Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek valentinovo-wtf

valentinovo-wtf

Mislim da pride iz besede praznovati/praznovanje 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

haha…jaoooo sm tupa..maš prav ja… 2.januar so ukinl, 2. maj so pustl….se opravičujem…mal sm zamixala…[/quote]

Če si že vse zbrkljala – danes 2. februarja imaš lahko praznik.
Pač en drugi v mesecu.
Saj je vseeno kdaj.
Problem je samo, da sta le še dobri dve uri do konca. Škoda.

haha…jaoooo sm tupa..maš prav ja… 2.januar so ukinl, 2. maj so pustl….se opravičujem…mal sm zamixala…[/quote]

Pač en drugi v mesecu.
Saj je vseeno kdaj.
Problem je samo, da sta le še dobri dve uri do konca. Škoda.[/quote]

pa itak, vsak dan lahk maš praznik al ga pa nikol nimaš….ka ti je ljubše, je pa tvoja stvar 🙂

Pač en drugi v mesecu.
Saj je vseeno kdaj.
Problem je samo, da sta le še dobri dve uri do konca. Škoda.[/quote]

pa itak, vsak dan lahk maš praznik al ga pa nikol nimaš….ka ti je ljubše, je pa tvoja stvar :)[/quote]

:))) Lahko praznično noč želim vsem skupaj.

tole je šele trapasto…. če boš preveč zraven svetil? načeloma, če že želim, da sveti zraven, pričakujem iskreno mnenje…če mi neki ne paše (in itak sama to najprej opazim) res ne trpim nekoga, ki mi potem iz vljudnosti reče, da mi ful dobr stoji zadeva…. sam zarad ljubega miru kao…ne vem kakšno žensko maš ti, da si ga najebal, če poveš po pravici…jst to cenim recimo…

v drugem primeru pa res ne vem zaka bi ženska pametovala glede orodja, razn če oba vesta, da se ona na to res bolš spozna (kar je pa res majhna verjetnost)[/quote]

Bistvo je v vprašanju draga moja.
Razlika je v vprašanju ali te vpraša Ali mi to paše?…. ali pa Ali v tem zgledam debela?
Še posebej ko si ženska ubije v glavo, da ima kakšen gramček preveč.
Rečeš NE si bo mislila, da ji lažeš in ji nočeš povedati resnice, da jo ne bi prizadel.
Rečeš DA, je pa itak isto, kot bi rekel, da je predebela. :-))

Aja, ženske ste v principu zelo neubčutljive na številke na tehnici.
Darilo za Valentinovo ali 8. marec (ideja):
[img]http://votlina.com/pics/6186.jpg[/img]

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

tole je šele trapasto…. če boš preveč zraven svetil? načeloma, če že želim, da sveti zraven, pričakujem iskreno mnenje…če mi neki ne paše (in itak sama to najprej opazim) res ne trpim nekoga, ki mi potem iz vljudnosti reče, da mi ful dobr stoji zadeva…. sam zarad ljubega miru kao…ne vem kakšno žensko maš ti, da si ga najebal, če poveš po pravici…jst to cenim recimo…

v drugem primeru pa res ne vem zaka bi ženska pametovala glede orodja, razn če oba vesta, da se ona na to res bolš spozna (kar je pa res majhna verjetnost)[/quote]

Bistvo je v vprašanju draga moja.
Razlika je v vprašanju ali te vpraša Ali mi to paše?…. ali pa Ali v tem zgledam debela?
Še posebej ko si ženska ubije v glavo, da ima kakšen gramček preveč.
Rečeš NE si bo mislila, da ji lažeš in ji nočeš povedati resnice, da jo ne bi prizadel.
Rečeš DA, je pa itak isto, kot bi rekel, da je predebela. :-))

Aja, ženske ste v principu zelo neubčutljive na številke na tehnici.
Darilo za Valentinovo ali 8. marec (ideja):
[img]http://votlina.com/pics/6186.jpg[/img][/quote]

haha dobra slika ja 😀 mah glede teh cifr na tehtnici so občutljive une k se skoz vagajo, k so obsedene s tem….jst vem, če se zredim al pa shujšam po kavbojkah…ne vem kdaj sm se tehtala nazadnje…. sicer pa ženske kr hitr vemo kdaj nam kdo reče kej iz vljudnosti in kdaj iskreno misli…tko da, če jo v štartu navadiš na iskrenost in znaš na prav način povedat, ne bi smel bit nč narobe….če pa ne znaš izbirat besed, zna bit pa res katastrofa 🙂

