Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Uuu, kakšna ritka!

Uuu, kakšna ritka!

Poglej teta Tissa, ne vem o kakšni kmečki logiki ti to, lahko ti samo rečem, da jst ne sledim modnim trendom, da mi bo všeč nekaj samo zato, ker bo tudi ostalim. Zaradi mene, če od jutri naprej na vseh reklamnih panojih v Ljubljani gor visijo anoreksične ženske, pa se še vedno ne bom oziral za takimi, razlog za to je pa enostaven – ker me ne privlačijo. Razumeš ? Gre se za moj personal taste. Nekateri moški baje stavijo na veliko oprsje, medtem, ko je meni vseeno za to in mi je bolj od tega pomembno kok ma dobre noge, oziroma rit.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Sadni:
Meni so pač enako napačne koščene ženske kot natrenirane ženske. Oz. mi sploh ne izgledajo kot ženske. Pa verjemi, da te ženske, kot so na zgornjih slikah ne jejo ne sladoleda in ne čokolade ker dobro poznam princip fitnesa…
Sicer pa sploh nisem govorila o karakterju, le o tem, da nobena skrajnost ni dobra. In da je (meni osebno) lepa ženska tista, ki je normalne postave, skrbi za svoje zdravje in definitivno ni mišičasta.
In z ničemer se ni treba sprijazniti, ker imajo ”vsake oči svojega malerja”, tako mi pravimo:)

Poglej teta Tissa, ne vem o kakšni kmečki logiki ti to, lahko ti samo rečem, da jst ne sledim modnim trendom, da mi bo všeč nekaj samo zato, ker bo tudi ostalim. Zaradi mene, če od jutri naprej na vseh reklamnih panojih v Ljubljani gor visijo anoreksične ženske, pa se še vedno ne bom oziral za takimi, razlog za to je pa enostaven – ker me ne privlačijo. Razumeš ? Gre se za moj personal taste. Nekateri moški baje stavijo na veliko oprsje, medtem, ko je meni vseeno za to in mi je bolj od tega pomembno kok ma dobre noge, oziroma rit.[/quote]

to je bil odgovor matjažeku. se opravičujem ker nisem citirala.

Ja pazijo na prehrano to je res, samo to pa še ne pomeni, da jih ne boš nikoli videla jest sladoled, ali pa spit kozarec coca-cole. Fora je samo, da one ne bodo počele tega vsak dan, ampak recimo samo enkrat na teden, to pa se jim ne bo kaj preveč poznalo.
Ok razumem, zate pač to ni idealna ženska postava, še vedno se boš pa morala sprijaznit, da so točno takšne, kot smo jih lepili gor všeč vsakemu tadrugemu, če ne kar vsakemu moškemu, od predpostavki seveda, da ni istospolno usmerjen, ali pa da ima kakšne bolano nerazumljive fetiše.

saj vem kako je in da imaš verjetno prav, da je večini všeč takšna, ampak ne razumem zakaj. res ne. če bi bila moški, sem prepričana, da me ne bi privlačila ženska, ki bi imela moško strukturo telesa + umetne popravke.
ampak saj, danes gre svet v čudno smer.
na srečo jih je na svetu še ogromno takšnih, ki razmišljajo tako kot jaz:)

No, ja, tema je bila v resnici usmerjena v nekaj čisto drugega. A nič ne de. Bikini nick je moj, ampak se mi je nekaj zapletlo pri registraciji, tako da ga trenutno ne morem uporabljat.

