Včasih pomislite, če bi se namesto da klofamo po tastaturi, raje srečali v živo?
Sploh ne gre za nobeno VIP varianto. Logično je, da pride tisti, ki si tega želi, ki bi mu bilo zanimivo spoznat folk v živo (kaj pa veš, morda pade kako hribolazenje na resnejše hribe, khm khm, katenjka), ki je pač sproščen oz. odprt. Samica, misliš, da nisi zrela, misliš, da se ne bi znala obnašat v gruči neznancev, bi se hihitala in dajala neumesne komentarje, si pod mizo pisala beležko o prisotnih in čez 3 ure vrgla na mon? 😉
VIP varianta je res nastala po vsem prebranem, kaj nekateri nočejo oz kaj pričakujejo od morebitnega mitinga. No ja, kaj pa vem – zase sem ocenila,da sem padla na vseh želenih kriterijih in se nima smisla vmešavat oz se tako ponižat, da se sliniš zraven ter na beležko skracaš kar zapaziš, da potem ta “zmazek” lahko naklofaš tukaj. Pa brez zamere Krivokljun.
Ojoj, Sadni kako si obsojajoč. Jst sem se pa že velikokrat v preteklosti dobivala s tipi/ženskami preko net-a v Sloveniji in v Angliji. In verjemi veliko privlačnih ljudi se dobiva na ta način. Saj ne živimo več v srednjem veku:)
Jst sem si ravno nekaj mesecev nazaj naredila profil na okcupidu ameriški strani, kjer se spoznava ljudi iz celega sveta za friendship, partnerstvo karkoli, pa še popolnoma zastonj je, lahko kdo prečekira če mu je všeč. http://www.okcupid.com
Ojoj, Sadni kako si obsojajoč. Jst sem se pa že velikokrat v preteklosti dobivala s tipi/ženskami preko net-a v Sloveniji in v Angliji. In verjemi veliko privlačnih ljudi se dobiva na ta način. Saj ne živimo več v srednjem veku:)
Jst sem si ravno nekaj mesecev nazaj naredila profil na okcupidu ameriški strani, kjer se spoznava ljudi iz celega sveta za friendship, partnerstvo karkoli, pa še popolnoma zastonj je, lahko kdo prečekira če mu je všeč. http://www.okcupid.com[/quote%5D
LoL, eno so forumi & chati drugo pa socialna omrežja fb, netlog, badoo ipd. Tam se ti še lahko userje naletet na kako dobro, na forumih & chatih je pa to skoraj nemogoče.
Do okulista bo treba it.[/quote]
Ne bo okulist nič pomagal. Je zelo plehko, če pri človeku vidiš samo videz.
Tudi če ne najdeš vizualne dobre, pa vsaj “veš” s kom se pogovarjaš. Če pa to ne, pa kaj se pogovarjaš. Kako se pogovarjaš… Tudi če ne najdeš partnerke, tako, na tak način, lahko najdeš nekoga, katerega rad bereš, citiraš, bereš… skoraj prijatelja…
Samica, zrelost se ne kaže v letih, ampak v obnašanju do drugih. Ah, kaj bi govorila, ti si itak prepričana, da je to nesmisel (maš vso pravico da tako misliš), kolikor sem lahko razbrala, se je matjazko hecal, saj je miljon smajlijev pripopal zraven. Verjetno te je strah, da bi bila deležna grdih pogledov – zakaj v ljudeh vedno videti samo slabo? Kot da ti nek neznanec ne more dat nečesa pozitivnega, ampak te lahko samo rani.
Sicer tema ne piše o realnem srečanju, ampak o tem, ali ste kdaj pomisli na to? Bil je zgolj trenutni navdih.
Sicer bi se imaginarno srečanja udeležili trije: Bibita, Robić in jaz? How said is that. Fajn bi bilo videt it, antilopo, ferbčno (da me lahko za vuhe), princess pa vaju s katenjko, čeprav sta tako proti. Prav gotovo sem nehote spustila kakšno od žensk. Kakorkoli, I rest my case.
Jah Sadni ok, recimo da na forumih res če že iščeš ljudi za razmerja je težje spoznati ker je vse sorte in ne vidiš slik. Samo vseeno se ti lahko posreči. Kot sem že napisala meni je ta stran okcupid dost v redu, ker je ogromno folka pa rešuješ lahko tudi razne teste gor itd..Če te zanima spoznavanje na ta način Sadni lahko to poskusiš, je tudi nekaj slovencev gor evo tuki je cel link tole je moj profil by the way: http://www.okcupid.com/profile
Don’t! Nisem povsem proti, le moti me to, kar so drugi natvezili, kaj pričakujejo in česa nočejo pa ne bi rada, da potem nekateri pridejo nekam, kjer si bodo nato obupno zaželeli, da bi raje kjerkoli drugje oz po možnosti čepeli na mon-u ;))))))
Zanimivo, kako hitro obupaš….zaradi enega ali dveh odkritih komentarjev, nekaj provokacij in te niti to ne drži pokonci, da jih je vendarle več kot le trije navedlo, da bi bili pripravljeni priti.
