Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vem, da jo vara

vem, da jo vara

Jah, tudi sama dosti pišeš na čveku, tko da ne vem kako to, da se ti še vse do danes ni posvetilo, da se vse samo okoli enega uporabnika vrti, ki nas kar naprej omenja, citira, prca, zraven pa še piše, da uživa ob tem.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Jah, tudi sama dosti pišeš na čveku, tko da ne vem kako to, da se ti še vse do danes ni posvetilo, da se vse samo okoli enega uporabnika vrti, ki nas kar naprej omenja, citira, prca, zraven pa še piše, da uživa ob tem.[/quote]

Glej, briga me, če je ta uporabnik večinoma tisti, ki prvi špikne, citira, poda vprašanje – vedno se najde vsaj eden od vas treh, ki igro nadaljuje (včasih tudi vsi trije), saj nikomur od vas na kraj pameti ne pade, da bi ga enostavno ignorirali. Tako da še kako drži, da sta za prepir potrebna dva – en ga začne, drugi nadaljuje.
Provocirati je pa tudi najlažje tistega, ki “hitro zagrabi”.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Saj sem ga ignoriral, dokler nisem ugotovil, da tudi tako ne odneha.

Očitno premalo.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Itak gospodična vsevedna.

Meni je vseeno kako ti živiš. Bolj me moti, ker talaš napačne nasvete uporabnikom in tako negativno vplivaš na druge ljudi. Pišeš kot, da si požru celo znanje sveta, doma se pa božaš po jajcih in se po skajpu tipkaš s svojo virtualno punco Petro. To so podatki, ki si jih sam delil z nami, noben te ni prosil, da greš klicat gor svojo punco, sam si jo pripeljal in nam jo predstavil.[/quote]

o shit, vidva se kr ne nehata! oz.ne sadni ti ne nehas. kaj se mors zmeri vpict v vse. pust cloveka da deli mnenje.zivi in pustu ziveti

pa tole je virtual life! kok mors bit konfliktna oseba sele v reali…kr glava me ze boli.

Jah, tudi sama dosti pišeš na čveku, tko da ne vem kako to, da se ti še vse do danes ni posvetilo, da se vse samo okoli enega uporabnika vrti, ki nas kar naprej omenja, citira, prca, zraven pa še piše, da uživa ob tem.[/quote]

mislm da se vsi bolj obesate nanjga kot on na vas.on samo komentira vas pa ziritira ker je pac povsod prisoten. IN? njegov lajf njegov cas.

res se ze ponavljate!

Statistike kažejo, da je težko najti moškega (pa tudi žensko), ki je zvest. 🙂
Pa, da je ob tem še možnost za prijateljstvo, pa je tako, kot bi iskal iglo v kopici sena.

Daleč od tega, da bi bila vsevedna, ampak glede na to, da se še vedno bockaš z njim, ga pa očitno nisi prepričal v to, da resno misliš, ko mu pišeš, naj te pusti pri miru. To, da on ne upošteva prošenj drugih ljudi, je pa v bistvu še najbolj njegov problem, ne pa tvoj ali Spiderjev. Oz. bo to nehal biti, ko ga boste ignorirali.

Sem imela podoben primer le da me ni varal. So pa skrivale vse drugo. Z dnevom ko sem izvedela da one to vejo, pisi propalo ai cau, crta! Cez noc. in seveda tisti ki ve da je zajebu, se potem oglasi na vsake tok da pretipa teren ker ga je sram priznat, zato pa je sledila ignoranca tudi iz njihove strani..tako da je vsaka sla na koncu svojo smer 😉 sedaj po letih sepa najdejo opravicevat.ne. eni pac odidejo z razlogom in take “prijatelje” ne rabimo.

jaz bi povedala. mogoce najprej mozu…sam to je k pogodba s hudicem.

LOL. Dokaži mi, da sem jaz tisti, ki njega ne pustim pri miru. Dokler ne narediš tega, sploh ne omenjaj mojega vzdevka.

Sem se ravnokar zamislil nad samim s seboj, pred nerazgledanimi babnicami se branim. Le čemu mi je bilo tega treba. Grem počet kaj bolj koristnega :>

Končno.

