Zakaj mi prijateljica laze?
Kje ali pri čem pa vztraja, če ni pripravljena na konstruktiven dialog ?
Zakaj se izmikat, če nimaš slabe vesti ?[/quote]
Ni to vztrajanje pri laži… Verjetno tudi ona rabi čas, da se zadeva malo poleže. Ne moremo je kaj na suho obtožit- že avtor o njej nima nič slabega za povedat, razen ta kiks 🙂
In ona definitivno ima slabo vest, ker jo je on ujel na laži, zato je ni na spregled več- ampak zaradi tega še ni za odpis.
Logično, da se nihče, ki takšne odnose prakticira, ne počuti kot potrošna roba, ker potem takšnih odnosov ne bi prakticiral.[/quote]
Se pravi, če ona prakticira “površinske seks-odnose” z ljudmi, ki prakticirajo “površinske seks-odnose”, zakaj potem oznaka, da jih dojema kot potrošno robo, če se pa nihče od vpletenih ne počuti tako?[/quote]
Misliš, da se naši politiki, pa tajkuni, pa bankirji počutijo kot lopovi, pa lažnivci ?
Sigurno ne…Vsi pošteni, pa popolni…..Zato ne vem, v čem je sploh problem v naši državi in v naši družbi, če pa se vsi počutimo poštene pa iskrene….?
V katero vlogo ?
Dal sem samo primer, ki ponazarja naš vzorec razmišljanja.[/quote]
Se ti lahko poistovetiš s tajkuni oz. nas druge vidiš tako? Govorimo o točno določeni situaciji, ti si prešel na najbolj absurdne.[/quote]
Saj je vseeno za kakšno situacijo se gre. Vsi težimo k temu, da imamo čisto vest. Zato besede zavijamo v celofan in damo gor mašno, da naša dejanja lepše zgledajo. 🙂
Opravičujemo se pred samim sabo. In to nam je vsem prioriteta.
Kje ali pri čem pa vztraja, če ni pripravljena na konstruktiven dialog ?
Zakaj se izmikat, če nimaš slabe vesti ?[/quote]
Ni to vztrajanje pri laži… Verjetno tudi ona rabi čas, da se zadeva malo poleže. Ne moremo je kaj na suho obtožit- že avtor o njej nima nič slabega za povedat, razen ta kiks 🙂
In ona definitivno ima slabo vest, ker jo je on ujel na laži, zato je ni na spregled več- ampak zaradi tega še ni za odpis.[/quote]
In niti ne vemo, kaj vse je avtor dejansko storil ob vsem tem. Vemo, da ljudje, ki svoj “problem” predstavijo, vedno malo sebe olepšajo.
Se pravi, če ona prakticira “površinske seks-odnose” z ljudmi, ki prakticirajo “površinske seks-odnose”, zakaj potem oznaka, da jih dojema kot potrošno robo, če se pa nihče od vpletenih ne počuti tako?[/quote]
Misliš, da se naši politiki, pa tajkuni, pa bankirji počutijo kot lopovi, pa lažnivci ?
Sigurno ne…Vsi pošteni, pa popolni…..Zato ne vem, v čem je sploh problem v naši državi in v naši družbi, če pa se vsi počutimo poštene pa iskrene….?[/quote]
Bi rad povedal, da sem bila jaz v primerih “površinskih seks-odnosov” potrošna roba, kljub temu da se nisem tako počutila?
Da sem naiven, lahko izjavi nekdo, ki mu iskrenost ni vrlina, saj na podlagi tega sklepa, da bi bil moški naiven, če bi vse verjel.
Iskrena ženska ne bo moškemu očitala, da je naiven, če ji verjame.[/quote]
Naiven si, če misliš, da so vsi okoli tebe dobri in da si sam najlepši.[/quote]
Pa saj jaz tega ne mislim. 🙂
V katero vlogo ?
Dal sem samo primer, ki ponazarja naš vzorec razmišljanja.[/quote]
Se ti lahko poistovetiš s tajkuni oz. nas druge vidiš tako? Govorimo o točno določeni situaciji, ti si prešel na najbolj absurdne.[/quote]
Tisti primer je bil kar dober. Pokaže kako neiskreni, nepošteni ljudje vedno iščejo izgovore za svoja pokvarjena dejanja. Laž je ena od stvari, ki spada pod pokvarjene, vsaj v mojem svetu. Je pa tako, da v odnosu dveh sta zelo pogosto odgovorna oba. Tudi v tem avtorjevem, ne bi dal roke v ogenj, da je samo ona “kriva”.
