Zakaj mladeniči pecajo toliko starejše ženske?
ja 25 letnicam se 40 letniki MOGOČE gravžajo (večinoma) kaj pa 27-28 letnica 37 letniki? Ah ja, tu pa je že ”samo” še 10 let razlike, saj pravim od oka………..
Poglej recimo Berlussconija, tip je kolko 60+ zgleda katastrofa (tudi za 60+ letnika) ??? Pička njegova pa kolko? 25-27? od oka, ne spomnim se pa da se ne bom lagal, ampak tu nekje je…….. porival je 18 letnice……. pri 50+ mogoče celo 60+ ne spomnim se let……..
Pač dejstvo je da ženske v povprečju želijo oz TEŽIJO proti starejšemu moškemu, sicer tudi zaradi ”odraslosti” ker pač moški v povprečju kasneje odrastemo kot ženske, ampak tudi zaradi tega, ker statistično gledano je večja verjetnost da bo starejši moški bolje materialno preskrbljen od avta, službe(plače), življenja na svojem, kot pa vrstniki ženske.
To je tudi jasno iz vidika, zakaj nikoli ne govorimo o atovih hčerkicah? Ki živijo doma pri 30tem in nič ne prispevajo, a misliš da tega ni, pa se noben tip zaradi tega ne buni in jamra pa ne napada drugih žensk da so atove hčerkice (pusti Frančka tukaj gori on je samo kontro vdaro oni glupi temi) medtem ko obratno je dosti več tega z ženske strani. Ženske ste bistveno bolj materialistke ko pride za zvezo, kot moški, to je dejstvo……….
Pač dejstvo je, in to si ženske včasih tudi težko priznate (kot tipi tisto kar si pravla) da ženske starejše kot ste MANJ ste zaželene, oz je vaša točka preloma ko vam zaželenost v ciljnih skupinah začne padat, dosti prej kot pri moškem…………. v povprečju.
Nekatere ženske imajo probleme, js ne. Mi je jasno da pri 50 ne bom za 20 letnike zanimiva, samo tebi ni jasno, da tudi nočem bit. Jaz nočem bit za nekoga, ki je 30 let mlajši od mene, to hočete moški 🙂 in tu denar zame ne igra vloge. Za ilustracijo, sem zapustila 30 letnika ker je bil bedak z jahto, in sem raje z nekom ki je 10…15 itd. let starejši in v najetem stanovanju ker je kul družba
Najdeš pa gold diggerje pri obeh spolih, samo da se moški s tem ne hvalijo, ker jih je sram :))))) ampak bottom line, zuba je zguba, neodvisno od spola :)))
Ja ti ne, ti si del povprečja, saj to razumeš ne? Statistika in te fore, saj si verjetno izobražena punca. Pomisli samo če bi bla s tem kul tipom, ki bi odšel v osebni stečaj in ne bi mel za kavico? 😛 😛 😛 😀 Denar ne igra vloge, dokler je 🙂
Ja pri 50tih ne boš za 20 letnika zanimiva, pa ne za 30 letnike pa ne za 40 letnike, tisti katerim boš zanimiva + 10-15 let bodo imeli probleme z erekcijo, al pa bodo doživljali srčne infarkte…. potem pa zmanjka kandidatov 😛
Pol boš pa spet ljubica, jah, daleč boš priležla bi ti On reko al pa Marko….
Pa saj mene ne moti, jaz samo debatiram, povem, zakaj imajo ženske okrog 35tih težavo najt primernega moškega po njihovo, ravno zaradi tega, ker 35 letniki si bodo bolj želeli 27,28,29 letnic kot pa 35 letnic, 40letniki bodo pa poparčkani večinoma (ta dobri) in ženske pol izpadejo v tem obdobju pol pa nesrečne stresajo jezo po MONu 😛
V tem tvojem primeru je glavni afrodiziak denar in dejstvo, da se gre za neko javno osebnost.
Običajen 60 letnik lahko še samo sanja o 25 letnicah. :)[/quote]
Poznam tudi ”anonimne” bogataše al pa rečmo premožne ki niso javne osebnosti in porivajo 25 let mlajše………………………… po drugi strani pa ne poznam nobene 60 letnice ki bi mela 25 letnega…….. še maddona je mlajša pa ma starejšega 😛
Vem kaj je statistika…. stopnjuje se: laži, gromouanske laži, statistika (kot je že rekel en politik 😉 ). Vsak lahko samo zase pove, kako in kaj. Mene povprečni nikol niso zanimali 😉
Ne bi zapustila moškega če bi šel v stečaj, bi ga pa zapustila če po xž časa še vedno ne bi nič naredil in bi pričakoval da bo živel do konca.na.moj račun….
