Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj mi prijateljica laze?

Zakaj mi prijateljica laze?

Kje pa piše, da se v odnosu ne sme lagati ali prikrojevati resnice ?
Dala si dober primer, kako ljudje razmišljamo. In to na splošno, ne le tajkuni. Kar sem že sam zgoraj napisal.

Pa, čuj, recimo, da si iskren v svojih trditvah. V tem primeru si edini tak moški, ki sem ga kdaj srečal.

Še največji tradicionalisti po kakem piru preveč priznajo, da bi si z užitkom privoščili avanturo s kako mlado…če bi bila na voljo, seveda. Večina jih prizna tudi brez pira.

Meni pač trditev “nočem biti izkoriščena za seks” iskreno zveni le iz ust ženske.

Ni pripeta. Samo odpri novico, pa je drugič več ne bo. 🙂
Ni to zame. 🙂

Pa, čuj, recimo, da si iskren v svojih trditvah. V tem primeru si edini tak moški, ki sem ga kdaj srečal.

Še največji tradicionalisti po kakem piru preveč priznajo, da bi si z užitkom privoščili avanturo s kako mlado…če bi bila na voljo, seveda. Večina jih prizna tudi brez pira.

Meni pač trditev “nočem biti izkoriščena za seks” iskreno zveni le iz ust ženske.[/quote]
Ti verjamem.
Saj takšnih je res malo, kot sem jaz. 🙂

Ja to vem, da ti ne verjameš v take neumnosti. Naj raje organizirajo kakšen pameten tečaj kako naj ljudje preživijo. Ne da naivnežem poskušajo izpuliti še tiste boge fičnike.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Seba, ti dogaja? 🙂 Malo si temo sfalil- mogoče pa ti rabiš kak tečaj a?

Da lahko takšne odnose prakticiraš, se ne smeš navezati na sočloveka in prav tako ti takšen človek ne sme veliko pomeniti, ker se pač gre le za seks-frende oz. za zadovoljevanje seksualnih potreb.
Si za nekoga le objekt za zadovoljevanje potrebe. Več imaš takšnih, bolj si uspešen.[/quote]

Mnja, ne vem, če je čisto tako. No, vsaj mene so ti tipi “drajvali” še na drugih področjih, ne samo na seksualnem. Saj nikoli ni šlo zato, da je tip prišel k meni domov, me pofukal in se vrnil tja, od koder je prišel. V tem primeru bi se verjetno res počutila kot potrošna roba ali zgolj kot objekt za zadovoljevanje potrebe. Verjel ali ne, tudi pri “površinskih seks-odnosih” gresta dva lahko v globino. S tem, da ne mislim samo na vagino in anus, seveda. Ampak saj vem, đabe tebi to razlagam.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Mene zanima na kakšen način? Po moje samo tako, da drug do drugega nekaj čutita.

In zame bi bilo ponižujoče tekmovati na letalnici, ker vem, da bi Stoch skočil ene 50 metrov dalje, jaz pa mogoče skoka niti preživel ne bi.

Čakaj, mogoče pa en bi bilo ponižujoče, mogoče enostavno nimam jajc.

Čakaj, kdo bi mene sploh vabil na letalnico???

Robi, preden se začneš spet trkati po prsih, kako si kreposten, ker nikoli nisi prakticiral “neresnih razmerij”, si raje odgovori, kolikokrat si sploh imel priložnsot to prakticirati..[/quote]

Vrline v službi napuha, so “vrline”, ki ne poznajo svojega delodajalca. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Sliši se logično. Če nimaš za kruh, je dobro nekaj ukreniti. 🙂 Je pa tako, da je najlažje žejnim ponujati kako novo vodo, četudi ni pitna.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sliši se logično. Če nimaš za kruh, je dobro nekaj ukreniti. 🙂 Je pa tako, da je najlažje žejnim ponujati kako novo vodo, četudi ni pitna.[/quote]

Čudno, da se Robi distancira od tega. Gre za laž, zavajanje itd. Enako primerljivo s tajkuni:).

Kje pa piše, da se v odnosu ne sme lagati ali prikrojevati resnice ?
Dala si dober primer, kako ljudje razmišljamo. In to na splošno, ne le tajkuni. Kar sem že sam zgoraj napisal.[/quote]
Kot si lahko opazil, nisem nikjer zagovarjala laganja ali kraje, ampak v primarnem primeru še vedno trdim, da si žensko obtožil stvari, za katere niti pod razno ne moreš vedeti, če držijo, nato pa si na dan privlekel tajkune, politike in kaj-vem-koga-še. Na konkretna vprašanja še vedno nisem dobila odgovorov, si pa namesto tega speljal debato drugam.
O tem, kako razmišljamo ljudje, mi pa še enkrat povej naslednjič, ko bom naslednjič neznanki/neznancu poslala izgubljeno denarnico s 600€.

