Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za 50 letnice

Za 50 letnice

punce počas, take krize pa spet ni, no

52-letna Slovenka s kriptoprevaro opeharila britansko podjetje | 24ur.com

Odgovor na objavo uporabnika
lloyd, 02.09.2025 ob 13:37

punce počas, take krize pa spet ni, no

52-letna Slovenka s kriptoprevaro opeharila britansko podjetje | 24ur.com

???  na tvoj  komentar  to leti, be na dejanje te kradljivke.

Dekleta, prosim, sej ni tko hudo. Lahk tud samo druženje pa randiji, no….

https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/po-napadu-na-policiste-49-letnico-odpeljali-z-resevalnim-vozilom.html

lloyd, 01.09.2025 ob 16:03

Anonimna914, 01.09.2025 ob 14:06

Na katerem koncu Slo pa si?

A jaz? Oh, no, tle okol, no, saj veš. Ta moment sem Kamnčan…. no… skoraj.

@Lloyd
, že dolgo, res dolgo te berem tukaj in marsikaj zanimivega si že zapisal, repliciral, podal ponavadi kar dobra in kakovostna razmišljanja ter svoj pogled na svet in / ali aktualna dogajanja.

Zato se ti bom razkrila. 53, zgledam cca 5 let mlajša, zelo dinamična, radovedna, strastna do življenja, izjemno načitana, ljubiteljica narave, psov, hribov, zadnja leta malce manj fenica morja (v mlajših letih sem prednost dajala morju, v hribe nisem hodila, sedaj pa je povsem obratno).

Magisterij znanosti, žal resda družboslovna smer, a za družboslovca zares zelo tehnično podkovana, z izrazitim zanimanjem za naravoslovje (strokovna literatura, dokumentarci, izobraževalne vsebine).

Domžalčanka že četrt stoletja, s poglobljenim poznavanjem Kamnika, še bolj pa Kamniških Alp 😉

165 cm, 64 kg, malo je kaka kilca za izgubit in postava za obtesat, ker pa sem ex športnica, zlahka dobim nazaj mišice in spravim maščobni index na optimum, le malo motivacije potrebujem.

Me je pa dosti v nogah. Te niso pretirano mišičaste, so vitke, skladne, gazelje, a imam v njih veliko moči, stamine, vztrajnosti, skratka.

Prepotovala ves svet ali večino njega že do 45. leta, tako službeno, kot zasebno. Zdaj najbolj cenim mir in harmonijo, medsebojno spoštovanje, lepe odnose. Lestvico vrednot imam pri teh letih povsem drugačno, kot v času, ko sem bila mladenka.

Izrazi svoje zanimanje, v kolikor te je napisano privabilo. Potem bova že kako naprej, če (nama) je tudi res namenjeno.

Prijazen moški je ta Lloyd.

Lloyd, ti si prav fajn :), 02.09.2025 ob 21:36

@Lloyd
, že dolgo, res dolgo te berem tukaj in marsikaj zanimivega si že zapisal, repliciral, podal ponavadi kar dobra in kakovostna razmišljanja ter svoj pogled na svet in / ali aktualna dogajanja.

Zato se ti bom razkrila. 53, zgledam cca 5 let mlajša, zelo dinamična, radovedna, strastna do življenja, izjemno načitana, ljubiteljica narave, psov, hribov, zadnja leta malce manj fenica morja (v mlajših letih sem prednost dajala morju, v hribe nisem hodila, sedaj pa je povsem obratno).

Magisterij znanosti, žal resda družboslovna smer, a za družboslovca zares zelo tehnično podkovana, z izrazitim zanimanjem za naravoslovje (strokovna literatura, dokumentarci, izobraževalne vsebine).

Domžalčanka že četrt stoletja, s poglobljenim poznavanjem Kamnika, še bolj pa Kamniških Alp 😉

165 cm, 64 kg, malo je kaka kilca za izgubit in postava za obtesat, ker pa sem ex športnica, zlahka dobim nazaj mišice in spravim maščobni index na optimum, le malo motivacije potrebujem.

Me je pa dosti v nogah. Te niso pretirano mišičaste, so vitke, skladne, gazelje, a imam v njih veliko moči, stamine, vztrajnosti, skratka.

Prepotovala ves svet ali večino njega že do 45. leta, tako službeno, kot zasebno. Zdaj najbolj cenim mir in harmonijo, medsebojno spoštovanje, lepe odnose. Lestvico vrednot imam pri teh letih povsem drugačno, kot v času, ko sem bila mladenka.

Izrazi svoje zanimanje, v kolikor te je napisano privabilo. Potem bova že kako naprej, če (nama) je tudi res namenjeno.

