Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Zakaj hodite na Hrvaško na morje?

Zakaj hodite na Hrvaško na morje?

Hr, počitnice v apartmaju na J Dalmacije so zs nas užitek in počitek.
Žal nimam toliko dopusta, da bi šli še npr. za 1 teden nekam drugam. Ne bom pa jemala otrok iz šole. V nižjih razredih je to še šlo. Običajno gremo jeseni tudi za vikend kam v Ita ali Avstrijo, dlje pa za 2 dni niti ne znese.

Dobro jutro?
Bližina? Km?
Ring a bell?

Jaz ponavadi do tja priplujem; včasih je tudi Italija, a ima krepko bolj dolgočasno obalo, predvsem pa skoraj brez varnih zalivov, ki so hkrati primerni za kopanje.
Torej – zaradi naravne danosti.

Za kam dlje bi potreboval bistveno več časa (in denarja).

Jaz ponavadi do tja priplujem; včasih je tudi Italija, a ima krepko bolj dolgočasno obalo, predvsem pa skoraj brez varnih zalivov, ki so hkrati primerni za kopanje.
Torej – zaradi naravne danosti.

Za kam dlje bi potreboval bistveno več časa (in denarja).
[/quote]

Lahko vprašam kakšno jadrnico imaš, če ni strivnost? In kje imaš privez?

Lahko vprašam kakšno jadrnico imaš, če ni strivnost? In kje imaš privez?
[/quote]

To bom zadržal zase. In nisem rekel, da jo imam jaz.

To bom zadržal zase. In nisem rekel, da jo imam jaz.
[/quote]

Zato torej taka skrivnostnost od nekoga ki rad na dolgo in široko vse razlaga ha ha ha

Zato torej taka skrivnostnost od nekoga ki rad na dolgo in široko vse razlaga ha ha ha
[/quote]

Tu kaj smešnega?
Pluješ pa lahko na zelo različnih banjah, bodisi najetih ali lastniških.
Obstaja pa meja javno/zasebnih reči. Tudi podatkov o otrocih nisem (in ne bom) nikoli javno napisal.

Tu kaj smešnega?
Pluješ pa lahko na zelo različnih banjah, bodisi najetih ali lastniških.
Obstaja pa meja javno/zasebnih reči. Tudi podatkov o otrocih nisem (in ne bom) nikoli javno napisal.
[/quote]

Skratka: lapaš brez veze. Vidim po tem da iščeš primerne zalive za kopanje…..taki jadralci ste res fancy……najeta jadrnica cel dan zasidrana 100 m od obale da se lahko kopajo. Šalabajzerji skratka.

Skratka: lapaš brez veze. Vidim po tem da iščeš primerne zalive za kopanje…..taki jadralci ste res fancy……najeta jadrnica cel dan zasidrana 100 m od obale da se lahko kopajo. Šalabajzerji skratka.
[/quote]

V smeh me spravljaš, hvala!

P.S. Sklepanje o meni na podlagi mojega pisanja se bo zelo redko obneslo, ker večinoma kar pazim, da ni povezljivo.

Za eno noč grem oz. vikend, ker mi je blizu. Obvezno hotel, polpenzion, ker imam sicer slabe izkušnje z restavracijami, razen če res vnaprej ne poiščem neke dobre konobe na Tripadvisorju. Žal so cene poleti višje, kot na Maldivih. Hotel, ki mi je všeč, me pride eno noč 250 eur trenutno, tako da bomo počakali spet jesen.
Na glavni dopust pa hodimo vedno z letalom. Tistih nekaj dni dopusta letno ne zapravljam na sosednje države.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close