No saj realno gledano ti težko kaj zapustiš, če si samo enemu fuk frendica 😛
Ja odvisno katera statistika, nekatere statistike, recimo v strojništvu so pač zakon in jih praktično ni mogoče prirejat……….. sem glih par dni nazaj poslušal… če je Robi strojnik in se spozna na meritve in CNCje in statistiko bo vedo o čem govorim 🙂
Povprečni te morda nikol niso zanimali, po čem pa sklepaš da si ti nadpovprečna, morda pa si samo povprečna, morda pa si, ampak za mene so nadpovprečni samo tisti ki pišejo zgodovino o kateri se v šoli učimo in katere poznajo praktično vsi ljudje ali pa vsaj velika večina……… če si ti med njimi potem čestitam, le da menim da je moj dvom visoko upravičen.
Aja, no lahko me pa demantiraš, veš s statistiko ki pa praviš da je več kot gromozanska laž 😛
Za nepismene še enkrat: da je statistika laž ni moja avtorska ideja, in drugič, nikoli nisem javno izjavila, da sem nadpovprečna, ampak da me taki zanimajo in sem s takimi od vedno hodila, kaj si pa ti iz tega izpeljal, je pa stvar tvoje percepcije :))))
In kar se tiče strojništva, ko ti bodo odpadli mlečni zobki in boš (če boš kdaj) prilezel iz proizvodnje na vodenje projektov ali kaj podobnega, ti bo šele jasno, kako “poštene” so tam statistike, ko pridobivaš nove stranke ali se pogajaš z bankami :)))))) če ti namignem – v večini nimajo velik veze z realnostjo
statistika je laž in zakon odvisno kdo z njo dela in kako jo obračaš, to je dejstvo, ti pač vzameš tisti del ki ti paše, jasno 😉
Če te zanimajo nadpovprečni je samo logično, da moraš bit vsaj enakovredna njim torej biti tudi sama nadpovprečna, to sem izpeljal iz tega, če se ne strinjaš me lahko popraviš, če pa nimam prav, pa nastane en majhen problemček, če nisi (v ničemer izstopajočem) nadpovprečna, potem tudi dvomim da dobiš tisto kar želiš oz kar te zanima (če predpostavljamo da če te ne zanimajo povprečni te bolj nadpovprečni, no morda te podpovprečni pa se spet motim) in se lažeš? hmmmmmmmmmmmm katero bo? Verjetno nobeno in boš spet nekaj obrnila da zakriješ kot Markec 😛
O pa še kak, iz strojništva je izkušnja DIREKTNO iz prodaje nemškemu kupcu, jaz v proizvodnji še delal nsiem, če odmislim pomoč električarjem, pa še to par tednov ……. verjemi jaz sem mislo enako kot ti, kregal sem se z inženirjem strojništva, magistrom vbistvu, strokovnjakom… pa mi je matematično dokazal kako so padli na statistiki tisti (Slovenci) ki so jo želeli prirejat da bi prodali oz. dobli biznis z Nemci…. samo nima smisla ti razlagat, ker ne boš razumela, če nisi tehniške smeri in nimaš podlage strojništva, kar sem 99,9% da je nimaš 🙂
Se na toliko mestih motiš, da ne bom niti začela…. :)))) ampak da se nemcev v glavnem ne da nategnit, imaš prav. Kar pa ne pomeni da še vedno ne poskušajo slovenci tega počet 😉 kar nadalje pomeni, da statistike SE prirejajo. Če z nemcem ne rata, so tu še vedno vzhodnoevropske in južne nacije – kjer to veselo uspeva 🙂
Probaj še mal management povohat, ko boš zaprosil za sredstva EU – če si tak strojniški maher pa itak veš, katera podjetja pri nas so v zadnjih 5 letih plačevala penale to temo ..poznam pa tudi tiste, ki jim je ratalo…
Fakt je, da je stat. v glavnem za ovce v modrih ovratnikih, da se jih lahko nateguje z produktivnostjo in plačami, kar se ostalega tiče, je pa isto kot z zakoni – veljajo za reveže in kurje tatove, za ostale pa je zadeva poljubno raztegljiva
Btw, nimam razloga da bi se na forumu hvalila kolk sem nadpovprečna, že zdaj je šel spajdi objokan štet svojo plačo, da mi bo lahko ugovarjal, da ima VEČ kot sem rekla… :))))) če bom še kaj povedala se zna it kar fentat od vsega hudega.