Po napisanem si več, kot bi si lahko želel. A mi lahko pišeš na zasebno, a objavim kontakt?

O bohseusmil, kakšnim smo mi izobraževanje plačevali. Tole so zdaj rezultati njihove “znanosti”.

Neregistriran, 03.09.2025 ob 06:21

O bohseusmil, kakšnim smo mi izobraževanje plačevali. Tole so zdaj rezultati njihove “znanosti”.

Prjatu, če bi vi meni plačevali izobraževanje, bi naredil mnogo več. Šolal sem se več ali manj izredno, zaradi financ se mi je tudi ustavilo, kjer se je. sicer pa- lepo te je brat.

iDesi ?, 01.09.2025 ob 13:49

lloyd, 01.09.2025 ob 12:52

Mal študiram… svoje jazbine sem se naveličal, za novo mi pa manjka ene pol. A je kakšna s podobno željo. Dobr, 50… 5 let gor al dol…

Zgolj v premislek: na istem naslovu, v istem gospodinjstvu… financirala sta recimo da 50:50 ali 60:40… po nekaj letih se te navelica in si v postopku delitve skupnega premozenja… ker si gospa to razlaga kot izvenzakonsko zvezo… res, pazi, kaj si zelis…

Tudi gospodje si to vse prevečkrat narobe razlagate.

Samo omenim 😉

Hertagarden@gmail.com

Naslov za Lloyda

In še odgovor za vas, dotični gospod.

Glede na napisano in razpon let ženske ( torej nekje 45, 50 let ), s katero bi poizkusili, štejete najbrž cca 60 let.

Zakaj ne poizkusite sreče na kakšnem zmenkarskem portalu? Na voljo jih je kar nekaj in poizkusit srečo tam, ni greh ; )

Moj sodelavec, starosti vaših let, jih je tam spoznal kar nekaj ; )

Toliko.

Lp

Glede na napisano in razpon let ženske ( torej nekje 45, 50 let ), s katero bi poizkusili, štejete najbrž cca 60 let.

Zakaj ne poizkusite sreče na kakšnem zmenkarskem portalu? Na voljo jih je kar nekaj in poizkusit srečo tam, ni greh ; )

Toliko.

Lp

(Citirat v prvo ni šlo, zato dva enaka).

Odkar je WD postal Iloyd je čisto druga osebnost. Morda res drži numerologija, ki pravi, da črke nosijo posebno vibracijo in s spremembo imena lahko “na novo zaživimo” z novo energijo oz. da se lahko prav spremeni osebnost in okoliščine…

Zdaj me samo še to zanima, katera oseba je bolj resničen ti, tisti od prej,  ali si bil prej zakamufliran, pa si zdaj  bolj pravi ti ?

Ker prejšnja verzija ni bila najbolj všečna, kritizerski, prepirljiv, tečen s tistimi objavami videoposnetkov na čudnih straneh, sicer si že takrat kazal nekaj drugih prijetnih lastnosti. Le da takrat nisi želel ženske družbe, oz. se ti ni zdelo pri teh letih več matrati zanje. Zdaj kot “petelin” pa si bolj prijazen, bolj željan žensk … še vedno pa malce sam svoj (kar je sicer tudi prav).

V tem postu je pravzaprav čisto zanimivo branje … Ti želim, da ti rata…Ti privoščim novo jazbino in  novo prijetno sopotnico.

Ena765, 03.09.2025 ob 13:31

Toliko.

Lp

(Citirat v prvo ni šlo, zato dva enaka).

ni mi jasno ,na zmenkarskem portalu vsaj večina njih išče ljubezen ,prijateljstvo ,ne pa nakup skupne nepremičnine …

Odkar je WD postal Iloyd

ne, ne, ne… to ni WD
En drug nick je imel danasnji Lloyd… pa vecina vas ga je sovrazila…
Se samo smejem, kako prefrigano si je spremenil “osebnost” ?

Lahko se sklene dogovor pri notarju glede premoženja – kaj je kdo vložil in kako se deli, ko ne želita več bivati skupaj iz katerega koli razloga…

lloyd, 01.09.2025 ob 13:58

iDesi ?, 01.09.2025 ob 13:53

lloyd, 01.09.2025 ob 13:51

Saj da tud vsak pol? A ni pol ok, če gre na pol… tud pol.

Matematika je eno… v stvarnosti je pa treba zadevo dobro preuciti. V koncni fazi… kaj bos pa potem dobil s “pol”, ce ti ze zdaj manjka “pol” za nekaj spodobnega?

