se starši vtikajo v njihovo življenje, ker ima od tega korist.
Nisi dojel zgodbe:)). In še nekaj…mene ne more nihče obnoreti:). Kako lahko sploh pomisliš na takšne buče? Navijaj zase, poskrbi zase…za svojo srečo:).[/quote]
It is so obvious, and yet we men get suckered into all the time, long after we should have learned.
I think women play on two basic masculine tendencies:
1. The need to make sense of things. We do this naturally, constantly, and when a woman pretends to be doing the same thing, we fall for it.
2. Our natural tendency to give people the benefit of the doubt. Make a statement. Someone responds. Our first impulse is to assume that the second person is acting in good faith.
Women only pretend to engage us intellectually, when actually they are just trying to derail whatever it is we are trying to do. It is their natural first impulse: You want to talk sense? I will mess it up. You want to be playful? I will act like you aren’t being serious enough.
This works a lot better in person because women have the capacity to be so adamant about things they neither know anything about nor care about, and as men, we think: I wouldn’t be so sure of myself unless I knew what I was talking about, so maybe she is seeing something I don’t.
Without the blustering and the eye contact and the vocal nuances, the examples you list are starkly ridiculous in the black and white of the printed word.
They really have no intention of engaging you in an honest way, they just want to mess up whatever you are trying to say. If fake logic doesn’t work, they will try something else.
It is much better not to give them the benefit of the doubt, and assume they are trying to get away with something than waste your time engaging them like rational adults. Dismiss them with ambiguous phrases like: “Don’t start.” or just roll your eyes at them. Even if you don’t know exactly what they are up to, they will know and will give you credit for knowing.
Will it shut them up? Not necessarily.
Gospa C. zelo odlično se počutim 🙂 Pa nič še nisem spila hahaa[/quote]
Ko boste svoje izražanje prilagodili vašemu počutju, vam bom verjela 🙂
ps: morda se ne spominjate, da ste že danes pili? :))[/quote]
Saj takšno je moje izražanje, ko se dobro počutim 🙂 Ko se ne, se sploh ne izražam…
Gospa C., nisem še tako stara no :)….spomin mi še dela ko švicarska ura…
Ko boste svoje izražanje prilagodili vašemu počutju, vam bom verjela 🙂
ps: morda se ne spominjate, da ste že danes pili? :))[/quote]
Saj takšno je moje izražanje, ko se dobro počutim 🙂 Ko se ne, se sploh ne izražam…
Gospa C., nisem še tako stara no :)….spomin mi še dela ko švicarska ura…[/quote]
Se pravi, gospa K. – ko boste osladno prijazni in pohlevni, takrat se v resnici počutite obupno? 🙂
Đabe spomin, če priznanja ni, le bele laži 🙂
Gospa C., nisem še tako stara no :)….spomin mi še dela ko švicarska ura…[/quote]
Se pravi, gospa K. – ko boste osladno prijazni in pohlevni, takrat se v resnici počutite obupno? 🙂
Đabe spomin, če priznanja ni, le bele laži :)[/quote]
Ja pa čakaj, a nisem bila prijazna? Poglej kako lepo sem Sebeku napisala, pa On_ je tudi zadovoljen, ostali pa razmišljajo kako prav ima ta Kleopatra 🙂 LOL bi rekel Sandi
Ja pa čakaj, a nisem bila prijazna? Poglej kako lepo sem Sebeku napisala, pa On_ je tudi zadovoljen, ostali pa razmišljajo kako prav ima ta Kleopatra 🙂 LOL bi rekel Sandi[/quote]Kaj pa sem hotel druga, saj nisem upal več drezat dokler si v takem stanju…. :)))
Kleopatra nič ne pomaga če se obreguješ obme. Zame je divjačina dobra zgolj in samo za na krožnik ali pa v za v gozd 🙂
On_ od tebe sem pričakoval malo več moške kolegialnosti. Sicer sem pa prepričan, da imaš tudi ti kako značilnost maminega sinka. Vsaj po ženskih mon merilih 🙂
Ja pa čakaj, a nisem bila prijazna? Poglej kako lepo sem Sebeku napisala, pa On_ je tudi zadovoljen, ostali pa razmišljajo kako prav ima ta Kleopatra 🙂 LOL bi rekel Sandi[/quote]
Potem sem pa v manjšini – vaše pisanje označujem za neprijazno. Da bi bilo vsaj smešno, bi še razumela 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.