Za 50 letnice
lloyd, 08.09.2025 ob 06:08
Man54, 08.09.2025 ob 04:02
Pina462, 07.09.2025 ob 23:41
Ena765, 07.09.2025 ob 19:29
lloyd, 07.09.2025 ob 18:58
Hvala, ampak ne hvala. Ena zadostuje.
Ljubezen moja hrepenim po tebi. Zelim si zaspati u tvojem objemu.
vedno tvoja
Mislim super zapis ?.
Daj se plizz mičkeno bolj potrudi, če že pišeš dotičnemu v mojem imenu.
Lp
Malo sem firbcen pa me zanima ali si mu javila mail?
Nič bat, ni. Tema je bila mišljena mal za res mal za hec, je pa postala samo hec. To pa vsi rabimo. ?
Ok ce bo seraj mail ?
Man54, 08.09.2025 ob 09:21
Ok ce bo seraj mail ?
Hja, tkole… sicer močno dvomim da bo kakšna pošta…
Če bi pa slučajno bila- te stvari se ne delijo.
Če mi nekdo zaupa kakršne koli podatke, jih ne delim, ostanejo pri meni. To so stvari med mano in tistim ki mi piše in se ne tičejo nikogar drugega.
Tebi svetujem isto.
Pina8409, 08.09.2025 ob 00:41
lloyd, 07.09.2025 ob 18:42
Ljubezen po domače 2, 07.09.2025 ob 17:32
lloyd, 07.09.2025 ob 17:25
Ljubezen po domače 2, 07.09.2025 ob 16:41
Hehehe, pa to je kot ljubezen po domače, samo da se odvija na monu in ne vidimo akterjev.
Lloyd, veliko sreče pri spoznavanju kandidatk ti želim in upam, da boš imel več sreče z njimi kot tisti kmetje na pop tv. Tiste na pop-u so živ obup?
Prosim, javi nam, katera bo na koncu zmagala. Srečno!
A ne vidiš da se zafrkavajo no 😀 Resne pišejo, ko mislijo pisat.
Zajebavajo al pa ne, vseeno ti želim vso srečo pri spoznavanju potencialnih kandidatk.
Sicer pa, kaj nisi pred časom omenjal nekaj o koketiranju na šihtu? Mogoče bi najprej raje poskusil tam, kjer jih vsaj približno že poznaš in vsaj veš, kako izgledajo.
Kakorkoli, srečno!
Sem pisal, samo, služba je pa služba, pa prav tako gre za zafrkavanje.
Jo gledaš v službi in potem še doma, “jackpot” ?.
Lp
Sem financno preskrbljen in karierno uspesen
@Lloyd pazi, ta te bo s ketnam privezala v svojo klet in ti odvzela stike z zunanjim svetom. Psohopatka ena. Dopuščam e odstotke možnosti da se zajebava. Ampak previdnost ni odveč.
lloyd, 08.09.2025 ob 09:25
Hja, tkole… sicer močno dvomim da bo kakšna pošta…
Če bi pa slučajno bila- te stvari se ne delijo.
Če mi nekdo zaupa kakršne koli podatke, jih ne delim, ostanejo pri meni. To so stvari med mano in tistim ki mi piše in se ne tičejo nikogar drugega.
Tebi svetujem isto.
Tako je. Deljenje takih občutljivih zasebnih podatkov je kaznivo dejanje, ki se lahko vloži na zasebno prijavo ali uradni pregon.
To je zelo resno kršenje gdpr in obenem zalezovanje, kazen je do 3 leta zapora.
Psihiatrija kliče, 08.09.2025 ob 09:30
@Lloyd pazi, ta te bo s ketnam privezala v svojo klet in ti odvzela stike z zunanjim svetom. Psohopatka ena. Dopuščam e odstotke možnosti da se zajebava. Ampak previdnost ni odveč.
