Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vprašanje za moške, prave moške :)

Vprašanje za moške, prave moške :)

Več kot očitno je, da te je ena slaba izkušnja zelo zaznamovala.
A ti se tudi nisi naučil, da se človek skozi svoje izkušnje uči, iz česar sledi, da lahko postane bolj uspešen v neki stvari, bolj izklesan, izkušen, iznajdljiv, včasih pa ga neka izkušnja lahko tako zelo prizadane/razočara, da se je nikoli več ne upa/želi lotiti.
Posebej, če nam tega niso demonstrirali naši starši, v tem potem še težje najdemo neko oporo, upanje in posebej zgled, pa sploh ni nujno, da gre za partnerski odnos, ampak uspešnost na različnih področjih življenja.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Glej, odmaširaj mi s tem pokroviteljskim sranjem nekam drugam. Dovolj te imam. Obešaš se na vsak moj post, kot nek obsedenec. Kolikokrat ti še moram napisat, da mi ni do debate s tabo?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Am, kateremu otroku pa demonstrirajo starši kako se naj le ta obnaša v zvezi ? A ti misliš, da če npr moj fotr prevara mamo, da bom potem tudi jaz tako grdo počel s svojo žensko ? Ker potem se motiš veš. Obnašal se boš tako, kot se tebi zdi prav. Lahko ti je ta fotr, ki pretepa mamo največji badass in ga ravno zaradi tega spoštuješ, lahko ga pa vidiš, kot največjo smet na svetu, tako da zadnja stvar, ki bi si jo želel takrat bi bila ta, da bi nekega dne še sam postal tak. Veš Marko, ljudje nismo roboti, prevzeli bomo samo tiste lastnosti, ki so nam všeč, tiste, ki pa nam ne dišijo, se jim bomo pa izognili. Otroka se da vzgojit do ene določene mere, ni pa nikjer zagotovila, da se bo 100 % držal tega kar mu je bilo povedano. Samo brezveze to razlagat vam knjižničarjem, ki nimate pojma o lajfu.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

lej, z obratna psihologoja pri meni ne deluje…lahko jo treniraš na sadnem ali matkiču, verjetno tudi na pandori in ona na tebi itd…kar me je zmotilo pri pandori sem napisel zgoraj, kdor hoče bo razumel,kdor ne bo pa pisal na način kot pišeš ti….kot sem ti že povedal ne veš nič o razlogu za ločitev, bil je samo eden in je prevladal, v stilu tvojega zapisa so it goes….tako je pač bilo..pika….
zdaj pa sprašujem jaz tabe , ker želim da podkrepiš svoje trditve z dokazi…kje ti je dokaz, da jaz gojim kakršnakoli pričakovanja (verjetno imaš v mislih novo resno zvezo) ?…sem ti zapisal, da edino kar pričakujem je to, da se bo zgodilo kar se mora zgoditi..in to je vse….neizmerno zaupanje in vero imam v Boga…in to je vse…

Če bi vprašali slehrnega od nas, kaj si je zapomnil o nekem avtorju, bi izhajali iz besed, prebranih na ekranu, ki pa si jih vedno razlagamo po svoje. Odzivi, ki nekoga špiknejo ali pobožajo prav takrat, ko to potrebuje. Lahko izzovejo reakcijo tistega, ki je postavljen v obravnavo – a vedno, vedno povedo veliko o avtorju.

Hipotetično: spoznam človeka, najdeva veliko skupnega, že preskakujejo iskrice. Potem mi pove, da je tip, ki nima namena jesti potice celo življenje, naj si bo še tako dobra. Tukaj je čas za prizemljitev. Ni vredno gojiti pričakovanj, ni vredno vlagati v nekaj, za kar že danes veš, da nima prihodnosti. Poznaš sebe in lažje je narediti rez, ko nisi preveč zapleten.

A to ne pomeni, da je s to izkušnjo vse končano in da ne smeš gojiti verjetja, da bo med tistimi, ki jih boš še srečeval, nekoč nekdo tak, ki bo imel podobne vrednote, kot jih imaš sam. In ki te bo znal imeti rad tako, kot ti njega.

Ljudem, ki pišejo neke teoretične floskule, ne zaupam ravno najbolj.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Takih nakladačev imaš po Monu še pa še. Eno knjigco je prebral, potem pa že misli, da ve vse o ženskah.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Če bi vprašali slehrnega od nas, kaj si je zapomnil o nekem avtorju, bi izhajali iz besed, prebranih na ekranu, ki pa si jih vedno razlagamo po svoje. Odzivi, ki nekoga špiknejo ali pobožajo prav takrat, ko to potrebuje. Lahko izzovejo reakcijo tistega, ki je postavljen v obravnavo – a vedno, vedno povedo veliko o avtorju.

Hipotetično: spoznam človeka, najdeva veliko skupnega, že preskakujejo iskrice. Potem mi pove, da je tip, ki nima namena jesti potice celo življenje, naj si bo še tako dobra. Tukaj je čas za prizemljitev. Ni vredno gojiti pričakovanj, ni vredno vlagati v nekaj, za kar že danes veš, da nima prihodnosti. Poznaš sebe in lažje je narediti rez, ko nisi preveč zapleten.

