Za 50 letnice
takle, 09.09.2025 ob 07:58
Lloyd, jaz verjamem, da boš našel sorodno dušo, sam tu gor pa težko. Bi rekla, da take ne bi prvošla niti sovražniku. Važn, da si odprt, pa tko kot deluješ faca, ni hudič, da ti ne bi ratal. Tule gor je pa prepucavanje in vsak hoče izpasti bolj duhovit kot pa je v resnic, tipke prenesejo vse.
Ze veliko let prej je iskal I ne nasel babe
Tarci Karma useka, ko se sprijaznis da bos sam! Prisla bo! vreden si dobre babe
Lloyd, ti si prav fajn :), 07.09.2025 ob 14:44
lloyd, 07.09.2025 ob 10:23
Lloyd, ti si prav fajn :), 07.09.2025 ob 10:16
Lloyd, ti si prav fajn :), 07.09.2025 ob 10:11
@Lloyd jaz ti se nisem pisala na mail samo fyi.
Ti pa bom ta teden. Mej se in ne nasedaj ponaredkocm 😉
Btw, hertagarden nisem jaz. Če si želiš mene, počakaj na Gmail ki se začne s s, vmes je pika, d kot nadaljevanje in konec @gmail.com.
Nisem Hera.
Če te je vmes že kakšna druga prepričala, pa vama kličem srečno ?☺️❤️
Ok, te čakam. Lep teden ti želim.
Dogovorjeno. Moje ime ima 7 črk. Priimek 6.
Upam,da vmes ne nasedeš na kakšno fejk čer. Paziti se mi moraš samo obupank, ki gredo na prvo žogo. Zelo pozno nastopi v razmerju čas za pošiljanje srčkov, če to pošiljaš popolnem neznancu, si prej zrel za psih. obravnavo, kot za kakršnokoli razmerje. Odvisnost od odnosov in nezdrava soodvisnost ali bolestna navezanost sta red flag, dva žareča rdeča semaforja. Bodi neodvisen, bodi, kar si.
Tudi jaz sem. Skupaj lahko dolgo voziš samo če drugega spoštuješ in mu daješ prostor, da diha. Da te nekdo duši… Je daleč od simpatičnega. Prej ali slej boš zahlastal za zrakom.
Potrpi. Za dobre stvari je vredno počakati. Za povrhu se ti bom razkrila s pravim imenom in priimkom, edinim mailom zasebnim, nič fejk, s čimer sama osebno tudi nekaj tvegam kot nekdo z velikim številom fotografij in podatkov, ko vtipkaš moje ime.
Ja, zelo dobro se te spomnim še kot WD40, že takrat si privabil mojo pozornost s svojim slogom pisanja, načinom razmišljanja, s tem, da sem v tebi začutila “neobrzdanega”, pristnega moškega, ki ga še nobena ni uspela psihično kastrirat. Odpusti, če sem preveč osebna ali direktna. Mislim, da bi se utegnila lepo dopolniti, četudi samo kot nova in dobra znanca. Prijateljstvo je nadgradnja, k sebi kot moškemu pa moraš res pazljivo pripustiti samo tisto, s katero se boš ujel v vseh pogledih.
Vse dobro ti želim. Lp
Srček ste tudi Vi že poslali, preverite lahko Vaše zapise za nazaj. Toliko obsojanja drugih in izpistavljanja lastnih ,,kvalitet,,.
Loyd SREČNO ?! Tudi meni ste ze kot WD40 pustili vtis.
U76, 14.09.2025 ob 02:20
Ze veliko let prej je iskal I ne nasel babe
Tarci Karma useka, ko se sprijaznis da bos sam! Prisla bo! vreden si dobre babe
Dobre babe… iskreno moram povedat da slabe ženske še nisem srečal. V živo al pa tu gor. Vsaka po svoje, ko mal vidiš s čem se ukvarjajo, in s kakšno predanostjo. Pa velika razlika, med dedci in ženskami, ko so v res hudi godlji, pa ne vem… po moje čarajo. Povprečen papak bi ze že zdavnaj zapil. So tudi izjeme, ampak osebno je še nisem srečal.
Punce, kapo dol.
Stara monklja, 16.09.2025 ob 07:54
WD40 berem te že leta, če bi bila sama bi ti pisala ?
Podari sam sebi priložnost, da spoznaš sorodno dušo, sam tukaj gor težko k monklje so razred zase, so izjeme sam tiste so smo zasedene ?. Želim ti vse dobro?
Hvala za želje. Saj te razumem, Ko se berem sem tako super, da bi si najrajši še sam pisal. 😀
Forum je zaprt za komentiranje.