Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženska logika

Ženska logika

Tudi tebi želim vse najboljše! :)))[/quote]

A imam rojstni dan? Ne da bi vedla. A ga imaš ti? Al se ti je sinek rodil? Daj, da boš dobr opravil svojo očetovsko funkcijo, da ne bo čez leta spet mon zasičen. :))

Tudi tebi želim vse najboljše! :)))[/quote]

A imam rojstni dan? Ne da bi vedla. A ga imaš ti? Al se ti je sinek rodil? Daj, da boš dobr opravil svojo očetovsko funkcijo, da ne bo čez leta spet mon zasičen. :))[/quote]

😀 Ne, to je bil spontan vznik, želja od srca. Samo ti si še tu najbolj mirna. :)))
Tvoje kolegice so bolj razdražljive in divje, jih že dolgo ni krotil kak “kavboj”. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjazko, dolgočasen si…

Pejt spat, da ne bo jutri država propadla.

Ne morem se samo zate zanimat!. 🙂
Moje življenjsko poslanstvo je ,da se posvečam tudi drugim ženskam, ki me potrebujejo. 😀

Moje življenjsko poslanstvo je ,da se posvečam tudi drugim ženskam, ki me potrebujejo. :D[/quote]

:)))) Smešiš se. Ti si tisti, ki rineš v vsako žensko in ji daješ pozornost z urami psihoterapije. Mene v ta kalup mirne in ponižne ovčice pač nisi ujel. In tega še dons ne moreš pozabiti:))).

Moje življenjsko poslanstvo je ,da se posvečam tudi drugim ženskam, ki me potrebujejo. :D[/quote]

Si varuh ovčic? Ena v staji, druge pa begajo naokrog.

Ura je proč, kure spat !

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

:)))) Smešiš se. Ti si tisti, ki rineš v vsako žensko in ji daješ pozornost z urami psihoterapije. Mene v ta kalup mirne in ponižne ovčice pač nisi ujel. In tega še dons ne moreš pozabiti:))).[/quote]

A kdo me pa sedaj na chatu čaka? :))) Menda ne, ker rabiš mojo pozornost? 😀

Sadni, ti si tud nula?

Si varuh ovčic? Ena v staji, druge pa begajo naokrog.[/quote]

Če ste predivje ovčice, skačete naokrog in nagajate, kako vas naj potem ostrižem? 😀
Ti si bolj mirna, bi pustila? 🙂

:)))) Smešiš se. Ti si tisti, ki rineš v vsako žensko in ji daješ pozornost z urami psihoterapije. Mene v ta kalup mirne in ponižne ovčice pač nisi ujel. In tega še dons ne moreš pozabiti:))).[/quote]

A kdo me pa sedaj na chatu čaka? :))) Menda ne, ker rabiš mojo pozornost? :D[/quote]

Misliš tvojemu chatu?:))) Le čemu ustvarjaš nove in nove virtualne sobice, če si tako preklemansko zadovoljen:))). Še kaj zaupaj širni množici, naj te končno spoznajo.

A kdo me pa sedaj na chatu čaka? :))) Menda ne, ker rabiš mojo pozornost? :D[/quote]

Misliš tvojemu chatu?:))) Le čemu ustvarjaš nove in nove virtualne sobice, če si tako preklemansko zadovoljen:))). Še kaj zaupaj širni množici, naj te končno spoznajo.[/quote]

Če bi imel več takih, ki bi me čakale vsak dan, bi imel gnečo. 😀 Ne vem, zakaj na druge ne naredim večjega vtisa in mi je uspelo samo tebe ostriči, da mi je potem babica naštrikala tople volnene nogavice za čez zimo? :))

Od kje teb to ? Jst sm pa ja fejst fant 🙂

Si varuh ovčic? Ena v staji, druge pa begajo naokrog.[/quote]

Če ste predivje ovčice, skačete naokrog in nagajate, kako vas naj potem ostrižem? 😀
Ti si bolj mirna, bi pustila? :)[/quote]

Da me hipnotiziraš? Nak.

Misliš tvojemu chatu?:))) Le čemu ustvarjaš nove in nove virtualne sobice, če si tako preklemansko zadovoljen:))). Še kaj zaupaj širni množici, naj te končno spoznajo.[/quote]

Če bi imel več takih, ki bi me čakale vsak dan, bi imel gnečo. 😀 Ne vem, zakaj na druge ne naredim večjega vtisa in mi je uspelo samo tebe ostriči, da mi je potem babica naštrikala tople volnene nogavice za čez zimo? :))[/quote]

Glej matjazko, nikogar ne čakam, vem pa da bi si želel moje pozornosti. Tak to je, tu ni kaj spremeniti. Spomni se, da si me ta teden vabil dvakrat…kam že?:))) No, objavi javno, morda se te katera usmili:))).

Od kje teb to ? Jst sm pa ja fejst fant :)[/quote]

Mnenje tvoje mamice v tem kontekstu ne šteje:).

Od tu:

24.02.14 00:00

Če bi imel več takih, ki bi me čakale vsak dan, bi imel gnečo. 😀 Ne vem, zakaj na druge ne naredim večjega vtisa in mi je uspelo samo tebe ostriči, da mi je potem babica naštrikala tople volnene nogavice za čez zimo? :))[/quote]

Glej matjazko, nikogar ne čakam, vem pa da bi si želel moje pozornosti. Tak to je, tu ni kaj spremeniti. Spomni se, da si me ta teden vabil dvakrat…kam že?:))) No, objavi javno, morda se te katera usmili:))).[/quote]

Kaj to imata vidva javni zakonski špetir? :)) Ali perilo pereta, da ga bo potem mamica obesila?

Glej matjazko, nikogar ne čakam, vem pa da bi si želel moje pozornosti. Tak to je, tu ni kaj spremeniti. Spomni se, da si me ta teden vabil dvakrat…kam že?:))) No, objavi javno, morda se te katera usmili:))).[/quote]

Kaj to imata vidva javni zakonski špetir? :)) Ali perilo pereta, da ga bo potem mamica obesila?[/quote]

:)))) On išče in bo najdel:))). Zameri mi, ker se nisem odzvala vabilu. Zdaj vleče surlo, men se pa smeji:))).

Mnenje tvoje mamice v tem kontekstu ne šteje:).[/quote]
Sem bil že srečen, da mi je lucky me eno hudo kajlo spustila, potem pa še enkrat pogledam, pa tvoj vzdevek zraven… 🙁

O kera žalost…

GF, nobena ženska še mi ni ponudila tel. številke, brez da bi vprašal, tudi ne klicala.
Takšna čast pritiče samo meni. hvala. :)))

GF, nobena ženska še mi ni ponudila tel. številke, brez da bi vprašal, tudi ne klicala.
Takšna čast pritiče samo meni. hvala. :)))[/quote]

Oprosti, ampak TI si mene poklical! In ne govori, kdo se je komu ponujal in s čim. Kaj zganjaš ljubosumje, ker se ti ne posvečam dovolj? Ker nisem vedno tam, kjer bi po tvoje morala biti? Glej, organiziraj si lajf po svoje, mojega pusti pri miru. Kera scena…

Aha matjažko, pa smo te končno dobili. Fakfehtarček, ki se baha na javnem, da je v zvezi, peca Monovke po zasebcu. Nezrel brezjajčnik 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close