Zakaj mladeniči pecajo toliko starejše ženske?
glej da zapreš oči in si predstavljaš tole, kako se skupaj tuširava in me ti umuvaš lepo s penco po celem telesu in pol še jaz tebe in se tuširava in umivava in stiskava dokler ne zmanjka vode potlej , ko stopva ven iz tuš kabine in še preden se sploh obriševa pokleknem na preprogo in z joški objamem tvojega tiča in ga drgnem gor in dol in gor in dol in ne popustim ne do konca.želim da ti pride na moje joške.ooo….
Pa da vidim to, kaj bo ena 50+ z dvajsetletnikom?
Malček, malo preveč si domišljaš, tako da mi je prav smešno brati takšne kozlarije. Me, ženske pri 40-50+ te mularije niti opazimo ne, še naši sinovi imajo več let.
Sori, samo tudi ne poznam nobene, ki bi vzdihovala za mlečnozobci. Pa jih poznam kar precej.
Če ti pa kaj pomaga, lahko še naprej misliš tako, samo sem se res morala oglasiti, ker tole, kar si ti domišljaš je pa res prebutasto.
Pa da vidim to, kaj bo ena 50+ z dvajsetletnikom?
Malček, malo preveč si domišljaš, tako da mi je prav smešno brati takšne kozlarije. Me, ženske pri 40-50+ te mularije niti opazimo ne, še naši sinovi imajo več let.
Sori, samo tudi ne poznam nobene, ki bi vzdihovala za mlečnozobci. Pa jih poznam kar precej.
Če ti pa kaj pomaga, lahko še naprej misliš tako, samo sem se res morala oglasiti, ker tole, kar si ti domišljaš je pa res prebutasto.[/quote]
Butast je ja.
saj ne – to si 22 letni smrkavci domišljajo. da so božji dar. in da ženske kar v nezavest padejo, ko jih zagledajo… pol ko pridejo do 32 jim že počasi potegne, da jih ima brezpogojno rada samo njihova mamica in razvijejo sovražnost do “dvoličnih keš pi*k, ki niso z ničemer zadovoljne”, še posebej jim pa ni jasno, kako ni nobena navdušena nad njimi, kljub temu da so tko zoprni, leni in nesposobni, da še sami sebe ne morejo prenašat. domen je tisti tipičen primerek, na katerem študirajo nadebudni psihoanalitiki 🙂
Tule gor je kup smrkavcev, ki so že več kot 22 in mislim, da tudi pri 40ih ne bodo dojeli to, kar si jim napisala. Bevskajo in lajajo in se cmerijo tu gor, zgube pač. Nobena jih ne mara, zato pa visijo tu gor in pljuvajo po ženskah.[/quote]
Hehe….jest tud zmeri dobim asociacijo na mejhne tečne cucke, ki jih noben ne šmirgla, oni pa
zato iz besa bevskajo in se zaganjajo v pete čevljev….zadeto u nulo :-))
Tule gor je kup smrkavcev, ki so že več kot 22 in mislim, da tudi pri 40ih ne bodo dojeli to, kar si jim napisala. Bevskajo in lajajo in se cmerijo tu gor, zgube pač. Nobena jih ne mara, zato pa visijo tu gor in pljuvajo po ženskah.[/quote]
Hehe….jest tud zmeri dobim asociacijo na mejhne tečne cucke, ki jih noben ne šmirgla, oni pa
zato iz besa bevskajo in se zaganjajo v pete čevljev….zadeto u nulo :-))[/quote]
heh – ko vam pa Desc ponudi, da vas nategne še na zalogo, imate pa prekrižane noge in stisnjena bedra
zato iz besa bevskajo in se zaganjajo v pete čevljev….zadeto u nulo :-))[/quote]
heh – ko vam pa Desc ponudi, da vas nategne še na zalogo, imate pa prekrižane noge in stisnjena bedra[/quote]
Teb ni jasno, da na tako ponudbo takoj poprimejo samo radodajke, ki uslugo tud zaračunajo? Take imajo noge skoz narazen in v luftu. Ti kar tja piši.
Za osvojit kaj več od radodajke potrebuješ IQ večji od dolžine tvojega malega tiča v inčih in še kaj, kar ti je brez pomena razlagat, če pa nimaš niti osnove 🙂
Če zdele dam “oglas” da išem mlajšega blablabla…..bom imela v pol ure sto ponudb….
Obratno si pa ti že ziher probal….pa ti itak ni ratal….tko da…reala te potolče…[/quote]
Tudi, če boš dala oglas, da izrecno išeš samo nad 35 let starega moškega, ti bodo zatežili 20, 25, 30 letniki in te pripričevali, da so oni pa super zreli, da pecajo zato tebe, ker so njihove vrstnice nezrele.
naivnež. 🙂 tele zgube ne f.ukajo nobene 🙂
[/quote]
Če fu.kamo, ali ne, kaj to tebe briga, koji si ti meni faktor u životu, osebno te vidim ko eno primitivko, ki hodi sem nekaj provocirat ljudi, o katerih ne ve nič…[/quote]
A to je pisanje nekega izobraženega Slovenca ali pisanje nekega neizobraženega Srba?
Forum je zaprt za komentiranje.