valentinovo-wtf
Če bi bilo to res, potem ne bi v štacunah najprej zmanjkale številke 40 in 42. :)) Verjetno se ti je že zgodilo, da si prišla v trgovino, in so visele le še št. 36 (morda kakšna 38) ter od 44-46 naprej. :))[/quote]
Zanimivo, povej v kire štacune zahajaš…ker jst nosim 36, pa vedno najprej zmanjkajo ravno te, če mi je kej všeč….ostanejo le še vlke cifre…zdej pa al se morm zredit al pa regijo menjat :D[/quote]
Hodim po različnih štacunah, nimam najljubše štacune.
Zanimivo, povej v kire štacune zahajaš…ker jst nosim 36, pa vedno najprej zmanjkajo ravno te, če mi je kej všeč….ostanejo le še vlke cifre…zdej pa al se morm zredit al pa regijo menjat :D[/quote]
Hodim po različnih štacunah, nimam najljubše štacune.[/quote]
ni blo dobesedno mišljen…hotla sm povedat, da še nism nikjer vidla, da bi ostajale manjše št. 🙂 drugač se pa čist strinjam – dost lepš je pogledat žensko, k ma polnejšo postavo, kot tisto k je anoreksična.
Mislim, da se ti ni treba niti zredit, niti regije ti ni treba menjat.
Obstaja rešitev.[/quote]
…ki se ne glasi v smeri…evin kostum je the best :D[/quote]
Tudi ta ni napačna :)))
Ampak za “filozofko” nekam preveč razmišljaš o “cunjcah” .
Vzameš pač, ko ti pred oči slučajno pride nek izjemen komad v tvoji cifri, dotlej pa teraš svojo staro in preverjeno garderobo, razliko ki bi jo namenila za redilno hrano in preskok v višjo konfekcijsko številko, pa daješ na kupček. Večji kot bo, širši bo izbor trgovin, kjer imajo tvojo 36-ko.
Skratka samo malo potrpežljivosti potrebuješ.
…ki se ne glasi v smeri…evin kostum je the best :D[/quote]
Vzameš pač, ko ti pred oči slučajno pride nek izjemen komad v tvoji cifri, dotlej pa teraš svojo staro in preverjeno garderobo, razliko ki bi jo namenila za redilno hrano in preskok v višjo konfekcijsko številko, pa daješ na kupček. Večji kot bo, širši bo izbor trgovin, kjer imajo tvojo 36-ko.
Skratka samo malo potrpežljivosti potrebuješ.[/quote]
preveč razmišljam o cunjcah, če napišem, da v splošnem vedno manjše številke prej zmanjkajo… ok 🙂 in zdej me učiš nakupovanja v smislu, da več keša k bom mela, prej bom dobla 36? ok, oprosti, se sam men zdi tole čist neumestna al tud sam vidiš, da nisi lih pointa zdel z odgovorom ?
Skratka samo malo potrpežljivosti potrebuješ.[/quote]
preveč razmišljam o cunjcah, če napišem, da v splošnem vedno manjše številke prej zmanjkajo… ok 🙂 in zdej me učiš nakupovanja v smislu, da več keša k bom mela, prej bom dobla 36? ok, oprosti, se sam men zdi tole čist neumestna al tud sam vidiš, da nisi lih pointa zdel z odgovorom ?[/quote]
Kako da ne.
Le da gre za moško logiko.
Ženskih oblek res nisem kupoval še nikoli.
preveč razmišljam o cunjcah, če napišem, da v splošnem vedno manjše številke prej zmanjkajo… ok 🙂 in zdej me učiš nakupovanja v smislu, da več keša k bom mela, prej bom dobla 36? ok, oprosti, se sam men zdi tole čist neumestna al tud sam vidiš, da nisi lih pointa zdel z odgovorom ?[/quote]
Kako da ne.
Le da gre za moško logiko.
Ženskih oblek res nisem kupoval še nikoli.[/quote]
potem je pa jst ne razumem…se opravičujem…
Logika nakupovanja je preprosta:
Moški ne svetuj ženski pri nakupih oblačil. Ker če boš preveč zraven svetil se bo slej kot prej zgodilo “Dragi, a v tem zgledam debela?” Ma si ga na-je-bal, ker kar koli rečeš…
Ženska ne svetuj moškemu pri nakupu ročnega in električnega orodja. Ker ko cepec polomi ali pa crkne boš deležna očitka… mater a sem te moral poslušat, sem vedel, da je tisto boljše (dražje) bilo boljše.
naj ti jih počasi in boleče razžira ☺
btw: a se ti je mus spotikati ob take “praznike” — te kdo posiljuje???
kaj pa 1. maj, ko lajnajo o delavstvu, pa 1. november, ko navijajo o mrtvih
pa 31.12. ko se nabija o Novem letu
…
+ vsi (plačani!!) državni prazniki ☺[/quote]
uuuuuuuuuu, da si me spomnu na 1.november…ej če bi bil tak čas, bi zihr glede tega bentla točno na isti način….zakaj je treba točno na 1. november it nekomu svečo prižgat pa ikebano prnest in to tako, da je boljša od sosedove, prej pa celo leto nč od nč…. isto mi gre na jetra
1.maj me ni nikol tko blazno zmotu…2.maj so tko ukinl, da ni več dela prost dan
silvestrovo je pa tud men osebno živa bedarija…isti dan k vsak drug dan, sam datum se pač menja čez noč…big deal….isti cirkus za đabe, k vsi ostali prazniki al karkol so že pač
…
uuuuuuuuuu, da si me spomnu na 1.november…ej če bi bil tak čas, bi zihr glede tega bentla točno na isti način….zakaj je treba točno na 1. november it nekomu svečo prižgat pa ikebano prnest in to tako, da je boljša od sosedove, prej pa celo leto nč od nč…. isto mi gre na jetra
silvestrovo je pa tud men osebno živa bedarija…isti dan k vsak drug dan, sam datum se pač menja čez noč…big deal….isti cirkus za đabe, k vsi ostali prazniki al karkol so že pač[/quote]
Nazadnje ko sem jaz pogledal je 2. maj tudi letos dela prost dan, ne vem v katerem paralelnem vesolju ti živiš ampak pri nas je in bo vsaj letos……..
