Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj ravno Marko Juhant

Zakaj ravno Marko Juhant

Pojma nimaš.

Tole zgoraj je – kr neki.

Se popolnoma strinjam.

Mogoče komu njegova predavanja koristijo, ni pa da bi njegova mnenja jemal za edino pravilna. So le mnenja. Kot je nekdo že rekel, brez podlage.
[/quote]

Ti si učitlca samo v postelji.Ko natakneš očala, da vidiš penis.

MARKO JUHANT

Življenjepis

specialni pedagog MVO ( področje obnašanja, čustvovanja in osebnosti) , 15 let samostojni pedagoški delavec

35 let izkušenj – pedagoških in vodstvenih

 z mladino – vzgojitelj, DD Kranj (6 let, ostalo tudi z odraslimi)
 vodja enote (4 leta) tam
 pomočnik ravnatelja (4 leta) tam
 vzgojitelj v vzgojnem zavodu (1 leto) MD Malči Beličeve, Ljubljana
 ravnatelj (8 let) tam

Mogoče si ga zamenjal za teologa Juhanta. Izkušenj ima več kot dovolj.

……………….so FACE je pisalo na grafitu v Prašah nekdo je popravil v RACE kar bolj ustreza dejstvom……….

Jaz sem bila na njegovih predavanjih velikokrat in to v vrtcu, osnovni šoli in srednji šoli, pa mi nikoli ni bilo žal niti 5 minut.
Kakšno pametovanje, kakšno posploševanje?
Tudi konkretni primeri so in to vedno.
Ti v službi nikoli nisi nemotivirana, dolgočasna in na splošno nezainteresirana?
Vedno si 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} delovna, poskočna in vedno na voljo za vse ?
Ne verjamem!

Realna slika marsikaterega otroka. Potem so šle taki, ki jih lahko samo hvališ, tistih vmes pa skoraj ni.

MARKO JUHANT

Življenjepis

specialni pedagog MVO ( področje obnašanja, čustvovanja in osebnosti) , 15 let samostojni pedagoški delavec

35 let izkušenj – pedagoških in vodstvenih

 z mladino – vzgojitelj, DD Kranj (6 let, ostalo tudi z odraslimi)
 vodja enote (4 leta) tam
 pomočnik ravnatelja (4 leta) tam
 vzgojitelj v vzgojnem zavodu (1 leto) MD Malči Beličeve, Ljubljana
 ravnatelj (8 let) tam

Mogoče si ga zamenjal za teologa Juhanta. Izkušenj ima več kot dovolj.
[/quote]
zanimivo: je specialni pedagog s področja čustvovanja, pa vsaj meni se zdi, da kaj dosti na individualno čustvovanje posameznika ne da vpliva, in kar malo ignorira to pri njegovih razlagah. človek je individuum in takisto tudi njegova čustva v isti situaciji – dva ne čutita enako, ne odreagirata enako in to bi kot kao strokovnjak moral vedeti, tako pa se zdi, da kar malo posplošuje vse skupaj. vsaj jaz ob branju njegovih nasvetov in člankov dobim tako občutek. Mi niso blizu njegovi “hladni” nasveti. Dam več veljave komu drugemu.
Takisto hladna in čudna v njenih nasvetih je Vesna Vuk Godina – pa boš rekla ja tudi ona doktorica itd… samo za moje pojme ni normalno, da ti ženska izjavi da sta otrok in starš najboljša sovražnika. In lahko ima titule in ne vem kaj še – take osebe jaz ne podpiram in na njene nasvete ne dam nič.
In take glupe potem zapopadejo nekateri celo vzgojni delavci in se tako obnašajo do lastnih otrok in otrok s katerimi se srečujejo pri delu. Sramota. Poznam eno tako osebno. Živa groza ,otroka ima pa travme.

zanimivo: je specialni pedagog s področja čustvovanja, pa vsaj meni se zdi, da kaj dosti na individualno čustvovanje posameznika ne da vpliva, in kar malo ignorira to pri njegovih razlagah. človek je individuum in takisto tudi njegova čustva v isti situaciji – dva ne čutita enako, ne odreagirata enako in to bi kot kao strokovnjak moral vedeti, tako pa se zdi, da kar malo posplošuje vse skupaj. vsaj jaz ob branju njegovih nasvetov in člankov dobim tako občutek. Mi niso blizu njegovi “hladni” nasveti. Dam več veljave komu drugemu.
Takisto hladna in čudna v njenih nasvetih je Vesna Vuk Godina – pa boš rekla ja tudi ona doktorica itd… samo za moje pojme ni normalno, da ti ženska izjavi da sta otrok in starš najboljša sovražnika. In lahko ima titule in ne vem kaj še – take osebe jaz ne podpiram in na njene nasvete ne dam nič.
In take glupe potem zapopadejo nekateri celo vzgojni delavci in se tako obnašajo do lastnih otrok in otrok s katerimi se srečujejo pri delu. Sramota. Poznam eno tako osebno. Živa groza ,otroka ima pa travme.
[/quote]