Ja te hudimane kavbojke…navlečt na tazadnjo in to še premajhno številko… :-))))

Woman vs Jeans

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Ja te hudimane kavbojke…navlečt na tazadnjo in to še premajhno številko… :-))))

Woman vs Jeans[/quote]

hahaha…sm že gledla ta video ja 😀 heh, trmasta pa je 😀

Za tiste, ki poznate od Prešerna samo Zdravljico ali po platnicah knjig v izložbah, je bil folklorno pijanec. Kdor pa ima rad poezijo in je prečital še kaj drugega (ampak ponavadi je to premalo, ker moraš biti tudi osnovno literarno izobražen, da razgradiš gradivo – srednješolska slovenščina + moraš ga “začutiti”), pa ve, zakaj velja za enega največjih slovenskih pesnikov, ker je umetnik v pravcatem pomenu besede.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Za tiste, ki poznate od Prešerna samo Zdravljico ali po platnicah knjig v izložbah, je bil folklorno pijanec. Kdor pa ima rad poezijo in je prečital še kaj drugega (ampak ponavadi je to premalo, ker moraš biti tudi osnovno literarno izobražen, da razgradiš gradivo – srednješolska slovenščina + moraš ga “začutiti”), pa ve, zakaj velja za enega največjih slovenskih pesnikov, ker je umetnik v pravcatem pomenu besede.[/quote]

no, lahk da je bil res umetnik v pravem pomenu besede, ampak pil ga je pa tut rad…sj to se ve… sicer je bla pa tko večina teh pesnikov, pisateljev, umetnikov, totalno zapita al so pa bli župniki….

Za valentinovo se ne obdarujeva. Zgodilo se je tudi, da sva pozabila, da je valentinovo, in naju je spomnila šele prodajalka v trgovini (kamor sva šla 15 minut pred zaprtjem, itak), je bila kao akcija, pa so za valentinovo talali pomaranče… Za letošnjega imava že plane, s tem, koliko bo časa za romantiko, se nisva ukvarjala.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Za tiste, ki poznate od Prešerna samo Zdravljico ali po platnicah knjig v izložbah, je bil folklorno pijanec. Kdor pa ima rad poezijo in je prečital še kaj drugega (ampak ponavadi je to premalo, ker moraš biti tudi osnovno literarno izobražen, da razgradiš gradivo – srednješolska slovenščina + moraš ga “začutiti”), pa ve, zakaj velja za enega največjih slovenskih pesnikov, ker je umetnik v pravcatem pomenu besede.[/quote]

no, lahk da je bil res umetnik v pravem pomenu besede, ampak pil ga je pa tut rad…sj to se ve… sicer je bla pa tko večina teh pesnikov, pisateljev, umetnikov, totalno zapita al so pa bli župniki….[/quote]

Saj to je ravno problem, če ga nekdo pozna le potem, da je pil (proti koncu). 😉
Alkohol pobija kreativnost. Odtod tudi izvira stereotip, da je umetnik nekdo, ki je zapit, razcapan, zamašen in poraščen bohem, ki se brez zadržkov vdaja vsem “radostim življenja”…

Za valentinovo se ne obdarujeva. Zgodilo se je tudi, da sva pozabila, da je valentinovo, in naju je spomnila šele prodajalka v trgovini (kamor sva šla 15 minut pred zaprtjem, itak), je bila kao akcija, pa so za valentinovo talali pomaranče… Za letošnjega imava že plane, s tem, koliko bo časa za romantiko, se nisva ukvarjala.[/quote]

no vidiš, to je moj način razmišljanja….tud midva se nisva obdarovala…no prvo leto, k ni vedu, se spomnem, da sva se menla po tel. na valentinovo in sm mu rekla, da nej mi nč ne nosi, kr mi je to bedno…pa mi je pol čez par dni povedu, da je mel zame bonboniero pa bone za savno in če mi lohk zdej da, k ni bil več 14., vedu pa je, da ne maram rož….. no naslednje leto pa ni blo več problemov s tem…. 🙂

no, lahk da je bil res umetnik v pravem pomenu besede, ampak pil ga je pa tut rad…sj to se ve… sicer je bla pa tko večina teh pesnikov, pisateljev, umetnikov, totalno zapita al so pa bli župniki….[/quote]