Krivokljun, samo to lahko rečem: For all sad words of tongue and pen, the saddest are these, ‘It might have been.’ (John Greenleaf Whittier).
Ne jemlji tega resno. V glavnem so to le izgovori, kako se izognit temu, da se s kom srečaš in pokažeš kdo si.[/quote]
Robi, don’t provoke! A moja uvidevnost pa nič ne šteje, a imam namišljen senzor za to kar bi drugi radi in česa ne!?? Vem, da se mi ni treba skrivati in niti tega ne počnem in ne, ni mi odveč pokazati kdo sem. Če sem presenetljivo v redu preživela miting s Katenjko, ne vem čemu z drugimi ne bi zmogla in obratno. Provokator ne pa moderator!
Po moje je Robi mislu to za tiste z miljon pogoji, ne pa nate. No, a ni katenjka v živo drugačna kot tu gor? Meni se je njeno pisanje večkrat zdelo zateženo al zmedeno, v živo pa je čist prijetno in zanimivo dekle. To itak ve, zato lahko napišem na javno 🙂
To, kar smo na netu, je samo delček nas, zato je marsikdo potem presenečen, ko je oseba v živo drugačna kot prek neta.
Ja to je res krivokljun, tut js ko spoznavam folk preko neta. V živo ali na skypu je potem običajno čisto drugače. Težko je samo iz pisanja prepoznati človeka, ali se z njim ujemaš pogovorno ali ne. Itak imamo vsi toliko faset. In tukaj samo na net-u je težko izliti vso svojo osebnost gor. Zato se vidijo samo mali delčki osebnosti vseh nas.
Res sem. Zato Krivokljunka razume, ker ni nasršena proti meni.
Me pa zanima, s čim sem se Zmedeni samici tako zameril…..Ker to že par dni opažam…..[/quote]
Takrat ko si razvil tezo, da če grem v trgovino in si nekaj kupim, da s tem zadovoljim svojo potrebo po ljubezni in da si celo domišljam, da me zdaj ima vsaj trgovec rad…ta je bila res precej pod pasom :-((((((((((((((((((((((((
Norca se pa res ni treba delati, vsaj ti bi se lahko vzdržal, mar ne?
Res sem. Zato Krivokljunka razume, ker ni nasršena proti meni.
Me pa zanima, s čim sem se Zmedeni samici tako zameril…..Ker to že par dni opažam…..[/quote]
Takrat ko si razvil tezo, da če grem v trgovino in si nekaj kupim, da s tem zadovoljim svojo potrebo po ljubezni in da si celo domišljam, da me zdaj ima vsaj trgovec rad…ta je bila res precej pod pasom :-((((((((((((((((((((((((
Norca se pa res ni treba delati, vsaj ti bi se lahko vzdržal, mar ne?[/quote]
Se mi je zdelo, da bo to to.
Je pa bilo tisto moje vprašanje čisto resno, z namenom, da bi se vprašala zakaj kupujemo neke stvari…A ti si se počutila užaljeno…Predvidevam ,da se večkrat tako počutiš, pa čeprav ljudje ne mislijo nič slabega ali osebnega…In imaš zato z večino ljudmi težave.
Pač tvoja stvar. Če misliš, da sem provokator, pa naj bom zate provokator. 🙂
Norca se pa res ni treba delati, vsaj ti bi se lahko vzdržal, mar ne?[/quote]
Se mi je zdelo, da bo to to.
Je pa bilo tisto moje vprašanje čisto resno, z namenom, da bi se vprašala zakaj kupujemo neke stvari…A ti si se počutila užaljeno…Predvidevam ,da se večkrat tako počutiš, pa čeprav ljudje ne mislijo nič slabega ali osebnega…In imaš zato z večino ljudmi težave.
Pač tvoja stvar. Če misliš, da sem provokator, pa naj bom zate provokator. :)[/quote]
Kaj potem sprašuješ, če veš? Slaba vest ali le brezhibnost moderatorskega izražanja?
Do okulista bo treba it.[/quote]
Ne bo okulist nič pomagal. Je zelo plehko, če pri človeku vidiš samo videz.
Tudi če ne najdeš vizualne dobre, pa vsaj “veš” s kom se pogovarjaš. Če pa to ne, pa kaj se pogovarjaš. Kako se pogovarjaš… Tudi če ne najdeš partnerke, tako, na tak način, lahko najdeš nekoga, katerega rad bereš, citiraš, bereš… skoraj prijatelja…[/quote]
Težava nastane, ko se strpno pogovarjat ne zmoreš z nikomer. Potem ti ostane samo še videz. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.