Če res skrbiš za svoje telo tudi z gibanjem, pa ne mislim sprehode ampak vsaj malo intenzivnega športa, potem verjetno veš kaj je natrenirana mišica in kako zgleda v različnih stanjih Je lahko tudi mehka in nudi toplino. Da je čvrsta kot na slikah Natalaie Muntean, so za to potrebne posebne priprave pred fotkanjem. razni diuretiki in podobno.Tudi njena rit ne zgleda vedno tako kamnita.
Z ritnimi mišicami je pa žal tako, da če jih nalrtno ne treniraš, bodo same od sebe bolj težko v kakšnem pogonu. V mlajših letih so tako lahko same po sebi čvrste, pozneje pa postanejo hitro mlahave, hitreje kot marsikatera druga mišica v telesu.
In kaj je pravzaprav s tem narobe, če ženska načrtno trenira svojo rit?
Poleg tega pa Natalia Munteanima boke. Tudi tri froce je rodila.
Ampak imeti boke, katere bolj definirajo kosti kot tisto kar je na njih, je eno, nekaj drugega pa, če ima ženska gore špeha na svojih stegnih in t. i. jahalne hlače. Tisto pa žal niso boki.
Vsekakor jaz na tej sliki na primer vidim boke. 🙂
[img]http://www.rebodybuilding.com/forum/attachments/extreme-fitness-babes/15000d1243698554-natalia-muntean-5.jpg[/img]

Na moškega samo gledaj kot na žival, in ti bo vse jasno. 😀
Zakaj, ker je to evolucijsko pogojeno pri živalih (ljudeh), kar samce (bolj) privlači:
– samica s širšimi boki (lažje rojevanje),
– polnejšimi oblinami (skladišče maščobe, ki lažje preživijo dojenca ob pomanjkanju hrane),
– mladost (potencialno večje število otrok, ker ima ženska daljšo rodno dobo).

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

No, ja, tema je bila v resnici usmerjena v nekaj čisto drugega. A nič ne de. Bikini nick je moj, ampak se mi je nekaj zapletlo pri registraciji, tako da ga trenutno ne morem uporabljat.

Če res skrbiš za svoje telo tudi z gibanjem, pa ne mislim sprehode ampak vsaj malo intenzivnega športa, potem verjetno veš kaj je natrenirana mišica in kako zgleda v različnih stanjih Je lahko tudi mehka in nudi toplino. Da je čvrsta kot na slikah Natalaie Muntean, so za to potrebne posebne priprave pred fotkanjem. razni diuretiki in podobno.Tudi njena rit ne zgleda vedno tako kamnita.
Z ritnimi mišicami je pa žal tako, da če jih nalrtno ne treniraš, bodo same od sebe bolj težko v kakšnem pogonu. V mlajših letih so tako lahko same po sebi čvrste, pozneje pa postanejo hitro mlahave, hitreje kot marsikatera druga mišica v telesu.
Ampak imeti boke, katere bolj definirajo kosti kot tisto kar je na njih, je eno, nekaj drugega pa, če ima ženska gore špeha na svojih stegnih in t. i. jahalne hlače. Tisto pa žal niso boki.
[img]http://www.rebodybuilding.com/forum/attachments/extreme-fitness-babes/15000d1243698554-natalia-muntean-5.jpg[/img][/quote]

Ta ženska ima po mojem mnenju čisto v redu boke in noge, le na področju oprsja je mal čudna. Oprsje mi deluje nekam umetno, mogoče se motim.

[img]http://www.rebodybuilding.com/forum/attachments/extreme-fitness-babes/15000d1243698554-natalia-muntean-5.jpg[/img][/quote]

Ta ženska ima po mojem mnenju čisto v redu boke in noge, le na področju oprsja je mal čudna. Oprsje mi deluje nekam umetno, mogoče se motim.[/quote]

Hmm, meni se zdi, da ima tipičen problem bodybuilderk, da so se prsi bolj kot ne izgubile med treningom. 🙂
Večina fitness modelk ima umetne joške, tako da verjetno tudi ona.

[/quote]

okej, sej tale ženskica ni napačna ampak me moti ta natreniranost trebušnih mišic, 0% maščobe na telesu….. bi rekla da je ”trdo grajena”.meni so pač bolj všeč ”mehke” ženske, pa s tem ne mislim debele! meni najpopolnejšo postavo je imela Marilyn Monroe:). ali pa recimo, Dita Von Teese mi je prav tako všeč… če veš kaj mislim…
tudi sama se aktivno ukvarjam s tekom, plesom, aerobiko, vadbami, ampak mi definitivno ni cilj da bi imela postavo kot se danes pojavljajo v večina revijah. mi je pač všeč da ima moški kaj za prijet:)

Ženska ne glede na to, če je natrenirana ali ne, bi se morala zavedati svoje ženskosti in v tem kontekstu živeti, vsi odkloni iz tega okvirja preženejo nasprotni spol stran – nikakor pa za to niso le krive mišice ali maščobe. Meni osebno delujejo suhe ženske bolj krhke, nežne, ženstvene; vse preostale z več maščobami in/ali z več mišicami pa bistveno manj.

