Uuu, kakšna ritka!
Uf, če bi imela takšno “ozadje” na sebi kakor ta na sliki, ne vem če bi se upala kazati po svetu, zlasti pa ne na plaži; ne razumem žensk, ki se tako zanemarijo :// potem pa se tu pritožujejo, da jih možje varajo, da nimajo interesa, časa zanje itd.
[sub]Koga spolno vznemirjajo nasedli kiti?[/sub][/quote]
Ena slaba predpostavka žensk je ta, da moški varajo zaradi “zanemarjenosti” svoje partnerke, da se zato morajo vedno “rihtati”, da ne bo ob prvi priložnosti “naskočil druge”. Lahko imajo doma super-model, pa bodo ravno tako varali, ampak mogoče ravno s tako, ki je malo drugačna. 😀 Namreč menda veliko moških vara žene z manj atraktivnimi oz. manj postavnimi ljubicami. Tisti, ki kronično vara, mora to že imeti “malo v krvi” , kot radi rečemo, in seveda tudi priložnost lahko dela tatu. To je adrenalin za njega, torej neke vrste zasvojenost, ko je glavni cilj, da ga bo “namočil” vsakič z drugo, in ne estetski užitki. ;)[/quote]
Nismo vsi ljudje enaki – mene ne bi toliko zmotila resnica, da bi me partner prevaral z nasedlim kitom, bolj bi me, če bi me z lepšo in v številnih pogledih boljšo od mene, to bi me verjetno pošteno bolelo…solidarnostnim potezam bi se verjetno smejala 😛
Uf, če bi imela takšno “ozadje” na sebi kakor ta na sliki, ne vem če bi se upala kazati po svetu, zlasti pa ne na plaži; ne razumem žensk, ki se tako zanemarijo :// potem pa se tu pritožujejo, da jih možje varajo, da nimajo interesa, časa zanje itd.
Ena slaba predpostavka žensk je ta, da moški varajo zaradi “zanemarjenosti” svoje partnerke, da se zato morajo vedno “rihtati”, da ne bo ob prvi priložnosti “naskočil druge”. Lahko imajo doma super-model, pa bodo ravno tako varali, ampak mogoče ravno s tako, ki je malo drugačna. 😀 Namreč menda veliko moških vara žene z manj atraktivnimi oz. manj postavnimi ljubicami. Tisti, ki kronično vara, mora to že imeti “malo v krvi” , kot radi rečemo, in seveda tudi priložnost lahko dela tatu. To je adrenalin za njega, torej neke vrste zasvojenost, ko je glavni cilj, da ga bo “namočil” vsakič z drugo, in ne estetski užitki. ;)[/quote]
čizs … koliko sta pa vidva “varala” ???? še za najhujše trenutne potrebe nimata drugega kot svoje tace ☻
Nismo vsi ljudje enaki – mene ne bi toliko zmotila resnica, da bi me partner prevaral z nasedlim kitom, bolj bi me, če bi me z lepšo in v številnih pogledih boljšo od mene, to bi me verjetno pošteno bolelo…solidarnostnim potezam bi se verjetno smejala :P[/quote]
A to je tista fora, ko ženska svojemu bivšemu vedno od srca zaželi srečo in se ji smeji pri srcu, ko vidi, da je njegova nova izbranka slabša od nje oziroma nasedli kit? 🙂 On pa jo razglasi za kurbo in varalico, ker drugega itak ne more, če je pristal pri slabši.
1. takšna “rit” je lahko rodila več ritk nad katerimi se tukaj slini
2. opazij svojo mamo in spomni se babic, prababic .. kakšne riti so imele – kakšna je bodočnost tvoje riti!
3. ženska se ne kaže svetu – ampak svet bulji vanjo!![/quote]
Če se ne bi “kazala”, bi si mal večjo številko kopalk omislila. Pa predvsem kopalke, ki njeno postavo ne naredijo še gršo. Še vedno jih lahko zaviha, ko se sonči.
Če se takšen pojaviš na plaži (kit na prvi sliki), pa težko da ne boš vzbudil “zanimanja”. Tisto pred njo je najverjetneje njen mož. Nič čudnega, da gleda nekam na desno. Verjetno tam ne plava kit. 🙂
Pa ne mi zdaj nekaj kaj je ta rit rodila. Ta rit je samo dokaz, da njena lastnica zelo nezdravo živi. Ni niti klasično debela, da bi se lahko izgovarjala na ščitnico ali slabe gene.
Nismo vsi ljudje enaki – mene ne bi toliko zmotila resnica, da bi me partner prevaral z nasedlim kitom, bolj bi me, če bi me z lepšo in v številnih pogledih boljšo od mene, to bi me verjetno pošteno bolelo…solidarnostnim potezam bi se verjetno smejala :P[/quote]
A to je tista fora, ko ženska svojemu bivšemu vedno od srca zaželi srečo in se ji smeji pri srcu, ko vidi, da je njegova nova izbranka slabša od nje oziroma nasedli kit? 🙂 On pa jo razglasi za kurbo in varalico, ker drugega itak ne more, če je pristal pri slabši.[/quote]
Odkrito povedano ne vem, le hipotetično sklepam, kako bi odreagirala in kako bi na vse skupaj gledala. Dvomim, da bi nekomu, ki me je razočaral sploh kaj želela, taka persona je zame zgodovina ne glede na to kakšen sloves bi se valjal za mojim hrbtom.
