Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj mi prijateljica laze?

Zakaj mi prijateljica laze?

Laganje in iskrenost ali iskreno prijateljstvo se po mojem izključujeta.
Ona pričakuje, da bo moški verjel njenim lažem in zgodbicam in je ne bo imel za lažnivko in neko nepošteno osebo, ker bi ji s tem pokazal njeno plat osebnosti, ki je ne mara.
Ta ženka ne ceni ne sebe in ne moških.

Ona pričakuje, da bo moški verjel njenim lažem in zgodbicam in je ne bo imel za lažnivko in neko nepošteno osebo, ker bi ji s tem pokazal njeno plat osebnosti, ki je ne mara.
Ta ženka ne ceni ne sebe in ne moških.[/quote]Kako malo je treba, da zapravimo vso kredibilnost pri nekom…

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Da ne bo kdo še doktoriral:))).

Ženski se ne da vsake stvari pojasnjevati nekomu, ki se je prelevil iz prijatelja v pravega parazita.

Dejansko ti prikriva vezo z X-em. Zakaj ve samo ona. Po moje gre v tem primeru za nekaj več – prej so le bile pijačke in to je lahko s tabo komentirala, tukaj pa se nekaj razvija. Še sama verjetno ne ve točno kaj bo in ni pripavljena govoriti o tem. Zato laže – da pa bi zaradi ene laži rekli, da je neiskrena oseba in ni primerna za prijateljico. Prosim vas! Kakšna zlagana morala. Krščanstvo lepo reče “kdor ni nikoli naredil greha , naj prvi vrže kamen.”
Razloga sta lahko dva:
1. Gre za resnejšo vezo in te ne bi rada prizadela, saj očitno misli, da ti je še všeč.
2. Meni, da ga ti ne bi odobraval, da ni dovolj dober zanjo in zato ti rajši ne pove.

Pa mu naj iskreno pove, da je parazit. Ne pa, da ga drži še vedno na vrvici kot rezervnega igralca. 🙂

Pa mu naj iskreno pove, da je parazit. Ne pa, da ga drži še vedno na vrvici kot rezervnega igralca. :)[/quote]

Po moje on njo želi še vedno držati na vrvici, ona bi rada počasi zadihala in se počasi distancira od njega. Njemu to ni jasno. Naj si najde žensko, da bo že mir:).

No, jaz ne bom rekel, da si že po defoltu “kriv” ti samo zato, ker si moški (si mi kot dedcu ni potrebno na tak način bildat ega kot očitno nekaterim). Bom samo vprašal, če si morda pomislil na to, da tudi ti utegneš bit njen bratranec?

Pa mu naj iskreno pove, da je parazit. Ne pa, da ga drži še vedno na vrvici kot rezervnega igralca. :)[/quote]

Po moje on njo želi še vedno držati na vrvici, ona bi rada počasi zadihala in se počasi distancira od njega. Njemu to ni jasno. Naj si najde žensko, da bo že mir:).[/quote]
Če bi to bilo res, bi povedala po resnici in ne bi lagala (prikrivala) o neki drugi vezi z X moškim.

Po moje on njo želi še vedno držati na vrvici, ona bi rada počasi zadihala in se počasi distancira od njega. Njemu to ni jasno. Naj si najde žensko, da bo že mir:).[/quote]
Če bi to bilo res, bi povedala po resnici in ne bi lagala (prikrivala) o neki drugi vezi z X moškim.[/quote]

Ker je parazit mu ni povedala. Očitno ji je kapnilo, da je škoda pojasnjevanja v nedogled, ker je on očitno še ni prebolel.

Tega mu ne bo rekla, ker bi rada bila še naprej v dobrih odnosih z njim, mogoče ga ima še vedno tudi v rezervi. Pa smo pri ženski dvoličnosti.:)

Avstrijc, daj ji malo dihat. Tako ne bo več imela občutka, da ti mora vedno nekaj pojasnjevati. Zdaj ga po moje ime. Ko ti njej praviš “sej mi ne rabiš ničesar pojasniti”, se to njej sliši..nadležno. In to informacijo razume čist nasprotno.

