Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj mladeniči pecajo toliko starejše ženske?

Zakaj mladeniči pecajo toliko starejše ženske?

Ja saj nič narobe, če je tvoj smisel v kurbariji, samo ne sprenevedaj se da si kaj več od Spiderja, ker sta ista, samo da on fuka ženske ti pa se nafukavaš na tipu/ih………

Samo ti tega nočeš priznat 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

sicer obožujem seks, ampak moj smisel življenja ravno ni 🙂 drugače bi verjetno seksala vsak teden z novem, ne pa po par let z (enim) istim. jbga. nisem “moderna”, kar se tega tiče.

Ni bistvo s kolikimi seksaš ampak kolikokrat………… a ti misliš če jaz vsak dan 6 ur igram isto PC igro da je moj smisel življenja igranje igric kaj manjši kot tisti ki vsak dan zaštarta novo/drugo PC igro????

Pa ne zdaj prenest na 6 ur seksa dnevno ampak v razmerju 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

kot od tistega*

uuu, 6 ur seksa ;))))

še zmeraj se ne strinjam… glede na to, da živiva vsak posebej, ne seksava ravno vsak dan 2x 😉 če bi bla jaz tolk ubrisana samo na seks, bi si definitivno nabavila drugega tipa, oz. bi se preselila k njemu… meni je važno to, da sva oba v redu en ob drugem in si ne teživa in da greva lahko sproščeno na drink, ne glede na to ali bova pol pristala v postli al ne. ker najt moškega, ki nima kar naprej (oz. nikoli) nekih histeričnih izpadov, je dandanes že prava loterija.

Ista je kot jaz. vse babe tu, razen kakšne Margot in antilope, so iste kot jaz. zato me tako besno napadajo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

tvoja mamica ti je sigurno za lahko noč prebirala konjigo, kako bi moj otrok postal ajnštajn, produkt je pa neodgovoren, cmihajoč nesposobnež, ki redno travmira, ker ga nobena ne mara. 🙂 sicer pa, tiste, ki jih ti ceniš, porabijo ves svoj prosti čas, da same sebe prepričujejo o popolnosti s katero so obkrožene, medtem ko jim spoštovani partnerji natepavajo referentke 🙂 ingnorance IS a bliss, jap. še dobro, da po tvojem “še” nisem na njihovem nivoju :))))

Iste? Kvečjemu enake, ampak še to ni mogoče se približati takšnemu fenomenu kot je spiderman:))). Koktejl vseh možnih odstopanj, žal največkrat v hudičevo smer. Prodal je svojo dušo:)).

Mogoče (ja šokantno ti že ne :P) pa si boljšega ki bi se še hkrati želel preselit k tebi ali ti k njemu in bi lahko seksala vsak dan, pa ne moreš dobit, ker imaš previsoka pričakovanja proti lastni ponudbi oziroma tisti ki bi tvojim pričakovanjem zadostili enostavno pričakujejo kaj več od ženske kot lahko ti nudiš.

Potem pa je jasno, najlažje rečt, da točno tak mi (ti) želimo (želiš) da ti to ugaja, ker s tem kao izpopolniš samo sebe, da dobivaš kar želiš vsaj navzven za publiko. Pa saj s tem ni nič narobe, glavno da si srečna, če pa si pa veš samo ti, tvoj odgovor meni je irelevanten ali si ali nisi, ker verjamem ti kolko jaz želim (ali kdorkoli drug ki bere)

Je pa vprašanje kako srečna boš s tako odločitvijo ko bo tip ki je najverjetneje starejši od tebe, in moški v povprečju cca 7 let prej umremo, umrl in boš lahko 15-20 let sama v luft gledala 😉 Ampak saj to je nekoč, ob nezdravem lajfu boš itak šla kmalu za njim kajne? 😛

sicer me ni strah bit sama, ampak če gledaš na tvoj način, potem ziher ostaneš sam – ne samo zadnjih 20 let ampak ker si ne izbereš nobenega. mlajši si bodo čez 20 let sigurno našli mlajšo žensko, starejši bodo umrli, tistim ki so enako stari pa bo ziher spet kaj manjkalo…

dejstvo, ki ga moški nočete sprejet je, da ženske v veliki večini nimajo problemov najt moškega – moški veliko težje najdejo žensko. ženska ki hoče najt spodobnega moškega, ga bo in to zelo hitro, jasno pa ne na internetu. odločitev za starejšega je pa pri meni čisto racionalna, ker je tak moški določeno socialno-družbene “obveznosti”, pri katerih nočem sodelovat, že opravil v mlajših letih in je veselo prost. jaz pa tudi.

prisežem da ne poznam družabne športne postavne ženske z ITM-jem 20, mlajše od 35 let, ki ne bi dobila točno tistega tipa, ki si ga je zaželela… in to velja celo za tiste “nore”. mogoče obstajajo, ampak ne v moji družbi, kar pomeni da zaljubljene najstnice sem ne spadajo, za vse ostale pa……….

