Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Varalice

Varalice

NM-3w… X6 je ženska.

tega ji pa jaz nisem kriv — piše pa (večinoma) kot kakšen desc in brez osebno

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Kar ne morem verjeti, da bi res bil tako brezčuten.

Saj ni nič narobe, če imaš sam sebe rad, vsi se imamo radi, drugače ne more bit, tudi ni nič narobe, če ne želiš živeti po nekih moralnih vrednotah/normah, ampak da je obris mej tvojega življenja tudi melanholija … me pa naganja razmišljat oz. se spraševat, ali si sploh srečen. Ker če nisi, zakaj živiš takšno življenje. Če nisi, zakaj si ga ne spremeniš.

Pa še odgovor na to:

Sreča oz. srečno partnersko življenje ni sestavljeno samo iz peke piškotov (kot navaja Marko), peglanja srajc in zlaganja gat (kot v svojih postih navaja NM-3w), niti ni za srečno življenje zadosti samo “polno” sek.sualno življenje, za srečno življenje potrebuješ tudi svojo individualnost, zmožnost sprostitve, hobijev, predvsem pa potrebuješ bit takšen človek, človek ki išče pot do sreče (in po tej stopa), bistveno težje pa je lahko srečen človek, ki se vrti v nekem svojem žalostnem konceptu življenja samo zato, ker je tako … lažje?…

Jaz spadam med vezane, seveda spadam, pa tudi med srečne in “srečne”. Kaj pa ti? Si ti srečen? Ali pa si samo “srečen”?

Najbolj srečni ljudje so ponavadi tisti, ki bolj malo uporabljajo možgane.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

In samski moški iz tega foruma ves čas poudarjate kako zelo, zelo ste srečni…..ccccc

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Medtem, ko ti redno spremljaš njihov zakonski stan ? ccccc

Spremljam samo vašo samohvalo pa mam dost… 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Me prav zanima, če je kdo od rednih monovcev v srečnem razmerju? MOčno dvomim.
Na eni strani so samski, ki priznajo, da so samski in jih potem drugi obdelujejo in secirajo. Potem pa so vezani, ki trdijo, da so srečni v vezi, ampak imajo polno dela s samskimi monovci in potem so še domnevno vezani, ki kar naprej poudarjajo svoje partnerke, ki so verjetno le virtalke.
Kdo je tu potem najbolj normalen?
Po mojem tisti samski, ki priznajo, da so samski in ki se ne obremenjujo z drugimi. Ker nekdo, ki trdi, da je v razmerju, zraven pa komentira vse teme na monu, točno spremlja vsakega samskega monovca in mu tala nasvete… je res hudo hudo zabredel.
Domnevno srečno vezani: zakaj vas tako zanimajo detajli samskih monovcev, zakaj se tako obremenjujete z njimi, zakaj jim sledite v nedogled? Kaj imate doma tabelice, da si pišete vse podatke o samskih? Ker eni toliko podatkov zberete o drugih, da se človek kar za glavo prime.

Mah, obnašate se tako, kot da si ne vem kako v zelje skačete… “Un” ni kul, ker je vezan in mu “baba” piškote peče, “uni trije” pa niso kul, ker se “lajhajo” naokoli…

Otroški vrtec parih pavijanov…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Mene lahko kar odšteješ. Jst še pišem ne tu gor, da sem samski, kaj šele, da bi se hvalil s tem. Ti pa komot dovolim, da mi dokažeš nasprotno, samo potem boš moral uporabit copy & paste funkcijo.

Ne vem(o), kaj je zate obremenitev, ampak če je to pisanje na forum, potem prekleto malo zmoreš. Eni to počnemo z lahkoto, zato nikar ne sodi po sebi. To kar je tebi v obremenitev, je meni v razvedrilo. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tle je zgleda ful pomembno kdo je v zvezi pa kdo ni, ste vsi na tekočem, zato si pa tud radi te stvari poveste medsabo. Iz tega lahko človek samo sklepa, da si iščete nekoga tu gor. Anonimneži orgy hahaha

Sadni, a ti pa še nebene nisi pritegnil? ccc :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

WTF? Ti, Marko, Spider pa _On skozi svoje objave največ poveste o svojem statusu, ni treba nič tračev “naokoli” poslušat – pride kar iz prve roke…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ma kdo se bolj usaja nad tem v kakšne stanu je kdo kot ti in tebi podobni? Pa kolk časa za kaj kdo porabi?……
Velik tega je NM narobe napisal eno je pa zadel, da bolj ni mogel…… a veš kaj [sub]do[/sub]Sadni?

WTF? Ti, Marko, Spider pa _On skozi svoje objave največ poveste o svojem statusu, ni treba nič tračev “naokoli” poslušat – pride kar iz prve roke…[/quote]

Če pa nimaš tega, potem lahko pa samo ugibaš še.

WTF? Ti, Marko, Spider pa _On skozi svoje objave največ poveste o svojem statusu, ni treba nič tračev “naokoli” poslušat – pride kar iz prve roke…[/quote]Senza pa menda nismo kaj slabega rekli zase? 🙂

Dobro povedano!!

Za sebe bom napisala, da sem vsake toliko časa (kolikor pogosto le lahko) v zelo srečnem razmerju, in to na tak način, da sploh nočem ven iz razmerja, ker/da skozi dneve (ko le lahko) spet v sebi začutim srečo, srečo, da sem v razmerju.

Res.

WTF? Ti, Marko, Spider pa _On skozi svoje objave največ poveste o svojem statusu, ni treba nič tračev “naokoli” poslušat – pride kar iz prve roke…[/quote]Senza pa menda nismo kaj slabega rekli zase? :)[/quote]
Ah, kje si pa upate… 🙂

Senza pa menda nismo kaj slabega rekli zase? :)[/quote]Ah, kje si pa upate… :)[/quote]Upamo si res ne, bi pa lahko ti kaj “narobe” prebrala…. :)))

Čisto možno, ja, kot običajen smrtnik sem namreč nagnjena k zmotljivosti. In je skomignila z rameni…

Daj zaupaj nam kaj, ko je ravno raka varljiva tema… S čim smo te prevarali? 🙂

Daj zaupaj nam kaj, ko je ravno raka varljiva tema… S čim smo te prevarali? :)[/quote]
Prevarali?
Če sem nekaj narobe prebrala, so me verjetno prevarale samo moje oči.

profesionalna deformacija “šice” ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close