Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženska logika

Ženska logika

Saj ne govorim o loterijskih zadetkih….. o milijonarjih tipa DiCaprio se jaz ne pogovarjam… nobenega takega ne poznam 🙂

opisal sem povprečnega moškega ki mu eventuelno lahko dodam druge hobije in zmanjšam pijačo(čeravno res nisem pretiraval s pijačo…. namreč 2-3 pive s prijatli na teden po športu ni pa res nič takega ali pač?)….. v najbolšem primeru….. v najslabšem pa odstranim športne aktivnosti in povečam pivske 🙂

Vsaj v Sloveniji.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Hahah zaroto iz Murgel haha 😀 😀

Kakorkoli punci že včeraj sem vama napisal, da vaju bom moral še marsikaj naučiti in sedaj se to samo potrjuje :)))[/quote]

Calypso je mlajša, njo še lahko kaj naučiš. Mene boš bolj težko. :))))[/quote]

Punci, da bi vaju jaz dobil v roke bi predle kot perzijske mucke haha :))))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Pretirano obremenjevanje z ženskimi mnenji in kriteriji je čist brezveze.

Raje poskrbi, da bo, ko te spozna, navdušena nad tabo.

ALELUJA!

Saj ne govorim o loterijskih zadetkih….. o milijonarjih tipa DiCaprio se jaz ne pogovarjam… nobenega takega ne poznam 🙂

opisal sem povprečnega moškega ki mu eventuelno lahko dodam druge hobije in zmanjšam pijačo(čeravno res nisem pretiraval s pijačo…. namreč 2-3 pive s prijatli na teden po športu ni pa res nič takega ali pač?)….. v najbolšem primeru….. v najslabšem pa odstranim športne aktivnosti in povečam pivske 🙂

Vsaj v Sloveniji.[/quote]

Hja kot smo ugotovili, če moški po več letih zapusti žensko je tako ali drugače mamin sinček.

Calypso je mlajša, njo še lahko kaj naučiš. Mene boš bolj težko. :))))[/quote]

Punci, da bi vaju jaz dobil v roke bi predle kot perzijske mucke haha :))))[/quote]

Perzijske mačke mi niso všeč, sama dlaka jih je in čuden pogled imajo. Imam raje klasično domačo mačko.

ALELUJA![/quote]

Opala…gospa K. se je nad nekom zelo navdušila, razvnela :)))

Punci, da bi vaju jaz dobil v roke bi predle kot perzijske mucke haha :))))[/quote]

Perzijske mačke mi niso všeč, sama dlaka jih je in čuden pogled imajo. Imam raje klasično domačo mačko.[/quote]

Mačka je mačka ženska pa ženska :)))))

ALELUJA![/quote]

Opala…gospa K. se je nad nekom zelo navdušila, razvnela :)))[/quote]

Če se prav spominjam je napisala, da ne želi pogrevati ljubezni. Zato je ne provociraj 🙂

ALELUJA![/quote]

Gospa C., meni so bolj všeč kratka sporočila, ki nosijo veliko težo. Ko bi znali nekateri razbrati bistvo 😉

ALELUJA![/quote]
To pomeni, da se prilagodiš njenim kriterijem, pričakovanjem? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Gospa C., meni so bolj všeč kratka sporočila, ki nosijo veliko težo. Ko bi znali nekateri razbrati bistvo ;)[/quote]

Gospa K., sem vesela za vas, da veste, kaj vam je všeč, da znate razbrati bistvo, kjer ga drugi ne 🙂

ALELUJA![/quote]
To pomeni, da se prilagodiš njenim kriterijem, pričakovanjem? :))[/quote]

Ne Marko, to ne pomeni to 😉 Ampak to, da verjameš v sebe in da te neko vsesplošno mnenje ne spravi s tira. Takšen človek izžareva tisto, kar privlači…

Gospa C., meni so bolj všeč kratka sporočila, ki nosijo veliko težo. Ko bi znali nekateri razbrati bistvo ;)[/quote]

Gospa K., sem vesela za vas, da veste, kaj vam je všeč, da znate razbrati bistvo, kjer ga drugi ne :)[/quote]

Gospa C. kdaj vas lahko povabim na en koktajl? Tequila Sunrise ali Cosmopolitan… 🙂

Gospa K., sem vesela za vas, da veste, kaj vam je všeč, da znate razbrati bistvo, kjer ga drugi ne :)[/quote]

Gospa C. kdaj vas lahko povabim na en koktajl? Tequila Sunrise ali Cosmopolitan… :)[/quote]

En velik hvala za vabilo, gospa K, kadarkoli 🙂
Pitna sta oba, bi pa tokrat raje izbrala Cosmota :)))

Gospa C. in K. z gospodom M. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne Marko, to ne pomeni to 😉 Ampak to, da verjameš v sebe in da te neko vsesplošno mnenje ne spravi s tira. Takšen človek izžareva tisto, kar privlači…[/quote]
Pod pogojem, da je ta moški že tako ali tako “idealen” in skrb za navdušenost pomeni le to, da se izraziš.

Huuh matjažko tle bi pa tenko piskal :))))

Ma kaki idealen.

Noben moški ni idealen.

Ženske pač neustavljivo privlači moška samozavest in sposobnost izražanja sovjih pozitivnih lastnosti na privlačen način.

Večina zategnjencev tega ne zna.

ALELUJA![/quote]

Ne Marko. To pomeni, da imaš tisto nekaj.
Nimajo vsi moški tega.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ne Marko, to ne pomeni to 😉 Ampak to, da verjameš v sebe in da te neko vsesplošno mnenje ne spravi s tira. Takšen človek izžareva tisto, kar privlači…[/quote]
Pod pogojem, da je ta moški že tako ali tako “idealen” in skrb za navdušenost pomeni le to, da se izraziš.[/quote]

Preveč ste zapeti v pogoje in idealizem. Malo bolj na izi 🙂

Zapeti so zato, ker imajo premalo samozavesti in sploh nimajo za sabo izkušnje, da bo kakšno žensko res navdušili.

Ne Marko. To pomeni, da imaš tisto nekaj.
Nimajo vsi moški tega.[/quote]

Moram dopolniti: Vse ženske tudi ne.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Pod pogojem, da je ta moški že tako ali tako “idealen” in skrb za navdušenost pomeni le to, da se izraziš.[/quote]

Preveč ste zapeti v pogoje in idealizem. Malo bolj na izi :)[/quote]
Izi ali ne izi..Pogoji vedno so in so bili. 🙂

Ja, tisto nekaj, kar je že del tebe. Kot pravim, da si že v osnovi takšen “idealen”.
Idealen je v narekovajih, da ne bo spet Spider spregledal. 🙂

Tale tema je itak že v osnovi zgrešena. Pri ženskah logika tako ali tako še nikoli ni igrala vidne vloge…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close