Kaj dosti vidim , o vzgoji ne veš.
Prav zato je zadnji odstavek popolnoma strel v prazno :
Pišeš že itak pod nivojem, človek bi rekel končana osnovna , največ triletna poklicna šola.
Kar se pa tiče odnosa do otrok (ne obnašanja), pa lahko povem – da to vse izhaja iz osebnosti.
Ne iz strokovnosti.
Kakršen karakter in značaj imaš -s takim vstopaš v poklic.Kot učitelj, vzgojitelj, medicinska sestra, zdravnik, natakar, prodajalec…
Povsod imaš prijazne in sposobne ljudi in povsod neprimerne.
Kam spadaš ti z besedami “glupe” in “zapopadejo”?
Vprašaj se, če si s takim besediščem tvojim otrokom vzor?
Gledaš učitelje, pa ti svetujem, da najprej začneš čistko pri sebi!

In takih, kot si ti, je na Monu 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} !

Iz njegovega CV ja se dobro vidi vzorec. Najprej vzgojitelj in nato podravnatelj oz ravnatelj. Iz prakticnega dela skok na oblast in v času službe pisanje knjig ter predavanja za honorar.
Glede permisivne vzgoje pa je tako, da sem jaz pri 40ih produkt permisivne vzgoje, moji otroci pa imajo jasno postavljene meje, zadolžitve, odgovornosti in na koncu v nekih okvirih tudi svobode, ugodnosti in pravic. Enako je s starši in sošolci mojih treh otok. Vsi ti otroci so samostojni, sami urejajo večino zadev, imajo hobije, treninge in omejen dostop do elektronike. Drugo so otroci iz problematicnih druzin, s katerimi je imel Juhant opravka. Starši 21. stoletja se vzgoji posvečamo in se o njej izobražujemo zagotovo bolj kot naši starši v 90ih. Njegovo posploševanje in flancanje je na ravni 80 letne branjevke. Zato mi ni jasno, čemu se vedno vprasa njega. Naj vprašajo še drugih 20 strokivnjakov, ne le njega.

Kaj dosti vidim , o vzgoji ne veš.
Prav zato je zadnji odstavek popolnoma strel v prazno :
Pišeš že itak pod nivojem, človek bi rekel končana osnovna , največ triletna poklicna šola.
Kar se pa tiče odnosa do otrok (ne obnašanja), pa lahko povem – da to vse izhaja iz osebnosti.
Ne iz strokovnosti.
Kakršen karakter in značaj imaš -s takim vstopaš v poklic.Kot učitelj, vzgojitelj, medicinska sestra, zdravnik, natakar, prodajalec…
Povsod imaš prijazne in sposobne ljudi in povsod neprimerne.
Kam spadaš ti z besedami “glupe” in “zapopadejo”?
Vprašaj se, če si s takim besediščem tvojim otrokom vzor?
Gledaš učitelje, pa ti svetujem, da najprej začneš čistko pri sebi!

In takih, kot si ti, je na Monu 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} !
[/quote]

Veš tvoj napad name na osebni ravni in žalitve povedo več o tebi kot o meni. zato se raje s svojo osebnostjo ukvarjaj in tudi odnosom do otrok, ker očitno svojo napadalnost, ki jo kažeš do mene, očitno nosiš tudi v odnos z otroki. Tako da namesto da mene sodiš, si jasno odkril sebe. pa 99,99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vem kdo si, golo hinavsko maščevalen, napadalen in žaljiv, ki se skrivaš tukaj.
O vzgoji otrok pa si upam trditi vem več kot ti. Tako v teoretični kot na praktični ravni.
zdaj pa izvoli žaliti še naprej, ker to te očitno napolnjuje s srečo. Sebe poglej v ogledalo in ne projeciraj lastnih problemov na druge.
ker kot pravim vem kdo si, si upam, trditi da si ti prav tak pr.asec, ko vzgojiteljica o kateri govorim, ki otroku nekaj naroči, da naj naredi, potem pa mu hkrati to preprečuje in mu nagaja iz lastne zlobe.
tak si iz tvojega obnašanja vem – ti bi otroku rekel pomij posodo, dokler ne pomiješ ne greš iz kuhinje, zraven bi mu pa iz lastne zlobe in starševske avtoritete in silne želje po znašanju in zajevbavanju vsake pol minute prinesel niov kozarec ali nekaj za pomiti, samo zato,da ga zajebavaš. isti stil od tiste p.rasice vzgojiteljice, ki se je tako znašala nad svojim otrokom – ista sta vidva isti gnil karakter zato pa jo zagovarjaš.

