Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek valentinovo-wtf

valentinovo-wtf

Če je dec, potem je itak zadetek v polno.
Ker če to ni, potem enostavno ni dec.
A ni to logično, Antilopa ?

A ni to logično, Antilopa ?[/quote]

Res je, ampak pogovorno se “dec” uporablja žal tudi za tiste, ki imajo samo bingeljna. :))

A ni to logično, Antilopa ?[/quote] No je precej dedcev, ki so samo zadetki….

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Matjažko, bojim se, da se boš preveč navezal name. :D[/quote]

Jah, čisto možno, tista rožica za valentinovo bo moja, da ne boš mislila, da ti jo kateri drugi tu s foruma pošilja, ker imaš več oboževalcev. Pa Margo tudi ne smem pozabit, ona bi mi iz dna duše zamerila, če se je ne bi spomnil. Ženskam se je treba znati prikupit. :)))[/quote]

Ja, samo se boš moral zaljubiti vame sicer ne velja, pa le pohiti, na voljo imaš samo še 12 dni. 🙂

Drugače pa mislim, da ta praznik (in vsi drugi po vrsti) motijo le ne-zaljubljene ali pa samske. Podobno kot mene motijo oblekice na izložbenih lutkicah s konfekcijsko številko 36 max. F.ak, a ne. Ko prideš do moje 40, potem tista oblekica ni več tako lepa, kot se je na prvi pogled zdela. Čisto ljubosumje.

Meni se ta praznik dopade. Rožice kar dežujejo, kot bi bila pomlad, napoveduje sonček in bolj prijazno vreme. Ker potem sledi še osmi marec, materinski dan in nato še moj rd (no, teh se ne veselim več tako zelo), je pri nas delno do pretežno romantično še kar lep čas.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

A ni to logično, Antilopa ?[/quote]

Res je, ampak pogovorno se “dec” uporablja žal tudi za tiste, ki imajo samo bingeljna. :))[/quote]

Bingelj = bingljati
Ja, res je to “dol visenje” mnogo premalo.

Jah, čisto možno, tista rožica za valentinovo bo moja, da ne boš mislila, da ti jo kateri drugi tu s foruma pošilja, ker imaš več oboževalcev. Pa Margo tudi ne smem pozabit, ona bi mi iz dna duše zamerila, če se je ne bi spomnil. Ženskam se je treba znati prikupit. :)))[/quote]

Ja, samo se boš moral zaljubiti vame sicer ne velja, pa le pohiti, na voljo imaš samo še 12 dni. 🙂

Drugače pa mislim, da ta praznik (in vsi drugi po vrsti) motijo le ne-zaljubljene ali pa samske. Podobno kot mene motijo oblekice na izložbenih lutkicah s konfekcijsko številko 36 max. F.ak, a ne. Ko prideš do moje 40, potem tista oblekica ni več tako lepa, kot se je na prvi pogled zdela. Čisto ljubosumje.

Meni se ta praznik dopade. Rožice kar dežujejo, kot bi bila pomlad, napoveduje sonček in bolj prijazno vreme. Ker potem sledi še osmi marec, materinski dan in nato še moj rd (no, teh se ne veselim več tako zelo), je pri nas delno do pretežno romantično še kar lep čas.[/quote]

Margot, s konfekcijsko številko 40 si prava “bomba” (v lepem pomenu besede), če imaš vsaj srednjo žensko višino. Verjemi, da so takšne babnice moškim najbolj všeč.

Le, da je dan, ko to storiš, popolnoma nepomemben.
Iz čiste fore bi jaz to raje naredil v prav vseh preostalih 364 dneh leta .
Valentinovo > WTF[/quote]

Moški smo bolj praktični, to drži. 🙂 Ampak za veliko žensk pa nosijo takšne geste pomemben simbolni pomen. ;)[/quote]

Saj to je ravno problem.

Ji boš prneso kako pozornsot 2x v letu pa nič za valentinovo, ko je napumpana od medijev da se takrat obdaruje in bo trmarla užaljenost, drug kreten pa celo leto nič pa samo za valentinovo pa bo vse vredu.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ni kaj veliko za dodati.
Če se ne spomniš izkazovati ljubezni dnevno je brez veze skakati s šopkom, bombonjero in srčki okoli ljubljene za Valentinovo.
Prav tako velja za 8. marec…. čist brez veze, da ji privlečeš šopek rož, dnevno ji pa ne pokažeš spoštovanja. :-))

Enrique Iglesias – Nunca Te Olvidaré[/url]

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

http://m.klip.si/video-tihi-unicevalec-odnosov-9089

evo, en tak zanimiv klip…

Prosto po Watamaru :

Valentinovo + 8. marec + 363 = Dan ljubezni x 365

Teme nesrečnih, nepotešenih babnic…

Meni se ta praznik dopade. Rožice kar dežujejo, kot bi bila pomlad, napoveduje sonček in bolj prijazno vreme. Ker potem sledi še osmi marec, materinski dan in nato še moj rd (no, teh se ne veselim več tako zelo), je pri nas delno do pretežno romantično še kar lep čas.[/quote]

Margot, s konfekcijsko številko 40 si prava “bomba” (v lepem pomenu besede), če imaš vsaj srednjo žensko višino. Verjemi, da so takšne babnice moškim najbolj všeč.[/quote]

170. Ne vem kaj naj ti rečem. Katerokoli babo vprašam, vse kupujejo XS. 🙂 To me res čudi, ker niso glih vse … Ne vem če se jim res uspe stlačiti v to. Jaz raje vzamem kaj malo večjega, da nisem videti ko budžolca. :)))

Dejansko lepo povzeto moje “nakladanje” v preprosto formulo.

