Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek valentinovo-wtf

valentinovo-wtf

jst :))))))))))))))))))))))))))))[/quote]

pa ti si kot od Jezusa mama Marija .. ki ni bilo treba, da je prva nastopala v njegovih prerokbah: prvi naj vrže kamen … ☺

upam, da bom lahko dober zgled ostalim manj inteligentnim, kot sem lahko vedno 😛

da bi se kaj matrala, da si manj inteligentna pa ni opaziti

mi ni treba se matrat, takoj ko se pridružim monu mi IQ začasno pade za 80 % da se lahko lepo vklopim v družbo :)))))))

mi ni treba se matrat, takoj ko se pridružim monu mi IQ začasno zraste za 80 % da se lahko lepo vklopim v družbo :)))))))[/quote]

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Mene ne moti, če si folk ustvarja prijetna vzdušja.

sj mene tud ne moti, če si folk ustvarja prijetna vzdušja…. zmotla me je ta brezvezna nakičenost povsod, posiljevanje s temi srčki in vsem možnim, pa sm odprla temo…. v splošnem je pa zlo lepo videt, če se mata dva rada in si to izkazujeta…ne sam 14. februarja in ne sam materialno 🙂

Mene bolj zmotijo okraski za božič konec oktobra. Pri srčkih sem pa videla kar nekaj fajn verižic, ki jih sicer ni v redni ponudbi DM oz. Mueller.

ja itak, ne govor… to pa sploh nakičijo že vse v začetku oktobra, tko da na konc sploh nimaš feelinga kdaj je v resnici božič, kr ga itak maš 3 mesce skupi…. eh, bolano… sj valentinovo kot tako je ok, sam nej bo celo leto prisotno, ne sam en dan, pa še tist dan je sfejkan po možnosti….to je bil point…drgač pa pozdravljam ljubezen in vse, kar je povezano z njo, sam mal majn pompa okrog tega dneva pa več iskrenosti in spontanosti, pa bo svet lepši, vsak dan…. verižice majo fajne? bom preverla 😉

A greua u Milerja ?

pa pejmo vsi trije…se grem stavt, da bo vsak izmed nas našu kako lepo srčkasto verižco zase…sam n.s. ti si že brez nakita lep, pol boš pa že čist preuč kičast 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close