Zakaj mladeniči pecajo toliko starejše ženske?
Več od poklicne srednje šole že imam, pa tudi število prebranih knjig in strokovnih člankov je večje.
Bi rekla, da ja.[/quote]
Zdej boš mogla pa samo še dokazat vse to :)[/quote]
A bejž no.
A kr dokazat bom MORALA, da je lahko oseba z faksom, veliko potovanj po svetu, strokovnjak na svojem
področju, načitana itd…..bolj razgledana od enga bodibilderja z dvemi leti poklicne šole, ki so mu Sportske
novosti višek literature?
Hehe….finta je namreč v tem, da niti ne veš kaj bi vprašal, ker nisi dovolj razgledan, da bi lahko koga
testiral… ;-))))
In ne, vprašanja o proteinih za bodibilderje ne veljajo :-))))))
Kaj smo se danes naučili, patetične ned.ojebane babe se raje hodijo sem hvalisat, kolk tipov jim teži na portalih…V nadaljevanju priznanja, da jim do teh tipov sploh ni…In potem bodo one govorile in kazale s prstom na druge…Vibrator v roke, pa gremo, to je vse, kar vam je ostalo, saj tipov, ki vas nočejo, ve nočete, ostali pa niso zainteresirani..
Zdej boš mogla pa samo še dokazat vse to :)[/quote]
A bejž no.
A kr dokazat bom MORALA, da je lahko oseba z faksom, veliko potovanj po svetu, strokovnjak na svojem
področju, načitana itd…..bolj razgledana od enga bodibilderja z dvemi leti poklicne šole, ki so mu Sportske
Hehe….finta je namreč v tem, da niti ne veš kaj bi vprašal, ker nisi dovolj razgledan, da bi lahko koga
testiral… ;-))))
In ne, vprašanja o proteinih za bodibilderje ne veljajo :-))))))[/quote]
Za začetek si lahko vzameš kak priročnik v roke in si prebereš kaj sploh pomeni beseda “bodybuilder”.
Saj o tem kar debela starunklja piše jaz že skoz govorim… ženske se pač glede na to kar vam je na voljo v realnosti precenjujete (četudi se po teriji morda ne) če bi ”ve” (ženske) ble tak dobre kot pravite, bi se ”najlepši” in najboljši in najbolj ”situirani” in tudi dokaj premožni (četudi ni pogoj) ”borili” za vas oz. vas osvajali….. To kakšni moški vas osvajajo je odraz oz. direktno ogledalo tega kaj in kakšne ste…
Nič več in nič manj…. ponudba in povpraševanje 😉
A bejž no.
testiral… ;-))))
In ne, vprašanja o proteinih za bodibilderje ne veljajo :-))))))[/quote]
Za začetek si lahko vzameš kak priročnik v roke in si prebereš kaj sploh pomeni beseda “bodybuilder”.[/quote]
Angleško pa sploh znam precej boljše od tebe, ne boš verjel.
In ne, teme o bodibildingu ne jemljem kot merilo razgledanosti. Kot sem ti že napisala zgoraj.
