Ženska logika
Saj ne govorim o loterijskih zadetkih….. o milijonarjih tipa DiCaprio se jaz ne pogovarjam… nobenega takega ne poznam 🙂
opisal sem povprečnega moškega ki mu eventuelno lahko dodam druge hobije in zmanjšam pijačo(čeravno res nisem pretiraval s pijačo…. namreč 2-3 pive s prijatli na teden po športu ni pa res nič takega ali pač?)….. v najbolšem primeru….. v najslabšem pa odstranim športne aktivnosti in povečam pivske 🙂
Vsaj v Sloveniji.
Hahah zaroto iz Murgel haha 😀 😀
Kakorkoli punci že včeraj sem vama napisal, da vaju bom moral še marsikaj naučiti in sedaj se to samo potrjuje :)))[/quote]
Calypso je mlajša, njo še lahko kaj naučiš. Mene boš bolj težko. :))))[/quote]
Punci, da bi vaju jaz dobil v roke bi predle kot perzijske mucke haha :))))
Saj ne govorim o loterijskih zadetkih….. o milijonarjih tipa DiCaprio se jaz ne pogovarjam… nobenega takega ne poznam 🙂
opisal sem povprečnega moškega ki mu eventuelno lahko dodam druge hobije in zmanjšam pijačo(čeravno res nisem pretiraval s pijačo…. namreč 2-3 pive s prijatli na teden po športu ni pa res nič takega ali pač?)….. v najbolšem primeru….. v najslabšem pa odstranim športne aktivnosti in povečam pivske 🙂
Vsaj v Sloveniji.[/quote]
Hja kot smo ugotovili, če moški po več letih zapusti žensko je tako ali drugače mamin sinček.
ALELUJA![/quote]
To pomeni, da se prilagodiš njenim kriterijem, pričakovanjem? :))
Gospa C., meni so bolj všeč kratka sporočila, ki nosijo veliko težo. Ko bi znali nekateri razbrati bistvo ;)[/quote]
Gospa K., sem vesela za vas, da veste, kaj vam je všeč, da znate razbrati bistvo, kjer ga drugi ne :)[/quote]
Gospa C. kdaj vas lahko povabim na en koktajl? Tequila Sunrise ali Cosmopolitan… 🙂
Gospa K., sem vesela za vas, da veste, kaj vam je všeč, da znate razbrati bistvo, kjer ga drugi ne :)[/quote]
Gospa C. kdaj vas lahko povabim na en koktajl? Tequila Sunrise ali Cosmopolitan… :)[/quote]
En velik hvala za vabilo, gospa K, kadarkoli 🙂
Pitna sta oba, bi pa tokrat raje izbrala Cosmota :)))
To pomeni, da se prilagodiš njenim kriterijem, pričakovanjem? :))[/quote]
Ne Marko, to ne pomeni to 😉 Ampak to, da verjameš v sebe in da te neko vsesplošno mnenje ne spravi s tira. Takšen človek izžareva tisto, kar privlači…[/quote]
Pod pogojem, da je ta moški že tako ali tako “idealen” in skrb za navdušenost pomeni le to, da se izraziš.
Ne Marko, to ne pomeni to 😉 Ampak to, da verjameš v sebe in da te neko vsesplošno mnenje ne spravi s tira. Takšen človek izžareva tisto, kar privlači…[/quote]
Pod pogojem, da je ta moški že tako ali tako “idealen” in skrb za navdušenost pomeni le to, da se izraziš.[/quote]
Preveč ste zapeti v pogoje in idealizem. Malo bolj na izi 🙂
Pod pogojem, da je ta moški že tako ali tako “idealen” in skrb za navdušenost pomeni le to, da se izraziš.[/quote]
Preveč ste zapeti v pogoje in idealizem. Malo bolj na izi :)[/quote]
Izi ali ne izi..Pogoji vedno so in so bili. 🙂
Ja, tisto nekaj, kar je že del tebe. Kot pravim, da si že v osnovi takšen “idealen”.
Idealen je v narekovajih, da ne bo spet Spider spregledal. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.