In ja so grde besede, ampak taka dejanja in ljudje, ki taka dejanja počnete si ne zaslužite lepših, še te so premile za vas. Tudi profesor karbonja tam uporablja grde besede v enem svojem članku in ja je profesor, ampak jih v tisti situaciji upravičeno, ker za take gnoje, ki tako izkoriščajo ljudi in se znašajo nad njim, kaj drugega niti v besedah ni možno povedati.

Zdaj pa izvoli se izživljati naprej.
pa vedi jaz sem napisala svoje mnenje, tebe nisem nikjer sodila, ti si iz lufta in lastne potrebe po zlobi napadel mene – in po stilu pisanja te ni niti težko odkriti kdo si, pač te predobro poznam na žalost in vedno bolj dokazuješ kakšen nizkotnež si – samo čakaš da usekaš po človeku, čeprav tebi ni nič rekel in naredil.

Zapri raje svoja neumna usta.
Samo flancaš in se trkaš po prsih.

Veš tvoj napad name na osebni ravni in žalitve povedo več o tebi kot o meni. zato se raje s svojo osebnostjo ukvarjaj in tudi odnosom do otrok, ker očitno svojo napadalnost, ki jo kažeš do mene, očitno nosiš tudi v odnos z otroki. Tako da namesto da mene sodiš, si jasno odkril sebe. pa 99,99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vem kdo si, golo hinavsko maščevalen, napadalen in žaljiv, ki se skrivaš tukaj.
O vzgoji otrok pa si upam trditi vem več kot ti. Tako v teoretični kot na praktični ravni.
zdaj pa izvoli žaliti še naprej, ker to te očitno napolnjuje s srečo. Sebe poglej v ogledalo in ne projeciraj lastnih problemov na druge.
ker kot pravim vem kdo si, si upam, trditi da si ti prav tak pr.asec, ko vzgojiteljica o kateri govorim, ki otroku nekaj naroči, da naj naredi, potem pa mu hkrati to preprečuje in mu nagaja iz lastne zlobe.
tak si iz tvojega obnašanja vem – ti bi otroku rekel pomij posodo, dokler ne pomiješ ne greš iz kuhinje, zraven bi mu pa iz lastne zlobe in starševske avtoritete in silne želje po znašanju in zajevbavanju vsake pol minute prinesel niov kozarec ali nekaj za pomiti, samo zato,da ga zajebavaš. isti stil od tiste p.rasice vzgojiteljice, ki se je tako znašala nad svojim otrokom – ista sta vidva isti gnil karakter zato pa jo zagovarjaš.

In ja so grde besede, ampak taka dejanja in ljudje, ki taka dejanja počnete si ne zaslužite lepših, še te so premile za vas. Tudi profesor karbonja tam uporablja grde besede v enem svojem članku in ja je profesor, ampak jih v tisti situaciji upravičeno, ker za take gnoje, ki tako izkoriščajo ljudi in se znašajo nad njim, kaj drugega niti v besedah ni možno povedati.

pa vedi jaz sem napisala svoje mnenje, tebe nisem nikjer sodila, ti si iz lufta in lastne potrebe po zlobi napadel mene – in po stilu pisanja te ni niti težko odkriti kdo si, pač te predobro poznam na žalost in vedno bolj dokazuješ kakšen nizkotnež si – samo čakaš da usekaš po človeku, čeprav tebi ni nič rekel in naredil.
[/quote]

In tvoja sestra vzgojiteljica.
Doma se zmenita, pa še vajina mama naj bo zraven, ki vaju je vzgajala.

In tvoja sestra vzgojiteljica.
Doma se zmenita, pa še vajina mama naj bo zraven, ki vaju je vzgajala.
[/quote]
kaj zdaj si pa nick zamenjal, nimam jaz doma sestre, nisem jaz ti, ki pri 40 še vedno živi pri mamici, kot ti. Kot že rečeno, pred svojim pragom pometi o lastnih besedah, in se pogovori z mamico, kjer je zgrešila pri tvoji vzgoji,da ti še vedno ona kuha in pere in skrbi zate pri teh letih doma. In da si nisi sposoben ustvariti družine. le zmenite se kako te je vzgajala, pa še ata naj bo zraven.

