Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženska logika

Ženska logika

Včasih se res nasmejem nekaterim ženskim izjavam. Predvsem v zvezi z pojavom maminih sinčkov.

Na primer: Fant konča dolgoletno zvezo z žensko in se ne želi preseliti v skupno gospodinjstvo. Ne ni res, da fantu pač ta ženska ne ustreza o ne. Ne želi se preseliti ker je mamin sinček!

Ali pa recimo drug primer: fant pri 30-ih živi še pri starših doma. Ne more se preseliti v svoje stanovanje, ker ima nizko plačo ali je brezposeln. Japajade noče se preseliti, ker je mamin sinček!

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Ti mamini sinki te pa zelo zaposlujejo. Te večkrat kdo označi tako ali se ljubiteljsko ukvarjaš z njimi?

Kako ženska logika? Ti pišeš o maminih sinčkih, 3 ali 4 uporabniki ste uporabili to besedno zvezo v neki drugi temi, zaradi tega “logiko” posplošuješ na celotno žensko vrsto? 🙂

Countryboy, ne bodi tak, no 🙂

Zakaj je končal dolgoletno vezo šele takrat, ko mu je omenila skupno življenje in ne prej? Tip je brezbrižen. Seksa takrat, ko mu paše, mati pa mu doma pere, lika ipd. Dobro se zaveda tega, da je brezveznjak, kar bi še posebej prišlo do izraza v primeru skupnega gospodinjstva. Seba, ti se kar smej, ampak to je resnica. Predvidevam, da ga mati doma razvaja, in da samo poležava in gleda TV ter sedi za računalnikom in sodeluje na MON-u. :))) Dobro ve, da bi skupno življenje od njega zahtevalo več angažiranja, njemu pa se enostavno ne da. Možno pa je tudi, da je tip dober blefer in lažnivec. Če pa z nekom skupaj živiš, je pa te lastnosti težko skriti. :))

Country boy gor ali dol od tebe sem pričakoval argumente proti 🙂

Zakaj je končal dolgoletno vezo šele takrat, ko mu je omenila skupno življenje in ne prej? Tip je brezbrižen. Seksa takrat, ko mu paše, mati pa mu doma pere, lika ipd. Dobro se zaveda tega, da je brezveznjak, kar bi še posebej prišlo do izraza v primeru skupnega gospodinjstva. Seba, ti se kar smej, ampak to je resnica. Predvidevam, da ga mati doma razvaja, in da samo poležava in gleda TV ter sedi za računalnikom in sodeluje na MON-u. :))) Dobro ve, da bi skupno življenje od njega zahtevalo več angažiranja, njemu pa se enostavno ne da. Možno pa je tudi, da je tip dober blefer in lažnivec. Če pa z nekom skupaj živiš, je pa te lastnosti težko skriti. :))[/quote]

Ja očitno si skupnega življenja z njo ne želi. Če pa dobi drugo in gre v roku 1 meseca z njo živet pa potem ni več mamin sinček? Prej pa je bil?

Ženska mu ni toliko pomenila, da bi šel v skupno gospodinjstvo z njo. Simple 🙂

Antilopa ti marsikaj predvidevaš. Ampak to ni nujno resnica 🙂

Zakaj je končal dolgoletno vezo šele takrat, ko mu je omenila skupno življenje in ne prej? Tip je brezbrižen. Seksa takrat, ko mu paše, mati pa mu doma pere, lika ipd. Dobro se zaveda tega, da je brezveznjak, kar bi še posebej prišlo do izraza v primeru skupnega gospodinjstva. Seba, ti se kar smej, ampak to je resnica. Predvidevam, da ga mati doma razvaja, in da samo poležava in gleda TV ter sedi za računalnikom in sodeluje na MON-u. :))) Dobro ve, da bi skupno življenje od njega zahtevalo več angažiranja, njemu pa se enostavno ne da. Možno pa je tudi, da je tip dober blefer in lažnivec. Če pa z nekom skupaj živiš, je pa te lastnosti težko skriti. :))[/quote]

Ja očitno si skupnega življenja z njo ne želi. Če pa dobi drugo in gre v roku 1 meseca z njo živet pa potem ni več mamin sinček? Prej pa je bil?

Antilopa ti marsikaj predvidevaš. Ampak to ni nujno resnica :)[/quote]

Ne, praviloma ga tista druga zahakla s kakšno nosečnostjo. :))) Ampak v duši je še vedno mamin sinček. :)))

Ni pošteno od moškega, da se 6 let zafrkava, potem pa naenkrat premisli, da ženska ni zanj. Kako bi bilo tebi, če bi verjel v eno vezo, potem bi te pa naenkrat ženska nogirala?

Sicer se teoretično strinjam s tabo ampak kako pa VEŠ da je ženska za tebe ali ne?

Ali ni možno da bi 5 let verjel da je ženska za tebe potem pa ne več?