Ja se da nategnit se da s statistiko vsakega, ki je nesposoben brat statistiko, tu se strinjam ampak samo do te mere…… mene težko, teoretično mogoče, praktično pa samo nekdo ki obvlada statistiko na nivoju globlje kot jaz, pa še tam bi se moral konkretno potrudit.
Veš kak je, moje ambicije se ne raztegajo tako visoko, ne zaradi sposobnosti ampak zaradi večje želje po uživanju življenja kot pa 250 urnem delavniku ali celo več…. poznam pa en primer iz Evropskih sredstev, če se mene vpraša, je to stran vržen čas za tiste drobtinice, ampak jaz tu gledam iz političnega razloga seveda.
Ja se strinjam, ampak nateguje se lahko samo nevedne in nevešče pregleda statistike….. delovno mesto in stopnja izobrazbe pa ne pogojujeta poznavanja statistike in kritičnega pogleda, dodajata pa dimenzijo.
Razloga že ne, niti me ne zanima, mogoče koga drugega, bistveno je, kako bi se pohvalila s svojo nadpovprečnostjo brez uporabe statistike… in če trdiš oziroma se poistosvetiš in povzemaš citate drugih, da je statistika laž ali ni tudi tvoja nadpovprečnost(če bi naj obstajala) ena sama laž?
Samo za razmislek.
Zato, ker 25-letniki natepavajo 18-20 letnice.
25-letnica ima na voljo: ali si jo bo šibala na roke, ali pa bo gledala za starejšimi.[/quote]
Fantje od otroštva naprej stopicajo za puncami. Ne dohajajo jih, kar sicer ni nič narobe. Ampak to pojasnjuje, zakaj ženska pri 25-ih običajno ne skače za 18-letnikom (ki bi si itak obliznil vseh 20 prstov).
Zato, ker 25-letniki natepavajo 18-20 letnice.
25-letnica ima na voljo: ali si jo bo šibala na roke, ali pa bo gledala za starejšimi.[/quote]
Fantje od otroštva naprej stopicajo za puncami. Ne dohajajo jih, kar sicer ni nič narobe. Ampak to pojasnjuje, zakaj ženska pri 25-ih običajno ne skače za 18-letnikom (ki bi si itak obliznil vseh 20 prstov).[/quote]
Kak ne v USA vsake tolko poslušam dandanes, kako je profesorca pa učitlca tega in tega mela spolne odnose z 16 letnim dijakom, kaj pr vragu je to, če ne to kar ti govoriš…. oblizovali so si pa prste, samo so zajebali, kreteni neumni butasti 😀
Lepolaska, ko boš razumela da se praktično vsaka stvar z izjemo morda ljubezni in še kakšne ekstremne zadeve, lahko izmeri boš razumela da se vsaka stvar lahko izračuna v povprečje ali pa mediano, ko boš razumela tole, boš razumela, da obstajajo samo tri stvari in v eno izmed teh spadaš, v povprečje v nadpovprečje ali v podpovprečje. Če te povprečje ne zanima te zanima nekaj izmed sledečih opcij, četrte ni, eno si pa sama odpikala.
Aja, pa povprečna 30 letnica dandanes je daleč od dveh porodov……. ko smo že pri tem 😉
Ja, povprečna ženska je pri 30 res pri enem porodu (kar ni tako blazno daleč od dveh), ampak še vedno jih je za moje pojme nekje 90 % predebelih, tudi že mlajših. Z otrokom ali brez. Večini pri 30ih že špeh visi z riti, tudi če še sploh niso zanosile nikoli.
Glej, ti lahko tupiš kolikor hočeš o meritvah. Jaz ti pa povem, da tisto kar ti kot magarac izmeriš, potem gospod šef/menedžer, u name it, priredi, da ustreza trenutni situaciji, npr. povečanju/zmanjšanju dobička, prikazovanju razvoja, iztrženje zavarovalnine, itd. Celo ljudje iz prosvete, ki veljajo za “spoštovane akademike”, prirejajo rezultate, “strokovne” ocene, itd. In to za eno bogo 5-mestno cifro “nagrade”, ki jo dobijo od……… Če misliš, da v katerikoli branži kjer se obrača malo več denarja sploh obstaja karkoli blizu neodvisni raziskavi, si v najboljšem primeru zelo naiven, v najslabšem pa neumen. Neodvisna raziskava je samo tista, ki jo narediš sam zase, ali pa taka, kjer je nekdo skoz zraven, ti gleda pod prste in je absolutno nepodkupljiv (takega pa še ne poznam).