A to ne pomeni, da je s to izkušnjo vse končano in da ne smeš gojiti verjetja, da bo med tistimi, ki jih boš še srečeval, nekoč nekdo tak, ki bo imel podobne vrednote, kot jih imaš sam. In ki te bo znal imeti rad tako, kot ti njega.[/quote]

tem dripcem, ki onanirajo na forumu je treba popularizirati samoukinitev (lahko iz zasede)
še pokop na stroške države bi podprl … da se znebimo teh črnogledih natepačev lastne nesmiselnosti, ki je ne zmorejo končati

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Spider, pozabljaš, da vsaka veza pomeni skupnost (vsaj) dveh oseb. 🙂
Lahko se moški trudi za vezo, pa se ženski ne da. Ali pa se preprosto rečeno naveličata in ni več strasti, pa raje gresta vsak po svoje, kot pa da sta nezadovoljna.
Želeti si resno vezo ali večno vezo, pa sta dva različna pojma. 🙂

Spider, pozabljaš, da vsaka veza pomeni skupnost (vsaj) dveh oseb. 🙂
Lahko se moški trudi za vezo, pa se ženski ne da. Ali pa se preprosto rečeno naveličata in ni več strasti, pa raje gresta vsak po svoje, kot pa da sta nezadovoljna.
Želeti si resno vezo ali večno vezo, pa sta dva različna pojma. :)[/quote]

Jaz sem pa mislo da je RESNA zveza tudi večna…. ker samo neresneži kot smo Spider, Sadni in jaz in še kdo si želimo NE-večne zveze oz. KRATKOTRAJNO neresno zvezo….

Ne pozabi Robi, vedno sta kriva OBA da zveza ni VEČNA oz do smrti…. torej je X6 enako škart roba ne glede na to kdo je podal postopek za ločitev…. a le eden je zaobljubolomilec 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kdo je škart in kdo ni škart, o tem ne bom sodil jaz, ampak naj presodijo ženske. 🙂

Podobno kot pri vezah, je na primer pri službah. Lahko neko službo vzameš resno, upaš, da bo trajala čim dlje, če si zadovoljen…A vseeno se čez čas lahko naveličaš ali pa imaš preprosto občutek, da si želiš spremembo….Da si prerasel svojo službo in si želiš novih izzivov…Razlogov je lahko ogromno. Pa še to ne pomeni, da si slab delavec ali pa škart. 🙂

Želja, da vsakega ločenega označiš za škart, izhaja iz lastnega občutka manjvrednosti, ki ga želiš projicirati v tiste, ki jih vidiš kot nesposobne za resno vezo.
Poistovetiš se s tistimi, ki se jim je projekt večne veze ponesrečil in v samo zgodbo projiciraš lastne občutke, ki se porajajo ob takšni podobni situaciji.

S tem se strinjam. Vendar eno je teorija, drug pa je to teorijo tudi živeti v praksi. Ni vedno tako preprosto, ker ne človekovo vedenje pogosto vplivajo občutja, ki pa so stvar naše podzavesti, kjer je zapisano marsikaj. In tisto se ne prepiše kar tako iz danes na jutri. V bistvu se nikoli ne prepiše. Vsak dan te lahko opominja, da je tam, kar pa vpliva na tvoj način življenja. Seveda pa lahko živiš drugače, kot je tvoj starš, s tem mislim, da si lahko bolj uspešen v neki stvari, ampak je to veliko težje dosečt, kot če imaš nekoga, ki je bil ves čas ob tebi, za zgled.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kako le, če pa je tvoja resna zveza trajala najdlje en teden. Nisi tega mislil. 😉

Kdo je škart in kdo ni škart, o tem ne bom sodil jaz, ampak naj presodijo ženske. 🙂

Podobno kot pri vezah, je na primer pri službah. Lahko neko službo vzameš resno, upaš, da bo trajala čim dlje, če si zadovoljen…A vseeno se čez čas lahko naveličaš ali pa imaš preprosto občutek, da si želiš spremembo….Da si prerasel svojo službo in si želiš novih izzivov…Razlogov je lahko ogromno. Pa še to ne pomeni, da si slab delavec ali pa škart. 🙂

Želja, da vsakega ločenega označiš za škart, izhaja iz lastnega občutka manjvrednosti, ki ga želiš projicirati v tiste, ki jih vidiš kot nesposobne za resno vezo.
Poistovetiš se s tistimi, ki se jim je projekt večne veze ponesrečil in v samo zgodbo projiciraš lastne občutke, ki se porajajo ob takšni podobni situaciji.[/quote]

Robi pri službi je VEDNO bilo in bo tako da če delaš lastniku PROFIT neboš zgubo službe in bo ta trajala da upokojitve….

tako da ja tehnično gledano zgubijo službe dandanes samo tisti ki ne delajo zelenih cifer…. niti približno ne zgubi službo (procentualno) tolko ljudi kot se razveže pa bi bili sposobni furat šiht ali zvezo ”profitno”

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kako le, če pa je tvoja resna zveza trajala najdlje en teden. Nisi tega mislil. ;)[/quote]

Kdo je reko da sem mel RESNO zvezo?

Kako le, če pa je tvoja resna zveza trajala najdlje en teden. Nisi tega mislil. ;)[/quote]

Kdo je reko da sem mel RESNO zvezo?[/quote]

http://med.over.net/forum5/read.php?124,9044586,page=4

Dodaten komentar ni potreben.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kdo je reko da sem mel RESNO zvezo?[/quote]

Dodaten komentar ni potreben.[/quote]

Ja pa je….

Dodaten komentar ni potreben.[/quote]

Ja pa je….[/quote]

Živite, kakor vam drago, a ne imejte otrok.

Ja pa je….[/quote]

Živite, kakor vam drago, a ne imejte otrok.[/quote]
Se strinjam.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Eto, tudi jaz ti želim kakšnega prijetnega samca 🙂

To da so vsi pravi moški oddani je stereotipna izjava. Tudi pravi moški so bili in so samski. Res da jih je manj. Pravijo da se vsakem v življenju ponudi ena ali par dobrih šans da spozna pravo osebo, zdaj pa je od tebe odvisno če to osebo prepoznaš. Danes se vse preveč gledajo in iščejo napake tako da zaradi tega se veliko vrlin spregleda.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close