Malo se distanciraj od nje..

Tudi sam tako mislim.
Verjetno zato Goldfish tega ne prizna, ker bi s tem priznala žensko dvoličnost. 🙂

Se enkrat bom rekel, zanimivi odgovori, z nekaterimi se strinjam, z nekaterimi manj…
Goldfish, po tvojih postih sodec, si razlagam da ti vidis samo crnobelo. Govoriti o tem, da je nekdo nekoga prebolel je brezveze, ker nikoli nic ni bilo razen sexa, vsaj iz moje strani. Tudi v tem smo si ljudje razlicni eni pac lahko to pocnemo eni ne. Da bi mela za rezervnega igralca? Ne vem, kakor sem ze rekel, sem v tujini, tako da za kaksno zvezo niti ni realnih moznosti, poleg tega, pa nisem preprican, da je ona clovek s katerim bi lahko bil, sva si v nekaterih pogledih na zivljenje prevec razlicna in nebi funkcioniralo. Po drugi strani, vso lansko leto, ko sem se bil v Slo mi ni dala vedeti, da bi si zelela kaj vec, prav tako jaz ne.

Ob tem postu sem se najbolj zamislil in mislim, da je nekaj na tem. Mogoce do mene ni cisto brez obcutkov, mogoce tudi jaz ne do nje (nezavedno). Bom delal v tej smeri, da se to razresi.

Sedaj pa se mi poraja drugo vprasanje, kako pristopiti do nje, ker kot sem ze omenil, je bila njena reakcija zelo burna in se bojim, da ni pripravljena na konstruktiven dialog… Kako povedati na nacin, da ne bo cutila obsojanja? Jaz bi rad to razresil, ker me to muci. Predvsem mislim, da moram najprej poiskat problem pri sebi.

Tudi sam tako mislim.
Verjetno zato Goldfish tega ne prizna, ker bi s tem priznala žensko dvoličnost. :)[/quote]

Aja, nočem priznati?:)) Zame to sploh ni dvoličnost, tako mimogrede:))). Ženska se je zaščitila, ker ji ves čas buzerira. Resnico je malo prikrojila, da bo njemu lažje:).

Tudi sam tako mislim.
Verjetno zato Goldfish tega ne prizna, ker bi s tem priznala žensko dvoličnost. :)[/quote]

Aja, nočem priznati?:)) Zame to sploh ni dvoličnost, tako mimogrede:))). Ženska se je zaščitila, ker ji ves čas buzerira. Resnico je malo prikrojila, da bo njemu lažje:).[/quote]

Po cem sklepas, da ji ves cas buzeriram, in da sem parazit?

Najbolje, da jo pustiš nekaj časa pri miru. Sem pa prepričan, da si ti ljubosumen na tega njenega kolega, ker te to tako matra. Kaj pa če sedaj z njim sexa?? :))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Sej to je poanta. Čemu prikrojevanje resnice? Ne da bo njemu lažje, temveč d abo njej lažje, ker en tip več ostane na ta način v rezervi. Bodimo pošteni.

Če bi tip ženski res šel na živce, bi to naravnost povedala, če je vsaj malo normalna.

Če jaz hočem, da mi nekdo da mir, to naravnost povem, nič ne prikrojim resnice. In potem imam mir pred to osebo.

Aja, nočem priznati?:)) Zame to sploh ni dvoličnost, tako mimogrede:))). Ženska se je zaščitila, ker ji ves čas buzerira. Resnico je malo prikrojila, da bo njemu lažje:).[/quote]

Po cem sklepas, da ji ves cas buzeriram, in da sem parazit?[/quote]

Dobila sem občutek, da si se ji približal bolj kot le prijatelj oz. želiš biti na tekočem z vsem, a hkrati poudarjaš, da je to njena stvar in njene odločitve. Poznata se že več kot eno leto, praviš pa, da že pol leta opazuješ njen nekorekten odnos do tebe. Zakaj ji ničesar ne rečeš? Če te to tako obremenjuje, se pogovori z njo, a ne.