To je jasno, da ženska lahko dobi kerega tipa hoče, NAČELOMA, v teoriji, v praksi pa je problem, veš kje, v tem, da je mogoče 3-6% (od oka) moških takih ki ustrezajo večini kriterijev VEČINE žensk……… torej, okvirna leta, postava, karakteristike, materialni stas, načrti za prihodnost, ipd. No in teh 3-6% (od oka) moških si želi 70% žensk……… (spet v teoriji) torej kako bo vseh 70% žensk dobilo najboljših nekaj odstotkov? Matematično ni mogoče, praktično pa samo na način kot ga omenjaš ti, da ma eno za ljubico ona pa se tolaži, mogoče ne v tvojem primeru, ampak si zelo blizu, vse kar on rabi da padeš v ta predal je žensko s katero živi pa si idealni primer ljubice.

Jaz poznam ogromno žensk ki nimajo problem najt moškega, ampak nekako podobno število žensk pa poznam tudi ki ga ne morjo obdržat 🙂 (krivda na obeh straneh seveda)

Praviš da ne poznaš ženske z ITMom 20 športnice POD 35, kaj pa tiste nad 35? 😛 Dejstvo je, da ženska starejša kot je, manj je zaželena pri večini moških (če odštejemo fetišiste na milfe ali starejše) tam nekje pri 35tih pa je tudi prelomna točka (pri enih prej pri drugih malo kasneje, ampak pri praktično vseh pa pri 40tih) Medtem ko večina moških pri 35tih komaj pride v PRIME leta, večina žensk pri 35tih doživlja zadnje faze razcveta (ponavljam VEČINA ne mi spamat dzaj 2 primerov žensk ki pa super zgledajo saj zgledajo, ene tudi pri 50tih, samo kolko pa jih je statistično?)

In tu nastane konflikt. 35 letna ženska si želi 35 letnega tipa, on pa v svojem PRIME času želi žensko v PRIME času, to pa je tam okrog 25-30 let od oka. večina tipov nad 35 ki pa ji pogojno tudi ustrezajo torej tja do 42 pa je že pobralo kake drage pred par leti pri 25tih ko so one ble spet med 25/30 in ženske pri 35tih začenjajo izpadat, sploh pa po 40tem…….. to je tudi dejstvo, seveda večinsko.

nenazadnje če pogledam realno, če 35 letni moški z povprečno plačo 1000€ in solidnim stasom in lastnim stanovanjem ima na voljo 25 letnico in 35 letnico in sta obe identični bo v večini primerov raje izbral 25 letnico ali 28 letnico, karkoli bo mlajše od njega. Če nič druga zato ker je verjetnost da bo 25 letnica dalj časa ”sveža” oz lepša za pogledat, bistveno višja.

pardon pri 35tih namesto pri 25tih

Joj Matkic:)). Vedno ko te berem, se mi zdi kot da si star 15 let.
Zakaj bi 25-letnica izbrala po tvoje solidnega 35-letnika? Mladim se fučka, dokler so pri starših. En papagaj z jurja plače jih ne bo prepričal. To pomeni 10 let starejši tip. Zakaj že? Da ga bo gledala, kako se stara:)). Uporabila sem tvoj način razmišljanja.

Zato, ker ste ženske po večini bolj usmerjenje k statusnim simbolom torej da je preskrbljen, živi na svojem itd (odvisno od faze ženske.

Enako kot so sošolke v srednji pri 17tih imele tipe s faksa pri 20tih ki so meli lastne avte tako ima 25-30 letnica raje 35-40 letnika ki ima lastno stanovanje ter službo kot pa samo 25 letnika ki ima samo službo recimo. ne zdaj vsaka, ampak večinsko.

