Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zdej vem zakaj je tlele tko…

Zdej vem zakaj je tlele tko…

Mislim, da o tem ni dvoma, saj so že drugi napisali, da je bistvo v tem, da se dokaže, kako so ženske (spet) žrtve nekih primitivnih in nevzgojenih moških.

Logično. Kar pa spet ne pomeni, da je krivda le na njeni strani. Ne glede na to, kako je ona iskala pozornost ali bila oblečena, to ne opravičuje njegovega nasilja…S kakšnimi dejanji pa je ona pripomogla k takšni situaciji, pa mora ona sama pri sebi razmisliti in ozavestiti, da takšnih situacij več ne bi soustvarjala.

Saj to je povsem jasno in takšnega nesramenga obnašanja nihče ne tolerira. Razlika pa je ali bo neka ženska ostala v tem prepričanju in se pomilovala ter utapljala v depresiji zaradi takšnih primitivcev….Ali pa se bo vprašala, kaj lahko naredi, da se ji to ne bi dogajalo in bi bila sposobna spoznati še kakšne bolj zrele moške. Saj menda nismo vsi isti. :)[/quote]

Robi, problem je drugje, v tem kako je ta ženska sestavila svojo zgodbo in kako jo skela predstavlja.

Njene besede so, da je ona šla se ZABAVAT s prijateljicami in plesat……… to oboje lahko naredijo v svojem emancipiranem fletu ali hiši, ampak ne, one so šle ven ne zaradi zabave in plesa, ampak zaradi POZORNOSTI, drugače ne bi šle ven plesat……….

Ko bodo ženske razumele da ukrivljanje te resnice ne prinese bonus točk ker jih prepoznamo potem se lahko pogovarjamo dalje.

ČE JE ŠLA VEN IZKLJUČNO ZARADI plesanja, potem lahko to naredi s prijateljicami doma, ampak ne, tega ne bo NIKOLI naredila, KER, jo noben tip ne bo vido, če pa že bo, pa bi ziher fotkale, snemale in uplaodale na FB, da vsaj kakšen moški vidi….. to je ženski problem, ona hoče pozornost, samo ko ni po njeno pozornost pa jokca….[/quote]
Dej ti pospravi to svoje kljunasto merilo in začni brat to kar pišejo/mo ne samo črke štet…

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Mislim, da o tem ni dvoma, saj so že drugi napisali, da je bistvo v tem, da se dokaže, kako so ženske (spet) žrtve nekih primitivnih in nevzgojenih moških.

Logično. Kar pa spet ne pomeni, da je krivda le na njeni strani. Ne glede na to, kako je ona iskala pozornost ali bila oblečena, to ne opravičuje njegovega nasilja…S kakšnimi dejanji pa je ona pripomogla k takšni situaciji, pa mora ona sama pri sebi razmisliti in ozavestiti, da takšnih situacij več ne bi soustvarjala.[/quote]
Kaj je bilo prej kura ali jajce?
Če bi bili tam moški kulturni ne bi bilo problema oz bi se lahko po tleh metala pa je ne bi nihče opazil….pol bi bil pa spet problem? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jaz v tem ne vidim problema. problem imajo take ženske, ki še vedno nekako pričakujejo partnerstvo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Od pamtiveka so dedci babe šlatali tudi na navadnih kmečkih veselicah. Čemu sprenevedanje okoli tega? ne gre za noben poseben pojav.

kaka pravila od pamtiveka? Daj povej mi katero današnje pravilo je veljalo v času neandertalcev? Daj ne bluzi, še v srednjem veku ni bilo niti podobnih pravil, niti leta 1900!!!!! Ta ”pravila” ki jih ti kar razpotegneš od nekoč, ker ti možgani ne sežejo v zgodovino dalj kot teh tvojih 40-50 let

Vse so skupna ne glede na vero? Kaj pa muslimani in njihova pravila za ženske in družbenega udejstvovanja? Kere ti primitivec prbijaš, misliš da je Zahodna Evropa Svet.

Da niti ne omenjam tvojega glupega primera, jaz ne gledam TVja da bi me OPAZILI in bi dobil POZORNOST, ona pa je šla plesat točno s tem namenom!