Zdaj pa, če mi oprostiš, grem plesat.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Sliši se logično. Če nimaš za kruh, je dobro nekaj ukreniti. 🙂 Je pa tako, da je najlažje žejnim ponujati kako novo vodo, četudi ni pitna.[/quote]

Čudno, da se Robi distancira od tega. Gre za laž, zavajanje itd. Enako primerljivo s tajkuni:).[/quote]
To pa sploh ni nujno. Poznaš zadevo?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Meni je najbolj smeno ko tipi sebe okličejo za ”zveste” a niso meli sploh opcije varat….. zvestoba se pokaže komaj ko je prilika da si nezvest…..

To je nekako tako kot da se razglasiš za pogumnega pol pa ob prvih strelih pušk doživiš živčni zlom in spizdiš ali se predaš….

brezveze!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Marko se strinjam s tabo. Tale se mi zdi najbolj “svetovna” haha
Kako reprogramirati vašo podzavest za uspeh, ljubezen, bogastvo in zdravje

No ja glede na to da je oglas za to že bil sklepam, da ljudje vendarle niso tako naivni, da bi se šli pri vseh problemih še te igrice.

Čudno, da se Robi distancira od tega. Gre za laž, zavajanje itd. Enako primerljivo s tajkuni:).[/quote]
To pa sploh ni nujno. Poznaš zadevo?[/quote]

Sem preletela zadevo in mi je postalo slabo. Ne rabim vedeti vseh podrobnosti.

To je res, vendar dokler si bil zvest, se lahko okličeš za zvestega, pa če si imel šanso ali pa ne. Sicer pa je s šansami tako, da jih je treba tudi iskati, ne le čakati, da pridejo same na vrata. In če nekdo nima te potrebe, lahko čaka celo življenje, pa te šanse nikoli ne bo. 🙂

To pa sploh ni nujno. Poznaš zadevo?[/quote]

Sem preletela zadevo in mi je postalo slabo. Ne rabim vedeti vseh podrobnosti.[/quote]
Pa dobro, mogoče si samo kaj takega pojedla. Ne moreš zdaj drugih preganjati zaradi tega. Vidiš, ko nimaš svojega vrtička. ;)j

A ODKRIVATE TOPLO VODO? 🙂

Sem preletela zadevo in mi je postalo slabo. Ne rabim vedeti vseh podrobnosti.[/quote]
Pa dobro, mogoče si samo kaj takega pojedla. Ne moreš zdaj drugih preganjati zaradi tega. Vidiš, ko nimaš svojega vrtička. ;)j[/quote]

Nikogar ne preganjam:). Samo tnx god imam dovolj pameti, da me ne nategne vsak, ki ima 5 minut časa.
Tako mimogrede…ti imaš vrtiček?

Ne še, zdaj smo pri mlačni. 🙂

Absolutno. Vrt. 🙂

To je res, vendar dokler si bil zvest, se lahko okličeš za zvestega, pa če si imel šanso ali pa ne. Sicer pa je s šansami tako, da jih je treba tudi iskati, ne le čakati, da pridejo same na vrata. In če nekdo nima te potrebe, lahko čaka celo življenje, pa te šanse nikoli ne bo. :)[/quote]

Če mi moški reče, da nikoli ni pomislil na katero drugo, ko je bil s prvo, mu ne verjamem. Meni je zdravo, če ima moški libido in fantazijo. To še ne pomeni, da bo tudi varal. Morda mu ravno ta odkrit odnos s partnerko omogoča, da ne vara. Tisti, ki se ima za čistuna…slej kot prej eksplodira, ampak potem gre na vse strani:).

Absolutno. Vrt. :)[/quote]

Po jusu:). Kako si dolgočasen:)).

To je res, vendar dokler si bil zvest, se lahko okličeš za zvestega, pa če si imel šanso ali pa ne. Sicer pa je s šansami tako, da jih je treba tudi iskati, ne le čakati, da pridejo same na vrata. In če nekdo nima te potrebe, lahko čaka celo življenje, pa te šanse nikoli ne bo. :)[/quote]

Dokler nisi postavljen na ”test” ”nečesa” (zvestobe) nisi nič od tega….. si pač še en nestestiran osebek.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close