Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Varalice

Varalice

Ahahaha… Hvala za tole cvetko.

P.S. Eno je biti inteligenten, druga pa biti intelektualec. Ampak saj, je vseeno, a ne? 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

mislim da ni vseeno.
Intelektualec se izkazuje z načitanostjo, debatiranjem o temi do zadnjega atoma, pisanjem o čem po “pravilih” … običajno se izkazuje še z objavljenimi deli in akademskim naslovom ☺

Inteligenten pa je vsakdo, ki ima naravno danost (predvsem za preživetost, “obvladovanje” ljudi s katerimi sobiva, se srečuje … npr. uspešni podjetniki, politiki, ljudski “modreci” … ) – sposobnost biti več, boljši, …

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Aha, Kangler s copy & paste diplomsko nalogo je inteligenten.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

mislim da ni vseeno.
Intelektualec se izkazuje z načitanostjo, debatiranjem o temi do zadnjega atoma, pisanjem o čem po “pravilih” … običajno se izkazuje še z objavljenimi deli in akademskim naslovom ☺

Inteligenten pa je vsakdo, ki ima naravno danost (predvsem za preživetost, “obvladovanje” ljudi s katerimi sobiva, se srečuje … npr. uspešni podjetniki, politiki, ljudski “modreci” … ) – sposobnost biti več, boljši, …[/quote]

Bučman, nisem tebe spraševala. 🙂
S tvojim opisom intelektualca se pa ne strinjam, človeka, ki ustreza tvojemu opisu, sama imenujem načitani masturbator. Ko se v naši družbi znajde nekdo, ki najprej trikrat pove, da je magister ali doktor, mu najraje zastavljam kar najbolj banalna vprašanja z njegovega področja… Pa verjemi, da nekateri niso dovolj inteligentni, da bi dojeli, da jih zafrkavam.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Skoraj upam si trditi, da je ta ženska +40, v krizi srednjih let, naveličena moža in ker se ji zdi, da “ni več na konju” (opažena s strani moških in tudi ne več tako zanimiva, ker želi ubežati naravnemu procesu, ki mu pravimo staranje!), si marsikatera rada dokaže, da je še vedno “od vraga”, saj lahko v posteljo spravi mlajšega ljubimca!, čeprav bi bila zate verjetno boljša izbira recimo njena hčerka pri +20, a ne? 🙂

Njene potrebe so predvsem psihološke in ne seksualne, ko omenjaš “odprte zveze”.
Saj kdo pravi, da je povod za varanje izključno zadovoljevanje spolnih potreb?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Meni ni jasno zakaj bi si Spider, ki pravi, da je letnik 79 izbiral ženske +40 let, če bi si lahko dobil mlajšo, tudi kako 20 letnico ? No upam, da ne podira takih, ker če ne sploh nima smisla več pisat na tem forumu, grem samo še dol haha lol

Tvoj obstoj na forumu je odvisen od tega, koga daje dol Spider? :O

Marsikaj se piše in govori, pod poudarkom je beseda “se govori”. 🙂
Od posameznika pa je odvisno, kaj verjame.
Ponavadi gre za tipično obratno sorazmerje: “bolj se govori”, manj je za verjeti. 😉

Tvoj obstoj na forumu je odvisen od tega, koga daje dol Spider? :O[/quote]
In tud od tega, kolk neumnosti napiše Marko. Več kot jih, bolj ga privlači. Kot vešča na luč :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Stvar je malo drugačna, katere dame v krizi srednjih let dajejo dol Spiderja, pač lahek ulov. :)))

In tud od tega, kolk neumnosti napiše Marko. Več kot jih, bolj ga privlači. Kot vešča na luč :))[/quote]
No, po mojem si kar zaslužite en drugega… Se zdi ena taka fajn simbioza. 🙂

In kaj naj počnem z 20-letno smrkljo, ki niti pofafat ne zna? 20-letne dobro zgledajo, to je pa tud vse.

Ne da se mi ukvarjat z otroškim vrtcem, veze itak nočem, trenutno imam najraje take stare med 25 in 35, večinoma vezane.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Recimo, da je eden redkih tu gor ( Matkič recimo tudi ), pri katerem sem dobil vtis, da stvari, ki jih piše, da jih je tudi izživel, se pravi vse kar je napisal, da je sprobal tudi v praksi, torej da ve o čem govori. Ne rečem, lahko se motim ane, ker na koncu še vedno samo ugibam, ampak…ja.