Pri vsej tej problematiki, je se nekaj podrobnosti o katerih tukaj ne bom govoril ker so prevec osebne in sem toliko fer do nje, da ne bom javno razlgabljal tukaj na forumu. Ne matra me to ce z njim sexa ali pa da kaj imata, to ze tako ali tako vem. Matra me to, da se mi zmisljuje, oz. ko sem ji omenil, da vem, da nekaj ima z X, je zelo burno odreagirala in se mi zdi da tudi ful zamerila. Prej me je klicala (ona!!!) vsak dan, zdaj ni vec glasu od nje.

Tako tudi jaz mislim, ce ji grem na zivce bi bilo bolje za njo, da mi to pove naravnost in bi ji dal mir, ne pa da se mi zmisljuje. Mogoce si pa ne upa biti grda ali kaj in potem raje glumi??? Kot sem ze povedal, mi je najbolj bed sedaj, ker je izpadlo da sem jaz bad guy, ker sem ji povedal, da vem da nekaj ima in nocem da je nepostena do mene…

Deluje bolj, da ga bo rabila za tisto oporo, če bo šlo kaj narobe in bo potrebovala ramo za jokanje in tolažbo, tako vidim jaz tu “rezervo”.

Avstrijc ti pa se malo umakni in ji daj možnost, da te bo ona prva kontaktirala, ne ti nje, da ne izpadeš nadležen in kot kak “posesiven prijatelj”.
Če boš mel priliko pa kar sam načni to temo in ji povej kar te žulji, sam prej ji poudari, da te ne moti, ker intimno prijateljuje z nekom drugim, da te moti ker si mislil, da sta res dobra prijatelja, ki si lahko vse zaupata in sta iskrena drug do drugega. Pač daj ji vedet, da lahko računa nate in se obrne, ko te bo potrebovala!

Če ni pripravljena, enostavno prekineš komunikacijo. V nasprotnem primeru pa tako, da v pogovoru predvsem izhajaš iz sebe – torej ne obtožujoče.

Vsak dan sta se slišala???

Tvoja reakcija je tudi zelo burna, torej nisi ravnodušen do nje. Nekdo ti je že v enem izmed postov svetoval, da se distanciraj od nje. Naj se župa malo ohladi:).

Ponovno se je dokazalo to, da je težko furati m-ž prijateljstvo:).

ja sej sedaj, ko sem ji to rekel, je cel halo… to je problem in zato sem tudi napisal moj problem… prej se nisem s tem obremenjeval, ker sem si mislil, ona ze ve zakaj, ni moja stvar… ampak sedaj se pa to nadaljuje in prejsnji vikend, sem imel dosti in sem ji pac samo rekel, da se mi ni zdi posteno od nje, da se mi zmisljuje okrog enih stvari in da naj raje ne govori, kot da pa se mi zmisljuje…
in ne, ne zelim biti z vsem na tekocem, kar mi pove mi pove cist samoiniciativno, zato me se bolj cudi, cemu lazi…

To je res, ker se to lahko razume tudi kot “ne govori mi teh stvari, ker mi je to pretežko poslušat”.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Prej v enem postu si napisal, da se sprašuješ, če se je sploh smiselno toliko ukvarjati s tem. Jaz se strinjam s tabo nima se smisla pretirano obremenjevati. Babe ne boš spremenil. Zakaj ti laže samo ona ve.

Se bo že javila, ko bo hotela saj nima smisla izgubljati živcev še s tem. Lej moja ljubica je tud čudna pa naj bo, kdo se bo še s tem ukvarjal zakaj je taka.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Ta ženka ne ceni ne sebe in ne moških.[/quote]

Pa kako veš, kaj ona pričakuje, jo poznaš, ti je znana njena plat zgodbe?

Aja, si mi že odgovoril na vprašanje, od kod zaključek, da so moški zanjo potrošna roba?

Razloge za to, da mu je lagala/prikrivala, ve samo ona, mi o tem lahko samo ugibamo, le tisti, ki masturbirate na predstave o (lastni) morali, lahko postavljate trditve o tem, kakšen človek ona je (upoštevajoč minimalno količino danih podatkov, s katero lahko operiramo).

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close