No potem pa mi povej, zakaj v večini ženske izberejo starejšega tipa, prvo ti pade na pamet seveda obramba torej, ker je manj otročji, ja to je tudi delno res, ampak takoj naslednja alineja pa je to o čemer govorim 🙂

Dejansko je to, da 25-letnici moški starosti recimo 30 let lahko predstavlja večjo resnost, več kvalitetnih življenjskih nazorov, jasno izoblikovani cilji, zadostno mero pameti, spiritualno stabilnost, ki jo izžareva itd. Jurja € res ne šteje:)).

..piše samska baba, ki jo ima en tip samo za praznjenje jajc…

Zato, ker 25-letniki natepavajo 18-20 letnice.

25-letnica ima na voljo: ali si jo bo šibala na roke, ali pa bo gledala za starejšimi.

Matkič, če moški ne odraščate, še ne pomeni da tud ženske ne :))))

17 letnici se 22 letnik mogoče res zdi kul
Ampak se pa 25 letnicam slinasti 40 letniki u glanem gravžajo… vsaj pri mojih kolegicah je bilo tko. Kar tud razloži ignoranco punc in posledično zoprnijo takih dripcev kot spider…. ki so večno mladi po duši…kao….ker on še vedno misli da je car s svojimi 900 eur – mogoče 17 letnicam, pa res.. hahaha

Pa dobro, lahko greš te pravljice kam drugam prodajat? Mislim, resno?

Itak, da bo vsaka baba, ki zahakla tipa razlagala, da je to točno oni tip, ki si ga je želela. Nobena ne bo rekla, dobila sem, kar pač lahko dobim.

In ti meni ne deluješ ravno presežek, samo neko napihovanje, žaljenje sogovornikov brezveze..

Spider ne vem od kje ti, da sem samska 🙂 sem prav lepo zasedena, se tudi predstavljam kot taka in vsi kolegi, znanci itd.vejo s kom hodim (njegovi pa tudi). Ne vem od kje si ti sproduciral da imam tajno vezo :))))

Ma kaj 900, 90 euri.

Ma, vse sem, samo da bo tvoja malomeščanska debilnost srečna.

A lahko zdaj končno od.jebeš, ti kljuse nevzgojeno proletarsko?

In predstavljam si, kakšna perla je tovj tip, da ima žensko, ki piše “od kje”.

Zadnjo leposlovno knjigo prebrala v osnovni šoli, debilna, da bolj ne bi mogla biti, se pa napihuješ ko žaba tu gor.

Ma ja, debilni proletarci ste se vedno imeli za pametne..

Daj ne pregrevaj tistih svojih možganov razkuhanega črva :))) kar spančkaj še naprej in sanjaj o 25letnicah ki si jo na roko mečejo…. če tebi nobena ne da, še ne pomeni da nobena ne seksa. V bistvu so pri teh letih punce še v večini srečne v svojih vezah z vrstniki s faksa…sem bla tud js, pa sva se naveličala 🙂
Mal si M. Mazzinija preberi, ti bo razložil kaj si misli o zaostaležih, ki od celotnega bistva nekega teksta uspejo dojet edin, da sta noter 2 typota in 4 manjkajoče vejice :)))

Mzzinija ocenjujem kot tipičnega slovenskega jamrača, ki ve vse povedati, kaj naj bi bilo v Sloveniji narobe, rešitve pa nima nobene. Teoretik.

Glej, ne vem, čemu s ezaganjaš vame. Mislim, ti meni nisi zanimiva, na tvoje umotvore sem pač prisiljen odgovarjati. nekaj mi pravi, da si tudi dedca morala napasti, da se je sploh začel zanimati zate.

Bolj ordiner ženska, kafanska za.jebanka, višek kulture branje Mazzinija, da lahko reče, d aje nekaj brala, poniževanje moških, vzdigovanje sebe v višave…Ma tipična devojka sa Fužina, najbrž, tudi dijalekt je tak..

Hehe, prostaški čefurski dialekt je pa tvoja domena, si že dokazal :))) jst še hrvaško ne znam zadost, da bi šla kruh kupit ven iz marine :)))

Mazzini se je pa že čisto dovoljkrat dokazal in pobral zadosti priznanj, da je cenjen v tujini, medtem ko pri nas velja za napol zgubo, ker večini itak ne potegne, kaj je hotel povedat, ker iščejo typote. Aja. Sej ti to veš, kako gre :))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close