Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Včasih pomislite, če bi se namesto da klofamo po tastaturi, raje srečali v živo?

Včasih pomislite, če bi se namesto da klofamo po tastaturi, raje srečali v živo?

Ali pomislite kdaj, kako bi to izpadlo? Še posebno, če bi imeli določeno temo, recimo ure&filmi. :)) Prepričana sem, da bi se v 99% čist zaštekali. Šopek popolnih neznancev, ki jim je skupno (za začetek) samo sodelovanje na istem forumu. Srkali bi svojo belo/ledeno kavo ali uživali ob kepici sladoleda in se sprva sramežljivo nasmihali, potem pa razkokodakali.

Mislim da bi bilo prav luštno.

Kaj pa, če bi potem kdo načel temo, kaj imajo moški radi pri ženskah? 😉 Jaz bi jo že. hec

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz sem za.

Ob številu samskih žensk na forumu, ni priporočljivo za moške, ki so v zvezi, to bi nas “scotale”, tako da se raje skrivam v varnem pristanu interneta. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Včasih, toda ne vedno, je odvisno od tega v kakšen tonu se izmenjujejo sporočila, če gre bolj za oporekanja in iskanja “dlak v jajcih” me ravno ne mika, da bi si še v živo privoščila kaj podobnega. Tudi forumi imajo nek čar, ki ga živost ne premore;)

Dovolj “klofanja” danes zame, ostalim pa želim prijetno “tapkanje” še naprej 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Samica….V živo ni tako hude debate in provociranja. Mi lahko verjameš.

Ja, v živo je ton predvsem glasovni :)) To, kar tule izpade kot kreg in dvig vročine, bi v živo čisto lahko izpadlo kot smeh. Sploh, če vidiš vražičke v očeh. Dvomim da bi kdo izpadel grob oz. strog, v živo smo vseeno drugačni.

@matjazko
, te je strah, da bi jih od Katenjke doma slišal? 😉

Robića bi dala za moderatorja, koordinatorja, bi bil tam 100%. Pa upam da je star kot Primožev avatar :))

S Spiderjem prideva, če vas je kaj pod 25. 😀 haha :))

Krivokljun, imaš v mislih kakšnega posebnega forumaša, s katerim bi se rada srečala, pa nas sedaj vabiš vse za kamuflažo? :)))

Ne. Čisto povsem dobronamerna izjava, celo Oneta si predstavljam dobrodušnega. Saj bo minilo trenutki blaženosti nikoli ne trajajo dolgo 😛

Kondome boste dekleta prinesla s sabo ali bo Robi poskrbel zanje? :)))

Za balončke pihat so najboljši navadni baloni, napihnila jih bo pa Katenjka, menda ima veze pri heliju :))

Za balončke pihat so najboljši navadni baloni, napihnila jih bo pa Katenjka, menda ima veze pri heliju :))[/quote]

Ti nimaš duške, si hitro ob sapo?

Matjazko, ti si kot en mlad bikec, se zapodiš, pa potem skriješ :).

Toliko smo nakokodajsali, da tako uliva, jaz pa brez marele v službi, ahjej, najbolje da kar podaljšam. Itak sem bolj lazy danes.

Ne. Tukaj ni kakšne zanimive ženske, peder pa nisem, da bi me zanimala Marko in matjažko in njune težke teorije.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Antilopa, znaš, kako opraviti z mladimi bikeci? Kakšni stari junci res niso prava roba za poskočne antilopice. Pomahaš mu z rdečo krpo, da pride, potem pa hop – čvrst oprijem za roge in mu skočiš na pleča ter se greš rodeo, dokler ga ne utrudiš? Še si menda v formi, da ne bi to bil prevelik napor zate? hehe 😀

Ampak, nisem pod 25, žal te moram razočarati :).

Sem res že stara duša..Ne vem le, zakaj se znova in znova vračam na zemljo…:)

To pa res.
Če bi bile te ženske tudi v resnici tako divje, sploh ne bi bile samske. 🙂

Hm, Matjazku najhitreje zapreš usta tako, da rečeš, da imaš več kot 25 let. Se mi zdi, da boš moral zamenjati forum s tistim prvim od 18 do 30 let, tam bo več ribic zate. :))

Ne, ne, če si starejša, se lahko učim od tebe, če si mlajša, se lahko učiš od mene. Če pa sva približno isto stara, pa sva lahko drug drugemu učitelj in učenec, a ne? Predvidevam, ker deluješ zrelo, da si nabrala že precej življenjskih izkušenj in tudi modrost ti ni tuja, ki pride z leti in dodatno požlahtni ženski značaj. Utihnil sem zato, ker učenec posluša strogo učiteljico in ne upa niti pisniti. :)))

Ha, ha…ampak, a veš, da bi se našla kakšna, ki bi ti ob takem komplimentu že jedla iz rok. Znaš z besedami, ni kaj :). Ni nujno, da če je ženska starejša, da se moški uči od nje, lahko se tudi ona nauči kaj od njega. Treba je biti odprt v obe smeri.

Tam, pri sosednji temi pa se Marko ne da, na vsak način me želi prepričati, da bi morala od moškega pričakovati, da hodi v štacuno po ženske potrebščine zame. Je pa žilav, me zanima, če bi bil tudi v reali takšen, če bi se res srečali na kakšnem pikniku :)).

Mogoče te preseneti, pa ti prinese vložke zraven….Zdaj ve katere imaš najraje…:)

Včasih se res vprašaš, kako posamezni forumaši izgledajo v reali. 🙂 Pa ne mislim ravno njega, npr. zanimiva mi je Bibita, ona je direktna in nezamerljiva, to je dobra kombinacija.

Mogoče te preseneti, pa ti prinese vložke zraven….Zdaj ve katere imaš najraje…:)[/quote]

Lol dobra. Čeprav mislim, da to velja samo za njegove partnerke. Do ostalih deklet verjetno ni tako uslužen in ga ne bi mogle ponucat, da nam skoči po eno pa ta drugo tortico…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close