Krivda je ali pa ni na njeni strani, mi tega ne vemo, namen skele je pač demonizirat tipe, in postavit njeno prijatlco kot nedolžno ovčko ki ni provocirala in delala tipov pohotnih……….. po žensko bi si ženske lahko privoščle VSE, moški pa nič…. oziroma družbena pravila bi postavle kar ženske, On_ pa jim ploska

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Od pamtiveka so dedci babe šlatali tudi na navadnih kmečkih veselicah. Čemu sprenevedanje okoli tega? ne gre za noben poseben pojav.[/quote]

Ok, to je res, počeli so še kaj drugega z njimi, še bolj na grobo.
Sedaj pa ti povej, a ti bi obstal v tistem času ali bi šel naprej, v smislu kulturnosti, sposobnosti obvladovanja samega sebe?

Nič Bilo je oboje hkrati. 🙂

Ja, če bi bili. Pa niso. In ne vem, kaj kulturna ženska izgublja čas med nekulturnimi dedci.

Če meni ni do takšne pijane in primitivne družbe, ker po logiki lahko prej ali slej še sam občutim posledice takšne družbe, pač ne bom hodil v takšno družbo.
Razen, če sem poln neke jeze, sovraštva…Potem pa je takšna družba idealna, da lahko izrazim svoje občutke ter se znajdem med sebi podobnimi.

Od pamtiveka so dedci babe šlatali tudi na navadnih kmečkih veselicah. Čemu sprenevedanje okoli tega? ne gre za noben poseben pojav.[/quote]

Sedaj pa ti povej, a ti bi obstal v tistem času ali bi šel naprej, v smislu kulturnosti, sposobnosti obvladovanja samega sebe?[/quote]

EVO OBRNJENA PLOŠČA!!!!!! A zdaj pa več ni takih pravil od pamtiveka, pa se ne bi po njih zgledovali? Zakaj ne, ker ti več ne ugaja, ker ni po tvojih lastnih pravilih v glavi? Zakaj bi ti rad prikazal da so nekatera pravila od pamtiveka če pa niso mi povej?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Seveda sem šel naprej. Smešne stvari me sšrašuješ. Sem mar napisal, da s ejaz obnašam tako?

Še bolj smešno je, da me to sprašuje tradicionalist, ki se vedno zgovarja na neko kao tradicijo, ampak to samo, ko tebi tako paše!

Odloči s eže enkrat, ali hočeš biti tradicionalen, ali sodoben..

kaka pravila od pamtiveka? Daj povej mi katero današnje pravilo je veljalo v času neandertalcev? Daj ne bluzi, še v srednjem veku ni bilo niti podobnih pravil, niti leta 1900!!!!! Ta ”pravila” ki jih ti kar razpotegneš od nekoč, ker ti možgani ne sežejo v zgodovino dalj kot teh tvojih 40-50 let

Vse so skupna ne glede na vero? Kaj pa muslimani in njihova pravila za ženske in družbenega udejstvovanja? Kere ti primitivec prbijaš, misliš da je Zahodna Evropa Svet.

Da niti ne omenjam tvojega glupega primera, jaz ne gledam TVja da bi me OPAZILI in bi dobil POZORNOST, ona pa je šla plesat točno s tem namenom!

Krivda je ali pa ni na njeni strani, mi tega ne vemo, namen skele je pač demonizirat tipe, in postavit njeno prijatlco kot nedolžno ovčko ki ni provocirala in delala tipov pohotnih……….. po žensko bi si ženske lahko privoščle VSE, moški pa nič…. oziroma družbena pravila bi postavle kar ženske, On_ pa jim ploska[/quote]
Še posebno v (kultiviranem) muslimanskem svetu obstaja nek odnos do ženske in se je ne moreš kar tako dotikat, jo ozmerjat, ker jih boš fasal od vseh prisotnih, pri nas pa veljajo neandertalska pravila?
Če zgolj TI oceniš, da ona išče pozornost, TI pristopiš in jo pošlataš, ker to ona itak išče/rabi?…wtf?

Seveda sem šel naprej. Smešne stvari me sšrašuješ. Sem mar napisal, da s ejaz obnašam tako?

Še bolj smešno je, da me to sprašuje tradicionalist, ki se vedno zgovarja na neko kao tradicijo, ampak to samo, ko tebi tako paše!