LOL. Dokaži mi, da sem jaz tisti, ki njega ne pustim pri miru. Dokler ne narediš tega, sploh ne omenjaj mojega vzdevka.[/quote]

Jaz vedno vidim tvoj nick, kjer je Marko tak pricaplja za njim Sadni, ki se vtakne v nacin njegovega razmisljanja, ces zelis spreminjati ljudi, vsiljujes mnenja, vsevednez bla bla bla.. stokrat prezveceno bla bla pa brez zamere. saj tudi druge ozmerjas s tem in si sovrazno nastrojen prot njim. lih prej sem videla kako je ena nekaj komentirala pa si jo oznacil za vsevednico (z negativnim prizvokom).in ti to pocnes, marko je pa toleranten za razliko.

a se ne vprasas da si isti on ..ker isto prezivljas prosti/sluzbeni cas tukaj gor, delis nasvete ipd. Pa opazam da so tudi drugi dost gor..ampk ti opazis vedno le Markota.

spet smo offtopic. zagnojil temo do konca, yey.

tipično žensko mišljenje in vprašanje…

To je približno takšno vprašanje kot da bi se jaz vprašal kakšne prijatelje si moja punca izbira ker KADIJO jaz pa to sovražim?

[/quote]

Oprosti če razmišljam tipično žensko … :/
Najboljši prijatelj je zame tista ena oseba, na katero vem, da lahko računam, da je zanesljiva, s katero me družijo nekatere vrednote.

Žensko očitno varanje dovolj moti, da razmišlja, da bi to tej ženski povedala. Pomeni, da ji je zvestoba pomembna vrednota, in verjetno fair play tudi. Moževemu prijatelju očitno ne eno ne drugo. Mož je na zlati sredini. Katere vrednote deli? Njene? Ali prijateljeve?

PA če se vrneva k tvojemu kajenju. Tudi mene moti. In vse moje partnerje doslej. In nobeden on njih se ni intenzivno družil s tistimi, ki živijo v dimni zavesi … ker jim je šlo enostanvo na bruhanje. Pa so lahko bili zelo fejst ljudje … Očitno tebe kajenje pa le ne moti toliko …

Seveda ne. Ampak kako ti potem gledaš na svojega najboljšega prijatelja. Vauuuu, mu je všeč isti sok kot meni, dajva biti najboljša prijatelja … vse drugo itak ni pomembno. Prijatelj je človek. En človek. Ne razdvojena osebnost, kjer je tebi pomembno samo, kaj dela ko je s tabo, ko pa te ni zraven, ni pomembno, ali lovi dinozavre, ubija otroke, prodaja mamila, … whatever..

Vsak človek ima hibe in tudi prijatelji niso perfektvni, ampak zato da postanejo tvoji najboljši prijatelji, pa se moraš z njimi v marsičem ujemati. Jaz sem zgolj sugerirala, da bi se na njenem mestu (glede na to, da ji je zvestoba očitno pomembna in fair play tudi) raje kot z varanjem v drugem zakonu vprašala po vrednotah v svojem.

In če sem zelo žleht, trdim, da zna postati tvoj problem, kaj dela z ženo, ker ko se bosta ločevala na nož in bo potreboval podporo, ga boš ti kot njegov najboljši prijatelj vlekel iz zosa … in za to porabil en kup energije. Ki je ne bi bilo treba, če bi on mogoče zadeve peljal drugače.

x2

Kaj te brigajo druga življenja in kaj ta življenja počnejo…

Poskrbi da tvoj mož nima ljubice druge moške pa pusti pri miru ;)[/quote]

Pa glej ga tipa … sam pravi isto kot jaz … potem pa meni razlaga, kolk butasto razmišljam…

Pa je iz opisa, ki ga je podala avtorica, jasno razvidno, da njen mož za prijateljevo varanje ve?

v vrtcu smo imeli par takšnih “pacientov”, ki so ves čas dregali z: “jaz pa nekaj vem, pa ne povem” — potem se je pa izkazalo, da je vedel/a Nič — in si je kar nekaj izmislil/a – potem, ko ga/je nihče ni šmirgljal.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

WTF?!