In kaj naj počnem z 20-letno smrkljo, ki niti pofafat ne zna? 20-letne dobro zgledajo, to je pa tud vse.

Ne da se mi ukvarjat z otroškim vrtcem, veze itak nočem, trenutno imam najraje take stare med 25 in 35, večinoma vezane.[/quote]
Aja ok, kul pol. Sm mislu, da si šov že čez 40, me je kr zmrazil. 25 so tudi meni všeč 🙂

Tudi 40+ sem že imel. Sej obstajajo dobre 40-letnice.

Zdaj pa o podrobnostih več en bom, ker temo bere matjažko, on je pa po sliki sodeč še otrok, po pisanju pa tudi.

Ne da se mi ukvarjat z otroškim vrtcem, veze itak nočem, trenutno imam najraje take stare med 25 in 35, večinoma vezane.[/quote]
Aja ok, kul pol. Sm mislu, da si šov že čez 40, me je kr zmrazil. 25 so tudi meni všeč :)[/quote]
Bog ne daj, da je kdo malo drugačen od tebe. :)) Strah in trepet a ne? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Dej ne utruji…naporen si.

Ta pa je 39, a ne? :)))
Menda sedaj marsikatera razočarana gospodinja skuha boljše nedeljsko govejo juhco svojemu možu po tvoji zaslugi. 😀

Aja, pa napor sem še pozabil. :))

Zelo verejtno res.

Mi je pa enigma, zakaj to tebe tako zelo zanima, mogoče zato, ker za razliko od tebe dejansko imam spolno življenje?

Ti si svetovljan in ne prebiraš po letih, to je plus. Saj leta drvijo s takšno svetlobno hitrostjo, da si kar čez noč star, je nesmiselno častit rosno mladost do 25, kajti ta mlada leta zdrvijo mimo nas kot japonski hitri vlak.

se pravi da boš imel vedno kaj za pod zob, otročaji bodo pa še malo prebirali, ko bodo sami starejši jih še matilda ne povoha več. ti pa še vedno dobiš kakšno ohranjeno 40 ali 50 + lady.

Zelo verejtno res.

Mi je pa enigma, zakaj to tebe tako zelo zanima, mogoče zato, ker za razliko od tebe dejansko imam spolno življenje?[/quote]

Kdor je zadovoljen s sabo, se ne bo posvečal toliko drugim, kako živijo, s kolikimi seksajo, če seksajo, če varajo ali če so zvesti, če…. Ali pa mi lahko navedeš še kak drugi motiv za tvoje “razkrinkavanje” in posebno zanimanje za druge?

Svet se vrti in se vedno bo vrtel po svoje. Določaš lahko samo smer svojega mikro-sveta.
Če ti to vse gre v nos (“varalice”), saj ni nihče v nič prisiljen, si izbereš nekoga “po svoji meri”.
Stvari, ki jih navajaš, so “defacto” – kaj bi, če bi, pa je spet drugo vprašanje…

Če paziš na prehrano + vsakodnevna telovadba + dobri geni, lahko šopaš 20 letnice še pri 50ih. Tako da ja, tudi tu se najdejo izjeme, tako kot povsod.

Ti si svetovljan in ne prebiraš po letih, to je plus. Saj leta drvijo s takšno svetlobno hitrostjo, da si kar čez noč star, je nesmiselno častit rosno mladost do 25, kajti ta mlada leta zdrvijo mimo nas kot japonski hitri vlak.

se pravi da boš imel vedno kaj za pod zob, otročaji bodo pa še malo prebirali, ko bodo sami starejši jih še matilda ne povoha več. ti pa še vedno dobiš kakšno ohranjeno 40 ali 50 + lady.[/quote]

Kakšen svetovljan neki v svojo majhni škatlici ujetosti, ki jo obdajajo železne verige razočaranja, pesimizma in nihilizma!

A gremo nazaj iskat tvoje teme, kjer si se zgražal nad seksprijateljstvi itd? Človek, o čem ti pišeš, sej si pravi doktor za moraliziranje, kako naj bi bilo prav, eidno pravilno..Eno samo moraliziranje te je.

Jaz se ne zgražam nad nikomer. Posmehujem pač, včasih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close