No ja, meni je med 1 in 2 BLAZNO dosti, in blizu ali rečt da ni daleč, lahko rečemo le v smislu da je 1 soseda od 2 v numeričnem merilu, vsepovsod drugod oziroma v reali pa je 1 otrok ali 2 blazna razlika, po mojem skromnem mnenju.
Pa jaz pa ti skoz pravim da to ni res….. Povej mi kako lahko prirediš ISO STANDARD meritve za neki Fi (premer) nekega navoja ki ga prodaš v Bolgarijo al pa Nemčijo? Če ne bo ustrezal ISO standardu ali pa SISTu ali pa DINu nekoč je Jugoslavija imela tudi JUS…. ne bo pasal navoj na matico oz. obratno in bo cela serija adijo.
Ajde, povej mi kako lahko pretentaš meritev po standardih ISO DIN, SIST……. če enostavno drugače FI ne paše in je vse kaput…. ne moreš.
Naslednji primer, vsaka merilna naprava, od šublerja naprej se v Sloveniji na X časa (ne vem kolko) umeri na merilnih kladicah(ali morda čem drugem), te kladice se pošljejo na umerjanje na instanco višje v Sloveniji v MB ki so certificirani ti v MBju vsake X časa pošljejo na umerjanje v Pariz kjer imajo tako imenovani PRAMETER (ki ga več ne uporabljajo)
Tu se obračajo OGROMNI ZNESKI ,plačilo za umerjanje je DRAGO, povej mi kako bo lahko nekdo tu podkupljen in ti bo umeril napačno, potem pa bo cela proizvodnja kaput zaradi napačnih umeritev kladic ali pa v Parizu na inštitutu za meritve…. no daj razloži mi če si ti tak genij da uspeš pretentat samo merilno napravo na vseh inštancah podkupit vse, potem pa da zadevo po ISO standardu prodaš in pretentaš še vijak da paše na podkupljeno izmeritev?
Ga ni junaka……………….. ampak ti spet veš boljše kot jaz, da se VSEPOVSOD podkupuje vsako meritev…. lepo te prosim no, če bi rekla večina bi morda celo pusto obveljat, ampak VSE, pa nikoli.
Če bi vsi slovenski inženirji vključno s tabo vedeli odgovore na tvoja vprašanja, ne bi z univerzitetnimi diplomami delali za polovico plače, ki jo dobi en lolek iz avstrije ki dela na tekočem traku…
Ker vam pa ni jasno, da je med tem kar mašina pokaže in kar je na papirju napisano, razlika, ali vam ni jasno, da lahko nekdo z dvemi jurji plače dobi na banki milionski kredit, ker ima baje take dohodke, da bo to z lahkoto odplačal, ste vsi veseli, ko dobite tistega jurja dvesto, in medtem ko se počutite kot da ste zadeli na lotu greste spat mirno, ker je Hans na presoji potrdil da ste zadostili tistemu standardu….
Res smo narod bebcev… starejša kot sem, bolj ugotavljam da je dobro da nimamo ničesar več – ker smo tako zabiti, da si itak vse sami pokvarimo, če nam ze drugi ne…
HAAHAHAHAHAHAHAHAHAH ah ja Lepolaska, evo ti, ko nisi zmogla prikazat na neposrednem primeru kako bi ti okrog prnesla nekaj tako pomembnega kot je standard za navoj in matico pa obrneš temo, namesto da bi mi dala prav, da se pač vseh zadev ne da zlagat in okrog obrnit in prirejat, raje obrneš temo. Pač si se zmotla, saj če priznaš ne boš umrla…. no mogoče tudi, navznoter 😛
Zakaj ignoriraš praktičen primer, in mi poveš kako bi ti nasrala vzhodne podjetniek da kupijo od tebe navoj z standardom ISO XYXYXY na katerega ne paše matica take velikosti?
Pa kaj si ti na glavo padla al si blont……… ne govori absolutno VSE (100%) če pojma nimaš.
Ti bi verjetno še mikrometer podkupla da ti pokaže drugač, lepo te prosim no……….
Pač si butnila v prazno in zdaj se izmikaš priznanju da VSEGA (100%) pač ni mogoče priredit, če matica in navoj nista pod standardom ensotavno ne boš napizdo tega nobenga nabavnika ker ne bo kupo…….. ker mu v nadaljno konstrukcijo ne paše………..
Al bi ti tudi luknjo napizdla da bo večja kot je? Pa še samo ne ve 😛
Forum je zaprt za komentiranje.