OBLEKA NAREDI ČLOVEKA
Telovadba ga polepša
Josie Gibson
[img]http://2.bp.blogspot.com/-j5151k_5R78/TfqfIUMEInI/AAAAAAAACnQ/n0VrwQ9gZWo/s1600/Hoping%2Bfor%2Ba%2Bfitness%2BDVD%2Bdeal%2BJosie%2BGibson%2Bshows%2Boff%2Bher%2Bcurves%2Bon%2Bthe%2Bbeach%2B66.jpg[/img]
[img]http://media.zenfs.com/en-GB/blogs/the-juice/Josie-Gibson-weight-loss.jpg[/img]
NATRENIRANA RITKA NAREDI BOGINJO
Tudi iz mam 🙂
Natalia Muntean
[img]http://i.ytimg.com/vi/i1F7i0_2hfk/0.jpg[/img]
[img]http://cdn.simplyshredded.com/wp-content/uploads/2011/05/4977fc9ca1b9e.jpg[/img]
[img]http://a4.l3-images.myspacecdn.com/images02/130/a4a0db1fcae849d19dec2a1f77de0cd1/l.jpg[/img]
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_lthw43mrIr1qhatv8o1_500.jpg[/img]
Slavni? Ne pretiravaj. :=)
Če želiš videt vpliv piškotkov, potem bi moral dat svojo fotko gor. Te pa na delim kar z vsemi. 😉
ajd … da ne bomo samo o folku z nekih portalov in izgledu.
rit je zato, da se lažje sedi … pa otrebi.
kakšne “klobase” pa generirajo vaše ritke? (jaz se držim H. DeBalzaca ☺ )
Če bi se držali samo tistega, čemur so določeni deli telesa namenjeni po svoji naravni funkciji, bi bil svet zelo dolgočasen.[/quote]
žal je veliko oseb s tabo vred dolgočasnih ☻ — če napišem “c” še ne pomeni, da ne poznam vseh ostalih 256 znakov ASCI kode
Sploh ne razumem moških, ki jim je všeč prva slika. Ženska je ustvarjena zato da nudi toplino, mehkobo, ljubezen…. od kdaj je prava ženska tista, ki ima utrjene vse mišice na telesu kot da je moški, poleg tega pa nič bokov? Velikokrat se mi zdi, da se ženske spreminjajo, tako na poslovnem, političnem področju kot na fizični in čustveni ravni, v nasprotni spol. In potem se najde tista, ki se zaveda ženskosti in je na to ponosna ter posledično privabi na stotine moških, brez da bi imela izklesano eno samo mišico ali bi bila suhcana kot vejica.
Že če pogledaš ženske, ki so veljale za boginje (plodnosti, ljubezni,…) v starih civilizacijah, nobena ni imela telo natreniranega mladiča. Verjetno zato ker je to normalno, ne pa tisto, kar jih veliko poimenuje utrjenost (kar pa je tako ali tako posledica nenormalne prehrane, ki ponavadi temelji le na eni vrsti hrane, npr. beljakovinah).
Pa ne, ne pišem tega ker sem sama debela, ker zelo skrbim za svoje telo, s prehrano in gibanjem. Ampak ne iz razloga, da bo moje telo učvrščeno, temveč iz zdravstvenih vzgibov. Imam pa širše boke in večjo ritko, tudi nekaj malega celulita, ampak mi je tako všeč, ker je mehko in prijetno na dotik. Grozno mi je če pomislim da bi bila koščena ali natrenirana.
Ne razumem pa kako se je dotikati takšne ženske, koščene ali natrenirane…. meni osebno bi bilo grozno. Če že samo pomislim da bi imela mamo, ki bi me objela in bi bila takšna….. verjetno temu ne bi rekli ravno topel objem.
Drugače pa seveda, vsakemu svoje. To je samo moje mnenje:)
Kdo sploh govori o koščenih ženskah ? Te ženske katere imam jaz v mislih imajo obline in HKRATI natrenirano ritko. Kar se pa tiče prehrane jejo pa vse, tudi sladoled in čokolado, če jim zapaše. Razlika med njimi in med tabo je samo ta, da one povrhu tega, da se bašejo s hrano zraven hodijo še na fitnes. Kaj je tu lepega ? Lahko ti samo rečem, da se bo vsak moški ozrl za tako, pa če se gre za študenta v 20ih, ali pa na drugi strani za plešastega okrnelega dedija v poznih 60ih. Moški pač gledamo na videz bolj kot na karakter, pri ženskah velja je pa ravno obratno. Prej, ko se boš sprijaznila s tem lažje ti bo. Jaz sem se že zdavnaj.
Forum je zaprt za komentiranje.