Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vprašanje za moške, prave moške :)

Vprašanje za moške, prave moške :)

Že nekaj časa tuhtam in tuhtam in tuhtam in nikakor ne morem razumeti, da nikjer več ne najdem »pametnega« tipa. Spoznavam veliko moških, vendar je večina že zavzetih, ostali pa mi niso zanimivi.

Zato sem se odločila, da napišem tudi tukaj svoj oglas. Sem živahna 32 letnica s plavimi očmi in blond lasmi. Ne maram se pretirano ličiti, zato sem bolj naraven tip osebe. Rada se pogovarjam, družim, hodim okoli. Hkrati zelo rada delam. Nisem tip »pleh« in dnar me ne zanima. Zanimajo me ljudje. Za sebe lahko rečem, da sem ogromno vložila vase, še posebno na področju osebnostnega razvoja.

Kaj pa bi rada?
Rada bi resnega moškega, do 42 let. Glavna stvar, ki jo od moškega pričakujem je spoštovanje, iskrenost in zgovornost. Pomembno mi je, da je ima tip pošlihtane stvari pri sebi.

Lahko bi pisala na dolgo in široko, vendar želim biti kratka in ostati pri bistvu.

Pišite mi! Rada vam bom odgovorila!

samska32@gmail.com

Glej deklič, jaz sem pristal na nižji intelektualni potencial zaradi dobre postave in še česa o čemer ne bom razglabljal. Sicer pa tudi pri PC-ju in telefonu izkoriščamo manj kot pol potenciala, samo da dobro izgleda!

Uf TerezaL ravnokar si zamudila moj razpis za mojo novo MON simpatijo. Škoda : )

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

v LJ v parkih je par klošarjev, ki odgovarjajo “razpisnim pogojem”
žal ne uporabljajo socialnih omrežij in boš morala svojo rit nesti ven na zrak ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

V odebeljenem grmu tiči zajec…. čeprav pred tem napiše da ni ”pleh” in ji keš ne pomeni ”nič”, potem z tem stavkom pusti odprto ene miljon zahtev, predosdkov ki jih lahko po mili volji vnese v zahteve….

Kaj pomeni da ima tip pošlihtane stvari pri sebi…. to je zelo relativen pojem in za mene je to lahko nekaj, za tebe nekaj drugega za tretjo osebo spet nekaj tretjega….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kira bedna predstavitev. Prav nič nisi povedala o sebi.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Kako da ne. Napisala je kar nekaj o sebi.

Pa ji piši na gmail, če te zanima še kaj več. 🙂

Pa ji piši na gmail, če te zanima še kaj več. :)[/quote]
Ne zanima ga. On je jamrač.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne zanima ga. On je jamrač.[/quote]

Kdo bo pa pisal 32 letnici 😉 mogoče kak obupan 35+ letnik…. ostali hočejo ali mlajšo ali manj jamrajočo 😉

Edini oglas na katerega bi POMISLIL da se morda oglasim je da če bi ženska prilimala sliko gor(celo telo), seveda bi potem (če bi bila dobra) pričakoval še dokaz preko skypa v roku 24 ur….

vse ostalo je brezveze…..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kdo bo pa pisal 32 letnici 😉 mogoče kak obupan 35+ letnik…. ostali hočejo ali mlajšo ali manj jamrajočo 😉

Edini oglas na katerega bi POMISLIL da se morda oglasim je da če bi ženska prilimala sliko gor(celo telo), seveda bi potem (če bi bila dobra) pričakoval še dokaz preko skypa v roku 24 ur….

vse ostalo je brezveze…..[/quote]
fantje v tej kači: bejba je postavila vprašanje Moškim … vi ste pa pičkeži, ki nimate kaj tipkati v tej temi

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

A tako, ultimat bi ji postavil ,ki bi bil zavarovan s čim? Ugledom, lepoto, denarjem, šarmantnostjo? :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

[/quote]
Ja, pa še ime za mail si je izbrala – samska32. Haha, samo predstavljaj si kok mora bit ta ženska vizualno v p****.

Največji posmehljivci ste največji revčki. Saj to smo že dokazal…smejim se:).

Lih v tem je fora, ker me ne. Pač ni vzbudila dovolj pozornosti pri meni, njej opis se mi ne zdi niti približno zanimiv. Pa da opredelim :

“Sem živahna 32 letnica s plavimi očmi in blond lasmi. Ne maram se pretirano ličiti, zato sem bolj naraven tip osebe.”

To je še okey.

” Rada se pogovarjam, družim, hodim okoli. Hkrati zelo rada delam. Nisem tip »pleh« in dnar me ne zanima. Zanimajo me ljudje. Za sebe lahko rečem, da sem ogromno vložila vase, še posebno na področju osebnostnega razvoja.”

Totalen FAIL. Rada hodi okoli, rada dela in denar je ne zanima. Sliši se, kot v naprej pripravljen speech, ki ga pove kandidatka za miss sveta v kamero.

“Kaj pa bi rada?
Rada bi resnega moškega, do 42 let. Glavna stvar, ki jo od moškega pričakujem je spoštovanje, iskrenost in zgovornost. Pomembno mi je, da je ima tip pošlihtane stvari pri sebi.”

