Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Uuu, kakšna ritka!

Uuu, kakšna ritka!

Matkič, so ti pri otroku premalo vzpodbujali fantazijo, da sedaj udarja na plano? 😀
Verjetno si s kakšnimi tekočimi sredstvi pomagaš za sanjarjenje pri belem dnevu? :)))
Lepo je sanjati, kar naprej… ;)[/quote]

prej preveč… sanjat pa ni greh… je pa škoda da si tak softič da ne upaš napisat imena priimka in kje si doma da te obiščem da mi potem vse te pametne prispevke poveš še 1x v obraz 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkič, so ti pri otroku premalo vzpodbujali fantazijo, da sedaj udarja na plano? 😀
Verjetno si s kakšnimi tekočimi sredstvi pomagaš za sanjarjenje pri belem dnevu? :)))
Lepo je sanjati, kar naprej… ;)[/quote]

prej preveč… sanjat pa ni greh… je pa škoda da si tak softič da ne upaš napisat imena priimka in kje si doma da te obiščem da mi potem vse te pametne prispevke poveš še 1x v obraz ;)[/quote]

Matkič, zakaj moški v vojski redno ne seksajo? Ker bi bili premalo agresivni.
Občutek imam, da bi se ti izkazal za dobrega vojaka, sploh z 90 kg! 😀

Nasilje ni pravi način, kako postopamo z lastno agresijo, je vedno potrebno se malo zazrti vase in najti vzroke v sebi, zakaj smo nezadovoljni in jezni na druge in seveda tudi nase.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

prej preveč… sanjat pa ni greh… je pa škoda da si tak softič da ne upaš napisat imena priimka in kje si doma da te obiščem da mi potem vse te pametne prispevke poveš še 1x v obraz ;)[/quote]

Nasilje ni pravi način, kako postopamo z lastno agresijo, je vedno potrebno se malo zazrti vase in najti vzroke v sebi, zakaj smo nezadovoljni in jezni na druge in seveda tudi nase.[/quote]

haha …

niti ni potrebne agresije…

ker jaz vem da že če bi jaz stal na samem s tabo pa bi blo med nama pol metra razdalje ti NEBI NITI POMISLIL DA SI UPAŠ uporabit tako retoriko kot jo imaš tukaj… ker bi te že samo to da veš ali verjameš da bi te upal prebutat bremzal tvoje cinične nasmeške in podjebavanja…

to je to… sploh ne rabim bit nasiln ker vem da take kot si ti je dovolj samo to da morajo na samem brez dokazov nekomu povedat take stvari kot jih upaš napisat na forum…

samo zato se gre…

saj Marko je enak… Najbolj še verjamem Robiju da bi enako kot piše upal tudi rečt v obraz…. ti, Marko On_ pa bi se vsi podelali v hlače pred Spiderjem Sadnim in mano…. Dedek NM-3w bi pa itak prišo prepozno z berglami hahahah

Samo zato se gre… nasilen sem pa jaz tako redko(sploh se ne spomnim kdaj sem nazadnje bil!)…. jaz bom vedno zadnji ki bi se pretepal… ampak ko pa se začnem tepst pa bom tudi zadnji odnehal, oz bom moral bit v nezavesti… tak da brez skrbi 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Hehe…, Matjažko, ti me vsaj znaš nasmejati, ostali so vsi nekam smrtno resni 😉

A ni bil razlog za neseksanje vojakov v bromu? 🙂

Mah, brezveze res. Tega Matjazka sem že zdavnaj povabil na srečanje, pa mi še odpisat ni upal nazaj.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Nasilje ni pravi način, kako postopamo z lastno agresijo, je vedno potrebno se malo zazrti vase in najti vzroke v sebi, zakaj smo nezadovoljni in jezni na druge in seveda tudi nase.[/quote]

haha …

niti ni potrebne agresije…

ker jaz vem da že če bi jaz stal na samem s tabo pa bi blo med nama pol metra razdalje ti NEBI NITI POMISLIL DA SI UPAŠ uporabit tako retoriko kot jo imaš tukaj… ker bi te že samo to da veš ali verjameš da bi te upal prebutat bremzal tvoje cinične nasmeške in podjebavanja…