Alkohol pobija kreativnost. Odtod tudi izvira stereotip, da je umetnik nekdo, ki je zapit, razcapan, zamašen in poraščen bohem, ki se brez zadržkov vdaja vsem “radostim življenja”…[/quote]

neeee, ne da ga pozna kdo samo po tem…..ampak ve pa se, da ga je rad srknu 🙂 alkohol ne pobija kreativnosti, isto ne trava….spodbuja jo… no odvisno na kaj točno cilaš… bukowskega poglej-je prov povedu da ni spisu ene zadeve trezn, pa zarad tega ni nič slabši, še vedno ga obožuje večina tko mladih kot starih…. pa ene lepe besede ni blo glede njegovga življenja…

Alkohol pobija kreativnost. Odtod tudi izvira stereotip, da je umetnik nekdo, ki je zapit, razcapan, zamašen in poraščen bohem, ki se brez zadržkov vdaja vsem “radostim življenja”…[/quote]

neeee, ne da ga pozna kdo samo po tem…..ampak ve pa se, da ga je rad srknu 🙂 alkohol ne pobija kreativnosti, isto ne trava….spodbuja jo… no odvisno na kaj točno cilaš… bukowskega poglej-je prov povedu da ni spisu ene zadeve trezn, pa zarad tega ni nič slabši, še vedno ga obožuje večina tko mladih kot starih…. pa ene lepe besede ni blo glede njegovga življenja…[/quote]

Oh, tale pa je hipjevska. Seveda jo, zato pa v šolah prinesejo učitelji pir in ganđo za učence, da bi postali bolj “kreativni”. 😀

http://www.medicaldaily.com/smoking-marijuana-does-not-improve-creative-thinking-only-illusion-creativity-306620

V opitem ali zadetem stanju še ni nihče nič pametnega spesnil ali spravil skupaj.

neeee, ne da ga pozna kdo samo po tem…..ampak ve pa se, da ga je rad srknu 🙂 alkohol ne pobija kreativnosti, isto ne trava….spodbuja jo… no odvisno na kaj točno cilaš… bukowskega poglej-je prov povedu da ni spisu ene zadeve trezn, pa zarad tega ni nič slabši, še vedno ga obožuje večina tko mladih kot starih…. pa ene lepe besede ni blo glede njegovga življenja…[/quote]

Oh, tale pa je hipjevska. Seveda jo, zato pa v šolah prinesejo učitelji pir in ganđo za učence, da bi postali bolj “kreativni”. 😀

http://www.medicaldaily.com/smoking-marijuana-does-not-improve-creative-thinking-only-illusion-creativity-306620

V opitem ali zadetem stanju še ni nihče nič pametnega spesnil ali spravil skupaj.[/quote]

matjažko- nimaš blage veze….

Daj ne prbiji, tip se ga je zapil, kot X6… zatorej je bil pijanec, do smrti, to je to….. sicer pa njegova ”umetniška” dela, so daleč od kakih umetnij, in nevredne himne. Je pa to moje mnenje, no pa glede na to, kako malo slovencev pozna celotno himno, verjetno večina deli moje mnenje, če se je ni vredno naučit, je nevredna državne himne 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

V opitem ali zadetem stanju še ni nihče nič pametnega spesnil ali spravil skupaj.[/quote]

matjažko- nimaš blage veze….[/quote]

To ni ravno argument – ‘nimaš blage veze’. Argument vedno zahteva utemeljevanje in dokazovanje lastnih trditev. Med marihuano in kreativnostjo glede na študije pač ni vzročne povezanosti. Dokažeš nasprotno?

Recimo alkohol bi naj bil odličen antidepresiv. Ampak zakaj se ga potem ne uporabljajo kot zdravilo? Ker ima preveč stranskih učinkov: upočasnjen reakcijski čas, povzroča odvisnost, zastrupljanje telesa…

Daj ne prbiji, tip se ga je zapil, kot X6… zatorej je bil pijanec, do smrti, to je to….. sicer pa njegova ”umetniška” dela, so daleč od kakih umetnij, in nevredne himne. Je pa to moje mnenje, no pa glede na to, kako malo slovencev pozna celotno himno, verjetno večina deli moje mnenje, če se je ni vredno naučit, je nevredna državne himne :)[/quote]

Aja, oprosti, no, pa saj ti si slavist in “veliki kulturnik” MONa ter zato lahko daješ relevantne “strokovne ocene”, zakaj Prešeren po tvoje nezasluženo zaseda cenjeno mesto med slovenskimi pesniki. Zdaj ti še samo manjka piljenje slovnice, kakor bi ti ‘reko’, in pravilna uporaba predloga s/z, pa boš lahko poučeval profesorje slovenščine s tem bleščečim besednim zakladom, ki si ga pridobil s prebiranjem ‘game guides’.

