Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Zakaj hodite na Hrvaško na morje?

Zakaj hodite na Hrvaško na morje?

Ker je tam lepo in ker se lahko malce vklopim med domačine, ker vsaj znam jezik, to mi je prednsot. Tudi za enak denar raje grem na Hrvaško kot npr. v Italijo ali Grčijo.

Sej znam tudi angleško in nemško, ampak kaj mi to pomaga, če znajo Italijani in Grki bolj slabo. Grško in italijansko pa ne znam.

Jaz pa ne razumem, zakaj naj bi se ena bankrotirana Grčija slišalo lepše kot Hrvaška. Ali muslimanska Turčija. Fuj.

Kdo pa pravi, da je treba v Sredozemlje, saj obstajajo tudi druge destinacije po svetu.

Kako se sliši, ne vem, se pa vsekakor v Grčiji boljše je in ljudje so prijaznejši. Da ne govorim o tem, da imaš še kaj za videt poleg samega morja. Na Hrvaško gredo tisti, ki poznajo samo relacijo plaža – apartma. In to je vse, kar hočejo od dopusta.

V grčijo hodijo samski fičfiriči brez familije in taki, ki nimajo svoje barke ali apartmaja na Hrvaškem. Zdaj pa mislite, da s evam bomo kapitalisti zagopvarjali, zakaj hodimo na Hrvaško. zato, ker tam imamo nekaj. zato.

Berem, da celo Hrvati sami masovno letujejo v Grčiji in Turčiji, Slovenci ste pa odvetniki ciganariji na hr obali.
Še premalo vas ocurijo. Če še razumem delavce, ki grejo v sindikalne garsonjere, ne razumem naroda, ki je za 7 dnevni polpenzion v hotelu z neurejeno plažo, 50 m od pristana čolnov, pripravljen odšteti skoraj 3 tisočake.

Hrvaške smo se naveličali že pred leti.
Zadnje čase hodimo na druge destinacije.
Prečudovite so plaže na Madžarskem, Češkem, Slovaškem.

Še cenejša je Mongolija.
V Afriki svetujemo Čad, Niger in Bocvano.

Hrvaško morje ni več IN.
Zadnje čase ponujamo druge destinacije.
Prečudovite so plaže na Madžarskem, Češkem, Slovaškem.

Še cenejša je Mongolija.
V Afriki svetujemo Čad, Niger in Bocvano.

Kakšno debilno vprašanje. A se ti ne zdi, da gre vsak tja kjer mu je lepo, kjer se fajn počut?
Če teb ni Hr všeč, je pa drugmu. Koji k…vas sploh briga kam kdo hod? Vsak gre tja kjer mu je lepo in fajn.
Matr ste obsedeni s to Hr, bedaki.

Kakšno debilno vprašanje. A se ti ne zdi, da gre vsak tja kjer mu je lepo, kjer se fajn počut?
Če teb ni Hr všeč, je pa drugmu. Koji k…vas sploh briga kam kdo hod? Vsak gre tja kjer mu je lepo in fajn.
Matr ste obsedeni s to Hr, bedaki.
[/quote]

Tole je javni forum in ljudje sprašujejo. Pač nekatere stvari večkrat. In zato še niso bedaki.

Berem, da celo Hrvati sami masovno letujejo v Grčiji in Turčiji, Slovenci ste pa odvetniki ciganariji na hr obali.
Še premalo vas ocurijo. Če še razumem delavce, ki grejo v sindikalne garsonjere, ne razumem naroda, ki je za 7 dnevni polpenzion v hotelu z neurejeno plažo, 50 m od pristana čolnov, pripravljen odšteti skoraj 3 tisočake.
[/quote]

Še enkrat, kaj hudiča tebe briga moja denarnica. Nisem ti jaz kriv, da nimaš apartmaja na Hrvaškem, hodi kamor hočeš.

Potem se boš pa zbudil.

Cela Istra polna slovenskih vikendov, tu pa eni mozoljavci težite cele dneve, kako je na morje treba v Grčijo, ker to pa je tkoooo fensi. Meni je jasno, da hrvaška mularija hodi v Grčijo. Hrvaška jim je predraga. Spet pa to ne pomeni, da moramo zdaj mi vsi drugi začeti drugam hodit.

Tole je javni forum in ljudje sprašujejo. Pač nekatere stvari večkrat. In zato še niso bedaki.
[/quote]

Itak da so. Kako ne bi bili, če sprašujejo take budalaštine. Zakaj hodm na Hr? Zato ker mi je tuki fajn. Se ti ne zdi? Če mi ne bi bilo, bi šla drugam. Zakaj ti hodš tja kamor hodš? Ker ti je tam fajn, al pa zato ker bi rado vidlo še kaj novga. Druge ni. Zato je to debilno vprašanje.