Tukaj ti ne dam čisto prav.
Taka vzgoja se je pri nas pojavila na vseh ravneh.Tudi v vrtcu in šoli je marsikaj prepovedano.
“Kazen” je že dolgo zlovešča beseda, ki jo vzgojiteljice v vrtcu skoraj ne smejo uporabljati!
Taka je politika vzgoje na vseh ravneh države.
Prav tako na pedagoških fakultetah, kjer Marko Juhant in njegove “teorije” iz prakse niso prav uveljavljene…Na žalost.
[/quote]
Pa saj to je problem, da se je takšna feministična vzgoja pojavila na vseh ravneh.

[/quote]

Ti imaš tudi hude travme.
Si se že kaj posvetovalo s strokovnjakom ?

Ti imaš tudi hude travme.
Si se že kaj posvetovalo s strokovnjakom ?
[/quote]
ne, nisem se posvetovalo … zakaj, bi le, sem tebe čakalo, da si mi povedala :)), ker sem vedelo, da ti komaj čakaš da podajaš tukaj svoje sodbe :))
aja, ne ti nisi strokovnjak (tudi strokovnjakinja ne), a si vseeno domišljaš, da sodiš o drugih glede stvari o katerih nimaš pojma.

Tukaj ti ne dam čisto prav.
Taka vzgoja se je pri nas pojavila na vseh ravneh.Tudi v vrtcu in šoli je marsikaj prepovedano.
“Kazen” je že dolgo zlovešča beseda, ki jo vzgojiteljice v vrtcu skoraj ne smejo uporabljati!
Taka je politika vzgoje na vseh ravneh države.
Prav tako na pedagoških fakultetah, kjer Marko Juhant in njegove “teorije” iz prakse niso prav uveljavljene…Na žalost.
[/quote]

Vidiš, da je treba povsod biti brez kazni…pa tudi če ukradeš 29 milijonov. Hmmmm…..dobro nas bodo strenirali, da se ne kaznuje, ampak lepo vse pomete pod preprogo! Oz. pogovoril….;)

Če starši niso sami sposobni z balkona počistiti enega osirja, in namesto tega raje sestankujejo in po forumih sprašujejo, kdo bo plačal za njihovo lenobo, se ne čudim, da njihovim otrokom šola dela take probleme.
Marko Juhant govori ravno o tem.

Marko Juhant nima pedagoske izobrazbe.
Je lesarske stroke….
Po sili razmer sem imel nekaj časa stik z njim…
Večinoma je samo kotalil buče….

Od kje pa ima naziv specialni pedagog?
To se je sam dodelil…. 🙂 hehe..

[/quote]
imaš probleme. s sabo. Daj, najprej te razčisti in zatem napadaj kar povprek.

imaš probleme. s sabo. Daj, najprej te razčisti in zatem napadaj kar povprek.
[/quote]
napadaš ti, pa tvoje napade name projeciraš – ti (pod več nicki) napadaš, robi napada. Jaz ne te bi ne robiju nisem nič naredila niti rekla. Očitno imate vi probleme, ker se vtikujete vame, ki vam nisem nič rekla.

napadaš ti, pa tvoje napade name projeciraš – ti (pod več nicki) napadaš, robi napada. Jaz ne te bi ne robiju nisem nič naredila niti rekla. Očitno imate vi probleme, ker se vtikujete vame, ki vam nisem nič rekla.
[/quote]

malo se čitaj. Preberi svoje poste in boš videla, da si sama sebi problem, razumeš?
Mimogrede, ne menjuem sporočil, ali kar že hočeš najti neko zaroto.
Tale moj post pred pred 10 min. je bil moj edini, kapiš?

malo se čitaj. Preberi svoje poste in boš videla, da si sama sebi problem, razumeš?

Zdaj sem šele ugotovila, da izgleda, kot da sem napol Robi… očitno podobno razmišljam ne glede na to, da nisem enak spol:)…
Še enkrat. Veš, veš, malo razpucaj pri sebi, poišči strokovno pomoč in bo takoj bolje, garantirano:)
[/quote]

[/quote]
Jp, ja, še dobro da obstajam,da imaš komu tečnariti ane in ga poniževati,da se počutiš večvrednega. Pustiti ne znaš na miru človeka, ki ti nič noče, kar sikaš in sikaš non stop.

Jp, ja, še dobro da obstajam,da imaš komu tečnariti ane in ga poniževati,da se počutiš večvrednega. Pustiti ne znaš na miru človeka, ki ti nič noče, kar sikaš in sikaš non stop.
[/quote]
Multinično paranoično, jaz pišem le pod svojim imenom.
Da človek vidi, da s tabo ni vse v redu, pa niti ne rabiš biti strokovnjak.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close