Ali ni možno da pač tega ne moreš vedet oz. se to lahko spremeni na podlagi ene stvari?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Sicer se teoretično strinjam s tabo ampak kako pa VEŠ da je ženska za tebe ali ne?

Ali ni možno da pač tega ne moreš vedet oz. se to lahko spremeni na podlagi ene stvari?[/quote]

Sicer se strinjam, da se lahko nekaj takega zgodi, da spoznaš, da nekdo ni zate pravi. Vendar pa so praviloma te zadeve takšne, da ena stran “vleče” razmerje kolikor se da (dokler ne pride kak boljši mimo), ko pa naj bi zadeve postale resnejše, takrat pa snamejo masko in pokažejo pravi obraz. Ta tip je verjetno upal, da bo kakšna boljša partija prišla mimo. In, ko se je njegova punca naveličala čakat in mu predlagala skupno gospodinjstvo, jo je pa popihal. Seba ga pa brani. :)))

Country boy gor ali dol od tebe sem pričakoval argumente proti :)[/quote]

Preveč pričakuješ od mene, težko argumentiram nekaj o čemer mnenja nimam, v mojem besednem zakladu izraz “mamin sinček” ne obstaja, ne poznam pravega pomena, za čem natanko vse stoji. Vem le, da bi bila težko z nekom, ki je v slabih odnosih z mamo, pravzaprav z obema od staršev, moteče bi mi bilo.

Ne, praviloma ga tista druga zahakla s kakšno nosečnostjo. :))) Ampak v duši je še vedno mamin sinček. :)))

Ni pošteno od moškega, da se 6 let zafrkava, potem pa naenkrat premisli, da ženska ni zanj. Kako bi bilo tebi, če bi verjel v eno vezo, potem bi te pa naenkrat ženska nogirala?[/quote]

A potem pa to tako povej, da ni pošteno da jo je dal na čevelj.

No smo že bližje problemu. Ampak žal življenje ni pravljica, kjer živijo srečno, do konca dni 🙂

Ali ni možno da pač tega ne moreš vedet oz. se to lahko spremeni na podlagi ene stvari?[/quote]

Sicer se strinjam, da se lahko nekaj takega zgodi, da spoznaš, da nekdo ni zate pravi. Vendar pa so praviloma te zadeve takšne, da ena stran “vleče” razmerje kolikor se da (dokler ne pride kak boljši mimo), ko pa naj bi zadeve postale resnejše, takrat pa snamejo masko in pokažejo pravi obraz. Ta tip je verjetno upal, da bo kakšna boljša partija prišla mimo. In, ko se je njegova punca naveličala čakat in mu predlagala skupno gospodinjstvo, jo je pa popihal. Seba ga pa brani. :)))[/quote]

Antilopa Janša bi rekel: To so vaše domneve :))))

Če gre za to kar ti praviš je morala ona gotovo čutiti, da nekaj ni v redu 🙂

Seba, koliko časa bi ti moral voziti Zastavo 101, da bi morda ugotovil, da ta avto ni pravi zate? :))))

Country boy gor ali dol od tebe sem pričakoval argumente proti :)[/quote]

Preveč pričakuješ od mene, težko argumentiram nekaj o čemer mnenja nimam, v mojem besednem zakladu izraz “mamin sinček” ne obstaja, ne poznam pravega pomena, za čem natanko vse stoji. Vem le, da bi bila težko z nekom, ki je v slabih odnosih z mamo, pravzaprav z obema od staršev, moteče bi mi bilo.[/quote]

Ijeeej zdej te bodo pa sotrpinke obtožile krive vere :))))

Sicer se strinjam, da se lahko nekaj takega zgodi, da spoznaš, da nekdo ni zate pravi. Vendar pa so praviloma te zadeve takšne, da ena stran “vleče” razmerje kolikor se da (dokler ne pride kak boljši mimo), ko pa naj bi zadeve postale resnejše, takrat pa snamejo masko in pokažejo pravi obraz. Ta tip je verjetno upal, da bo kakšna boljša partija prišla mimo. In, ko se je njegova punca naveličala čakat in mu predlagala skupno gospodinjstvo, jo je pa popihal. Seba ga pa brani. :)))[/quote]

Če gre za to kar ti praviš je morala ona gotovo čutiti, da nekaj ni v redu :)[/quote]

Strinjam se, da je večkrat potrebno poslušati intuicijo in se umakniti pravi čas. Ampak, ona je morda že prej kaj slabega doživela in ni želela prehitro vreči puško v koruzo in je verjetno zato vztrajala.

