Zakaj mladeniči pecajo toliko starejše ženske?
Imam opravljen tečaj iz angleškega jezika, oba modela na faxu narejena, gledam filme brez podnapisov, berem članke, novice v angleškem jeziku,…
Še enkrat ti povem, če bi bila razgledana, bi poznala razliko med profesionalnim bodybuilderjem in nekom, ki pride na fitness 3krat na teden. Mene tak način življenja ne zanima.[/quote]
:-)))))
sam pismen pa še vedno nisi, niti v slovenščini….tema o bodibildingu ME NE ZANIMA IN NE MISLIM
DEBATIRAT O NJEJ….in ni noben pokazatelj razgledanosti v nobeni malo bolj izobraženi sredini….
Kar vem, da te dotolče, ker je to edina tema pod sonvem , o kateri nekaj (malega) veš….[/quote]
Ja, ker za splošno razgledanost se šteje samo tisto kar tebe zanima, a ne ? lol
In on tud. :))[/quote]
To me vedno znova čudi…..kok so zagnani…desetkrat dobi “ne”, pa če ga dejansko grobo ne
skenslaš, on še vedno misli, da ma šanse…. :-))[/quote]
Prijaznost te včasih lahko drago stane. 🙂
:-)))))
sam pismen pa še vedno nisi, niti v slovenščini….tema o bodibildingu ME NE ZANIMA IN NE MISLIM
DEBATIRAT O NJEJ….in ni noben pokazatelj razgledanosti v nobeni malo bolj izobraženi sredini….
Kar vem, da te dotolče, ker je to edina tema pod sonvem , o kateri nekaj (malega) veš….[/quote]
Ja, ker za splošno razgledanost se šteje samo tisto kar tebe zanima, a ne ? lol[/quote]
Dej usmil se me, pa si poguglej “splošna razgledanost”…
Pa če je v razlagi “bodibilding” samo OMENJEN, si zmagu…
Ha, ti nisi na portalih pa kaj še. Vsak, ki prebere tvoje poste na temo portalov tule gor, takoj vidi, da si na teh portalih. Zato pa tak besni izliv. Pa popolnoma enak besednjak in stil pisanja kot na privat z nekom za kateraga sem skoraj 100%, da si bil ti. No lahko se motim, je bil pa res ampak res izredno podoben tebi tako, da se verjetno ne motim.
V to, da si na teh portalih pa niti malo ne dvomim. Preberem tvoje poste in takoj vem :).[/quote]
hehe res si inteligentna… ni čudno da te tako obletavajo, saj inteligenca kar kipi iz tebe… špeh sploh nima šans, se kar razvodeni. Če ti je lažje lahko enačiš tale nick tukaj z vsemi nicki, ki so ti pisali po vseh portalih. Prav figo mi je mar zate in tvoje sklepanje.
Besni izliv? Jasno, na zašpehane babe, ki sanjajo o princu na belem konju sem alergičen. Pa ne zarad kakršnih koli slabih izkušenj, ker me vaš stil življenja sploh ne tangira, ampak ker ne maram posploševanja in podtikanja kakršnih koli izjav in sklepanja v tri dni… kar redni in inteligentni uporabniki tukaj dobro vedo. Zate pa verjamem, da ti je to neznanka
Naučili s(m)o se tudi nekaj o tebi, zeeh.. Si tip, ki ima do žensk poseben, izjemno nespoštljiv odnos. Zanima te pri njih v bistvu le ena stvar in en organ.:-) Večina te prebere takoj. Zato je edino, kar ti preostane, lapanje, hvalisanje in neskončno čvekanje o pecanju mladenk in milf na zakotnem portalu, namesto, da bi kaj naredil iz sebe…:-)
Lep pozdrav
Hm, zakaj se pa potem spotikaš ob mene? Jaz se nisem ob tebe, ti pa kar ne moreš mimo mene in moraš tu gor mi težiti (zakaj imaš ravno tak stil kot tip, ki mi je na portalu težil :)).
Jaz mislim, da si mi zato začel težiti, ker te boli zavrnitev. Ker drugače zakaj bi tako pameten in ženskam zanimiv tip moral brati sploh eno debelo, neumno starunkljo? Pravim moškim se ne bi dalo ukvarjati z mano, me sploh ne bi brali, kaj šele komentirali. Ti pa s svojim besom, jezo, z vso prostaškostjo na moje poste.
Mogoče pa le nisi tako inteligenten, zanimiv, pameten in lep kot misliš, da si in te zato tako privlači moje pisanje?
