Zakaj mladeniči pecajo toliko starejše ženske?
Nimaš ti nič prav, ti pišeš tu neko teorijo..
Dal bi ti prav, če bi pisala, da si vsak mesec novega mladca privoščiš…
Ti s etu hvališ z možnostjo nečesa, do česar ti pa baje ni…To je pa smešno..[/quote]
Seveda, ona smatra teh 100 ponudb od tega 99 gnilih kot ponudbe, to jaz niti kot opcijo ne štejem….. če grem v LJ večer ven lahko tudi za 2€ dobim blowjobe od narkomank, samo to za mene ni ponudba….
Nimaš ti nič prav, ti pišeš tu neko teorijo..
Dal bi ti prav, če bi pisala, da si vsak mesec novega mladca privoščiš…
Ti s etu hvališ z možnostjo nečesa, do česar ti pa baje ni…To je pa smešno..[/quote]
Bejž bejž….SAM dobr in predobr veš, kaj je res….nisem vedla, da govorimo o men, ki mi itak
niti v sanjah ne pride na misel tak oglas dajat….govorimo o mlajših moških in starejših ženskah…
kjer čist lepo veš, da imam prav….sam pol je treba svoj poraz zamaskirat v nek kvazi-napad name…
Kaj sem ti jest tukej nek faktor?
Govorimo namreč na splošno, a nisi vedu?
Realnost je taka..Da grem zvečer na Ribičijo..To je kao diskač v okolici MB…
No in tja pridejo večinoma babe stare čez 40, ene samske, ene poročene, opicanjene…In si iščejo…In se tam sredi plesišča tipom praktično na batine mečejo..
Ribičija je glavni jebodrom MB-ja, ve vsak pr nas..
A kaj bi ti o tem vedela, ti ne hodiš ven, ti cele dneve na netu tičiš, to je tvoj lajf…
Realnost je taka..Da grem zvečer na Ribičijo..To je kao diskač v okolici MB…
No in tja pridejo večinoma babe stare čez 40, ene samske, ene poročene, opicanjene…In si iščejo…In se tam sredi plesišča tipom praktično na batine mečejo..
Ribičija je glavni jebodrom MB-ja, ve vsak pr nas..
A kaj bi ti o tem vedela, ti ne hodiš ven, ti cele dneve na netu tičiš, to je tvoj lajf…[/quote]
Še enkrat…kaj mam jest s tem? Kot si lepo ugotovil, nič.
In kakor lepo ostaja dejstvo, da se mulci mečejo ko bolhe na starejše ženske, ki jih PRAVILOMA
ne šlivijo…to vsi vemo, je splošno znano in nobeno tvoje javkanje tega ne more spremeniti…
Sam to tudi veš….ne vidim, za kaj se je treba sprenevedati?
!) daš oglas 20+ deček išče starejšo (ki se po tvojih besedah besno na batine mečejo)
2)daš oglas 40+ ženska išče mlajšega…
Je res treba se neumnega delat, kakšen bo rezultat?
Jest ima dve teoriji:
Prva – da so nastavljeni s strani MONa za zviševanje števila klikov
Druga – da so redni prebivalci kakšne “posebne” inštitucije….s pristopom na internet…[/quote]
Brez mojih prispevkov med.over. net crkne.
Jaz sem glavna zvezda tu gor. O meni kroži več teorij, kot o umoru Kennedyja.
Jest ima dve teoriji:
Druga – da so redni prebivalci kakšne “posebne” inštitucije….s pristopom na internet…[/quote]
Jaz sem glavna zvezda tu gor. O meni kroži več teorij, kot o umoru Kennedyja.[/quote]
Hahahahahahahahaha
Saj je že res, da brez ene 4-6 uporabnikov tega čveka, bi čvek bil TAKO dolgocajtn, da bi res kdo znal umret….. mi nabijamo obiskanost, Primož nam bi lahko dal kak €
Jest ima dve teoriji:
Jaz sem glavna zvezda tu gor. O meni kroži več teorij, kot o umoru Kennedyja.[/quote]
Sem vedla 🙂
Jest ima dve teoriji:
Za onega Frančka sumim, da je v resnici Frančka, ki malce provocira. Po mojem je ženska, ki opisuje kakega svojega soseda, znanca.
Za tele Spidre in EB in podobne mi pa res ni jasno. Res delujejo kot plačani provokatorji. Si skoraj ne morem predstavljati, da bi kdo toliko traparij lahko resnično skupaj spravil. Sploh EB take ven meče, da resnično ne morem verjeti, da je res tak.
Forum je zaprt za komentiranje.