Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Včasih pomislite, če bi se namesto da klofamo po tastaturi, raje srečali v živo?

Včasih pomislite, če bi se namesto da klofamo po tastaturi, raje srečali v živo?

Midva pa sorodni duši..:)
Le jaz se ne šminkam..Mogoče le zato, ker sem moški..:)

Najbolje, da se dobiva v ringu. Bo vsaj občinstvo nekaj imelo od tega..:)

A si ti zdaj zadovoljna, da imaš še z enim človekom več, uničen odnos in gojiš zamero ?

Nežabarji smo v slabši poziciji 🙂

Madonca, ste fletni – mi smo ne na SČ caka caka zmenili, organizirali in dobili – a ne Robi? Prav luštno je bilo.

Drugače sem pa mislila, da se samo na SČ non-stop nekaj prepucavajo(mo), pa vidim, da ne:)))

Res je bilo. Pa ni bilo nobenega prepucavanja tam v reali..:)

Eh ja, to je en :). Ob vseh takih finih in pametnih ženskah se jaz ne bi dobro počutila :). Razen, če v resnici niso vse tako pametne in sploh super kot se delajo tu gor.
Meni so bolj všeč interesna druženja in seveda ne v LJ :).

Midva pa sorodni duši..:)
[/quote]
Nežabarji smo v slabši poziciji :)[/quote]

Začelo se je dobro, sedaj bi bilo pa najbrž bolje, da gre vsak s sabo na srečanje……

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Sadni, nikjer nisem napisala, da imam kaj proti LJubljančanom. In tisto o žabarji, kar citiraš, ni moj zapis.
Dobro prečekiraj kdo kaj napiše, preden obtožuješ.

Aja, celo moderator je to napisal. Ja krasno…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Sadni, težave imaš pri branju. Ne, tudi Robi ni tega napisal.

Sadni želi v nas projicirati svoje sovraštvo. 🙂

Napisal sem samo, da smo v slabši poziciji, ne pa, da koga sovražim.

Nežabarji smo v slabši poziciji :)[/quote]

Nabavi si očala.

Bi resno prišel? :)) Lahko še kake domače jagodke prineseš, matjazko bo pa domač krompir (sej potem pa lahko greš, če ti bo tak nerodno:)

Jih že imam pa še vedno ne vidim kje sva bila Robi in jaz sovražna do Ljubljančanov?

Pejt do okulista potem, da ti izmeri dioptrijo 😀

Pejt do okulista potem, da ti izmeri dioptrijo :D[/quote]
Ti ponujaš še bolj strokovne nasvete. Zato pa si ljubosumen na Marka..:)

Misliš daljnogled, da mi bo Ljubljana vsaj na videz bližje ? :))

Sadni, če si ti sovražen do vseh, še ne pomeni, da smo tako sovražni tudi vsi ostali. Nismo vsi tako zagrenjeni.

Bi resno prišel? :)) Lahko še kake domače jagodke prineseš, matjazko bo pa domač krompir (sej potem pa lahko greš, če ti bo tak nerodno:)[/quote]

Robi pa kurbe? Neko cenejšo varianto, da ne bo moškim dolgčas. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Bi resno prišel? :)) Lahko še kake domače jagodke prineseš, matjazko bo pa domač krompir (sej potem pa lahko greš, če ti bo tak nerodno:)[/quote]

Robi pa kurbe? Neko cenejšo varianto, da ne bo moškim dolgčas. :)))[/quote]

A imajo MON-e previsoko tarifo ? 🙂

Zate Matjažko lahko pripeljem kakšno Ukrajinko..:)

A imajo MON-e previsoko tarifo ? 🙂

Zate Matjažko lahko pripeljem kakšno Ukrajinko..:)[/quote]

Po službeni poti imaš stike z nočnimi plesalkami , si razlagal 1x. Verjetno ti bodo šle na roko malo, če si se spoprijateljil? 🙂 Sadni bo baje prinesel železno štango, ki jo bo zasadil v zemljo in jo z obema rokama na kolenih čvrst držal v zemljo, ko se bodo zavrtele gor. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Še enkrat matjazko, tvoj humor je podn.

Humor?

Meni ni bilo nič smešno.

Ena lastovka še ne prinese pomladi. Če se v občinstvu večina smeji, eni trije pa se zmrdujejo, še ne pomeni, da je humor podn.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ena lastovka še ne prinese pomladi. Če se v občinstvu večina smeji, eni trije pa se zmrdujejo, še ne pomeni, da je humor podn.[/quote]
Tisti, ki v sebi nosijo sovraštvo, komaj čakajo, da lahko nekoga “zabijejo”.
Humor takšen ali drugačen….

Humor?

Meni ni bilo nič smešno.[/quote]
Hvala enako.

Kurbe? Idi si zaprat usta!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close