Ja saj, ampak tisto kar se nam ženskam zdi ženstveno, včasih moški drugače dojemajo. 🙂
Enim so všeč takšne krhke deklice z neizrazitimi oblinami, spet komu drugemu pa je najpomembnejše,da ima ženska rit in joške, kar je navsezadnje simbol feminilnosti in plodnosti od pradavnine.
Tipična ženska, ki ima recimo boke, bo težko zgledala žilava in mišičasta kar sama po sebi. Se bo za to morala zelo, zelo potrudit. Navsezadnje je žensko telo z določenim namenom na pravih mestih ravno prav zaobljeno.Ženska, ki ima premlao maščevja, iam lahko težave tudi z aznositvijo in podobno. In če takšna ženska s tipično feminilno postavo veliko telovadi, bo na koncu dosegla ravno pravšnji rezultat. Daleč od tega, da bi bila na njej gora mišic. To hitreje uspe tistim, kiimajo bolj “moški” tip postave.

Samo še čakam, da boste preusmerili temo na bodybuilding lol. Jst nevem kaj je z vami narobe, v 21. stoletju se nahajamo, halo, ne živimo v 17., v baroku, ko so šunke veljale za top model haha. Vse te ženske, s čvrstimi zadnjicami, ki smo jih lepili zgoraj imajo boke in delujejo ženstveno, če ne, verjemite mi, noben moški ne bi gledal za njimi 😉

Ne vem, kaj točno to pomeni za posameznega moškega, da žensko dojema ženstveno, niti ne vem če je to sploh za vsakega vprašanje, bi prej rekla da ne 🙂 po mojem poznavanju moškega spola šteje sprva le en in edini kriterij: bi bla za nategnit ali ne, šele potem se pričnejo ukvarjati z vsem PREOSTALIM balastom, so mnogo bolj preprosti za razliko od nas 🙂

Mene je samo zanimalo kaj se kaj glede ritk te dni dogaja na plažah. Da se malo pogrejemo z eno poletno temo 🙂

Meni kot ženski so tudi bolj všeč čvrste zadnjice kot nečvrste ali pa takšne, ki so v hlačah čisto neopazne. Je pa veliko tega odvisnega ne samo od genov ampak tudi od telesne oziroma športne aktivnosti v rani mladosti. Pri ženski bo nekdaj natrenirano telo ob opustitvi vadbe hitro lahko zgledalo malce preveč obloženo. Bo pa takšna ženska z nekaj vadbe hitreje dobila nazaj definirano telo in napeto ritko.

Ženska ne glede na to, če je natrenirana ali ne, bi se morala zavedati svoje ženskosti in v tem kontekstu živeti, vsi odkloni iz tega okvirja preženejo nasprotni spol stran – nikakor pa za to niso le krive mišice ali maščobe. Meni osebno delujejo suhe ženske bolj krhke, nežne, ženstvene; vse preostale z več maščobami in/ali z več mišicami pa bistveno manj.[/quote]

Tissa ima prav, obline so tisto, kar je privlačno (večini) moškim. Garantirano, preverjeno :)))

Haha, ja imaš prav! Ampak nekateri fukabilnost in nefukabilnost določajo tudi na podlagi ritke 🙂
Ne pa vsi. Vsak ima svoj fetiš.
Sem ravno te dni slišala, da so nekateri moški obsedeni celo s t. i. egipčanksim stopalom. Mogoče bi morali še eno temo o tem odpret. Jaz sem kar obnemela, ko sem nedavno od moškega izvedela, da imam egipčansko stopalo in da je to baje ful kul in seksi in ne vem kaj. Do sedaj sem na račun svojih stopal slišala kvečjemu, da imam smešne prste na nogi. Kdo bi razumel moške. 🙂

Če ti ženska ne deluje ženstveno, potem jo ziher ne boš hotu nategnit. Pa tu preprostost gor, ali dol.

