Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Uuu, kakšna ritka!

Uuu, kakšna ritka!

noro,pridem.se vidmo dol!:D

P.s. prej me najdete u alayi na mojitotu 😀 al pa 2x closing summer haha

[img]http://www4.slikomat.com/13/0707/wg4-137320.jpg[/img]

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

No,evo vama dvema veleumnima jebačema,dve šunketini z obilnimi špehnatimi ritmi,z kratkimi Lili put put nogami:))

Joj, kot da si ti kaj boljša….no comment!

Seveda sem! Ko dam petke gor,lahko daš te dve šunketini noge skupaj,pa sve glih za glih haha:)))

Tako podrobno me ni zanimalo. Sicer pa nezaslišano, kakšne izraze uporabljaš, da seveda ne omenjam, da ravno o tem ženskem “pljuvanju” se menita z antilopo v neki drugi brezvezni temi – hitro smo spoznali kam spadaš 😛

Mišonka, ne bodi nevoščljiva “mladim fračam”. 🙂
Tu je že zate vremo prošlo, tu je druga kategorija, ki se razvrša po EMŠO-ju… :))
Izbor Sadnega je bil zelo dober. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Mišonka, ne bodi nevoščljiva “mladim fračam”. 🙂
Tu je že zate vremo prošlo, tu je druga kategorija, ki se razvrša po EMŠO-ju… :))
Izbor Sadnega je bil zelo dober. :)))[/quote]

Meni se tudi ne zdi izbor od Sadnega tako napačen 😉

uff kako je užaljena:))) Poslušaj deklica,vedno direkt! Tebi v obraz jasno to? Bog ne daj da si meni blizu! Pri meni ne bila jazikava in hinavska.Direkt povej in to je to,kar ti ne paše pri nama z Antilopo.

Morda pa res bolje, da ti ne pridem blizu, ker bi me zagotovo pošteno popljuvala [sub](zavist je negativno čustvo, ki vodi v bolezni).[/sub]

Pa saj v osnovi res ni izbor Sadnega slab.Pač pa je slabo njegovo mnenje o šunkah ko vsake toliko ženske z njimi podcenjuje.Zato sem omenila te dvema ker sta res njegovi šunki:))) Tole mu je malo ušlo izpod nadzora::))

Za tvojo zavist Calipsa mi pa res dol visi:)

Hm? Koliko vem nisem zavistna, ker nimam biti za kaj.

Aha, Sadni je slab človek, ker je prilepil sliko dveh ritk v temo Uuu, kakšna ritka.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ajde Sadni,bodi dobre volje in daj nekaj lepšega (roko na srce) ::)) Ker vem da znaš!!

razširi mnenje o sebi na vsa možna področja … pa boš na dobrem začetku ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Tista prva od Sadnega je mal celulitasta,se vidi celo skozi žabe in navkljub photoshopu. Ker je videt zelo mlada, bi bilos tanje morda lahko boljše. Ta druga je solidna. Obe pa lahko z malo ustrezne vadbe natrenirata ritki v nulo. Imata dobre predispozicije.
Brez ustrezne mase ni nič, samo kost in koža. 🙂

Zanimivo – sem povsem enakega mnenja 😉

Zanimivo – sem povsem enakega mnenja ;)[/quote]

No, kaj sem jaz tebi rekla… Pa ne, nisem še dobila nove krogle. 🙂

Ojoj, smo malenkostni in dlakocepcski z razlogom, kot pri Mišonki – nevoščljivost.. 😉
Vsak, res čisto moški bi se za tema dvema ozrl, ker ima obe zelo lepo telo. Vidi se, da gre za zelo mladi dekleti. In to je tisto, kar večini (zrelih) žensk moti, ker v njih/vas vzbudijo zavist, ko vidijo takšno “umetnino narave”. Ti dekleti imata telo za +5. ;))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Trudiš se zaman Matiuž.O takšnem telesu kot ga imam jaz ti lahko samo sanjaš.:))

evo, zakaj je pivo tako dober prodajni produkt ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Zanimivo – sem povsem enakega mnenja ;)[/quote]

No, kaj sem jaz tebi rekla… Pa ne, nisem še dobila nove krogle. :)[/quote]

Ja, spomnim se, da si komentirala, da sva si bolj podobni kakor si mislim – in ravno to me vznemirja :))

Si že naročila novo “kuglo”? Namig: ne rabiš je 😉

Ojoj, smo malenkostni in dlakocepcski z razlogom, kot pri Mišonki – nevoščljivost.. 😉
Vsak, res čisto moški bi se za tema dvema ozrl, ker ima obe zelo lepo telo. Vidi se, da gre za zelo mladi dekleti. In to je tisto, kar večini (zrelih) žensk moti, ker v njih/vas vzbudijo zavist, ko vidijo takšno “umetnino narave”. Ti dekleti imata telo za +5. ;))[/quote]

Namenoma sem bila malo bolj natančna pri ogledu, ker so se ene ženske zgražale nad šunkami. Drugače nisem tako malenkostna.

Zavistna nisem, nimam bit za kaj. V zrelih letih tudi še nisem, ko sem bila v njunih, sem pa zagotovo imela boljšo rit, pa še to verjetno zaradi intenzivnega ukvarjanja s športom. Če bom rekla, da jo imam še sedaj, bo pa Calypso rekla, da sem domišljava. 🙂

Predispozicije, tudi te športne, z natreniranimi ritnimi mišicami,ostanejo tudi v zrelih letih. In predvsem takrat se vidi bistveno razliko med ženskami, ki so kot najstnice papale čips in jedle v McDonaldsu in tistimi, ki so se ukvarjale s kakšnim športom in se bolj zdravo prehranjevale.

Ko sem bila jaz na gimnaziji, se ne spomnim, da bi katera moja sošolka imela celulit. Danes pa vidim cel kup celulitastih najstnic. In razlog za to tiči predvsem v nezdravi prehrani, vključno z gaziranimi pijačami in alkoholom in v pomanjkanju telesne aktivnosti.

Vsak, res čisto moški bi se za tema dvema ozrl, ker ima obe zelo lepo telo. Vidi se, da gre za zelo mladi dekleti. In to je tisto, kar večini (zrelih) žensk moti, ker v njih/vas vzbudijo zavist, ko vidijo takšno “umetnino narave”. Ti dekleti imata telo za +5. ;))[/quote]

Namenoma sem bila malo bolj natančna pri ogledu, ker so se ene ženske zgražale nad šunkami. Drugače nisem tako malenkostna.

Zavistna nisem, nimam bit za kaj. V zrelih letih tudi še nisem, ko sem bila v njunih, sem pa zagotovo imela boljšo rit, pa še to verjetno zaradi intenzivnega ukvarjanja s športom. Če bom rekla, da jo imam še sedaj, bo pa Calypso rekla, da sem domišljava. 🙂

Predispozicije, tudi te športne, z natreniranimi ritnimi mišicami,ostanejo tudi v zrelih letih. In predvsem takrat se vidi bistveno razliko med ženskami, ki so kot najstnice papale čips in jedle v McDonaldsu in tistimi, ki so se ukvarjale s kakšnim športom in se bolj zdravo prehranjevale.

Ko sem bila jaz na gimnaziji, se ne spomnim, da bi katera moja sošolka imela celulit. Danes pa vidim cel kup celulitastih najstnic. In razlog za to tiči predvsem v nezdravi prehrani, vključno z gaziranimi pijačami in alkoholom in v pomanjkanju telesne aktivnosti.[/quote]

Veš kaj Bikini – če imaš dobro rit – si lahko še naprej domišljava, imaš biti za kaj :)))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close