Nasvet: nehej, preden se totalno ne osmešiš…
Em, velja to tudi zate? Samo vprašam…nas tu en drek brigajo tvoji pogovori s tipi na f.ukfehtarskih portalih, kar imaš z njimi, razčišči tam…In ja, sem tip, preden me 100-ič obtožiš, da sem katenjka..[/quote]
Prvič, nikjer ni navedeno, da sem enkrat, dvakrat ali 100-ič osebo u nickom zeeh.. obdolžil česarkoli, najmanj, da je katenjka, ti sama si ne vem od kje:-) to povezala in to rekla, nekako iz tega lahko morda nekdo povsem upravičeno na nekaj sklepa in glede na to, da obvladaš tudi logiko, razumeš, kaj.:-)
Drugič, ne nakladam tule, če odštejem pripeti ta in prejšnji prispevek, pridem, pogledam naloženi kup, postrežem s konkretnimi, praktičnimi podatki, ki vas ne zanimajo, ker vas zanima zapravljanje časa v brezkončnih debatah o tem kajbiželahkobiločebisplohlahkokajbilo:-) in grem dalje.:-)
Tretjič, pripeti pogovor ni moj, je pa mi bil posredovan iz raziskave portalov od nekoga, ki mu gredo spermoidni mladci podobno na jetra, kot baje nekaterim tule.:-)
Četrtič, v tvojem stilu; briga me za tvoj spol in en drek me brigajo brezplodni “strokovni” pogovori o spremožganskih fukfehtarjih na monu.:-)
Petič, da se vam ne zrola od celodnevnega rolanju tule, morate biti dobro plačani, torej, uživajte dalje in ne dajte se motiti za ta denar.:-)
Imej se lepo, tip.:-)
Kopirano iz sosednjega foruma: Seks v mestu
…pridem domov, izžeta, naporen dan je bil… brezvoljno ležim na postelji… prikrade se mi poreden nasmešek na usta… še nekaj časa ne bo nikogar… ti pa si že mojih v mislih… družbo pa mi dela moj mali beli bzzzz prijatelj… si me predstavljaš???? Počasi krožim s prsti po notranji strani stegen, rišem kroge, počasi… pritisnem gumbek on… mmmm, tole ne bo dolgo trajalo… da me odnese v nebesa naslade…
V bistvu imaš povsem prav. Če bi bila jaz super in oh sploh fajn partija, bi z lahkoto dobila samskega moškega mojih let. Ker pa to nisem, ker so druge boljše pa te poberejo kar je vredno od moških.
Meni pa ostanejo taki, ki jih jaz nočem. Nebogljeni 25letniki ali pa 60+, ki so naveličani svoje žene.
Kako morajo biti ti dvoji obupani, da se vesijo na takšne kot sem jaz? Saj večinoma jih ignoriram, včasih pa se za hec pomenim, ampak ti mladički prosjačijo v nedogled. NIsem pa tako potrpežljiva kot zgoraj citrani pogovor. Jaz prej skenslam.
Kaj čem, nezanimiva normalnim, torej imam izbiro ostati samska ali pa izbrati škart moške. Sem se odločila za biti samska.
Ha, ti nisi na portalih pa kaj še. Vsak, ki prebere tvoje poste na temo portalov tule gor, takoj vidi, da si na teh portalih. Zato pa tak besni izliv. Pa popolnoma enak besednjak in stil pisanja kot na privat z nekom za kateraga sem skoraj 100%, da si bil ti. No lahko se motim, je bil pa res ampak res izredno podoben tebi tako, da se verjetno ne motim.
V to, da si na teh portalih pa niti malo ne dvomim. Preberem tvoje poste in takoj vem :).
Za začetek si lahko vzameš kak priročnik v roke in si prebereš kaj sploh pomeni beseda “bodybuilder”.[/quote]
In ne, teme o bodibildingu ne jemljem kot merilo razgledanosti. Kot sem ti že napisala zgoraj.
Nasvet: nehej, preden se totalno ne osmešiš…[/quote]
Imam opravljen tečaj iz angleškega jezika, oba modela na faxu narejena, gledam filme brez podnapisov, berem članke, novice v angleškem jeziku,…
Še enkrat ti povem, če bi bila razgledana, bi poznala razliko med profesionalnim bodybuilderjem in nekom, ki pride na fitness 3krat na teden. Mene tak način življenja ne zanima.
Nasvet: nehej, preden se totalno ne osmešiš…[/quote]
Imam opravljen tečaj iz angleškega jezika, oba modela na faxu narejena, gledam filme brez podnapisov, berem članke, novice v angleškem jeziku,…
Še enkrat ti povem, če bi bila razgledana, bi poznala razliko med profesionalnim bodybuilderjem in nekom, ki pride na fitness 3krat na teden. Mene tak način življenja ne zanima.[/quote]
:-)))))
sam pismen pa še vedno nisi, niti v slovenščini….tema o bodibildingu ME NE ZANIMA IN NE MISLIM
DEBATIRAT O NJEJ….in ni noben pokazatelj razgledanosti v nobeni malo bolj izobraženi sredini….
Kar vem, da te dotolče, ker je to edina tema pod sonvem , o kateri nekaj (malega) veš….
Forum je zaprt za komentiranje.