Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek V postelji s sovražnikom :)

V postelji s sovražnikom :)

Men logika laufa v mal drugačni smeri – ker imam neke kriterije, so posti opaženi, če ne bi imela kriterijev, ne bi opazila nobenega.

Razmišljala sem tako…Robi kot moderator mora imeti določene kriterije (osebne in s strani “šefov”), torej briše določene poste in tako marsikateri ne pride do statusa “opažen”, ker se že prej pritisne na tipko delete. Če bi bili vsi opaženi, bi se mu fučkalo:).

Saj o tem govorim. Tudi ženske si znate pomagat medsabo, če je potrebno, samo da se celotno krivdo prevali na moškega in se ga čim bolj očrni. Samo potem ga je pa še Robi “skurcal”, pa vsi vemo, da že leta in leta ceplja za Antilopco, kot največji obupanec,…

Kmalu se bosta oglasila še On_ in Marko, brez njiju tu ne gre skozi. Dva latentna pedra Batman & Robin, ki se borita za “enakopravnost žensk.

Od samega besa imaš zamegljen razum.

Glej, tok sem pametnejši od tebe, da bi me že lahko imela za idola. Samo toliko.

Lp

Gospod Jeben Bog

Nisem več stara 11 let.

Dejstvo je, da sem jaz “opozorila”, da se mi ni dobro zameriti. :)) Moja desna roka je bistra in inovativna Margot, Goldfish pa je pripadnica tajne obveščevalne službe. 😉

Si pa postarana 11 letnica…

Ah antilopa, ti si mirna dušca, dvomim da se komu kaj zgodi, če se ti zameri:). Pri meni padajo glave:))).

Dejstvo je tisto kar jst rečem, kar ostali rečete si samo mislite, da je tako, kar pa še ne pomeni, da je tudi res. Če bi bilo res bi bilo potem tudi z moje strani potrjeno.

Ajde Riba, sčisti mi čevlje zdaj, hitro na kolena, hop hop. Saj sodiš v pisarno, samo ne za računalnik. Metla ti bolj pristaja, tipkovnico pa raje prepusti pametnejšim od sebe.

Dejstvo je tisto kar jst rečem, kar ostali rečete si samo mislite, da je tako, kar pa še ne pomeni, da je tudi res. Če bi bilo res bi bilo potem tudi z moje strani potrjeno.

Ajde Riba, sčisti mi čevlje zdaj, hitro na kolena, hop hop. Saj sodiš v pisarno, samo ne za računalnik. Metla ti bolj pristaja, tipkovnico pa raje prepusti pametnejšim od sebe.[/quote]

Ti verjameš vsemu, kar drugi napišemo? In ti vedno misliš resno, ko pišeš drugim? Včasih za šalo, včasih za hec, to je point virtualnih debat. Če ti zlezejo preveč pod kožo, se opečeš:). Tolk ene zamere, kuhinje je v tebi. Pomiri se.

Si že videl obupanega leva ? Takšen nič ne caplja za antilopo, ampak samo napade. Brez usmiljenja. 🙂

Spet fovšija na delu. Drugi dobijo, ti pa ne. 🙂

Kaj boš ti meni pametoval, ti hecen možicelj, ki meri komaj 170cm v višino. Gledam te navzdol, direkt v plešo.

Pa ti si res pravi bog. 🙂
Pa kaj so vse dobre ženske spodaj v peklu, da si obupan tam gor ?

Ubog je:). Cepeta z nogami, ker ni po njegovo, ker ne dobi punce, ker ni za nobeno rabo. Ampak res, kaj češ s takšnim pobom.

Seba11 je užalil Antilopo in postal njen sovražnik. Zdaj še samo počakajmo, da se bo eden od njiju opogumil in poročal, kako se sovražniki odnesejo v postelji, menda je divje? 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Včasih se kakšen takšen kateri ženski zasmili. Vsaj tako pravijo tisti bolj izkušeni, da bi mi bili prav tako samski, če se nas ne bi ena ženska usmilila. 🙂

Kaj si spet spil neki ? Da se greš z mano primerjat…LOL

Dobro, da nisi omožena. Če bi kdaj pozabil umiti posodo, ufffff, kaj bi ga čakalo…. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Mar res? Se jih ne briše šele takrat/po potrebi, ko jih posreduješ moderatorjem?

Ti čist razmišljaš po ribje – kdaj si si nazadnje menjala vodo v akvariju? 2002 ? :)))

Ti pa moj nick jemlješ res dobesedno in misliš, da plavam v vodi ter izpolnjujem želje:). U wish:).

V mast rest potegne, če se to sprašuješ.

Za tvojo nesposobnost izpolnjevanja želja vemo vsi, le včasih napišeš kaj takšnega, kot da živiš v kalni vodi.

Ne bit hud, ampak veš zakaj so se “vsi” tako zavzeli za antilopo, ne zato, ker bi jim bila tako zelo všeč in bi jo imeli radi (pa ne rečem, da jo nimajo, samo do to ni vzrok), ampak zato, ker tebe tako zelo NE marajo. Ker jim na nek način predstavljaš grožnjo. S stilom pisanja, s tem KAJ pišeš, ker predstavljaš tisto, kar ne marajo in dostikrat, zgleda, tudi tisto, kar zna koga “zaboleti”.

Hej, ostala družba, lahko pa da se tudi motim.

Ne bit hud, ampak veš zakaj so se “vsi” tako zavzeli za antilopo, ne zato, ker bi jim bila tako zelo všeč in bi jo imeli radi (pa ne rečem, da jo nimajo, samo do to ni vzrok), ampak zato, ker tebe tako zelo NE marajo. Ker jim na nek način predstavljaš grožnjo. S stilom pisanja, s tem KAJ pišeš, ker predstavljaš tisto, kar ne marajo in dostikrat, zgleda, tudi tisto, kar zna koga “zaboleti”.

Hej, ostala družba, lahko pa da se tudi motim.[/quote]

Oprosti it, ampak kaj je tisto, kar po tvoje tako zaboli? Recimo primer, ko je včeraj Robiju napisal, da nanj gleda zviška, ker ima le 170 cm in baje še plešo? Ali tisto, da naj poprimem za metlo (kot da nikoli ne bi) in začnem čistiit, tudi pred njegovimi nogami? To je njegova obramba, ko mu ni več smešno in stvari na forumura jemlje na osebni ravni, pa odreagira na primitiven način.
Sploh se ne gre za to, koga imamo radi oz. koga imamo manj radi. Ne vidim niti razlogov, da bi ljudi razvrščali na tak način, ker se sploh ne poznamo. Nekdo ti je bolj všečen, bolj blizu po pisanju, drugi manj. Tako to gre v svetu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close