Vsaj nekaj imava skupnega. Ti ne maraš takih žensk kot sem jaz, jaz pa tudi pod razno ne bi imela opravka s takimi prostaki kot si ti. Si ne predstavljam kak prostak si šele v živo, če si že tule tak podn od človeka.
Naučili s(m)o se tudi nekaj o tebi, zeeh.. Si tip, ki ima do žensk poseben, izjemno nespoštljiv odnos. Zanima te pri njih v bistvu le ena stvar in en organ.:-) Večina te prebere takoj. Zato je edino, kar ti preostane, lapanje, hvalisanje in neskončno čvekanje o pecanju mladenk in milf na zakotnem portalu, namesto, da bi kaj naredil iz sebe…:-)
Lep pozdrav[/quote]
neverjetno – tako nezahtevni smo moški — ženske pa tega ne zmorete / znate ponuditi, dati na razpolago
Oprosti, ampak ti si prizadeta.[/quote]
Se mi je zdej ja, da bo kej tacga za odgovor….
Kot vedno….[/quote]
Imaš se za razgledano, ne veš kaj je bodybuilding, v drugi temi pa napišeš tole :
“Splošna razgledanost pomeni čim širše poznavanje sveta in njegovih zakonitosti, zgodovine, umetnosti,
geografije….pa osnove znanosti (fizikalnih zakonov, kemije in podobno)…(seveda tudi športa in popa,
ampak v širšem kontekstu)…
Pomeni, da si sposoben se pogovarjati o velikem številu različnih tem, da spremljaš aktualno dogajanje
po svetu in ga tudi razumeš, da lahko podajaš svoje mnenje argumentirano in obveščeno….”
Logika ???
Aja, ni je 🙂
Lep pozdrav[/quote]
neverjetno – tako nezahtevni smo moški — ženske pa tega ne zmorete / znate ponuditi, dati na razpolago[/quote]
Ravno v tej nezahtevnosti, beri revnosti, pa ne materialni, pač pa duševni, duhovni revnosti, v tem je skrit ves tvoj problem.
Ko boš znal preseči to svojo notranjo siromašnost, boš privlačil kaj več od radodajk, ki jo dajo na razpolago zastonj ali za keš, pa še do te ne boš prišel na forumu za – čvekanje.:-)
Do takrat naredi majhno uslugo ostalim moškim; ne meči vseh v isti koš s samim sabo in ne enači sebe z etalonom za vse moške; si še daleč od tega, morda celo predaleč.:-)
Lep pozdrav[/quote]
neverjetno – tako nezahtevni smo moški — ženske pa tega ne zmorete / znate ponuditi, dati na razpolago[/quote]
Zahtevni to z lahkoto razumejo. 😉
Se mi je zdej ja, da bo kej tacga za odgovor….
Kot vedno….[/quote]
Imaš se za razgledano, ne veš kaj je bodybuilding, v drugi temi pa napišeš tole :
“Splošna razgledanost pomeni čim širše poznavanje sveta in njegovih zakonitosti, zgodovine, umetnosti,
geografije….pa osnove znanosti (fizikalnih zakonov, kemije in podobno)…(seveda tudi športa in popa,
ampak v širšem kontekstu)…
Pomeni, da si sposoben se pogovarjati o velikem številu različnih tem, da spremljaš aktualno dogajanje
po svetu in ga tudi razumeš, da lahko podajaš svoje mnenje argumentirano in obveščeno….”
Logika ???
Aja, ni je :)[/quote]
pa sem ti rekla, da nehaj, preden se začneš smešiti….
.prepozno…
Kolk teh tipov ti je všeč, s kolikimi si šla na kavo, s kolikimi na seks…?
Ali se pa hvališ z rezultatom 0?[/quote]
Ne dojameš poante. Namen je bil povedati, da na portalih ženske dobimo ogromno ponudbe,ampak kvalitete pa skoraj ni. Iz mojega seznama je razvidno, da po starosti ustreza samo 11 tipov od vseh 125ih. Samo od teh 11 je večina poročenih. Tako, da v bistvu sploh ni izbire.
Saj ravno o tem govorim, da na portalih ni primerne pondbe, ponuja se samo škart roba. Od 125ih so 4je primerno stari in samski (vsaj pravijo, da so samski). Potem pa se malce meniš s temi štirimi pa ugotoviš, da je en totalno obupan, drug samo žali. V glavnem je pravi čudež, če od 125ih naletiš na samskega, primerno starega in pa, da se da kaj pomenit z njim.
Forum je zaprt za komentiranje.