Hrvatska kad te vidim ja, srce mi gori, srce mi gori….eto, zato hodm na Hr na morje 😀

Saj ne hodimo, le zakaj bi bili na vročini in slani vodi polni fekalij in mikroplastike, nekateri pa še trdijo, da je Jadransko lepo morje. Je lepo iz letala, v notranjosti pa gnilo.

Ker se tam dobro počutim, vožnja ni dolga in v kampu sem med samimi Slovenci…praktično doma…

Ok, kar praviš drži, ampak butasti slovenceljni ne hodijo na slovensko obalo, ker je predraga, ampak vsi na hrvaško:)
[/quote]

Res je, slovenska obala je absolutno predraga, glede na to, kakšno obalo in morje nudi. V tej mlakuži, polni morske trave, blata in fekalij (spomnite se lanskega leta v Portorožu), si noben normalen človek ne bo vzel za dopustovanje.

S Hrvaško je primerljiva mogoče Grčija, ampak je daleč. Poleg tega ni možnosti najema raznih apartmajev, kjer bi imel zasebnost. V grških hotelih, kjer te po nekaj dnevih v upanju za napitnino oblaja vsak, od čistilke do natakarja, pa večina ljudi ne želi bivati.

Torej ostane destinacija, ki ima:
– čisto morje
– mirno morje (brez raznih nevarnih tokov in valov)
– brez raznih strupenih bitij v morju
– prijetna klima
– odlična kulinarika
– relativna bližina
– brez skrbi, da bi kakšen muslić vrgel bombo
….. Pozitivnih stvari je več kot dovolj, pa še se kakšna najde.

Hrvaška rulz!

Ne smemo pozabiti Tajk. Tako poceni si človek Tajko lahko privošči zgolj morda še na Tajskem. 30 evrov na uro, da se človek počuti prerojenega… to najde človek edino na Hrvaškem.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Brez zamere, ampak to pa res ni življenjski “napredek”, če greš iz Slovenije v kamp, kjer so sami Slovenci. Stavim, da si tudi vse življenje v isti službi. Bojiš se sprememb.

Ti si videla Karibe in Maldive v sanjah verjetno, ker če bi jih videla v živo, ne bi pisala takih neumnosti. Sama sem jih videla v živo več krat in verjemi, da jim HR morje ne seže do gležnjev.
[/quote]

Si me prehitel/a……mislim enako.

Če je za razne hollywoodske zvezdnike Hrvaška dovolj dobra, ker jih vsako leto pride par, potem bo tudi za slovenclje.

Res je, slovenska obala je absolutno predraga, glede na to, kakšno obalo in morje nudi. V tej mlakuži, polni morske trave, blata in fekalij (spomnite se lanskega leta v Portorožu), si noben normalen človek ne bo vzel za dopustovanje.

S Hrvaško je primerljiva mogoče Grčija, ampak je daleč. Poleg tega ni možnosti najema raznih apartmajev, kjer bi imel zasebnost. V grških hotelih, kjer te po nekaj dnevih v upanju za napitnino oblaja vsak, od čistilke do natakarja, pa večina ljudi ne želi bivati.

Torej ostane destinacija, ki ima:
– čisto morje
– mirno morje (brez raznih nevarnih tokov in valov)
– brez raznih strupenih bitij v morju
– prijetna klima
– odlična kulinarika
– relativna bližina
– brez skrbi, da bi kakšen muslić vrgel bombo
….. Pozitivnih stvari je več kot dovolj, pa še se kakšna najde.

Hrvaška rulz!
[/quote]

Jau, kot da je Grčija neka vesoljska država, ne neka normalna evropska. Seveda nimajo apartmajev, kje bi jih imeli. Odročnih pa sploh ne. Hotele si pa mogoče s Turčijo zamenjala.

A res mislite, da zvezdniki hodijo s svojimi jahtačami na Hr zaradi njenih lepot??
Tam se dogaja toliko razvrata in drog, da se hodijo skrivat na neodkrite destinacije. Tako kot tisti pedrski šejk, ki se je skrival pred javnostjo v enem od dalmatinskih kafičev. Za njega nismo slišali vse dokler mu za pijačo niso računali 250.000! kun v enem večeru. Edina reklama, ki jo je ta zadrogirani bogataš naredil Hr je ta, da zdaj vsi vejo, da vas tam mimgrede okradejo. In točno po tem so Hrvati zadnja leta znani.
Ma ne boj se, holivudčani niti stopijo ne dobro s svojih jaht in ne razmetavajo z denarjem po restavracijah za štrcelj ribe in ovelo solato.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close