Odloči s eže enkrat, ali hočeš biti tradicionalen, ali sodoben..[/quote]V tem primeru in še v marsikaterem drugem, si ti največji tradicionalist tukaj.
Ti bi se še kar tako tradicionalno obnašal kot so se nekoč na veselicah. To je itak že tradicija…

Ja obstajajo, ampak tam ženska mora dat fukat svojemu moškemu, ko tip reče, pa lahko jo tudi ubije, ker je praktično njegova last…. vsak plus ima nek minus kajne? Da ne omenjam KAMENJANJA!

On_ priznaj, da hočeš bit tradicionalist samo ko ti tak paše, in da zagovarjaš tradicijo samo do meje kjer tebi osebno paše, čim pa ni po tvojem merilu pa bi bli sodobni? Zakaj takšna nuja ugajat ženskemu načinu mišljenja………. zakaj hočeš uveljavljat tradicijo selektivno? Ker misliš da si kaj boljši od drugih?

Sedaj pa ti povej, a ti bi obstal v tistem času ali bi šel naprej, v smislu kulturnosti, sposobnosti obvladovanja samega sebe?[/quote]

EVO OBRNJENA PLOŠČA!!!!!! A zdaj pa več ni takih pravil od pamtiveka, pa se ne bi po njih zgledovali? Zakaj ne, ker ti več ne ugaja, ker ni po tvojih lastnih pravilih v glavi? Zakaj bi ti rad prikazal da so nekatera pravila od pamtiveka če pa niso mi povej?[/quote]

Od vedno obstajajo pravila in obstajajo primitivci, ki so ta pravila kršili.
Ti zagovarjaš primitivce, jaz pravila.

Sej pa tega si on želi očitno, zato omenja islamski svet..

EVO OBRNJENA PLOŠČA!!!!!! A zdaj pa več ni takih pravil od pamtiveka, pa se ne bi po njih zgledovali? Zakaj ne, ker ti več ne ugaja, ker ni po tvojih lastnih pravilih v glavi? Zakaj bi ti rad prikazal da so nekatera pravila od pamtiveka če pa niso mi povej?[/quote]

Ti zagovarjaš primitivce, jaz pravila.[/quote]

OD VEDNO obstaja poroka, pravilo da si zvest samo eni kajne? Pravilo da si ji copatar da je po njeno bla bla bla

On_ priznaj da pravila so se skozi zgodovino spremenila bolj kot se tebi sanja kot kaže……. če bi mi uporabili pravila od PAMTIVEKA bi z bejzbolko žensko ki bi jo hoto lopno po glavi odvleko za noge domov in nategno…………. torej proti pravilom iz pamtiveka so tile gospodiči bli prav kulturni z skelino frendico

Zagovarjam to, da se moraš zaradi sebe, svojih prepričanj/moralnih načel, če jih imaš, spoštljivo obnašat do drugih, neglede kaj oni počnejo (pa ne sedaj v neke skrajnosti).
Če si v svojem bistvu ostal primitivec potem zagovarjaš primitivce…

Zagovarjam to, da se moraš zaradi sebe, svojih prepričanj/moralnih načel, če jih imaš, spoštljivo obnašat do drugih, neglede kaj oni počnejo (pa ne sedaj v neke skrajnosti).
Če si v svojem bistvu ostal primitivec potem zagovarjaš primitivce…[/quote]

Moje prepričanje je, da če se ženska nastavlja, in potem jamra, da je dobla nekaj zaradi nastavljanja, primitvka ona, ker načrtno išče in izziva primitvce, torje je enaka kot drugi, samo da je še razvajena, oni so vzeli ponujeno ona pa ne 🙂

Ti zagovarjaš primitivce, jaz pravila.[/quote]

OD VEDNO obstaja poroka, pravilo da si zvest samo eni kajne? Pravilo da si ji copatar da je po njeno bla bla bla

On_ priznaj da pravila so se skozi zgodovino spremenila bolj kot se tebi sanja kot kaže……. če bi mi uporabili pravila od PAMTIVEKA bi z bejzbolko žensko ki bi jo hoto lopno po glavi odvleko za noge domov in nategno…………. torej proti pravilom iz pamtiveka so tile gospodiči bli prav kulturni z skelino frendico[/quote]
Torej sedaj ko ni več teh pravil, ker so se spremenila, lahko hodiš po mestu in šlataš babe po mili volji kar tem na cesti katera se ti dopade?

Ja, beli vitez, nedvomno imaš prav.