Od kod pa ideja, kakšna oseba je njena prijateljica? Sem še enkrat prebrala njeno objavo (eno in edino), pa nikjer nisem zasledila niti drobca opisa, po katerem bi kdorkoli lahko prišel do vtisa, da prijateljica ni “zrela oseba, ki zna … blablabla”.[/quote]
Ne vem, kaj si sploh želela povedat. Nisem nikjer niti napisal, da prijateljica ni odgovorna oseba. Torej, čemu ta opazka? 🙂
Vseeno je potrebno dodatno pojasnilo. Želel sem povedat, da če je prijateljica odgovorna/zrela oseba, bo njeno opozorilo sprejela kot dobronamerno in bo informacijo preverila, namesto da bi ji očitala, kako se laže in ji ne privošči sreče. Mislim pa, da ni, če je spregledala, da jo partner vara. Menim, da podobne sorte ptiči skupaj letajo. Pa to ne pomeni, da je zmožna prevarati tudi ona, pač pa, da podobno slabo gradijo svoj odnos, zaradi česar potem pride to tega, do česar je prišlo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Moj najboljši prijatelj zelo uživa ob metanju nožev v les in brušenju… meni se to zdi butasto na kvadrat, njemu pa je vrednota da zna nabrusit nož, kupuje si tone nekih kamnov za brušenje in kaj jaz vem še kaj….

on ni moj prijatelj zaradi vrednote ampak zato ker se lahko zanesem nanj in ker lahko računam nanj…. če bi njegova punca varala njega, to ne pomeni nič manj zanesljivosti pri njemu ker to kar mava midva (prijateljstvo) ni stvar njene punce ampak naju, tako kot ni NJENO varanje stvar mene ampak njih 3.

a kapiraš?

to je vmešavanje v tuje življenje….

Če bi jo RESNIČNO dovolj motlo nebi spraševala na forumu.

to da pa mož ve da prijatelj vara tega pa ni napisala.

Torej če se recimo moj najboljši prijatelj odloči in gre v vojsko in potem teoretično v tujsko legijo in mu to postane vrednota bom jaz zavrgel to vse ker se jaz s tem ne STRINJAM?

njegovo življenje so njegove odločitve, jaz ga nimam nič manj ali več rad zaradi njegovih dejanj…

kar se pa tiče zadnjega odstavka, če bi jaz kot prijatelj to tudi vedel, bi mu enostavno povedal da se pač s tem ne strinjam ampak je to njegova zadeva samo ob težavah naj ne hodi k meni po pomoč, najboljši prijatelj gor ali dol…

najboljši prijatelj =/= brezpogojna pomoč, včasih je najboljšega prijatelja treba tudi pustit da se sooči sam z svojo napako, kajti napaka ki jo izkusiš sam je največ vredna kot nauk!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Nekateri sklepamo prijateljstva na kakih drugih osnovah ne samo na materialističnih napr. 😉
Avtorici iskrenost očitno nekaj pomeni in se je sedaj znašla v dvomih ali pove in ostane iskrena prijateljica ali pa zamolči in se na nek način oddalji od te osebe v smislu njene definicije prijateljstva.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Matkič ta tvoj prijatelj, če bi varal, je očitno en bolj neiskren kot pa iskren človek. Verjemi, da bo tudi tebe okrog prinesel, če je svojo partnerko. Mogoče za to nikoli ne bo imel možnosti, sigurno pa je večja verjetnost, da te prinese okrog neiskren, kot pa iskren človek. Ampak tebi iskrenost ne pomeni dovolj, kar je razumljivo, ker tudi sam te lastnosti nimaš tako zelo razvite. Še. 😉
Ko pa te bo prijatelj enkrat prinesel okrog (starejši kot boš, več boš imel izkušenj takih in drugačnih), boš pa tudi ti mislil drugače. Eni pač rabijo s palico po hrbtu, da dojamejo. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Možev prijatelj vara svojo ženo, jaz to vem, ampak ji ne povem. Nisva si tako blizu. Se pa nikakor ne želim srečat z tem moževim kolegom, poskušam tudi možu dopovedati, da je slab karakter (moža je že nič kolikokrat kaj nasral, mu je dolžen, ga napeljeval v varanje, mu celo žensko zrihtal….) samo moj mož nima jajc. Se ga izogiba kolikor lahko, ampak tip skače za njim, okoli njega. Mika me, da bi mu sama zabrusila, naj se spelje nekam, ker je baraba.
Skratka – sama vem, da dobri kolegici bi povedala o takem življenju njenega, kajti za svoje prijateljice vem, da bi to želele, ker smo o tem govorile. Preveri, potipaj kaj želi ta tvoja, drugače pa – naj tvoj mož reče kakšno njemu, če ni isti, ali pa kot moj.

Le kaj še počneš s takim brezjajčnikom, ki te niti ob zrihtani ženski ne upa prevarat.

Le kaj še počneš s takim brezjajčnikom, ki te niti ob zrihtani ženski ne upa prevarat.[/quote]Sej je res tepec, apak je mooooooooooj!
:)))))))))))))))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close