Če bi jaz v življenju gledal kaj bom dobil… mi ne bi pol manjkalo.

?

Ti verjamem. Ima nas još. ?

?, 03.09.2025 ob 13:07

Hertagarden@gmail.com

Naslov za Lloyda

enlloyd341@gmail.com

za vsak slučaj

Ena765, 03.09.2025 ob 13:27

Toliko.

Lp

Dotični gospod ima 52 let, zato tudi nisem preveč natančen… Dobro kakšne 40 letne bi znalo bit mal prehuda. Bolj je važno… recimo temu mal kičasto harmonija.

Hvala.

Ena765, 03.09.2025 ob 12:41

Tudi gospodje si to vse prevečkrat narobe razlagate.

Samo omenim 😉

Verjamem, ja. Moja sedanja partnerka ima npr. hišo in sem jaz predlagal, da če kdaj storiva “korak naprej”, predlagam “predporočno pogodbo”, da se ne bi slučaaajno kaj “zakompliciralo” glede “dediščine”. Fer je fer. Niso pa vedno vsi fer.

EnaSablja, 03.09.2025 ob 13:57

Odkar je WD postal Iloyd je čisto druga osebnost. Morda res drži numerologija, ki pravi, da črke nosijo posebno vibracijo in s spremembo imena lahko “na novo zaživimo” z novo energijo oz. da se lahko prav spremeni osebnost in okoliščine…

Zdaj me samo še to zanima, katera oseba je bolj resničen ti, tisti od prej,  ali si bil prej zakamufliran, pa si zdaj  bolj pravi ti ?

Ker prejšnja verzija ni bila najbolj všečna, kritizerski, prepirljiv, tečen s tistimi objavami videoposnetkov na čudnih straneh, sicer si že takrat kazal nekaj drugih prijetnih lastnosti. Le da takrat nisi želel ženske družbe, oz. se ti ni zdelo pri teh letih več matrati zanje. Zdaj kot “petelin” pa si bolj prijazen, bolj željan žensk … še vedno pa malce sam svoj (kar je sicer tudi prav).

V tem postu je pravzaprav čisto zanimivo branje … Ti želim, da ti rata…Ti privoščim novo jazbino in  novo prijetno sopotnico.

Nekoč davno sem bil wd40, pa sem si zaklenil račun. Pol pa nekaj časa kot tarči in ext, wd so si pa izposodili drugi… verjetno sem najbolj iskren kot lloyd. Mal ker sem se postaral, mal pa zato ker tako bolj funkcioniram. Ne da se mi pretvarjat. Škoda časa.

Sicer pa zakaj tale tema… je iskrena, čeprav je mal humorja vmes. Pa rad bi dokazal, da se še da odpret normalno temo, normalno komunicirat, dokazat, da smo še normalni. Pokazat da se še da koga najti, brez kakšnega jamranja.Za 40 let, deset let… četudi samo pet minut. Pet minut veselja ob nekom je bolje kot nič.

Življenje je lepo.

zeloodvisno02, 03.09.2025 ob 14:38

ni mi jasno ,na zmenkarskem portalu vsaj večina njih išče ljubezen ,prijateljstvo ,ne pa nakup skupne nepremičnine …

Po napisanem sodeč, dotični išče ljubezen, partnerstvo z možnostjo nakupa skupne nepremičnine.

Ali sem zgrešila?

iDESI ?, 03.09.2025 ob 16:04

Verjamem, ja. Moja sedanja partnerka ima npr. hišo in sem jaz predlagal, da če kdaj storiva “korak naprej”, predlagam “predporočno pogodbo”, da se ne bi slučaaajno kaj “zakompliciralo” glede “dediščine”. Fer je fer. Niso pa vedno vsi fer.

Dober predlog, iz tvoje strani.

lloyd, 03.09.2025 ob 16:04

Dotični gospod ima 52 let, zato tudi nisem preveč natančen… Dobro kakšne 40 letne bi znalo bit mal prehuda. Bolj je važno… recimo temu mal kičasto harmonija.

Hvala.

Pri 52,  40 letna, res ni prehuda starostna razlika, ne omejujte se. Harmonija, kemija, .. četudi za 5 minut veselja ali kako že ; )

Lp

lloyd, 03.09.2025 ob 05:54

Po napisanem si več, kot bi si lahko želel. A mi lahko pišeš na zasebno, a objavim kontakt?

Nisem registrirana. Ampak samo zate bom ustvarila nov mail, da mi boš lahko pissal.

Boh ne dej da kakega Neregeistranega potem fašem.

Verjamem da bova našla pot drug do drugega ✌️

Lep večer ti želim…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close