Včasih pomislite, če bi se namesto da klofamo po tastaturi, raje srečali v živo?
Kurbe so itak za tiste, ki si zaupanja ženske ne zmorejo dobit drugače. To srečanje pa nima takega namena, vsaj ne namenskega. :p
Robi pa kurbe? Neko cenejšo varianto, da ne bo moškim dolgčas. :)))[/quote]
Kurbe? Idi si zaprat usta![/quote]Dejte sporočit naslov vam bom nekaj materiala kar po hitri pošti poslal. Saj ni važno kaj, tudi če bo gnilo bo ok za obmetavat… 🙁
Tebi Krivokljunka pa za dober namen pošljem po Ketjenki nekaj diščih, samo ne vem, če boš kaj dobila, če je Katka tako sestradana kot piše….. 😉 🙂
Potem pa orgijo udarimo z 90-kilskimi 40-letnicami pod taktirko Sadnega. :))[/quote]
Pa ja, orgijo ja, recimo, oralno. 🙂
Ring? Ne vem no, ne znam se braniti s pestmi niti nočem da me kdo v to sili, tako da…že maham z belo zastavico. Zaskrbljujoče, koliko nasilnih idej zadnje čase tu gor preberem, res se sprašujem ali vsi imate višek testosterona ali le iščete nove načine za sproščanje viška energije v smereh fizičnega spopada….še dobro, da je to le forum in nič več od tega.
Ne, nisem.
Vzeto na znanje. Pred tem pa sem ti bil še všeč? :)[/quote]
Všeč? Ne, ne bi se tako izrazila, toda ko si začel bluziti ono tezo, da ženske same prosimo za batine….too much za moj mozeg, ne bom se spuščala ali dvigala na tak nivo razmišljanja in ne toleriram tega, da me nekdo sili v takšna razmišljanja; zato so tvoji posti out.
Dobila malo prej ali dosti prej-je temna sila posegla vmes pa nisem mogla prej pisati- neko sporočilo pritožbene narave čez tvoje pisanje… kaj neki jemlješ ti za neke arcnije, moja mama bi rekla, da so te najbrž dobile ose, jaz sem pa preprosto očarana, kako terapijo nekateri potegnete iz pisanja po tem forumu… verjetno iz razloga, ker je družbeno bolj sprejemljiva oblika prepucavanja na počitnicah?
Ne bo to šlo tako prijateljica, kako je že s tistimi besedami, it might have been...?[/quote]
Ok Katenjka, nekomu se je mogla potožiti…a si jo potolažila?
Ne morem verjeti, da si tisti stavek vzela za res…Pa čeprav je na koncu smeško.
Če bi me poznala, bi v meni videla milostnega človeka in bi midva kar hitro končala najin spor…Z objemom…Zastavico zato lahko pustiš kar doma..:)[/quote]
V redu je Robi, že pozabljeno, se ne bo treba objemat 😉
Vzeto na znanje. Pred tem pa sem ti bil še všeč? :)[/quote]
Všeč? Ne, ne bi se tako izrazila, toda ko si začel bluziti ono tezo, da ženske same prosimo za batine….too much za moj mozeg, ne bom se spuščala ali dvigala na tak nivo razmišljanja in ne toleriram tega, da me nekdo sili v takšna razmišljanja; zato so tvoji posti out.[/quote]
Saj se ti ni treba spuščat, ker sem dobil občutek, da si že tam, žal. Le, da seveda si tega ne moreš priznat, ker se tega ne zavedeš. Dal sem ti lep primer, ki je enako tvojemu razmišljanju.
Všeč? Ne, ne bi se tako izrazila, toda ko si začel bluziti ono tezo, da ženske same prosimo za batine….too much za moj mozeg, ne bom se spuščala ali dvigala na tak nivo razmišljanja in ne toleriram tega, da me nekdo sili v takšna razmišljanja; zato so tvoji posti out.[/quote]
Saj se ti ni treba spuščat, ker sem dobil občutek, da si že tam, žal. Le, da seveda si tega ne moreš priznat, ker se tega ne zavedeš. Dal sem ti lep primer, ki je enako tvojemu razmišljanju.[/quote]
Pravijo, da občutek vara in ti nisi nobena izjema, če se motim jaz pa je to tako ali tako moj problem in ti nisi zanj noben odrešenik, ne v mojem primeru niti v primeru koga drugega. Za začetek odreši vsaj sebe teh nubeloz, s katerimi si tam forum povsem naredil nezanimiv, enoličen in skrajno dlakocepski.
Saj veš Samica, da je ta občutek okrog nezanimivega foruma le tvoj in morda te celo vara. meni je precej zanimiv, zato sem tukaj. Zakaj si pa ti? Pa ne bit tolk resna. Če verjameš, da se motim, mi pač odpustiš a ne. Saj mi je dovoljeno motiti se? 🙂
A te res zanima odgovor na to vprašanje? Jogi se sproba preden se kupi, ja to sva naredila, medtem pa vztrajno uničujeva starega. 🙂
Verjamem. Saj dostkrat se zgledujem po tebi in tvojem slogu, ki je še bolj umirjen. Vsako osebno spoznanje prinese več miru.
Moj cilj je bil, da bi se izognila tvojemu pridušenemu in brezveznemu psihoanalitskem nakladanju. Razmišljam o sebi toliko kot je potrebno, včasih več, včasih manj – ne znam/nočem se temu izognit, ne znam pa presoditi kakšna je intenzivnost lastnega zavedanja navznoter in navzven in če se odvija v pravo smer ali se bom spet zaciklala pri čemerkoli že 😉
Forum je zaprt za komentiranje.