Drugače pa je 1. maj narobe preveden, ni to praznik DELA ampak praznik DELAVCEV, naš učitelj je ob tem dejal, da če bi to bil praznik dela, bi morali delat duplo, ker ma delo praznik, ne pa delavci 🙂
tole je šele trapasto…. če boš preveč zraven svetil? načeloma, če že želim, da sveti zraven, pričakujem iskreno mnenje…če mi neki ne paše (in itak sama to najprej opazim) res ne trpim nekoga, ki mi potem iz vljudnosti reče, da mi ful dobr stoji zadeva…. sam zarad ljubega miru kao…ne vem kakšno žensko maš ti, da si ga najebal, če poveš po pravici…jst to cenim recimo…
v drugem primeru pa res ne vem zaka bi ženska pametovala glede orodja, razn če oba vesta, da se ona na to res bolš spozna (kar je pa res majhna verjetnost)
…
silvestrovo je pa tud men osebno živa bedarija…isti dan k vsak drug dan, sam datum se pač menja čez noč…big deal….isti cirkus za đabe, k vsi ostali prazniki al karkol so že pač[/quote]
in zakaj te stvari, prazniki … ki se jih gredo drugi motijo???
si tako asocialna ali pač zato, ker bi drugače (kako – pa niti ne veš) ☺
Dejstvo je, da izmed vseh praznikov so še nekak najbolj smiselni (po moje) Dan državnosti (jaz bi ohranil dan Republike tudi pa bo SDS jokala, nenazadnje dokler živijo ljudje ki so preživeli več časa v Jugi kot v Slo je prav da jih ne izključujemo. Potem dan reformacije, kot nek pomemben mejnik, pa Praznik dela(vcev) kot opomin na borbo za delavske pravice (ki prehitro izginjajo) pa še morda praznik pijanca Prešerna, če že uporabljamo njegovo Zdravljico kot državno himno.
Vse ostalo je odveč.
in zakaj te stvari, prazniki … ki se jih gredo drugi motijo???
si tako asocialna ali pač zato, ker bi drugače (kako – pa niti ne veš) ☺[/quote]
sj praktično me ne motijo tko, da zarad tega ne bi mogla normalno funkcionirat al pa kej….dans sm recimo, k sm šla v nakupovalni center po par zadev, opazla vse te srčke in balone itd. povsod vse v stilu pusta in valentinovga…pa me je zmotl….drgač sm pa recimo par let nazaj, k sm delala v eni trgovini z nakitom preko študenta, res opazovala kak tipom to mal pomeni in mi je šlo na živce…je pršu tip v trgovino pa reku-dej mi neki zber, kar je teb všeč, da ji nesem domov, da ne bo tečna….dobesedno…. in sm tud potem pri svojem bivšem načela to temo in sva se zmenla, nej mi raje nč ne nosi za valentinovo, kr se mi zdi ful fejk kot praznik pač….. nism asocialna, pač jst jih sploh ne bi praznovala enostavno…niti na rojstni dan ne dam nč…isti dan mi je kot vsi ostali…ne vem, čudna sm v glavnem… k da ni očitno 🙂
Seveda ne. Pa tudi to je treba upoštevati, da so sistemi označevanja konfekcije za različne trge različni, a ne Matkič :))[/quote]
Maš prav 🙂 Nenazadnje, že pri sebi opažam, da primanjkuje standarnega označevanja, ko mi je kdaj prav L majca, drugič pa XL na ozko….. enako pri številkah čveljel, tu bi blo treba nardit bistveno večji red..[/quote]
Glej, oblačila se v omari krčijo. To je dokazano. Pusti nekaj čez zimo par mesecev v omari pa se potem čudi :))
p.s.: Matkič sem vedela, da boš ti to znal ornk zakomplicirati.:))
Maš prav 🙂 Nenazadnje, že pri sebi opažam, da primanjkuje standarnega označevanja, ko mi je kdaj prav L majca, drugič pa XL na ozko….. enako pri številkah čveljel, tu bi blo treba nardit bistveno večji red..[/quote]
Glej, oblačila se v omari krčijo. To je dokazano. Pusti nekaj čez zimo par mesecev v omari pa se potem čudi :))
p.s.: Matkič sem vedela, da boš ti to znal ornk zakomplicirati.:))[/quote]
Najprej kako katastrofo sem pa zgoraj spesnil ko sem želel napisat ”čevljev” drugače pa jah, jaz že nekaj časa nimam takih problemov z krčenjem oblačil v omari čez zimo, tako da ne bi vedel.
Zakomplicirat pa tudi morš znat, samo reči če ni res, to da so mi enkrat prav čevlji št 42,5 drugič pa glih za glih 44,5 pomeni da označujejo za en k, oz ne po standardu 😛
Forum je zaprt za komentiranje.