Da lahko takšne odnose prakticiraš, se ne smeš navezati na sočloveka in prav tako ti takšen človek ne sme veliko pomeniti, ker se pač gre le za seks-frende oz. za zadovoljevanje seksualnih potreb.
Si za nekoga le objekt za zadovoljevanje potrebe. Več imaš takšnih, bolj si uspešen.
Zame je to ponižujoče, če bi bil. Ne pa, da bi rad bil.
Sigurno ne…Vsi pošteni, pa popolni…..Zato ne vem, v čem je sploh problem v naši državi in v naši družbi, če pa se vsi počutimo poštene pa iskrene….?[/quote]
Bi rad povedal, da sem bila jaz v primerih “površinskih seks-odnosov” potrošna roba, kljub temu da se nisem tako počutila?[/quote]
Želi povedat, da se nisi. Ravno zaradi tega pa je toliko težav v odnosih in družbi.
In zame bi bilo ponižujoče tekmovati na letalnici, ker vem, da bi Stoch skočil ene 50 metrov dalje, jaz pa mogoče skoka niti preživel ne bi.
Čakaj, mogoče pa en bi bilo ponižujoče, mogoče enostavno nimam jajc.
Čakaj, kdo bi mene sploh vabil na letalnico???
Robi, preden se začneš spet trkati po prsih, kako si kreposten, ker nikoli nisi prakticiral “neresnih razmerij”, si raje odgovori, kolikokrat si sploh imel priložnsot to prakticirati..
Tisti primer je bil kar dober. Pokaže kako neiskreni, nepošteni ljudje vedno iščejo izgovore za svoja pokvarjena dejanja. Laž je ena od stvari, ki spada pod pokvarjene, vsaj v mojem svetu. Je pa tako, da v odnosu dveh sta zelo pogosto odgovorna oba. Tudi v tem avtorjevem, ne bi dal roke v ogenj, da je samo ona “kriva”.[/quote]
In na koncu več ne vemo kdo je kdo, kaj je res in kaj ni res..Ker se izgubimo v samih izgovorih in lažeh. Živimo v iluziji našega ega, ker nam je težko sprejeti dejstva in to, kdo v resnici smo.
Vendar pa nam ta iluzija nič ne pomaga, ker še vredno štejejo dejanja in zato je družba v krizi.
Pa naj bo. Važno, da je iskreno. 🙂
Saj se ne ne trka po prsih, samo povedal, kako bi se počutil v situaciji. Kot ti na letalnici recimo. Mogoče pa se oba motita. 🙂
In zame bi bilo ponižujoče tekmovati na letalnici, ker vem, da bi Stoch skočil ene 50 metrov dalje, jaz pa mogoče skoka niti preživel ne bi.
Čakaj, mogoče pa en bi bilo ponižujoče, mogoče enostavno nimam jajc.
Čakaj, kdo bi mene sploh vabil na letalnico???
Robi, preden se začneš spet trkati po prsih, kako si kreposten, ker nikoli nisi prakticiral “neresnih razmerij”, si raje odgovori, kolikokrat si sploh imel priložnsot to prakticirati..[/quote]
Spider, pa ne moreš posplošiti in trditi, da imamo vsi iste želje.
Pač preprosto me to ne zanima. Pa ne glede na možnost ali priložnost.
Tisti primer je bil kar dober. Pokaže kako neiskreni, nepošteni ljudje vedno iščejo izgovore za svoja pokvarjena dejanja. Laž je ena od stvari, ki spada pod pokvarjene, vsaj v mojem svetu. Je pa tako, da v odnosu dveh sta zelo pogosto odgovorna oba. Tudi v tem avtorjevem, ne bi dal roke v ogenj, da je samo ona “kriva”.[/quote]
Ti si resno predstavljaš, da si en Zidar (poljubno vstavi svojega najljubšega tajkuna) prizadeva najti izgovore za to, da v zakonu nekaj ni izrecno prepovedano? On se ne počuti krivega, ker nikjer ne piše, da se tega ne sme. Da do dopolnitev zakona (ki bi naposled zamašile še to luknjico, kjer odteka denar) pri nas prihaja tako počasi, pa res ni on kriv. Je že tako, da moraš dobro poznati zakon in (predvsem) njegove luknje, če hočeš biti dober goljuf.
Robi pa kaj je ta neumnost z mel Gilom pripeta? Pa kaj so prav zmešani, da spet reklamirajo te neumnosti?
Ljudje še za jesti nimajo tukaj pa jim uredništvo sporoča naj si spremenijo svoje možgane in ustvarijo izjemno življenje.
Pazi ti lahko si spremeniš svoje možgane haha 😀 😀
Forum je zaprt za komentiranje.