Zakaj ravno Marko Juhant
Multinično paranoično, jaz pišem le pod svojim imenom.
Da človek vidi, da s tabo ni vse v redu, pa niti ne rabiš biti strokovnjak.
[/quote]
kje pa sem tebi napisalo :)),da ne pišeš pod svojim imenom… ko ravno razpredaš o paranoji – očitno s teboj ne bo nekaj ok glede tega…
ko bi le zase imela :)) tako sposobnost prepoznavanja težav, ko si predstavljaš da jo imaš za druge – namenoma ti napišem v ženskem spolu, tako kot ti mene žaljivo nazivaš v srednjem… jp, ja najbrž je to odraz tvoje zdrave in spoštljive osebnosti…NOT! pa za namene tvojih postov potem tudi jaz uporabljam srednji spol zase, ker namreč predvidevam,da je to edini tvoj nivo razumevanja.
kje pa sem tebi napisalo :)),da ne pišeš pod svojim imenom… ko ravno razpredaš o paranoji – očitno s teboj ne bo nekaj ok glede tega…
ko bi le zase imela :)) tako sposobnost prepoznavanja težav, ko si predstavljaš da jo imaš za druge – namenoma ti napišem v ženskem spolu, tako kot ti mene žaljivo nazivaš v srednjem… jp, ja najbrž je to odraz tvoje zdrave in spoštljive osebnosti…NOT! pa za namene tvojih postov potem tudi jaz uporabljam srednji spol zase, ker namreč predvidevam,da je to edini tvoj nivo razumevanja.
[/quote]
Multinično je tisto in zato je vsako multinično srednjega spola.
to mi pride na misel pri tebi. ne verjamem, da sem se zmotila.
Še enkrat. Čitaj se.
[/quote]
še enkrat – tvoje besede povedo več o tebi kot o meni 🙂
tako ti kot robi sta očitno ob vsej pameti in oh in sploh popolnosti nezmožna razumeti tematiko te teme – to nisem jaz a vesta. o drugih stvareh se govori. Tako,da sta hudo zgrešila, čeprav se imata tako za oh in sploh popolna, pametna, razumska, nad vsemi drugimi, kot pravim oh in sploh, sta vidva tista, ki smetita temo z napadi name.
Multinično je tisto in zato je vsako multinično srednjega spola.
[/quote]
jaz imam v tej temi en nick – očitno tega ne zmoreš prepoznati. pa za tako pametnega se imaš. tako da ti tudi tak podel izgovor hinavski in izmuzljiv s katerim hočeš opravičiti svoje žalitve ne bo pomagal. dejstvo,da žališ in da se potem še hinavsko izgovarjaš pa tudi dosti pove o tebi.
še enkrat – tvoje besede povedo več o tebi kot o meni 🙂
tako ti kot robi sta očitno ob vsej pameti in oh in sploh popolnosti nezmožna razumeti tematiko te teme – to nisem jaz a vesta. o drugih stvareh se govori. Tako,da sta hudo zgrešila, čeprav se imata tako za oh in sploh popolna, pametna, razumska, nad vsemi drugimi, kot pravim oh in sploh, sta vidva tista, ki smetita temo z napadi name.
[/quote]
Vidim, da se še zmeraj NE bereš. Pejt od vsake svoje besede , lepo P O Č A S I…
Glede na tvoje “misli” pa dajem zelo malo možnosti, da ti rata.
Žal.
IQ. Pa to…
jaz imam v tej temi en nick – očitno tega ne zmoreš prepoznati. pa za tako pametnega se imaš. tako da ti tudi tak podel izgovor hinavski in izmuzljiv s katerim hočeš opravičiti svoje žalitve ne bo pomagal. dejstvo,da žališ in da se potem še hinavsko izgovarjaš pa tudi dosti pove o tebi.
[/quote]
Dragica, daj, uživaj nedeljsko popoldne, kot jaz.
Ne bi rada čitala v novicah, da so nekoga peljali na urgenco zaradi infarkta.
[/quote]
Tebe bi pa res hudo zabolelo, če bi se enkrat za spremembo pogledalo v ogledalo.
Moj nasvet glede strokovnjaka je zato bil dobronameren.
Saj zelo trpiš.
Aja, pa še vedno si le multinično.
V uvodnih nekaj minutah pred samim predavanjem mu je uspelo nanizati toliko trapastih predsodkov, da me čudi, kako lahko dela kot specialni pedagog. V nos mu med drugim gredo koruzniki in otroci z dvema priimkoma. Prav nesramno se je norčeval iz tega. Plus, pa ima polna usta samostojnosti, je rekel: ko se otroci poročijo in gredo od doma. Torej po njegovem nikoli ne živijo sami (in samostojno). Meni je to malo skregano s samostojnostjo. No, višek je bilo pa žaljenje koruznikov in otrok z dvema priimkoma. Ne vem, ali si to upa narediti tudi v urbanih središčih, mi smo vaška šola.
