Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vprašanje za moške, prave moške :)

Vprašanje za moške, prave moške :)

Ne, to ne gre čist skupaj. Ločenci, če so že, so “škart” ravno zaradi ločitve same (to je ravno bil point te debate). Ločitev (ali pa katerakoli druga slaba izkušnja) pa je tista, ki lahko človeka naredi tudi boljšega, ali pa slabšega, odvisno kako jo nek človek doživi in kakšne posledice pusti pri posamezniku.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

pajk oprosti, ampak pri meni ta zblojena slovenska mantra, da če 100x ponoviš laž potem postane resnica pač ne velja, ti se kar tolaži če lahko lažje živiš….žalostno kje že to da si tako površen bralec….moj zakon ni bil nikoli opredeljen kot srečna zveza ampak zgolj in samo kot zveza, kot je formulirano v klenem pravniškem jeziku…kot zrel človek vem, da ima vsaka zveza vzpone in padce, svetle in temne dni….ti tega seveda ne moreš razumeti, ker kot đanki iščeš zgolj in samo dnevni fiks srečne zveze, ki pri tebi traja cca 15 min( pač odvisno kako dolgo ti orodje zdrži)…za zakonca pa ima zveza 24 ur….[/quote]

Torej tvoja zveza ni več v nobenih dneh ker iz temnih je prešla v črno luknjo in je končana za zmeraj?

jaki temni dnevi tole… pol je bolše en FIKS

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Dajte no ločenci, nisem vam jaz kriv, da ste si zadali projekte, ki jih niste bili sposobni peljati. Sposoben dec, ki res živi za zvezo, bo zmožen peljati zvezo čez drn in strn, v doberm in slabem.

In ker je zveza na dolgi rok garanje, je jasno, da bi vaša morebitna druga dolgoročna zveza bila podobna polomija, če ste že pri prvi klasični zvezi zatajili.

Ločenci ste v tem izgubili. SEj to ni nič slabega, vsi imamo napake, slabo je sramovati se svojih slabosti in se še kar predstavljati kot robo, godno za resno partnerstvo. Priznajte raje, da ste glih tolk primerni za resno partnerstvo, kot recimo jaz. Jaz si vsaj v štartu priznam, da nisem..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kaj pa vem. Če imaš pred sabo maraton in si eden že preden se preizkusi, prizna, da ni primeren, potem res ni, saj ga ne bo niti šel tečt. Tisti, ki pa vsaj malo verjame vase, pa bo vsaj poskusil in s tem dobil možnost, da priteče do konca.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ne razumem kaj imaš ti z mojim propadlim zakonom? tako tudi ne razumem česa bi bil ti kriv?
zveza ni nobeno garanje, no je pa res, da če ti dojema zvezo kot garanje mi je jasno zakaj si samski…si pač lene sorte,človek ki misli, da je vse kar mora vložiti v žensko 10 cm mlahavega mesa….
zame se z ločitvijo ni življenje popolnoma nič spremenilo…..namesto za dva sedaj kuham le zase….to je edina spremeba….

Resna zveza na dolgi rok je garanje. Mene vedno nasmeji, ko se kdo hvali, da je imel recimo dve 5-letni zvezi. To pomeni samo to, da človek pusti zvezo vedno, ko malo zaškripa.

In ne, ni bolje vsaj probat in na pol poti končat, kot sploh ne probat. To je logika luzerjev. Razumen človek se v življenju loteva projektov, ki jih zmore, ne takih, ki jih ne zmore.

Če pred vsakim projektom obupaš, preden sploh ugotoviš, ali ga zmoreš, potem res večji luzer ne moreš bit. :)) Lahko se imaš še za toliko razumnega.

ni nobeno garanje, to kar ti razglaš je zgolj tvoj beden izgovor, da se ne ustališ, …zakon pač ni noben projekt, to bi ti kot prvnik moral vedeti…kaj je namen zakonske zveze, bil je in bo….
take ven mečeš, da bi se še crknjena koza začela režati spider če bi te slišala)))
saj ni čudno, da si samski…katera normalna pa bi psolušala tvoje poglede na zakon? raje v začetku pobegne kot pa gara tvoj projekt do konca življenja)))

Marko, kaj ti pravzaprav tolk kontriraš meni v tej temi? Si mogoče ločenec? Te skrbi, da boš to postal?