Haha, ja imaš prav! Ampak nekateri fukabilnost in nefukabilnost določajo tudi na podlagi ritke 🙂
Sem ravno te dni slišala, da so nekateri moški obsedeni celo s t. i. egipčanksim stopalom. Mogoče bi morali še eno temo o tem odpret. Jaz sem kar obnemela, ko sem nedavno od moškega izvedela, da imam egipčansko stopalo in da je to baje ful kul in seksi in ne vem kaj. Do sedaj sem na račun svojih stopal slišala kvečjemu, da imam smešne prste na nogi. Kdo bi razumel moške. :)[/quote]

Kamelje stopalo, ja, meni kul zgledajo kamelce, aja, pardon, egipčansko, karkoli že to pomeni hehe… 😀

Ženska ne glede na to, če je natrenirana ali ne, bi se morala zavedati svoje ženskosti in v tem kontekstu živeti, vsi odkloni iz tega okvirja preženejo nasprotni spol stran – nikakor pa za to niso le krive mišice ali maščobe. Meni osebno delujejo suhe ženske bolj krhke, nežne, ženstvene; vse preostale z več maščobami in/ali z več mišicami pa bistveno manj.[/quote]

Tissa ima prav, obline so tisto, kar je privlačno (večini) moškim. Garantirano, preverjeno :)))[/quote]

Kaj pa vem če res, sodelavci so se vedno slinili okrog bolj suhih, takšnih, ki bi jih lahko dvignili z eno roko, tista, ki je je bilo malo več, je sploh niso pogledali, še norčevali so se, tako da – to je moja “garancija”, iz katere lahko izhajam 🙂

Sem ravno te dni slišala, da so nekateri moški obsedeni celo s t. i. egipčanksim stopalom. Mogoče bi morali še eno temo o tem odpret. Jaz sem kar obnemela, ko sem nedavno od moškega izvedela, da imam egipčansko stopalo in da je to baje ful kul in seksi in ne vem kaj. Do sedaj sem na račun svojih stopal slišala kvečjemu, da imam smešne prste na nogi. Kdo bi razumel moške. :)[/quote]

In kak bi naj egipčansko stopalo zgledalo?

btw: ful se smejim zdaj ko sem to prebral… poimenovanje je top shit lol

mislim ok fetiš na stopala ja ampak kaj za vraga je to 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Če ti ženska ne deluje ženstveno, potem jo ziher ne boš hotu nategnit. Pa tu preprostost gor, ali dol.[/quote]

Ugotavljam, da ste tako preprosti, da ne znate niti razložiti pojem ženstvenosti 😛

@ Calypso

Jst ti jo lahko razložim. Če je že kaj kar nas odbija pri ženskah, je to, da je podobna moškemu, in to mislim dobesedno, v obraz, podobna moškemu. Npr. predstavljaj si žensko, s čeljustjo David Coultharda, pa z nosom Rod Stewarda. Mislim, če se ti pa na tako dvigne, potem pa res najboljš, da se greš kr ubit.

In kak bi naj egipčansko stopalo zgledalo?

btw: ful se smejim zdaj ko sem to prebral… poimenovanje je top shit lol

mislim ok fetiš na stopala ja ampak kaj za vraga je to :D[/quote]

Ja tebi je smešno, kaj naj šele ženske rečemo. Očitno nas tipi na plaži ne gledajo več samo v rit, ampak tudi v stopala. Me pa naivno mislimo, da občudujejo naše nove natikače. 🙂

Ja po vztrajnem googlanju sem prišla do naslednjih izsledkov.

Egipčanko stopalo naj bi bilo nekaj takšnega:
[img]http://rubies.com/images/worldwide/xl/9546xl.jpg[/img]

Na podlagi tovrstne teorije:
[img]http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2013/03/which-foot-type-are-you-egyptian-roman-greek.jpg[/img]

Pi*da kok se smejim lol

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close