vem, da jo vara
Jst se pa ne strinjam s tabo Matkić. Pravemu prijatelju se pomaga, se ga opozori na tak drek. Večina folka itak gleda samo na svojo rit, ko se pa oni znajdejo v težavah, takrat pa naredijo celo analizo kdo jim je takrat stal ob strani in kdo ne. Takih prijateljev pa seveda ni veliko, lahko jih prišteješ na prste ene roke, mogoče še to ne, eden ali dva bosta mogoče taka.
a je kdo/katera že komu/kateri odcenkal kaj “počne” njen dragi/a med drugimi bedri / na drugem onetu???
raje bi še jaz komu bejbo kresnil kot, da mu povem, da njegova jemlje “dopolnila” ☺ … OK kakšnemu dripcu, ki si to zasluži [sub](Sadni, Pajkec, Matkić ..)[/sub] bi se pa še celo zlagala, da ga njegova dobi še kje
1. Jaz!!! moj Sin in Sveti duh, Alah, Šiva, Buda … tega nismo zahtevali
2. odpuščamo samo grehe … ne pa traparije[/quote]
Zgleda, kot da ga skupaj cukate. Kje pa ste? :))
1. Jaz!!! moj Sin in Sveti duh, Alah, Šiva, Buda … tega nismo zahtevali
2. odpuščamo samo grehe … ne pa traparije[/quote]
Zgleda, kot da ga skupaj cukate. Kje pa ste? :))[/quote]
odreši človeštvo svoje prisotnosti … pa boš prišel k nam ☻
Point je v tem da te nobene napake SVETA ne izučijo tako dobro kot tiste ki jih izkusiš sam…
Ni Roosevelt reko da igraj za več kot si lahko privoščiš in se boš naučil vsako ”igro”
No tale ”več” je ravno to da igraš sam brez nasveta in mnenja drugih …
če bi ta ista ženska varala prijatelja tvojega moža, bi ji mož povedal. moški niso dvolični, ko se rešuje moška čast.[/quote]
Ja samo da bi se dosti moških potem odlošlo raje varat kot pa pustit svojo punco… zato ker moški LAŽJE živimo kot sostanovalci in seks frendi kot ženske 😉
Jaz bi takoj vzel žensko s katero bi živel skup stroški pol/pol občasen/reden seks pa še druge bi mel lahko 😉
kaj te češ lepšega kot da maš doma žensko okrog lahko ženske loviš pa še stroške si z nekom deliš 😉 za druge pa je pač ”sestra” 😛
Forum je zaprt za komentiranje.