Zdaj pa samo še ženskam dopovejk, da so nočni lokali legla primitivcev in da naj ne hodijo tja vedno znova po nove doze nadlegovanja in šlatanja.

Mogoče jim pa celo paše, da kakšen za šankom mimogrede rukne 200 eurov za pijačo za njih in njihovo družbo, šlatanje pa pride samo v kompletu..

Mi tudi govorimo, da bi politiki morali biti pošteni in spoštovati pravila, pa jih ne. 🙂
Hočem povedati, da nam ta trditev, kako bi se moral nekdo obnašati, nič ne koristijo, kot le naši tolažbi. Še vedno smo žrtve.
Obnašajo se tako, kot se znajo. In mi se lahko le vprašamo, kaj lahko naredimo, da ne bomo žrtve njihovih nemoralnih dejanj.

Hočem ti dopovedat, da se ne sprenevedaj, da so ta tvoja ”pravila” od pamtiveka………………………… samo to, ti sanjaš da se držiš nekih etičnih moralnih nenapisanih pravil, in da so ta pravila od nastanka človeške družbe ali skupnosti, pa to ni res, predstavljaš pa kot da to je, ker jim želiš dat večjo težo kot jo imajo, ker ne razumeš, da čez 100 let bodo pravial drugačna, in bodo enako rekli za tebe, da si bil primitivec……… odvisno od pogleda in časa.

Spider ti je povedal, ne bodi tradicionalist samo ko tebi paše, torej selektiven spomin, če hočeš bit copatar bodi, kaj nas briga, ampak ne vsiljuj svojih pol tradicionalnih in pol sodobnih meril v nek paket tradicije, ki to ni!!!!

Moje prepričanje je, da če se ženska nastavlja, in potem jamra, da je dobla nekaj zaradi nastavljanja, primitvka ona, ker načrtno išče in izziva primitvce, torje je enaka kot drugi, samo da je še razvajena, oni so vzeli ponujeno ona pa ne :)[/quote]

Kdo je bil prej kura ali jajce? 🙂

Potem je ona narobe ocenila situacijo in šla na napačen kraj plesat, ker tam so bili sami primitivci? Dečki niso bili nič krivi ker to je bil njihov teritorij?

Ne vem ali je res potrebno še kaj dodati in odgovoriti na tvoje vprašanje glede tega, s čim si se poistovetila ?
Saj si si že sama odgovorila.
Seveda težko logično razmišljamo, ko smo pod vplivom močnih čustev. In ravno ta čustva odražajo to, da smo se z nečim poistovetili.

Seveda se bo vsak skliceval na to, da svoja dejanja okrog nekega dogodka opravičuje s tem, da se mu je nekdo zasmilil in je želel le pomagati. Vendar brez našega notranjega nezavednega vzgiba in poistovetenja, ni takšnega čustvenega odziva in težnje po dokazovanju neke naše resnice.[/quote]

Ojej…tole ti pa glih ne gre, veš.
Jasno, do neke mere sem se poistovetila, ker SEM ŽENSKA, jasno in bi se v določenih okoliščinah to
lahko zgodilo tudi meni. Malo verjetno, ampak ok, če že glih že na vsak način vztrajaš.
Brez skrbi, da ne padem v nezavest ob vsakem moškem “teženju” ali verbalnemu nasilju, kar
je menda dovolj razvidno tukaj na forumu….
Ampak vseeno očitno ne spadam v generacijo, ki ji je zdaj normalno, da se žensko grobo nalaja v lokalu,
če recimo noče plesat z nekom….
Vse tisto tvoje nakladanje o “njenem soustvarjanju incidenta” je tiščanje glave v pesek….to ti pač redno
in vedno napišeš, že videno, pa ne enkrat, ona bi lahko zadevo preprečila samo tako, da bi ostala doma.

Že lep čas ženske in moški hodijo – včasih v diskače, danes v klube…se zabavat, plesat.
In ja, od nekdaj je bilo normalno, da si lahko naletel na pijane težake, popolnoma nič novega.
Kar je pa novo – in o čemer sem tukaj pisala – je pa zdaj nov odnos NEKATERIH moških (ki jih kot vidimo
na tem forumu mrgoli) , ki zavrnitev vzamejo kot osebno žalitev in reagirajo z takojšnjo, javno agresijo.
In to, da se to tukaj tudi čisto javno podpira, je lep pokazatelj, da ne pretiravam niti za piko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close