Janša res tako govori, ali pa bi rekel, da gre za zaroto iz Murgel, da jo je pustil. :)))

Seba, iz Ljubljane so mi sporočili, da si bil sinoči preveč nadležen. :)))

Preveč pričakuješ od mene, težko argumentiram nekaj o čemer mnenja nimam, v mojem besednem zakladu izraz “mamin sinček” ne obstaja, ne poznam pravega pomena, za čem natanko vse stoji. Vem le, da bi bila težko z nekom, ki je v slabih odnosih z mamo, pravzaprav z obema od staršev, moteče bi mi bilo.[/quote]

Ijeeej zdej te bodo pa sotrpinke obtožile krive vere :))))[/quote]

Kakšne krive vere?!! Naj si me vzamejo v zgled :)))

Če gre za to kar ti praviš je morala ona gotovo čutiti, da nekaj ni v redu :)[/quote]

Strinjam se, da je večkrat potrebno poslušati intuicijo in se umakniti pravi čas. Ampak, ona je morda že prej kaj slabega doživela in ni želela prehitro vreči puško v koruzo in je verjetno zato vztrajala.

Janša res tako govori, ali pa bi rekel, da gre za zaroto iz Murgel, da jo je pustil. :)))[/quote]

Hahah zaroto iz Murgel haha 😀 😀

Kakorkoli punci že včeraj sem vama napisal, da vaju bom moral še marsikaj naučiti in sedaj se to samo potrjuje :)))

Janša res tako govori, ali pa bi rekel, da gre za zaroto iz Murgel, da jo je pustil. :)))[/quote]

Hahah zaroto iz Murgel haha 😀 😀

Kakorkoli punci že včeraj sem vama napisal, da vaju bom moral še marsikaj naučiti in sedaj se to samo potrjuje :)))[/quote]

Calypso je mlajša, njo še lahko kaj naučiš. Mene boš bolj težko. :))))

Včeraj pa res nisem bil. Včeraj sem izjemoma samo opazoval stanje :))))

Ni pošteno od moškega, da se 6 let zafrkava, potem pa naenkrat premisli, da ženska ni zanj. Kako bi bilo tebi, če bi verjel v eno vezo, potem bi te pa naenkrat ženska nogirala?[/quote]

Hudo mi je to napisati, ker ne bi rad izpadel mamin sinček, ampak po 5 letih bi se verjetno tudi najbolj super ženske na MONu naveličal, namreč Antilope. :)))) haha 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Lahko me učiš česarkoli, le pecanja ne :)))

Ja ampak poglej Antilopa jaz bolj tako stvar vidim v neki drugi luči….

pa dajmo za teoretični primer….

moški star nekaj čez 30 let, zaposlen v Javni Upravi z službo za nedoločen čas (lucky boy) in neko ”povprečno plačo” 950€ neto (z malco vred)

Živi z ločeno mamo v srednje vlki hiši (150-180 m2)… mama je pred kratkim šla v penzijo, še vedno relativno vitalna za svoja leta (cca 60 let)

Moški ima neko gručo prijateljev s katerimi 2x na teden gredo za ene 2 uri na športne dejavnosti (tenis, fuzbal, košarka ”you name it) potem pa še na kakšno pivo ali 2…. v tor/sredo pogledajo skupaj kakšno dobro tekmo Lige Prvakov, poleti pred mamino hišo spečejo čevape na roštilju, morda zaigrajo kaki playstation/xbox skupaj ali pa gre poleti kolesarit na ”easy”

Vsako leto gre na morje za 14 dni (z drago posreči :P)

No tak moški ima žensko tudi staro nekaj več kot 30 let, enako z povprečno plačo… skupaj sta že X let (si rekla da 5 al 6) no ene 2x na teden se dobita za par urc morda celo tudi tedensko seksata (po 6 letih je to skoraj dosežek :P)

Probaj se vživet v kožo tega 3x letnika in pomisli če mu kaj manjka 🙂 (pa reciva da ne želi met otrok) …. povprečnemu moškemu je to ”ideal” lajf ….. edino kar bi blo še bolj idealno je če bi ženska(e) to razumele in bi namesto mame bila pač v hiši njegova punca.

Ampak ženska bi verjetno želela da gresta živet na svoje, torej ostane možnost ”rentanja” stanovanja…. kaj se bo zgodilo? Namesto mami bo dal nekomu tretjemu 250€ (stanovanje) namesto playstationa ali xboxa ali novega kolesa/PCja bo dal denar za pohištvo pa za hišni sklad…. namesto piva in ogleda LP s prijatelji bo gledal ”Sex v Mestu” na kavču z drago ….. ostali mu bodo morda tist 2x na teden ”šport” in če bo imel srečo še kako morje 🙂

pač tak jaz vidim na stvar pri teh ”maminih” sinčkih…. je pa resda treba malo bolje definirat kaj je za tebe mamin sinček…..

ker četudi rečeš da je to moški ki živi doma kljub temu da zasluži ”dovolj” da bi šel na svoje je še vedno potrebno definirat dovolj ker je subjektiven pojem 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

No ja drugače pa včeraj krasna zabava, krasna muzika, krasne ženske. Tudi veliko znanih ljudi tako, da širim svoje poznanstvo tudi v svet slovenske avantgarde 🙂

Matkic, tale tip, ki si ga zgoraj navedel, ni ravno loterijski zadetek, čeprav ima redno službo v javni upravi. :))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close