Kakšni predsodki neki : danes ima že vsak drugi otrok izmišljeno , tumasto ime.
Pa ne enega, še celo dva imena in po dva priimka!
Kot da je zato kaj boljši od tistih, ki imajo eno normalno ime in en priimek.
Zame to niso predsodki, ampak čista bedastoča.
In Marko Juhant se norčuje iz tega?
Prav ima.Starši niste več normalni.
Zack, Rem, Emmanuel, Sia, Ael in podobno – so to slovenska imena?
[/quote]
Tako je.
Dandanes bi moral človek vsako bedarijo tolerirati, če ne, je s strani zblojenih že označen za nestrpneža, sovražnika….
Marko Juhant se lahko skrije pred pokojnim Bogdanom Žoržom, ki je bil čuteč in empatičen, predvsem pa spoštljiv človek. Juhant kopira njegove ideje in glede na njegov pavšalen, površen in posmehljiv odnos do soljudi, si ne bi želela vzgojiti otroka po njegovih smernicah oz vzoru. Najboljša vzgoja je vzgled in Juhant kot človek to gotovo ni. In on naj bi bil avtoriteta na področju vzgoje?! Ne, hvala.
Otroci koruznikov z dvema priimkoma? Res? Dejte no dejte, poročite se, pa bo! In včeraj ena mati prav tu sprašuje, ali naj za svojega 21 letnega sina od sinovega zdravnika zahteva dodatne napotnice, ker jih ni napisal. IN večina vas, mater kur, svetuje tej materi, naj le gre k sinovemu zdravniku in zahteva napotnice. Večina! Torej še takrat vaši otroci niso samostojni. Nikoli niso in ne bodo, ker se kurje matere ne morete odlepit od svojih sinov. Od hčera malo lažje, ampak v večini tudi ne.
[/quote]
Ne vabijo ga kot stand up komedijanta, ampak kot pedagoga in strokovnjaka za vzgojo. In kako mu lahko zaupamo, če se spotakne že ob tako banalnost, kot je ime?
Drugače pa koruznica nisem, dva priimka imamo pa cela družina. Smo svetlopolti, pa če kdo žali druge rase, mi gre tudi v nos. Nismo verni, pa mi gre v nos, če kdo žali kristjane. Zame je to, da človeka ne sodiš po statusu in imenu, osnovna čustvena inteligenca, bonton, razum, morala in še kaj. In tega on ne premore.
Kar se pa tiče imen, kakšno ima ima pa njegova firma? No, ena od njih. Je malo nepregledno, kje vse dela in katere firme vse so njegove.
Ne verjamem.Sicer pa je likovna vzgoja nekaj čisto drugega, kot recimo športna vzgoja ali matematika.Pri risanju in ustvarjanju se otroci sproščajo, drugje pa morajo dati kar precej več od sebe,
Ja, imeti moraš talent za današnjo mladino , posebej pa še za njihove starše.Večina jih je kar v redu, se pa vedno najdeta dva, ki samo nergata (to so tisti, ki v svojem privat življenju niso zadovoljni).
J
[/quote]
Seveda je likovna cisto nekaj drugega, velikokrat je tezje kot pri matematike. Izvor je doma, kjer je pri vecini matemarika po pomembnosti no.1, likovna pa cisto nepotrebna.
Tudi ce je Juhant za koga marketinski ima vseeno velikokrat prav.
Otroci koruznikov z dvema priimkoma? Res? Dejte no dejte, poročite se, pa bo! In včeraj ena mati prav tu sprašuje, ali naj za svojega 21 letnega sina od sinovega zdravnika zahteva dodatne napotnice, ker jih ni napisal. IN večina vas, mater kur, svetuje tej materi, naj le gre k sinovemu zdravniku in zahteva napotnice. Večina! Torej še takrat vaši otroci niso samostojni. Nikoli niso in ne bodo, ker se kurje matere ne morete odlepit od svojih sinov. Od hčera malo lažje, ampak v večini tudi ne.
[/quote]
Koruznistvo in otroci z dvema priimkoma nimajo nobene zveze s posesivnostjo mater in nesamostojnostjo njihovih otrok.
[/quote]
* dve imeni in ne “dva imena”, to ni slovensko.
Se ti zdi primerno norčevanje iz nekoga, ki se imenuje Emanuel?
Zakaj?
In dve imeni sta preveč? Nataša Barbara je grdo? Nobeno od teh tudi ni slovensko ime!
Forum je zaprt za komentiranje.