Zdravljica je napitnica, kar pomeni, da vsebuje lahkotno vsebino (za množice). Zdaleč to ni njegovo najpomembnejše delo, kakor spet misli večina, ki jim pač himna že po sili okoliščin ni mogla uiti, čeprav ničesar drugega niso niti povohali o Prešernu.

Daj ne prbiji, tip se ga je zapil, kot X6… zatorej je bil pijanec, do smrti, to je to….. sicer pa njegova ”umetniška” dela, so daleč od kakih umetnij, in nevredne himne. Je pa to moje mnenje, no pa glede na to, kako malo slovencev pozna celotno himno, verjetno večina deli moje mnenje, če se je ni vredno naučit, je nevredna državne himne :)[/quote]

Aja, oprosti, no, pa saj ti si slavist in “veliki kulturnik” MONa ter zato lahko daješ relevantne “strokovne ocene”, zakaj Prešeren po tvoje nezasluženo zaseda cenjeno mesto med slovenskimi pesniki. Zdaj ti še samo manjka piljenje slovnice, kakor bi ti ‘reko’, in pravilna uporaba predloga s/z, pa boš lahko poučeval profesorje slovenščine s tem bleščečim besednim zakladom, ki si ga pridobil s prebiranjem ‘game guides’.

Zdravljica je napitnica, kar pomeni, da vsebuje lahkotno vsebino (za množice). Zdaleč to ni njegovo najpomembnejše delo, kakor spet misli večina, ki jim pač himna že po sili okoliščin ni mogla uiti, čeprav ničesar drugega niso niti povohali o Prešernu.[/quote]

Madona, zdej si pa točke dubu…. ko si stopil mojmu Francelnu v bran…
🙂

Zdravljica je napitnica, kar pomeni, da vsebuje lahkotno vsebino (za množice). Zdaleč to ni njegovo najpomembnejše delo, kakor spet misli večina, ki jim pač himna že po sili okoliščin ni mogla uiti, čeprav ničesar drugega niso niti povohali o Prešernu.[/quote]

Ne vem če si ti naredil kaj več kot obvezno šolanje, ampak jaz sem od njega prebral bistveno več del, kot je Zdravljica, da sem končal 5. stopnjo in maturiral, čeprav priznam z veliko muko.

Kar se pa tiče slovnice itd. pa jaz zagovarjam stališče osnovnega namena jezika, in ne boš verjel, osnovni namen jezika je sporazumevanje pa če je nekdo nekaj reko, ali rekel, bistvo je, da se dve osebi razumeta ko nekdo nekaj pove.

Poglej, naučiti bi se moral, da imam pravico do lastnega mnenja, in to moje lastno mnenje je za mene čisto dovolj strokovno, ti pa imaš pravico do drugačnega, jasno.

Meni pa gre na živce, da so nekateri trgovci zaradi marketniške zanimivosti spremenili konfekcijske številke. npr pri Soliverju moram kupit včasih celo 34 – pred leti sem pa lahko nosila številko 38. 38-tka mi več nikjer ni prav pa sem 170/60.

Meni gre valentinovo na živce kot npr pust – ampak če za pusta poješ kakšen dober krof in za valentinovo dobiš kakšno rožco, pa tud ni nič narobe.

Men pa te preklete omare, ki ti skrčijo čisto dobre obleke…;-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Men pa te preklete omare, ki ti skrčijo čisto dobre obleke…;-))[/quote]

Ma kakšne omare…zbrcati je treba pralni stroj, ki nesramno krči obleke. :))

Men pa te preklete omare, ki ti skrčijo čisto dobre obleke…;-))[/quote]

Ma kakšne omare…zbrcati je treba pralni stroj, ki nesramno krči obleke. :))[/quote]

Nisi eksaktna, ali pa si udarila mimo prav zato, ker je tvoje gledanje preveč realistično.
Žal redko bereš med vrsticami.
WD40 ima omaro skozi katero je vstop v deželo Narnijo.
Sploh so omare čudne zadeve, ko jih enkrat zapreš vrag vedi, kaj se not dogaja.
Veš, pralni stroj je pa zgolj in samo pralni stroj – ena smotana mašina brez “dodane vrednosti” .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close