Do 42 let bi rada starega moškega. Mislim, a me zajebavaš ? Zakaj točno 42 ??? Pričakuje spoštovanje, iskrenost ( haha, 100 % iskrenega moškega išče, good luck with that ) in zgovornega ( ok to še gre ). Pa pošlihtane stvari pri sebi, wtf to sploh pomeni ? Preveč na splošno se prebere. Dokler se človek počuti okey v svoji koži mu prav nič ne manjka.

Zato je pa napisala svoj mail, da ji tisti, ki jih zanima bolj podrobno, lahko pišejo. Ne vem, kaj če čakaš sanjač, ki bi vse imel na pladnju. Nehaj javkat kot tečna ženska ali pa jo vprašaj to, kar ti ni jasno.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Lih v tem je fora, ker me ne. Pač ni vzbudila dovolj pozornosti pri meni, njej opis se mi ne zdi niti približno zanimiv. Pa da opredelim :

“Sem živahna 32 letnica s plavimi očmi in blond lasmi. Ne maram se pretirano ličiti, zato sem bolj naraven tip osebe.”

To je še okey.

” Rada se pogovarjam, družim, hodim okoli. Hkrati zelo rada delam. Nisem tip »pleh« in dnar me ne zanima. Zanimajo me ljudje. Za sebe lahko rečem, da sem ogromno vložila vase, še posebno na področju osebnostnega razvoja.”

Totalen FAIL. Rada hodi okoli, rada dela in denar je ne zanima. Sliši se, kot v naprej pripravljen speech, ki ga pove kandidatka za miss sveta v kamero.

“Kaj pa bi rada?
Rada bi resnega moškega, do 42 let. Glavna stvar, ki jo od moškega pričakujem je spoštovanje, iskrenost in zgovornost. Pomembno mi je, da je ima tip pošlihtane stvari pri sebi.”

Do 42 let bi rada starega moškega. Mislim, a me zajebavaš ? Zakaj točno 42 ??? Pričakuje spoštovanje, iskrenost ( haha, 100 % iskrenega moškega išče, good luck with that ) in zgovornega ( ok to še gre ). Pa pošlihtane stvari pri sebi, wtf to sploh pomeni ? Preveč na splošno se prebere. Dokler se človek počuti okey v svoji koži mu prav nič ne manjka.[/quote]

Pač noče več kot 10 let starejšega od sebe, razumljivo, čeprav patetično. Tipično za ženske, ki ne vedo dobro sploh kaj bi rade. Kar se dokazuje s tistimi pošlihtanimi stvarmi. Koje bre pošlihtane stvari ženo????

Tereza, se bojim, da se tule na monu kaže, da imaš prav. Oglašajo se ti dve vrste moških: prijetni, toda oddani ter samski in saj vidiš kaki.
Želim ti, da se vseeno najde tudi kak samski prijeten moški.

Zato je pa napisala svoj mail, da ji tisti, ki jih zanima bolj podrobno, lahko pišejo. Ne vem, kaj če čakaš sanjač, ki bi vse imel na pladnju. Nehaj javkat kot tečna ženska ali pa jo vprašaj to, kar ti ni jasno.[/quote]
Ti si tečen bumbar. Jst grem čez 3 ure na date, z 10 let mlajšo žensko od nje.

Pa še ena 19 letnica nori za mano. Raje ne bom pokazal slike, ker se boste še pojedli od ljubosumja.

ja, za eno 19letno punčaro pa se res sekiramo.

ja pisanje po forumu je eno, tvoje vsesplosno nakladanje po forumu pa kaze na bolj zalostno resnico. Ce se tako obnasas do zensk, kot se tukaj, bos se dolgo obsojen na desanko, ali zelo grde babe, ki poberejo vse, tudi take kalibre kot si ti in tvoja druzbica.
Kaj je tereza narobe napisala mi nekako ni jasno, ampak vi imbecili se ze spravite na njo in secirate vsak njen stavek. Res ste pravi zagrenjeni bolniki. Ko berem take vase umotvore, se prav zgrozim s kaksnimi cudaki si moram zemljo delit.

@tereza
, se najdejo tudi taki kot si jih zelis in ti ustrezajo, samo taki ne spemajo po forumu po dolgem in pocez, ampak so bolj v ozadju. V ospredju so bolj nesamozavestni pimpeki tipa dosadni, pa oni ptujski mladic, ko se morajo duvat v vsakem drugem postu, da so ja opazeni in dobijo pozornost

samska32@gmail.com

V bistvu je tako, da tudi najlepše velikrat poberejo/naletijo na največje “frajerje”. Punca lepa ali grda, sploh ni pomembno, Pomembno je, kako vidi sebe in kakšen odnos meni, da si zasluži. Pogosto imajo tudi lepe punce pri tej izbiri veliko težav, predvsem v mlajših letih. Njen odnos v družini je tisti, ki bo povedal, kakšnega partnerja si bo izbrala. To velja še posebej, kadar si izbremo napačnega partnerja, ko še ne nosimo v sebi stare vzorce vedenja in doživljanja in še ne vemo, koga si resnično želimo ob sebi in kako do dosečt.

samska32@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close