Itak da se zafrkava. Kot sem že napisal, tista, ki misli resno, piše zasebno ali na mail, se ne zafrkava takole. Tudi take so, so pa redke in se jih je pametno držat. Sem imel tudi tako izkušnjo, pa sem žal zamočil.
lloyd, 08.09.2025 ob 09:37
Itak da se zafrkava. Kot sem že napisal, tista, ki misli resno, piše zasebno ali na mail, se ne zafrkava takole. Tudi take so, so pa redke in se jih je pametno držat. Sem imel tudi tako izkušnjo, pa sem žal zamočil.
Nisi resen moski zavajas zenske da isces tle a jokcas za bivso. Kontaktiraj bivso in ne lazi zenskam
tole so iz starševskega čveka prestavili v seks v mestu. krneki. tudi tvojo objavo bi lahko.
mogoče poskusi. jaz v samskosti zihr bi.
tipo238, 08.09.2025 ob 13:20
tole so iz starševskega čveka prestavili v seks v mestu. krneki. tudi tvojo objavo bi lahko.
mogoče poskusi. jaz v samskosti zihr bi.
Zarad mene jo lahko tudi zaprejo 😀 Mal smo se podružli, mal pohecal… več pa ne povem.
Anonimno5, 08.09.2025 ob 12:50
Kolk si pa visok, cm mislim?
Odvisno od dneva, zadnje čase nekje med 180 in 181, menda sem zlezel skupaj, če se mi pa res ne da, pa verjetno 179. Sestra me zmeraj vpraša kolk naj napiše, pa zmeraj rečem, da tud če mi 2metra 20 zarad tega ne bom nič večji. Če sem pošten na višino in kilažo ne dam prav veliko, važno da si zdrav in da jih znaš nosit.
lloyd, 08.09.2025 ob 13:39
Odvisno od dneva, zadnje čase nekje med 180 in 181, menda sem zlezel skupaj, če se mi pa res ne da, pa verjetno 179. Sestra me zmeraj vpraša kolk naj napiše, pa zmeraj rečem, da tud če mi 2metra 20 zarad tega ne bom nič večji. Če sem pošten na višino in kilažo ne dam prav veliko, važno da si zdrav in da jih znaš nosit.
sej se strinjam, ampak glih višja od dedca pa ne bi bla, ker sem 179. tam tam torej. 😉
a taspodnji cm tudi nimajo veze, važno, da se jih zna “nosit”? 😉
Jaz sem pa zdajle kar malo razočarana, ko sem šla tole brat. Očitno je res težko najti normalno osebo za druženje v srednjih letih. K sreči ne iščem in nimam izkušenj s tem , saj sem se srečno poparčkala v mladih letih. Upam, da Lloyd samo ne razglaša tega okoli in da je v resnici dobil vsaj kakšno simpatično novo prijateljico. Tisti, ki ne iščete, zakaj se sploh spotikate ob to in se norčujete…pač preskočite temo in dovolite zainteresiranim, da se najdejo. Najlažje se je norčevat in minirat druge, v resnici pa ste sami prestrahopetni za poskusit srečo, ali pa ste totalno nezdružljivi s komerkoli.
Anonimno401, 08.09.2025 ob 14:33
A tiste, ki so bile prejemnice, so bile pa zadovoljne? Ali samo tiho? 😉
Nekak sva si pomagala da je bilo obema všeč. Je bilo pa včasih tudi tako da se skoraj ni točno vedelo kdo koga:-D Vedno sem imel močne ženske, ki so znale povedat al pa vzet, kar jim pripada.
lloyd, 08.09.2025 ob 20:39
Nekak sva si pomagala da je bilo obema všeč. Je bilo pa včasih tudi tako da se skoraj ni točno vedelo kdo koga:-D Vedno sem imel močne ženske, ki so znale povedat al pa vzet, kar jim pripada.
Torej imaš bolj mini pimpeka, da sta si nekak pomagala..
Forum je zaprt za komentiranje.