Mim grede si me pa spomil(a) še na eno lepo slovensko pesem na temo ljubezni:

Pepel in Kri – Dan Ljubezni

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Margot, s konfekcijsko številko 40 si prava “bomba” (v lepem pomenu besede), če imaš vsaj srednjo žensko višino. Verjemi, da so takšne babnice moškim najbolj všeč.[/quote]

170. Ne vem kaj naj ti rečem. Katerokoli babo vprašam, vse kupujejo XS. 🙂 To me res čudi, ker niso glih vse … Ne vem če se jim res uspe stlačiti v to. Jaz raje vzamem kaj malo večjega, da nisem videti ko budžolca. :)))[/quote]

Če bi bilo to res, potem ne bi v štacunah najprej zmanjkale številke 40 in 42. :)) Verjetno se ti je že zgodilo, da si prišla v trgovino, in so visele le še št. 36 (morda kakšna 38) ter od 44-46 naprej. :))

Ni vsaka ki ma konfekcijsko 40 takoj prava ”bomba” kot tudi ni vsaka z konfekcijsko 36 38 ali 44 takoj presuha ali debela, ampak dobro, ti ”ziher” veš boljše 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ni vsaka ki ma konfekcijsko 40 takoj prava ”bomba” kot tudi ni vsaka z konfekcijsko 36 38 ali 44 takoj presuha ali debela, ampak dobro, ti ”ziher” veš boljše :P[/quote]

Kaj pa ti veš, kakšno številko ženska nosi, pametnjakovič. :))

Ni vsaka ki ma konfekcijsko 40 takoj prava ”bomba” kot tudi ni vsaka z konfekcijsko 36 38 ali 44 takoj presuha ali debela, ampak dobro, ti ”ziher” veš boljše :P[/quote]

Kaj pa ti veš, kakšno številko ženska nosi, pametnjakovič. :))[/quote]

Kaj si pa ti napisala? Če ne številke, kako pol ne bi vedo…… ti si določla, da kerakoli ma konfekcijsko 40 je že prava ”bomba” jaz se samo ne strinjam s tem, ampak ti si ziher vsako ki ma 40tko vidla in to veš, hkrati pa tudi veš kar je (vsem) (hetero) moškim všeč… In potem podrkavajo mene za posploševanje, kje je zdaj Marko da bi se oglasil al pa kdo, aja copatarji so tiho ker ženske to lahko.

Pffffffffff

Gleda, če sem slučajno še v kiri drugi temi pustil komentar, pa da me gre lahko citirat.

Haha

Seveda ne. Pa tudi to je treba upoštevati, da so sistemi označevanja konfekcije za različne trge različni, a ne Matkič :))

Kar se ženskih konfekcijskih cifer tiče je bolje, če je 40 njena konfekcijska številka kot njen IQ .
Še bolje pa je, če je visoka blizu 180 cm in se tudi njen IQ giblje tam nekje. Ampak baje, da takšne hitro poidejo. Sploh tiste s konfekcijsko cifro 38 ali manj.

Kaj pa ti veš, kakšno številko ženska nosi, pametnjakovič. :))[/quote]

Kaj si pa ti napisala? Če ne številke, kako pol ne bi vedo…… ti si določla, da kerakoli ma konfekcijsko 40 je že prava ”bomba” jaz se samo ne strinjam s tem, ampak ti si ziher vsako ki ma 40tko vidla in to veš, hkrati pa tudi veš kar je (vsem) (hetero) moškim všeč… In potem podrkavajo mene za posploševanje, kje je zdaj Marko da bi se oglasil al pa kdo, aja copatarji so tiho ker ženske to lahko.

Pffffffffff[/quote]

Ne razburjaj se, predvidevam, da ima Margot postavo peščene ure in konfekcijsko št. 40. :))

Seveda ne. Pa tudi to je treba upoštevati, da so sistemi označevanja konfekcije za različne trge različni, a ne Matkič :))[/quote]

Maš prav 🙂 Nenazadnje, že pri sebi opažam, da primanjkuje standarnega označevanja, ko mi je kdaj prav L majca, drugič pa XL na ozko….. enako pri številkah čveljel, tu bi blo treba nardit bistveno večji red.

Oprosti ampak zelo redki moški so taki ki bi pod željeno višino napisali 180cm pri ženski, razen če so sami 190+, vsi pa vemo kakšna je povprečna višina moških in žensk. O IQju pa ne bi, ker so verjetnosti zanemarljive za tisto cifro ki jo navajaš.

Pffffffffff[/quote]

Ne razburjaj se, predvidevam, da ima Margot postavo peščene ure in konfekcijsko št. 40. :))[/quote] …. in spolzi in uide med prsti kot pesek ?

170. Ne vem kaj naj ti rečem. Katerokoli babo vprašam, vse kupujejo XS. 🙂 To me res čudi, ker niso glih vse … Ne vem če se jim res uspe stlačiti v to. Jaz raje vzamem kaj malo večjega, da nisem videti ko budžolca. :)))[/quote]

Če bi bilo to res, potem ne bi v štacunah najprej zmanjkale številke 40 in 42. :)) Verjetno se ti je že zgodilo, da si prišla v trgovino, in so visele le še št. 36 (morda kakšna 38) ter od 44-46 naprej. :))[/quote]

Zanimivo, povej v kire štacune zahajaš…ker jst nosim 36, pa vedno najprej zmanjkajo ravno te, če mi je kej všeč….ostanejo le še vlke cifre…zdej pa al se morm zredit al pa regijo menjat 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close