Meni je pač smešno, kako ločenci še kar trdijo, da so primerni za resno zvezo. Prvič, demantira jih njihov rezultat, drugič, odrasli dedci bi že lahko prišli k pameti in se naučili samskega življenja.

ni nobeno garanje, to kar ti razglaš je zgolj tvoj beden izgovor, da se ne ustališ, …zakon pač ni noben projekt, to bi ti kot prvnik moral vedeti…kaj je namen zakonske zveze, bil je in bo….
take ven mečeš, da bi se še crknjena koza začela režati spider če bi te slišala)))
saj ni čudno, da si samski…katera normalna pa bi psolušala tvoje poglede na zakon? raje v začetku pobegne kot pa gara tvoj projekt do konca življenja)))[/quote]

In kako je bil tvoj projekt uspešen?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

saj ni čudno, da si samski…katera normalna pa bi psolušala tvoje poglede na zakon? raje v začetku pobegne kot pa gara tvoj projekt do konca življenja)))[/quote]

In kako je bil tvoj projekt uspešen?[/quote]
Misliš v primerjavi s tvojim, ki je trajal en teden? :))

meni je marsikaj smešno pajk, tudi tvoje trmarjenje, kot prvič ne veš zakaj sva se z ženo ločila, kot drugič že cca dve leti živim sam, si kuham itd….no za čisščenje hiše in likanje imam najeto gospodinjo, ker sam nimam časa pa tudi to mi nalaga družbena odgovornost…sicer pa, tudi prej sva imela z ženo najeto gospodinjo, s tem, da nama je čez teden tudi kuhala..

In kako je bil tvoj projekt uspešen?[/quote]
si ti neumen ali se samo delaš? o zakonu kot projektu govori spider ne jaz , tako da njega vprašaj kok uspelih projektov ima za sabo

A tako slabo vam že gre v vaših zvezah, da morate štet, kolk dlje ste v resni zvezi, kot mi v neresni z raznimi fukarami?

In se s tem tolažit?

Joj, Marko, joj.

Za resne ljudi, ki se tega lotijo, je resna zveza življenjski porok. Kaj pa ti misliš?

Kolikokrat me boš še vprašal isto stvar? Jaz sem neresen. Ti pa tud nisi boljši od mene, priznaj si že enkrat.

življenjski projekt ( ne porok)

Saj ne kontriram. Samo sodelujem v debati. Samo tebi se zdi, da kontriram, ker se mogoče ne s strinjam z vsem s teboj.

A tako slabo vam že gre v vaših zvezah, da morate štet, kolk dlje ste v resni zvezi, kot mi v neresni z raznimi fukarami?

In se s tem tolažit?

Joj, Marko, joj.[/quote]
Ne, Matkič je spraševal o uspešnosti projekta, pa sem ga vprašal, s čim ga lahko primerjamo, da lažje ocenimo. 😉

Niti žarnice ne bi imeli, če bi Edison razmišljal tako kot ti, in po prvem neuspelem poskusu odnehal.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Za resne ljudi, ki se tega lotijo, je resna zveza življenjski porok. Kaj pa ti misliš?

Kolikokrat me boš še vprašal isto stvar? Jaz sem neresen. Ti pa tud nisi boljši od mene, priznaj si že enkrat.[/quote]
poznam mnogo resnih ljudi, z uspešnimi zakoni pa nihče svojega zakona ne jemlje smrtno resno…sklenitev zakonske zveze je zgolj simbolična potrditev zveze dveh…saj menda veš da sta pri nas izvenzakonska skupnost in zakonska zveza popolnoma izenačeni?
jaz tebe do sedaj nsem nič spraševal, tako da ne vem katero stvar te skoz sprašujem…..absolutno nisem boljši od tebe, pa tudi slabši ne….ljudi vedno dojemam kot sebi enake…ampak večina (recimo sadni pa matkič pa še kdo)..mene dojema kot slabega..saj veš, izobrazba (pomankljiva, pa alko, p ločitev itd)

Vredu, X6, sam živiš, sam si kuhaš, moje vprašanje je, zakaj si še kar želiš resne zveze, zakaj si še vedno domišljaš, da si je sploh sposoben…

V tem se skriva vprašanje, ki si ga moraš ti zastaviti in nanj odgovoriti sam. Zakaj si ti domišljaš, da tega nisi sposoben?

Pa dobro, si ti malo omejen, ali kaj je s tabo narobe? Resno? Kolikokrat bom še moral pojasnjevati svoja stališča, zakaj nisem v zvezi? In odgovarjati na vedno ista vprašanja?

nikoli nisem napisal ,da si ponovno želim resne zveze, ti pa bom odgovoril…kar sem mora zgoditi se bo zgodilo, torej če bom srečal novo žensko in če bo za tudi ona za bi si tudi novo zvezo omislil, zakaj pa ne…domišljam? nič si ne domišljam spider, kot sem ti povedal imam neizmerno zaupanje v Vesolje…vesolje že ve….tu je odgovor na tvoje vprašanje pajk))

Torej, še kar se nisi ničesar naučil, tega, da to ni zate, zato te je tudi tako razburil post Pandore, ki je bil kajpak zelo resničen..Ni sramota biti ločen, daleč od tega, zaskrbljujoče pa je, če tak človek še kar goji neka pričakovanja, kot jih je imel nekoč, ko je bil manj izkušen…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close