to je to… sploh ne rabim bit nasiln ker vem da take kot si ti je dovolj samo to da morajo na samem brez dokazov nekomu povedat take stvari kot jih upaš napisat na forum…

samo zato se gre…

saj Marko je enak… Najbolj še verjamem Robiju da bi enako kot piše upal tudi rečt v obraz…. ti, Marko On_ pa bi se vsi podelali v hlače pred Spiderjem Sadnim in mano…. Dedek NM-3w bi pa itak prišo prepozno z berglami hahahah

Samo zato se gre… nasilen sem pa jaz tako redko(sploh se ne spomnim kdaj sem nazadnje bil!)…. jaz bom vedno zadnji ki bi se pretepal… ampak ko pa se začnem tepst pa bom tudi zadnji odnehal, oz bom moral bit v nezavesti… tak da brez skrbi ;)[/quote]
Človeka, ki ne zna sprejeti resnice oziroma drugačnega mnenja o sebi, se hitro prepozna in takemu se je res bolje ognit, ker lahko hitro izgubi kontrolo nad sabo. Se strinjam s teboj. Nisem pretepač, branil sem se pa vedno, z vsemi sredstvi. Vem, kdaj je bolje bit tiho. Človeku, ki je trezen in normalen, pa bi v živo vse povedal enako, kot tukaj. Ti očitno nisi. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Berem, berem in se čudim – modni guru Matkić po novem tudi pretepač – ne, to pa ni vredno pohvale.

[img]http://shrani.si/f/O/Gd/1DAeoXhB/monicabelluccibum-kopija.jpg[/img]

Just a reminder! Da ne boste pozabili! Ta vikend. Portorož. Bikini. 🙂

a bo prenos kako serjejo “live” ☺ — na tavelkih ekranih z zvokom ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

a bo prenos kako serjejo “live” ☺ — na tavelkih ekranih z zvokom ☺[/quote]

Ne, vaterpolo bodo igrale mešane ekipe.

a bo prenos kako serjejo “live” ☺ — na tavelkih ekranih z zvokom ☺[/quote]

Ne, vaterpolo bodo igrale mešane ekipe.[/quote]
OK, bom pogledal posnetek

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Just a reminder! Da ne boste pozabili! Ta vikend. Portorož. Bikini. :)[/quote]

Bikini_, ti greš? Nekdo s takšnim vzdevkom ne bi smel manjkati :))

Just a reminder! Da ne boste pozabili! Ta vikend. Portorož. Bikini. :)[/quote]

Bikini_, ti greš? Nekdo s takšnim vzdevkom ne bi smel manjkati :))[/quote]

Nameravam it pofirbcat, ja. 🙂

Bikini_, ti greš? Nekdo s takšnim vzdevkom ne bi smel manjkati :))[/quote]

Nameravam it pofirbcat, ja. :)[/quote]

Ok, prepoznaš me lahko v belo srebrnem bikiniju 🙂

Takoj odstrani mojo fotografijo! Kdo ti je dovolil?

🙂

Dobro, pa kaj je narobe s tabo? Tip pravi, da ima 185 cm. Za moškega te velikosti, ki ima vsaj malo mišic, je 90 kil normalna teža.

A ti si rahitični paličnjak, čigar teža zajema višina minus 110? Torej recimo 75 kil pri 185?

Neupam poslat💕

Jas svojo drago lubico na morju v vodi dam v naročje tako da se skupaj poljubiva v vročih poletnih dneh ljubezni .
Vendar lansko leto sem narajmal na morju na eno punco ki je bila par let nazaj na vozičku lansko leto pa je hotela da sem jo v vodi nosil vendar me je brcala poljubljala po usnicah .
No ko sem se sončil na blazini se je ulegla k meni ter me prijela za roko da jo bi usvajal .

KOGA BRIGA KAKO RIT MA KDO RAD ? BRIGAJTE SE ZASE, MORONI !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close